Έχει τέτοια τιμή στο skroutz; Μέχρι 1,198 βλέπω...
Eσυ αυτο που βλεπεις ειναι ΑΠΟ 1198 https://www.skroutz....one-X-64GB.html
Δημοσίευση 21/11/2017 - 15:02
Έχει τέτοια τιμή στο skroutz; Μέχρι 1,198 βλέπω...
Δημοσίευση 21/11/2017 - 15:07
Aυτό φίλε μου συμβαίνει σε κάθε προιόν στο skroutz. Σκουπάκι επαναφορτιζόμενο να ψάξεις παίζει να ξεκινάει απο 50 και φτάνει στα 130. Πολύ παραπάνω της διπλάσιας τιμής.
Απλά σου λένε οι επιτήδειοι, άν κάποιος είναι μουρλούτσικος με αυτό που θέλει, και φύγει η διαθεσιμότητα απο τους άλλους, θα τσιμπήσω 600 παραπάνω.
Δεν έχω γνωρίσει τέτοιο άτομο πάντως ακόμη...τόσο απελπισμένο.
Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 21/11/2017 - 15:07
Δημοσίευση 21/11/2017 - 16:59
Σας ''ζηλευω''....και αν και δεν ειμαι κατοχος ακομα...ελπιζω αμεσα...ειπα να ποσταρω για να μου φυγει ο ''καημος''!
Αντε να ακουτε μονο καλα νεα απο το ''Χ'' σας!!
(αντε να δουμε ποτε θα παραλαβουμε κι εμεις!)
Δημοσίευση 21/11/2017 - 17:45
Το Χ είναι άλλο επίπεδο.
Επειδή δεν ήθελα να κάνω restore from back up και να το γεμίσω με τα "σκουπίδια" των προηγούμενων λειτουργικών,το στήνω από την αρχή κατεβάζοντας και σετάροντας μία μία τις εφαρμογές.
Πολύ δουλειά η οποία γίνεται σταδιακά.
Γι' αυτό για πρώτη φορά κυκλοφορώ ταυτόχρονα με δύο συσκευές. Το 6S και το Χ.
Το είχα παράπονο όταν πήγα από το 5S στο 6S, που δεν πήγα στο plus. Γι αυτό σκεφτόμουν μήπως πήγαινα στο 8 plus, επειδή δεν με ενθουσίαζε η απουσία του Home button.
Ξαφνικά κι ενώ δεν έχει χτυπήσει ακόμα το τηλέφωνο από το ΠΛΑΙΣΙΟ βρέθηκα με το Χ, χάρη στον συμφορουμίτη @johnlio, ο οποίος το είχε ήδη βρει, και μάλιστα με το space gray, το οποίο δεν ήταν η επιλογή μου αλλά σε κάθε περίπτωση μικρό το κακό επειδή όλα τα αιφόνια μου από το κουτί τους μπαίνουν κατευθείαν σε θήκη και tempered glass μπροστά.
Μετά από 6 ημέρες έχω να πω ότι η αίσθηση της συσκευής, της οθόνης, των gestures και του face id είναι από άλλο πλανήτη. Δεν περιγράφονται.
Επειδή κυκλοφορώ με δύο συσκευές, μπορείτε εύκολα να αντιληφθείτε ότι όλη την ώρα κάνω swipe up στο 6S !!!
Προερχόμενος από το 6S, το να έχω μια συσκευή με την οθόνη, σχεδόν, του plus στην ίδια λαβή με του 6S και να το βάζω στα ίδια σημεία (τσέπες, θήκη σε τσάντα) που έβαζα το 6S είναι πολύ μεγάλο πλεονέκτημα.
Υποθέτω το μέγεθος ίσως να προβληματίζει λίγο αυτούς που προέρχονται από plus συσκευές, αλλά η συνολική ποιότητα του Χ είναι τέτοια που αντισταθμίζει όλα τα παραπάνω.
Το μόνο του και πολύ μεγάλο μειονέκτημα είναι η τιμή του, που στα 1199 είναι αστεία, ενώ στα 1399 γελοία.
Δημοσίευση 21/11/2017 - 20:16
Ενα πολύ ωραίο βιντεάκι με tips & tricks που βρήκα:
Δημοσίευση 21/11/2017 - 20:16
IPhone 15 pro - Macbook air m2
Δημοσίευση 21/11/2017 - 20:36
Δημοσίευση 21/11/2017 - 20:36
Δημοσίευση 21/11/2017 - 21:04
Τελευταία επεξεργασία από: ipacbros, 21/11/2017 - 21:06
Δημοσίευση 21/11/2017 - 21:13
Όταν πάω στα “Μηνύματα” δίπλα αριστερά εκεί που γράφεις το μήνυμα, έχει δύο εικονίδια “Κάμερα” και “AppStore” τα οποία είνσι ανενεργά. Πως τα ενεργοποιώ; Δεν μπορώ να βάλω Animoji.
Πρέπει να είσαι μεσα σε iMessage, αλλιώς δεν θα κάνει τίποτα.
Δημοσίευση 21/11/2017 - 21:39
μετα από μια εβδομαδα χρησης x silver 64ρι είμαι πολύ ευχαριστημένος πολύ καλες αντυπωσεις ..η μπαταρια είναι λιγο μετρια σε αποδοση...και το μονο που με εκνευριζει είναι ότι τραβάει φωτογραφιες μονο 4/3 που σε συνδιασμο με την οθονη που είναι μακροστενη δειχνει λιγο μικρη η φωτογραφια
Δημοσίευση 21/11/2017 - 22:00
Μήπως ξερει κάποιος κάποιο κατάστημα να πάρω ενα tempered glass για το x το οποίο να ταιριάζει απόλυτα στο κόψιμο που κανει το notch
Πήρα ενα puro απο public το οποίο ειναι για κλάματα
Σε όσα εχω παει να δω, κανενα δε ταιριάζει καλα
Θελω να κυρίως να παω σε μαγαζί για να το βάλλουν εκείνοι επειδη συνήθως το λούζω με τα τζαμακια και δεν τα βάζω στη σωστή ευθεία :Ρ
Tempered δεν ξερω καλο, αλλα η ZAGG που βαζουν στα Media Markt εχει πολυ καλη εφαρμογη γυρω απο το notch.
Δημοσίευση 21/11/2017 - 22:45
Δημοσίευση 21/11/2017 - 23:31
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 22/11/2017 - 00:24
Έχει βρει κανένας καμία μαγκιά τίποτα να φύγει η γη στο πληκτρολόγιο από κάτω που μας τρώει τόση οθόνη; Μια αυτή μια οι εφαρμογές που δεν έχουν αναβαθμιστεί και δεν πάνε μέχρι πάνω νοιώθω ότι κρατάω στα χέρια μου ένα βελτιωμένο iPhone 4 S
Sent from my iPhone X using Tapavlack
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες