Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 18/11/2017 - 23:32
Ο gismo ο Θεούλης που χάθηκε ;;
Ad
Δημοσίευση 18/11/2017 - 23:48
Στο δικο μου γερικο σκυλι αυτο μπορεις να το κανεις.
solved
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Γερικος σκυλος iOS 4.3.3 τζουμπου αθανατο!
Δημοσίευση 19/11/2017 - 08:47
καλημέρα,
ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεταφέρω 27GB φωτογραφιών και βίντεο από το 7 Plus προς το Χ ώστε η οθόνη το Χ να μην μείνει ώρα ανοιχτή με πιθανότητα burn in? Έχω μια εφαρμογή (my transfer pro) η οποία όμως για να τα μεταφέρει μέσω wifi κάνει 35 λεπτά προς το pc και απαιτεί η οθόνη του κινητού να είναι ανοιχτή. Επίσης βρήκα ένα τρόπο να επιλέξω όλες τις φωτογραφίες μέσω swipe αλλά επειδή είναι 3050 τα συνολικά αντικείμενα που πρέπει να μεταφέρω υπάρχει κίνδυνος να κολλήσει το κινητό μέσω airdrop γιατί δοκίμασα στα 300 τεμάχια και άργησε να ανοίξει το μενού στο plus...
ευχαριστώ για όποια βοήθεια.
Δημοσίευση 19/11/2017 - 09:45
καλημέρα,
ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεταφέρω 27GB φωτογραφιών και βίντεο από το 7 Plus προς το Χ ώστε η οθόνη το Χ να μην μείνει ώρα ανοιχτή με πιθανότητα burn in? Έχω μια εφαρμογή (my transfer pro) η οποία όμως για να τα μεταφέρει μέσω wifi κάνει 35 λεπτά προς το pc και απαιτεί η οθόνη του κινητού να είναι ανοιχτή. Επίσης βρήκα ένα τρόπο να επιλέξω όλες τις φωτογραφίες μέσω swipe αλλά επειδή είναι 3050 τα συνολικά αντικείμενα που πρέπει να μεταφέρω υπάρχει κίνδυνος να κολλήσει το κινητό μέσω airdrop γιατί δοκίμασα στα 300 τεμάχια και άργησε να ανοίξει το μενού στο plus...
Το burn in εμφανίζεται με την πάροδο το χρόνου. Δεν εμφανίζεται επειδή θα μείνει ανοιχτή η οθόνη για 32 λεπτά ανοιχτή. Αλλά πιθανόν να εμφανιστεί μετά από 3 χρόνια εντατικής χρήσης.
Δημοσίευση 19/11/2017 - 09:49
δε νομίζω, εγω διάβασα ότι δε προτείνετε να έχεις ανοιχτό μόνιμα μια συγκεκριμένη εικόνα στο κινητό. Εγω δε θα έχω εικόνα αλλά την εφαρμογή η οποία όμως δεν ανανεώνει την οθόνη. Επίσης burn in εμφανίστηκαν στα pixel google που δεν έχουν 1 μήνα ζωήςΤο burn in εμφανίζεται με την πάροδο το χρόνου. Δεν εμφανίζεται επειδή θα μείνει ανοιχτή η οθόνη για 32 λεπτά ανοιχτή. Αλλά πιθανόν να εμφανιστεί μετά από 3 χρόνια εντατικής χρήσης.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 19/11/2017 - 09:57
βλέπω ότι μέσω itunes στη περιοχή "φωτογραφίες" μπορώ να κάνω backup στον υπολογιστή τις εικόνες μου. Μπορώ όταν συνδέσω το νέο κινητό να επαναφέρω πάλι μέσω itunes αυτές τις φωτογραφίες στη νέα συσκευή μέσω usb που είναι και πιο γρήγορο και μπορώ να το κάνω με την οθόνη κλειστή; Αυτό θέλω να μου πείτε και πως το κάνω. Το backup το έκανα. To restore? πάω απλά στις φωτογραφίες από το itunes και θα συγχρονίσει αυτόματα προς το Χ?
Ευχαριστώ!
Δημοσίευση 19/11/2017 - 13:35
Να κάνω μια άσχετη ερώτηση εντελώς off topic ;;;;
Ο gismo ο Θεούλης που χάθηκε ;;
Έγινε moderator σε φεισμπουκική ομάδα και δεν ασχολείται με εμάς τους κοινούς θνητούς.
Δημοσίευση 19/11/2017 - 16:20
καλημέρα,
Θα τις πάρεις αφού δεί τη συσκευή σαν εξ. σκληρό.
Τις μετάφέρεις είτε με Syncioa, iTools στο X, είτε φτιάχνοντας φακέλους να συγχρονίσεις με iTunes.
Δημοσίευση 19/11/2017 - 20:25
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 19/11/2017 - 21:01
Εγω παντως σε αμεση συγκριση με το 8+ βλεπω σταθερα 20% λιγοτερη μπαταρια στο τελος της μερας μεταξυ των δυο συσκευων.
Το Χ ειναι σαφως καλυτερο απο ενα "απλο" αλλα σιγουρα οχι στα επιπεδα του 8 Plus.
Μιλαμε φυσικα για πρακτικα ιδια χρηση, ολοϊδιες ρυθμισεις.
Δεν εχω δοκιμασει ακομα την αυτονομια του με total black wallpaper που προφανως θα ειναι καλυτερη αλλα δεν νομιζω ακομα και ετσι να φτασει 100% στα εντυπωσιακοτατα επιπεδα του 8+.
Παντως για νορμαλ-απαιτητικη χρηση και οχι "καψιμο" πανω στην οθονη η μερα βγαινει ανετοτατα με το Χ.
Δημοσίευση 19/11/2017 - 21:03
Εγω παντως σε αμεση συγκριση με το 8+ βλεπω σταθερα 20% λιγοτερη μπαταρια στο τελος της μερας μεταξυ των δυο συσκευων.
Το Χ ειναι σαφως καλυτερο απο ενα "απλο" αλλα σιγουρα οχι στα επιπεδα του 8 Plus.
Μιλαμε φυσικα για πρακτικα ιδια χρηση, ολοϊδιες ρυθμισεις.
Δεν εχω δοκιμασει ακομα την αυτονομια του με total black wallpaper που προφανως θα ειναι καλυτερη αλλα δεν νομιζω ακομα και ετσι να φτασει 100% στα εντυπωσιακοτατα επιπεδα του 8+.
Παντως για νορμαλ-απαιτητικη χρηση και οχι "καψιμο" πανω στην οθονη η μερα βγαινει ανετοτατα με το Χ.
Ακριβώς έτσι.
Το Χ είναι στα επίπεδα του 7 Plus με τις πρώτες εκδόσεις του ios 11, και πολύ πιο κάτω από το 8 Plus.
Δημοσίευση 20/11/2017 - 00:25
Κ ειναι 11.2
Δείτε απο το 3:12 κ μετα....
https://youtu.be/OpT3QsgoisA
Τελευταία επεξεργασία από: dimitrisnt, 20/11/2017 - 00:34
IPhone 15 pro - Macbook air m2
Δημοσίευση 20/11/2017 - 01:56
Όποιος εχει ηδη το Χ ας δοκιμασει να μας πει εαν το control centre μπορει να κατεβει κ απο ακρη δεξια μερια της οθονης αλλα οχι απο την κορυφη απο την μεση της οθονης
Κ ειναι 11.2
Δείτε απο το 3:12 κ μετα....
https://youtu.be/OpT3QsgoisA
Και τώρα στην 11.1 γίνεται αυτό.
Αρκεί να ενεργοποιήσεις το Reachability.
Δημοσίευση 20/11/2017 - 12:05
Αν κατάλαβα καλά δεν ρωτάς για το reachability αλλά για αυτό που κάνει μετά που ανοίγει το CC χωρίς το reachability Με ένα μικρό swipe κάτω δεξιά.
Στην πραγματικότητα δεν γίνεται κανονικά αλλά με κόλπο που πρακτικά δεν εφαρμόζεται.
- Ανοίγεις το Conrol Center
- Σέρνεις προς τα πάνω για να το κλείσεις αλλά ΔΕΝ σηκώνεις το δάχτυλό σου από την οθόνη
- Όσο το δάχτυλό σου δεν σηκωθεί από την οθόνη, οποιαδήποτε κίνηση προς τα κάτω θα ανοίγει το Control Center. Αλλά μόλις σηκώσεις το δάχτυλο αυτό παύει να συμβαίνει.
Δημοσίευση 20/11/2017 - 13:14
Αν κατάλαβα καλά δεν ρωτάς για το reachability αλλά για αυτό που κάνει μετά που ανοίγει το CC χωρίς το reachability Με ένα μικρό swipe κάτω δεξιά.
Στην πραγματικότητα δεν γίνεται κανονικά αλλά με κόλπο που πρακτικά δεν εφαρμόζεται.
- Ανοίγεις το Conrol Center
- Σέρνεις προς τα πάνω για να το κλείσεις αλλά ΔΕΝ σηκώνεις το δάχτυλό σου από την οθόνη
- Όσο το δάχτυλό σου δεν σηκωθεί από την οθόνη, οποιαδήποτε κίνηση προς τα κάτω θα ανοίγει το Control Center. Αλλά μόλις σηκώσεις το δάχτυλο αυτό παύει να συμβαίνει.
Αυτο ακριβως εννοούσα
Μηπως στην 11.2 beta 4 που έχει αυτος εοχε δεήσει η apple και ειχε κανει αυτο το ωραιο κολπο :
IPhone 15 pro - Macbook air m2
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες