Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#901   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 21/11/2017 - 11:42

Το ωραίο είναι οτι κανένας που ξεκινάει με τη φράση, "Λοιπόν, μετά από ΧΧΧ μέρες χρήσης ... κλπ λκπ" δεν έχει βρει αρνητικό!

Αλλά θα μου πεις, έδωσες 1200€, δε θα παινέψεις μέχρι και την πράσινη γραμμή;;;

Εδώ υπάρχουν άρθρα που γράφουν ολόκληρα σεντόνια επιχειρηματολογώντας περί του γιατί το 8 Plus είναι πολύ καλύτερη συσκευή από το Χ και από κάτω τα σχόλια είναι της λογικής "εννοείται είναι καλύτερο", "πρόβατα όσοι παίρνουν το Χ", "είναι ακόμα πειραματικό και beta τηλέφωνο" κλπ, αυτό θα μας πειράξει?

Εδώ έχω αρχίσει να το κρύβω το τηλέφωνο στην τσέπη να φανταστείς, μη με δει κανένας και με κοροϊδεύει που πήρα το Χ και όχι το Plus.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#902   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2017 - 11:45

στα αρνητικα του επειδη ολοι το εκθιαζουν αλλα δειτε λιγο αγγελιες οτι γυρνανε αρκετοι στο 8 plus...ειναι το face id και η ελλειψη touch id...φυσικα το notch εμενα ναι με χαλαει δεν νοειται το ratio της οθονης να λεει 5.8' και να εχω λιγοτερη επιφανεια απο του 8 plus.

μην πεσετε να με φατε.

ουτε μπλεδιζε ουτε τπτ.

απλα εκφραζω μια γνωμη ΔΙΚΗ μου δεν την επιβαλλω ουτε τπτ.

Θα δεις μόλις εξομαλυνθεί το στοκ στα καταστήματα πως ξαφνικά θα σταματήσουν αυτοί που θέλουν να "γυρίσουν σε Plus".

Όσο για το notch και το ratio που λες, δεν ευθύνεται το notch για το ratio και που η οθόνη είναι μικρότερη από του plus.

Τα λέγαμε από την αρχή και πριν την κυκλοφορία ότι η οθόνη θα ήταν λίγο μικρότερη του Plus στην ουσία λόγω μικρότερου εμβαδού.

#903   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12,917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 21/11/2017 - 11:49

ναι αλλά βάλεις δίπλα δίπλα την οθόνη του x με το plus (όχι σε μέγεθος) καταλαβαινεις αμέσως την διαφορά ειδικά αν δεν βάλεις και καμιά προστασία στην οθόνη .

#904   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2,334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 21/11/2017 - 11:52

Εδώ υπάρχουν άρθρα που γράφουν ολόκληρα σεντόνια επιχειρηματολογώντας περί του γιατί το 8 Plus είναι πολύ καλύτερη συσκευή από το Χ και από κάτω τα σχόλια είναι της λογικής "εννοείται είναι καλύτερο", "πρόβατα όσοι παίρνουν το Χ", "είναι ακόμα πειραματικό και beta τηλέφωνο" κλπ, αυτό θα μας πειράξει?

Εδώ έχω αρχίσει να το κρύβω το τηλέφωνο στην τσέπη να φανταστείς, μη με δει κανένας και με κοροϊδεύει που πήρα το Χ και όχι το Plus.

Εννοειται οτι πρεπει να ντρεπεσαι... Αλλα δεν χρειαζονται σεντονια για να πειστεις ... Ενας δικος μας εδω σε διπλανο thread τα αποκαλυψε ξεκαθαρα με δυο post μονο: "To iphone X ειναι λειψο γιατι δεν εχει Home button οπως το 4s"

Νομιζεις οτι κανω πλακα ?? Ψαξε στο διπλανο επικο thread για την διαθεσιμοτητα και θα το βρεις ...

Καπου εδω δεν πρεπει να δεχομαστε αλλες υποψηφιοτητες για 'Post Of the Year' . Δωστε το κατευθειαν σε αυτον !!

Τελευταία επεξεργασία από: ntnskrds, 21/11/2017 - 11:56.

#905   HuskerDu

HuskerDu

iPH Addict

• 605 μηνύματα
  • Twitter:@patsio_thess
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 21/11/2017 - 11:55

Με τις εφαρμογές e-banking που έκανες login με το touch-id, τώρα τι γίνεται?

Sent from my iPad using Tapatalk

#906   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12,917 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2017 - 12:01

Με τις εφαρμογές e-banking που έκανες login με το touch-id, τώρα τι γίνεται?

σε πάει αυτόματα σε face id .

#907   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2017 - 12:23

Εγω πάντως είδικά για το e-banking και πριν με το touch id και τώρα με το face id, προτιμώ να χρησιμοποιώ το password. Κατευθείαν στον τραπεζικό λογαριασμό σου μπαίνεις, ας μην είναι και πανεύκολο, ποτέ δεν ξέρεις. :)

#908   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2017 - 12:26

Μα και το Touch αλλά και το Face ID, το μόνο που κάνουν στην ουσία είναι μόλις σε αναγνωρίζουν να καταχωρούν αυτόματα στην εφαρμογή τον κωδικό για εσένα.

Δεν κάνεις Log in με το αποτύπωμα ή το πρόσωπό σου, πάλι με τον κωδικό σου κάνεις log in.

#909   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 21/11/2017 - 12:30

Επειδη ο δευτερος χρονος ειναι απο τον πωλητη, δλδ την apple για εμας, λετε σε περιπτωση που χρειαστει να εξυπηρετουν document και istorm;

Ακριβώς επειδή ο πωλητής είναι η ίδια η Apple, πηγαίνοντας στα εξουσιοδοτημένα εδώ στον 2ο χρόνο, δε χρειάζεσαι καν την απόδειξη αγοράς.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#910   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2017 - 12:34

Ναι, δεν το διευκρίνησα σωστά, αυτό που εννοώ είναι οτι απο το να ανοίγει αυτόματα με το χέρι ή τη μούρη μου, προτιμώ να πατάω physically τον κωδικό μου. Είναι καθαρά δικός μου παράλογος φόβος, ειδικά και μόνο για το e-banking που πρόκειται για τραπεζικό λογαριασμό, θεωρώ πιο ασφαλές απο όλα το password, όσο βέβαια μπορούμε να μιλάμε για ασφάλεια. Μην ψάχνεις λογική έξήγηση, δικό μου μικρό κόλλημα είναι. :rolleyes:

#911   iliaspopegr

iliaspopegr

iPH newbie

• 22 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/11/2017 - 13:00

Ακριβώς επειδή ο πωλητής είναι η ίδια η Apple, πηγαίνοντας στα εξουσιοδοτημένα εδώ στον 2ο χρόνο, δε χρειάζεσαι καν την απόδειξη αγοράς.

Σε ευχαριστω για την ενημερωση

Απο εβδομαδες παραγωγης πως παμε; εγω το πηρα πριν 3 μερες και ειναι 45η Νοεμβριος

Χρησιμοποιω πλας συσκευη εδω και τρια χρονια, ειδικα το 7 πλας ηταν το απολυτο, το καταευχαριστηθηκα ΑΛΛΑ πλεον εχω 5.8 ιντσες στην παλαμη του χεριου μου με λιγο καλυτερη απο την πολυ καλη αυτονομια του τελευταιου πλας μου, ευχρηστη μεγαλη οθονη, μπορει του 7 πλας να ειχε πιο βολικη αναλογια αλλα δε συγκρινεται το οτι το κινητο μου πλεον ειναι σε ενα φυσιολογικο μεγεθος

Το εαν αξιζει τα λεφτα του το κρινει ο καθενας αναλογως αναγκων και τσεπης, το iphone x ειναι η flagship συσκευη της apple αυτη τη στιγμη οπως και να το κανουμε, ειναι ακριβο και δεν ειναι για ολους

Τελευταία επεξεργασία από: iliaspopegr, 21/11/2017 - 13:01.

#912   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21,642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 21/11/2017 - 13:09

Στην εφαρμογη της Alpha bank παντως δε δειχνει να δουλευει το face id. Κανω κατι λαθος?

Τελευταία επεξεργασία από: tgousopoulos, 21/11/2017 - 13:10.

#913   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12,917 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2017 - 13:11

Στην εφαρμογη της Alpha bank παντως δε δειχνει να δουλευει το face id. Κανω κατι λαθος?

μια χαρά παίζει .....που εχεις το πρόβλημα .

Τελευταία επεξεργασία από: manosvitacar, 21/11/2017 - 13:13.

#914   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 21/11/2017 - 13:17

Θα δεις μόλις εξομαλυνθεί το στοκ στα καταστήματα πως ξαφνικά θα σταματήσουν αυτοί που θέλουν να "γυρίσουν σε Plus".

Όσο για το notch και το ratio που λες, δεν ευθύνεται το notch για το ratio και που η οθόνη είναι μικρότερη από του plus.

Τα λέγαμε από την αρχή και πριν την κυκλοφορία ότι η οθόνη θα ήταν λίγο μικρότερη του Plus στην ουσία λόγω μικρότερου εμβαδού.

ναι σαφως δεν φταιει το notch απλα δεν ειναι ρε παιδια αυτο bezeless που αναφερουν.απλα εχει σχεδον ολη την επιφανεια οθονη.σχεδον.

και εμενα το notch δεν μου αρεσει.

επισης διπλα διπλα με ενα 8 απλο εχουν ιδια διαμετρο πληκτρολογιου.

εγω θελω να ειναι μεγαλο κ να το νιωθω κ μεγαλο!!χαχαχα πως το ειπα ετσι;;;να λειπουν τα σχολια!!

λεω οτι ειναι μακροστενο κ οχι κ φαρδυ.

γουστα ειναι αυτα ο καθεις επιλεγει οτι τον βολευει.

μεγεια σε οσους το εχουν να το χαρουν.

και μακρυα απο προβληματα.

ολα καλα λοιπον

#915   HuskerDu

HuskerDu

iPH Addict

• 605 μηνύματα
  • Twitter:@patsio_thess
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 21/11/2017 - 13:28

σε πάει αυτόματα σε face id .

αν πέρασες το backup στο X, δεν σου ζήτησε η εφαρμογή ie PayPal, Winbank, να κάνεις ξανά το verification με sms?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10