Εγώ προερχόμενος από το iPhone 8 plus δεν μπορώ να πω ότι έχω ξετρελαθεί. θεωρώ αδιανόητο να βλέπω βίντεο σε full screen και να βλέπω εκεί το notch συνεχώς λες και έχει καεί κάποιο μέρος της οθόνης .
Επίσης άλλο αδιανόητο είναι να μην έχουν αναβαθμιστεί οι εφαρμογές και εκεί που λέω έχω ένα κινητό με οθονάρα να κρατάω στην ουσία ένα κινητό με οθόνη του iPhone 4 γιατί το ωφέλιμο τόσο μένει γιατί πάνω και κάτω έχει κενό.
άλλο κουλό επίσης βγάλαμε το home button και μεγαλώσαμε την οθόνη . Όχι δεν μεγαλώσατε την οθόνη απλά design προσφέρετε γιατί βάλατε το πληκτρολόγιο και από κάτω έχουμε την γη να κάνουμε τα κόλπα μας και χάνουμε οθόνη επίσης .
Από όπου κι αν το δεις δηλαδή την οθόνη δεν την αξιοποιείς πουθενά .Οπότε εγώ δεν μπορώ να πω ότι είναι ένα σούπερ κινητό ούτε ότι αξίζει σε καμία περίπτωση τα λεφτά του .
Δεν είμαι Apple fun boy να τρώω ότι μου δίνει και το έχουν δει αυτό οι ποιο παλιοί εδώ μέσα που έλειπα για χρόνια και είχα πάει σε android .
Το Note 8 πχ που είχα πιάσει έχει μίλια απόσταση από το iPhone X και εκμεταλλεύεται την οθόνη του .
Εύχομαι τους επόμενους μήνες να τα βελτιώσουν όλα αυτά με κάποιο update και να ενημερωθούν οι εφαρμογές και να στρώσει λίγο η κατάσταση .