Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#946   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12,917 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 22/11/2017 - 00:28

Έχει βρει κανένας καμία μαγκιά τίποτα να φύγει η γη στο πληκτρολόγιο από κάτω που μας τρώει τόση οθόνη; Μια αυτή μια οι εφαρμογές που δεν έχουν αναβαθμιστεί και δεν πάνε μέχρι πάνω νοιώθω ότι κρατάω στα χέρια μου ένα βελτιωμένο iPhone 4 S

Sent from my iPhone X using Tapavlack

Φίλε μας κόβω για 8plus σε λίγο

Sent from my iPad using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#947   Filipp6

Filipp6

iPH newbie

• 98 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 22/11/2017 - 00:31

Tempered δεν ξερω καλο, αλλα η ZAGG που βαζουν στα Media Markt εχει πολυ καλη εφαρμογη γυρω απο το notch.

Δε βλέπω να το ε τον στη σελίδα τους

#948   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19,675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 22/11/2017 - 07:16

Φίλε μας κόβω για 8plus σε λίγο

Sent from my iPad using Tapatalk

Πες το ψέματα. Το είχα πριν το πάρω τo X και αν δεν το πουλαγα ακόμα με εκείνο θα ήμουν.

Sent from my iPhone X using Tapavlack

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#949   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 22/11/2017 - 07:59

Δε βλέπω να το ε τον στη σελίδα τους

https://youtu.be/fYuLckMgInU

Συγνωμη που παρεθεσα διαφημιστικο βιντεο (δεν εχω καμια σχεση μαζι τους περα απο περιστασιακος πελατης) απλα ηθελα να δεις τι κανουν για να καταλαβεις τη διαδικασια.

Εχω βαλει και παλιοτερα σε συκευες απο εκει και ειμαι ευχαριστημενος. Και εχουν και εγγυηση επανατοποθετησης αν "κλωτσησει" η μεμβρανη σε λιγοτερο απο 3 μηνες.

Τελευταία επεξεργασία από: Dkoukou, 22/11/2017 - 08:05.

#950   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1,671 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 22/11/2017 - 09:11

Καλημερα. Εχω ιδιες ωρες φορτισης και αναμονης. Τι παιζεται; Πως φτιαχνει;

#951   agihatzi

agihatzi

iPH Elite Poster

• 1,977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 22/11/2017 - 09:46

Καλημερα. Εχω ιδιες ωρες φορτισης και αναμονης. Τι παιζεται; Πως φτιαχνει;

Ξεκινας με ενα Hard Reset ! 

#952   DJTaurus

DJTaurus

iPH Member

• 283 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:DJTaurus_

Δημοσίευση 22/11/2017 - 14:10

Οποιος δεν βλέπει διαφορά στα χρώματα μεταξύ X και παλαιότερων iPhone γρήγορα σε οφθαλμίατρο. Από εκεί κ πέρα είναι ωραίο να επιστρέφεις σε ένα πιο νορμάλ μέγεθος κινητού....ήταν δύσκολα τα καλοκαίρια με 6,6S και 7 Plus.... είμαι περίεργος αν το επόμενο Plus θα είναι έστω και ελάχιστα μικρότερο από τα τωρινά.

#953   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2,334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 22/11/2017 - 14:19

Οποιος δεν βλέπει διαφορά στα χρώματα μεταξύ X και παλαιότερων iPhone γρήγορα σε οφθαλμίατρο. Από εκεί κ πέρα είναι ωραίο να επιστρέφεις σε ένα πιο νορμάλ μέγεθος κινητού....ήταν δύσκολα τα καλοκαίρια με 6,6S και 7 Plus.... είμαι περίεργος αν το επόμενο Plus θα είναι έστω και ελάχιστα μικρότερο από τα τωρινά.

Aν δεν εχω κανει κανενα λαθος στους υπολογισμους, αν τα επομενα Plus εχουν το ιδιο ωφελιμο μεγεθος οθονης (ωφελιμο=βγαλε τις στρογγυλεμενες γωνιες) τοτε τα παιρνει να ειναι εναμιση ποντο μικροτερα σε υψος ...

Αν κοψουν λιγο απο εδω και λιγο απο εκει και αν μειωσουν την ακτινα καμπυλοτητας στις γωνιες τοτε ισως μπορουν και περισσοτερο ...

Οπως ακριβως το ειπες ... Ωραιο το Plus σαν μεγεθος οθονης αλλα ηταν δυσκολα τα καλοκαιρια ..

#954   DJTaurus

DJTaurus

iPH Member

• 283 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:DJTaurus_

Δημοσίευση 22/11/2017 - 14:56

Aν δεν εχω κανει κανενα λαθος στους υπολογισμους, αν τα επομενα Plus εχουν το ιδιο ωφελιμο μεγεθος οθονης (ωφελιμο=βγαλε τις στρογγυλεμενες γωνιες) τοτε τα παιρνει να ειναι εναμιση ποντο μικροτερα σε υψος ...

Αν κοψουν λιγο απο εδω και λιγο απο εκει και αν μειωσουν την ακτινα καμπυλοτητας στις γωνιες τοτε ισως μπορουν και περισσοτερο ...

Οπως ακριβως το ειπες ... Ωραιο το Plus σαν μεγεθος οθονης αλλα ηταν δυσκολα τα καλοκαιρια ..

Χωράνε 6.5 ίντσες στο τωρινό Plus και να μειώσουν και τα μπεζελ?.....εκτός αν είναι κοντά στις 6.

#955   Kourkoubas

Kourkoubas

iPH newbie

• 18 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 22/11/2017 - 15:28

Το ωραίο είναι οτι κανένας που ξεκινάει με τη φράση, "Λοιπόν, μετά από ΧΧΧ μέρες χρήσης ... κλπ λκπ" δεν έχει βρει αρνητικό!

Αλλά θα μου πεις, έδωσες 1200€, δε θα παινέψεις μέχρι και την πράσινη γραμμή;;;

Προερχόμενος από τα εξής κινητά Iphone 5C / 6 / 6s /7 + huawei P9 lite / P10 lite το κινητό είναι 2 επίπεδα πάνω . 

Αρνητικά βρίσκω πως δεν βρίσκω . 1) την τιμή 2) το Aspect Ratio της Οθόνης Και 3) ότι ακόμα οι περισσότερες εφαρμογές δεν εκμεταλλεύονται το Aspect ratio άρα το ότι η οθόνη είναι 5,8 δεν μου λέει κάτι. 

Τα θετικά είναι πολλά περισσότερα βέβαια. 1) μεγαλύτερη οθόνη από το απλό Iphone στο ίδιο περίπου μέγεθος 2) αισθητά καλύτερη μπαταρία από το απλό Iphone στο ίδιο μέγεθος 3) face id 4) gestures 5) επιτέλους τα Screen protectors Εφαρμόζουν σε όλη την οθόνη όχι όπως στο απλό Iphone 6) 3GB ram 7)Camera 8) IOS + υποστήριξη Apple και 9) ελάχιστα ελαττωματικά μοντέλα μέχρι στιγμής . 

Όσο για την τιμή , εγώ έδωσα 250 ευρώ από την τσέπη μου. Τα άλλα ήταν πιστωτικά , δωρο επιταγές και πόντοι από τράπεζα.  

Βρε παιδια εχει καποιος ενημερωση για public?

Απο 27/10 και ακομα δεν ειδα φως...!!

Φίλε μου από Public Το πήρα . Δυστυχώς δεν υπάρχει γενική σειρά προτεραιόητας αλλά ανά κατάστημα . Πράγμα που σημαίνει ότι αν το παρήγγειλες 27/10 από το Internet , η σειρά προτεραιότητας σου ξεκινάει μετά από αυτούς που το έκαναν Preorder στο κατάστημα που ζήτησες να παραλάβεις στις 3/11 . Κι εγώ 27/10 είχα κάνει Pre order Και παρέλαβα την παρασκευή που μας πέρασε.  

#956   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19,675 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 22/11/2017 - 17:34

Εγώ προερχόμενος από το iPhone 8 plus δεν μπορώ να πω ότι έχω ξετρελαθεί. θεωρώ αδιανόητο να βλέπω βίντεο σε full screen και να βλέπω εκεί το notch συνεχώς λες και έχει καεί κάποιο μέρος της οθόνης .

Επίσης άλλο αδιανόητο είναι να μην έχουν αναβαθμιστεί οι εφαρμογές και εκεί που λέω έχω ένα κινητό με οθονάρα να κρατάω στην ουσία ένα κινητό με οθόνη του iPhone 4 γιατί το ωφέλιμο τόσο μένει γιατί πάνω και κάτω έχει κενό.

άλλο κουλό επίσης βγάλαμε το home button και μεγαλώσαμε την οθόνη . Όχι δεν μεγαλώσατε την οθόνη απλά design προσφέρετε γιατί βάλατε το πληκτρολόγιο και από κάτω έχουμε την γη να κάνουμε τα κόλπα μας και χάνουμε οθόνη επίσης .

Από όπου κι αν το δεις δηλαδή την οθόνη δεν την αξιοποιείς πουθενά .Οπότε εγώ δεν μπορώ να πω ότι είναι ένα σούπερ κινητό ούτε ότι αξίζει σε καμία περίπτωση τα λεφτά του .

Δεν είμαι Apple fun boy να τρώω ότι μου δίνει και το έχουν δει αυτό οι ποιο παλιοί εδώ μέσα που έλειπα για χρόνια και είχα πάει σε android .

Το Note 8 πχ που είχα πιάσει έχει μίλια απόσταση από το iPhone X και εκμεταλλεύεται την οθόνη του .

Εύχομαι τους επόμενους μήνες να τα βελτιώσουν όλα αυτά με κάποιο update και να ενημερωθούν οι εφαρμογές και να στρώσει λίγο η κατάσταση .

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#957   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 22/11/2017 - 18:47

Εγώ προερχόμενος από το iPhone 8 plus δεν μπορώ να πω ότι έχω ξετρελαθεί. θεωρώ αδιανόητο να βλέπω βίντεο σε full screen και να βλέπω εκεί το notch συνεχώς λες και έχει καεί κάποιο μέρος της οθόνης .
Επίσης άλλο αδιανόητο είναι να μην έχουν αναβαθμιστεί οι εφαρμογές και εκεί που λέω έχω ένα κινητό με οθονάρα να κρατάω στην ουσία ένα κινητό με οθόνη του iPhone 4 γιατί το ωφέλιμο τόσο μένει γιατί πάνω και κάτω έχει κενό.

άλλο κουλό επίσης βγάλαμε το home button και μεγαλώσαμε την οθόνη . Όχι δεν μεγαλώσατε την οθόνη απλά design προσφέρετε γιατί βάλατε το πληκτρολόγιο και από κάτω έχουμε την γη να κάνουμε τα κόλπα μας και χάνουμε οθόνη επίσης .

Από όπου κι αν το δεις δηλαδή την οθόνη δεν την αξιοποιείς πουθενά .Οπότε εγώ δεν μπορώ να πω ότι είναι ένα σούπερ κινητό ούτε ότι αξίζει σε καμία περίπτωση τα λεφτά του .

Δεν είμαι Apple fun boy να τρώω ότι μου δίνει και το έχουν δει αυτό οι ποιο παλιοί εδώ μέσα που έλειπα για χρόνια και είχα πάει σε android .
Το Note 8 πχ που είχα πιάσει έχει μίλια απόσταση από το iPhone X και εκμεταλλεύεται την οθόνη του .

Εύχομαι τους επόμενους μήνες να τα βελτιώσουν όλα αυτά με κάποιο update και να ενημερωθούν οι εφαρμογές και να στρώσει λίγο η κατάσταση .

Αφού είχες πιάσει και το note 8 πάλι καλά μας διαφωτισες τελείως. Η οθονη είναι πιο μικρή και από το νοκια 3310. Σίγουρα δεν είσαι fun boy apple αλλά hater. Go στο καλό με το τηλεκοντρόλ s8

#958   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2017 - 18:52

kgi-three-iphones-2018.jpg

Αν επιβεβαιωθούν οι φήμες για του χρόνου, που μου μοιάζουν και πολύ λογικές, εγω το Χ Plus το βλέπω θηρίο ρε παιδιά και μου μοιάζει μεγαλύτερο απο τα προηγούμενα Plus. Βέβαια τα παλιά Plus είχαν και τα bezels και δεν θυμάμαι το συνολικό μέγεθος τους σε ίντσες, αλλά αν ισχύσει αυτό, πως το βλέπετε, σε σύγκριση με ενα κλασικό Plus ?? Ότι ψήνομαι τρελλά, ψήνομαι, αλλά αν είναι μεγαλύτερο απο το Plus θα είναι πολύ γκουμούτσα ! :)

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 22/11/2017 - 18:58.

#959   andreashadji

andreashadji

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Twitter:@andreashadji
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 22/11/2017 - 18:54

Αφού είχες πιάσει και το note 8 πάλι καλά μας διαφωτισες τελείως. Η οθονη είναι πιο μικρή και από το νοκια 3310. Σίγουρα δεν είσαι fun boy apple αλλά hater. Go στο καλό με το τηλεκοντρόλ s8

Δε σας καταλαβαίνω μερικούς...δηλαδή δεν μπορεί κάποιος να εχει γνώμη αρνητική εν μέρει για κάποια από τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου;
Σώνει κ ντε hater κ π@π@ρι@ μάντολες....

Sent from my iPhone using Tapatalk

#960   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1,442 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2017 - 18:57

Λογικό κάποιοι ζουν σε Ονείρωξη ότι είναι υπάλληλοι της Apple η κάπως πρέπει να δικαιολογήσουν την αγορά τους

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15