Ισχύει αλλά ελάχιστα.
Εξάλλου δεν πρόκειται να διαβάσεις ποτέ υπό γωνία από την συσκευή σου.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Συνονόματε, αυτό είναι το θέμα. Υπο γωνία είναι όλα καλά, όταν το κοιτάζω ευθεία έχω το πρόβλημα.
Δημοσίευση 18/11/2017 - 14:45
Ισχύει αλλά ελάχιστα.
Εξάλλου δεν πρόκειται να διαβάσεις ποτέ υπό γωνία από την συσκευή σου.
Συνονόματε, αυτό είναι το θέμα. Υπο γωνία είναι όλα καλά, όταν το κοιτάζω ευθεία έχω το πρόβλημα.
Δημοσίευση 18/11/2017 - 15:30
Σε πολυεθνική είμαι και το γνωρίζω,απλά προσπάθησα να το πω πολύ πολύ απλά για να γίνει κατανοητόΑγαπητέ nik, η τιμή ενός προϊόντος, χοντρικά, καθορίζεται από σχέση προσφοράς-ζήτησης. Πιο ειδικά, η τιμή μπορεί να καθοριστεί βάση όλοκληρης μελέτης και στρατηγικής για την τιμολογιακή πολιτική. Το ότι μία εταιρεία χαλάει χρήματα στην έρευνα και ανάπτυξη το κάνει για να είναι η ίδια ανταγωνιστική και να εξελίσσει τα προϊόντα της. Σίγουρα ένα μέρος του κόστους του προϊόντος είναι οι δαπάνες για την έρευνα αλλά δεν αποτελεί αυτή η δαπάνη τον μόνο λόγο για την υψηλή τιμή του.
Η λογική λειτουργίας των πολυεθνικών, επειδή έτσι το αναφέρεις, είναι πολύ πιο πολύπλοκη και οι παράγοντες που επηρεάζουν την τελική τιμή ενός προϊόντος είναι πολύ περισσότεροι από αυτούς που αναφέρεις.
Δημοσίευση 18/11/2017 - 16:06
Δημοσίευση 18/11/2017 - 16:37
Δημοσίευση 18/11/2017 - 17:17
Δημοσίευση 18/11/2017 - 18:24
Οποίος μπορεί ας βάλει Κανα screenshot από την μπαταρία με της ώρες χρήσης μπας και Με ψήσει Γτ με το 6s και τις 5-5:30 ώρες δεν πάει άλλο.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Το 6s είναι από τα χειρότερα σε μπαταρία iPhone που έχω πιάσει στα χέρια μου . To X από την άλλη ίσως και λόγο ότι όλο το iOs είναι γραμμένο πάνω του είναι απίστευτα καλό σε αυτό . Εγώ είμαι με 6 ώρες και δέκα λεπτά με 27% ακόμα μπαταρία.Πάω για δεύτερη ημέρα χαλαρά με λίγα λόγια με μουσική από χτές μέχρι σήμερα περίπου 3 ώρες με airpods όλη μέρα πάνω μου και AppleWatch όλη μέρα και προπόνηση μαζί μου . Πιστεύω ότι πάει πολύ καλά και ακόμα δεν ξεκίνησαν ακόμα οι κύκλοι φόρτισης μετά από καμιά 20 αριά κύκλους πιστεύω ότι θα είναι απίστευτο .
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 18/11/2017 - 18:43
Σήμερα μετά από σχεδόν 2 εβδομάδες χρήσης του Χ έπιασα στα χέρια μου το 7 plus.
Δεν το περίμενα ούτε εγώ, αλλά η διαφορά από το ένα στο άλλο μου φαινόταν τραγικά περίεργη.
3 χρόνια με το plus μέγεθος και μέσα σε δύο εβδομάδες το απέβαλλα εντελώς σαν συνήθεια.
Άσε που έψαχνα να βρω που είναι η υπόλοιπη οθόνη. Συνηθισμένο το μάτι πλέον από το Χ, τα bezels κλώτσαγαν.
Δημοσίευση 18/11/2017 - 18:44
παιδιά όσοι έχετε το Χ βάλτε το (ο Θεός να το κάνει) dark mode η μπαταρία κρατάει αρκετά περισσότερο. Επίσης βοηθάει το απόλυτο μάυρο φόντο. Οι oled οθόνες δεν καταναλώνουν μπαταρία όταν τα pixels είναι μαύρα οπότε εκμεταλευτείτε το. Τα περισσότερα android με oled οθόνες έχουν black theme γι αυτό το λόγο.
Τελευταία επεξεργασία από: fdlap, 18/11/2017 - 18:45
Δημοσίευση 18/11/2017 - 18:47
Νικο μετά από 2 βδομαδες χρήσης του X τι έχεις να πεις για την μπαταρία σε σχέση με το 7plus;Σήμερα μετά από σχεδόν 2 εβδομάδες χρήσης του Χ έπιασα στα χέρια μου το 7 plus.
Δεν το περίμενα ούτε εγώ, αλλά η διαφορά από το ένα στο άλλο μου φαινόταν τραγικά περίεργη.
3 χρόνια με το plus μέγεθος και μέσα σε δύο εβδομάδες το απέβαλλα εντελώς σαν συνήθεια.
Άσε που έψαχνα να βρω που είναι η υπόλοιπη οθόνη. Συνηθισμένο το μάτι πλέον από το Χ, τα bezels κλώτσαγαν.
Δημοσίευση 18/11/2017 - 19:08
Νικο μετά από 2 βδομαδες χρήσης του X τι έχεις να πεις για την μπαταρία σε σχέση με το 7plus;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Εγώ δεν έχω δει καμία διαφορά.
Και πριν πέσουν κάποιοι να με φάνε, να το εξηγήσω.
Το Plus ποτέ και για κανέναν λόγο δεν μου έβγαζε δεύτερη μέρα.
Στην καλύτερη περίπτωση 1,5. Αλλά επειδή δεν μπορώ μέσα στη μέρα να φορτίζω, κάθε βράδυ έμπαινε στον φορτιστή.
ΤΟ ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με το Χ.
Δεν έχω σκεφτεί λεπτό να κάνω οικονομία στην μπαταρία μήπως και με αφήσει, όλα είναι μόνιμα ανοιχτά όπως και στο plus.
Τη μέρα λοιπόν την βγάζει πολύ άνετα και με το παραπάνω χωρίς κανένα θέμα, που είναι και αυτό που με ενδιαφέρει.
Οκ, υπήρξε μέρα που το έσκισα και κατά τις 10 το βράδυ έμεινα με 2% αλλά το ίδιο είχα πάθει και με το Plus με αντίστοιχη χρήση.
Δημοσίευση 18/11/2017 - 20:19
Σήμερα μετά από σχεδόν 2 εβδομάδες χρήσης του Χ έπιασα στα χέρια μου το 7 plus.
Δημοσίευση 18/11/2017 - 20:49
Τελευταία επεξεργασία από: polakis, 18/11/2017 - 20:50
Δημοσίευση 18/11/2017 - 20:50
Παιδια επειδη δεν πηρα απαντηση νωριτερα:
Δεν εχει voice control το Χ; Μονο siri;
Έχει σίγουρα κάπου που το σκάλιζα την είχα δει .
Δημοσίευση 18/11/2017 - 20:55
Δημοσίευση 18/11/2017 - 23:16
Εγω που πιανω πλεον αλλα και κανω swipe να φυγω απο εφαρμογες!!
You'll Never Walk Alone
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες