Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#961   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2.593 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 22/11/2017 - 19:17

Χαχα ναι ειδικα ο kostasrodos29 ειναι κ πολυ αππλ χεητερ ναουμ :)
Με 17.000 post στο φορουμ !

Εγω συμφωνω με τον Κωστα , 1.200 € κ βλεπεις βιντεο με το notch κ σου κοβει την αριστερη μερια σαν να χεις βαλει μονωτικη ταινια ειναι γελειο..
Δηλαδη επειδη το βγαλε η apple πρεπει να το κανουμε κ αγαλμα;
Αν μην ειχε ios κ θα λεγα εγω τι πωλησεις θα εκανε
Και αυτο αλλα κ τα αλλα iphone.
iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#962   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 22/11/2017 - 19:33

Αφού είχες πιάσει και το note 8 πάλι καλά μας διαφωτισες τελείως. Η οθονη είναι πιο μικρή και από το νοκια 3310. Σίγουρα δεν είσαι fun boy apple αλλά hater. Go στο καλό με το τηλεκοντρόλ s8

Και μόνο που γράφεις έτσι απαξιωτικά λες και τα παίρνεις από την Apple και δεν μπορεί κάποιος να πει την γνώμη του δεν μπαίνω καν σε διαδικασία να μιλήσω μαζί σου . Όταν είχα Apple 2G εσύ δεν είμαι σίγουρος ότι είχες γεννηθεί .Αλλά αυτό δεν σημαίνει και τίποτα .Δίνουμε λεφτά που ίσως για κάποιους ακόμα και δύο μήνες δουλειάς για να πάρουν μια συσκευή όπως το iPhone X οπότε θεωρώ ότι πρέπει να είναι σούπερ και να με καλύπτει απόλυτα .

Δε σας καταλαβαίνω μερικούς...δηλαδή δεν μπορεί κάποιος να εχει γνώμη αρνητική εν μέρει για κάποια από τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου;
Σώνει κ ντε hater κ π@π@ρι@ μάντολες....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ναι λες και είναι υπάλληλοι της Apple και αν δεν με λογοκρίνουν θα τους απολύσουν τι να πω . Αυτή η στενοκεφαλιά ορισμένων είναι που έφτασε την Ελλάδα εδώ που φτάσαμε και μας περνάνε πλέον ότι μέτρα θέλουν και λέμε και ευχαριστώ .

Λογικό κάποιοι ζουν σε Ονείρωξη ότι είναι υπάλληλοι της Apple η κάπως πρέπει να δικαιολογήσουν την αγορά τους

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

;-)

Χαχα ναι ειδικα ο kostasrodos29 ειναι κ πολυ αππλ χεητερ ναουμ :)
Με 17.000 post στο φορουμ !

Εγω συμφωνω με τον Κωστα , 1.200 € κ βλεπεις βιντεο με το notch κ σου κοβει την αριστερη μερια σαν να χεις βαλει μονωτικη ταινια ειναι γελειο..
Δηλαδη επειδη το βγαλε η apple πρεπει να το κανουμε κ αγαλμα;
Αν μην ειχε ios κ θα λεγα εγω τι πωλησεις θα εκανε
Και αυτο αλλα κ τα αλλα iphone.

Αυτό είναι σίγουρο . Αν αυτό το κινητό λεγόταν LG ήθελα να ήξερα αν τα έδινε κάποιος όχι 1200 αλλά 1000 Ευρώ ?Κανένας θα έμενε στο ράφι αλλά επειδή λέγεται iPhone X και τερμάτησαν το μάρκετινγκ έκοψαν δύναμη από το 8 plus και στα άλλα κάνουν συνεχώς ότι είναι sold out ενώ στην ουσία δεν στέλνουν τηλέφωνα γι αυτό το ψάχνουν όλοι.

Το μόνο πράγμα που παραδέχομαι την Apple είναι για το marketing εκεί είναι respect και πέτρα να βγάλουν θα στην πουλήσουν έτσι τόσο διαφορετική που θα μπούμε όλοι στην φάση να την αγοράσουμε μόνο και μόνο από περιέργεια .

Αλλά κάποια πράγματα τι να κάνουμε δεν μου αρέσουν και δεν μπορώ να μην τα εκφράσω . Δεν τρώω ωμό ότι μου δίνουν έχω δική μου άποψη και ας μην ταιριάζει με πολλούς ας λένε ότι το τηλέφωνο είναι το κάτι άλλο .Αν φτιάξουν αυτά που έγραψα παραπάνω απλά θα φτάσουν σε ένα καλό σημείο ούτε παραπάνω αλλά λίγο παρακάτω από τον ανταγωνισμό λίγο .

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#963   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 22/11/2017 - 20:08

Σιγουρα πρεπει ταχιστα να αναβαθμιστουν οι εφαρμογες για την οθονη του Χ, πραγμα που εχει γινει για ελαχιστες ως τωρα (περιμενα σιγουρα να ηταν πολυ περισσοτερες πια, σχεδον ενα μηνα μετα την επισημη διαθεση του κινητου).

Απο την αλλη οπως πολυ σωστα εχει ειπωθει το Χ ειναι η χρυση τομη για πρωην χρηστες του "απλου" 6/6S/7 και οχι για κατοχους Plus μοντελων.

#964   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 22/11/2017 - 20:19

H google να ξερα τι κάνει. Βγάζει 2-3 ενημερώσεις εφαρμογών, αλλα συμβατότητα με Χ δεν ψήνεται να βάλει. 

Μιλάω για maps, inbox και άλλες χρήσιμες εφαρμογές. 

Θα γυρίσω σε Apple Maps στο τέλος.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#965   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 22/11/2017 - 20:23

Εγώ προερχόμενος από το iPhone 8 plus δεν μπορώ να πω ότι έχω ξετρελαθεί. θεωρώ αδιανόητο να βλέπω βίντεο σε full screen και να βλέπω εκεί το notch συνεχώς λες και έχει καεί κάποιο μέρος της οθόνης .

Επίσης άλλο αδιανόητο είναι να μην έχουν αναβαθμιστεί οι εφαρμογές και εκεί που λέω έχω ένα κινητό με οθονάρα να κρατάω στην ουσία ένα κινητό με οθόνη του iPhone 4 γιατί το ωφέλιμο τόσο μένει γιατί πάνω και κάτω έχει κενό.

άλλο κουλό επίσης βγάλαμε το home button και μεγαλώσαμε την οθόνη . Όχι δεν μεγαλώσατε την οθόνη απλά design προσφέρετε γιατί βάλατε το πληκτρολόγιο και από κάτω έχουμε την γη να κάνουμε τα κόλπα μας και χάνουμε οθόνη επίσης .

Από όπου κι αν το δεις δηλαδή την οθόνη δεν την αξιοποιείς πουθενά .Οπότε εγώ δεν μπορώ να πω ότι είναι ένα σούπερ κινητό ούτε ότι αξίζει σε καμία περίπτωση τα λεφτά του .

Δεν είμαι Apple fun boy να τρώω ότι μου δίνει και το έχουν δει αυτό οι ποιο παλιοί εδώ μέσα που έλειπα για χρόνια και είχα πάει σε android .

Το Note 8 πχ που είχα πιάσει έχει μίλια απόσταση από το iPhone X και εκμεταλλεύεται την οθόνη του .

Εύχομαι τους επόμενους μήνες να τα βελτιώσουν όλα αυτά με κάποιο update και να ενημερωθούν οι εφαρμογές και να στρώσει λίγο η κατάσταση .

Το οτι λες για την οθονη οτι ειναι σαν του iphone 4 δεν ειναι σαχλαμαρες? Το οτι αγοραζεις μια notch συσκευη τι περιμενεις να παιζει αναμεσα στα κενα της? Δεν ηξερες πριν την αγορασεις οτι μεσα στα κενα δεν γινετε να παιξει γιατι υπαρχει η καμερα και οι αισθητηρες ακουστικο κτλ? Η απλ απλα σε ξεγελασε η οσους το αγορασαν τους ξεγελασε? Μ αρεσει που καποιοι συμφωνουν και μαζι σου ο.Ο 

Δεν με νοιαζει ουτε πιο iphone πηρες πρωτο αλλα ουτε ποσο χρονων εισαι διοτι ειναι ασχετο με το θεμα μας.

Μου μιλας για το iphone plus και αναφερεις καπακι το τηλεκοντρολ s8 με τις ηλιθιες κουρμπες του οτι εκμεταλευεται πληρως την οθονη(εδω γελαω)

Ειχα το iphone 7 και η οθονη του μου  φαινεται πολυ μικροτερη απο το Χ οποτε αν θελεις να κακολογησεις την συσκευη κανε το χωρις ανακριβειες. 

Δεν τα περνω απο την απλ και χεστηκα κι ολας για την συγκεκριμενη εταιρεια. Και ειμαι απο αυτους που σκεφτομαι να πουλησω την συσκευη λογο ογκου και βαρους και να παρω το απλο 8 γιατι με τισ παντοφλες δεν τα παω καλα. Οποτε ουτε την αγορα μου προσπαθω να δικαιολογησω....

Απλα εχω κουραστει να διαβαζω αρλουμπες..

οπως το οτι βλεπω σε φουλ οθονη και βλεπω συνεχως το notch! Συγνωμη τι ηθελες να βλεπεις σε φουλ οθονη εφοσον εχεις παρει μια συσκευη notch?

Τελευταία επεξεργασία από: morganito, 22/11/2017 - 20:28

#966   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 22/11/2017 - 20:25

H google να ξερα τι κάνει. Βγάζει 2-3 ενημερώσεις εφαρμογών, αλλα συμβατότητα με Χ δεν ψήνεται να βάλει. 

Μιλάω για maps, inbox και άλλες χρήσιμες εφαρμογές. 

Θα γυρίσω σε Apple Maps στο τέλος.

Στην αρχη που βγηκε το Apple maps θυμαμαι κραξιμο. Και να πω την αληθεια μου ποτε δεν το ειχα δοκιμασει. Τωρα με το που πηρα το Χ και ειδα οτι ακομα δεν αναβαθμιστηκε το google maps γυρισα σε Apple maps και μπορω να πω οτι δουλευει πολυ καλα. Δεν εχω κανενα παραπονο προς το παρον. Οταν αναβαθμιστει το google maps βλεπουμε.

#967   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1.168 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 22/11/2017 - 21:30

Screenshot_20171122-212706.png

Αυτο οπως κ με τα αλλα iphone ειβαι στα αρνητικα του

IPhone 15 pro - Macbook air m2

#968   peros550

peros550

iPH Addict

• 718 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/11/2017 - 21:52

Έχει παρατηρήσει κάνεις να ζεσταίνεται η πλάτη της συσκευής στο σημείο κάτω από την κάμερα, με απλή χρήση (όχι βαριές εφαρμογές ) ?

#969   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2017 - 22:16

Έχει παρατηρήσει κάνεις να ζεσταίνεται η πλάτη της συσκευής στο σημείο κάτω από την κάμερα, με απλή χρήση (όχι βαριές εφαρμογές ) ?

Εμένα οι θερμοκρασίες είναι πολύ καλές σε σημείο καλύτερα και από το 7. Μια φορά το ένιωσα να ζεσταίνετε και αυτό ήταν στην αρχή αλλά ίσως να ευθυνόταν το 4g το οποίο το απενεργοποιώ πάντα σε όλες τις συσκευες μου για οικονομία στην μπαταρία. Από εκεί και πέρα το κινητό ζεσταίνεται σε πολύ λογικά πλαίσια και σε βαριές εφαρμογές όπως και παιχνίδια

#970   Dkoukou

Dkoukou

iPH Contributor

• 991 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 22/11/2017 - 22:23

Συμφωνω. Σιγουρα δεν ζεσταινεται περισσοτερο απο καθε αλλο iPhone που εχει περασει απο τα χερια μου.

Επισης, με χρηση μαυρου wallpaper σημερα υπολογιζω οτι κερδισα ενα εξτρα 5~10% μπαταρια σε σχεση με το παλιο μου wallpaper. Το αν αξιζει η οχι τη διαφορα ειναι στην κριση του καθενος.

#971   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.821 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2017 - 22:35

Εγώ προερχόμενος από το iPhone 8 plus δεν μπορώ να πω ότι έχω ξετρελαθεί. θεωρώ αδιανόητο να βλέπω βίντεο σε full screen και να βλέπω εκεί το notch συνεχώς λες και έχει καεί κάποιο μέρος της οθόνης .

Επίσης άλλο αδιανόητο είναι να μην έχουν αναβαθμιστεί οι εφαρμογές και εκεί που λέω έχω ένα κινητό με οθονάρα να κρατάω στην ουσία ένα κινητό με οθόνη του iPhone 4 γιατί το ωφέλιμο τόσο μένει γιατί πάνω και κάτω έχει κενό.

άλλο κουλό επίσης βγάλαμε το home button και μεγαλώσαμε την οθόνη . Όχι δεν μεγαλώσατε την οθόνη απλά design προσφέρετε γιατί βάλατε το πληκτρολόγιο και από κάτω έχουμε την γη να κάνουμε τα κόλπα μας και χάνουμε οθόνη επίσης .

Από όπου κι αν το δεις δηλαδή την οθόνη δεν την αξιοποιείς πουθενά .Οπότε εγώ δεν μπορώ να πω ότι είναι ένα σούπερ κινητό ούτε ότι αξίζει σε καμία περίπτωση τα λεφτά του .

Δεν είμαι Apple fun boy να τρώω ότι μου δίνει και το έχουν δει αυτό οι ποιο παλιοί εδώ μέσα που έλειπα για χρόνια και είχα πάει σε android .

Το Note 8 πχ που είχα πιάσει έχει μίλια απόσταση από το iPhone X και εκμεταλλεύεται την οθόνη του .

Εύχομαι τους επόμενους μήνες να τα βελτιώσουν όλα αυτά με κάποιο update και να ενημερωθούν οι εφαρμογές και να στρώσει λίγο η κατάσταση .

:D :P :D...πες τα να ξαλαφρωσεις. Εντολη γιατρου

#972   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2017 - 23:01

:D :P :D...πες τα να ξαλαφρωσεις. Εντολη γιατρου

Μην τα λες αυτά θα σε κράξουν έχει χιλιάδες μηνύματα

#973   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 22/11/2017 - 23:25

Γιατί αρπάζεστε μεταξύ σας?

Η Apple ξέρει καλύτερα απο όλους μας ποιο είναι το σωστό μέγεθος, όπως και φυσικά για την ύπαρξη του Notch.

Είναι το λιγότερο ντροπή κάποιος να εκφράζει αντίθετη γνώμη εδώ μέσα..!!!!11έντεκα.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#974   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2017 - 00:03

H Apple έβαλε το notch δεν είπε σε κανένα να πάρει συσκευή με notch. Σε οποίον δεν αρέσει έχει βγάλει και το 8 & 8+. Το να παίρνεις μια συσκευή με notch και μένα κράζεις την απλ επειδή σε φουλ οθονη έχει κενό δεν είναι κάτι άλλο παρα απαράδεκτο. Δεν πιστεύω Μα πιέζει κάνενα και να του λέει πάρε αυτή την συσκευή με αυτήν την ανάλυση και notch.

#975   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2017 - 00:04

Διπλο ποστ

Τελευταία επεξεργασία από: morganito, 23/11/2017 - 00:07

Ad

Ad