Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#976   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 23/11/2017 - 01:54

Το οτι λες για την οθονη οτι ειναι σαν του iphone 4 δεν ειναι σαχλαμαρες? Το οτι αγοραζεις μια notch συσκευη τι περιμενεις να παιζει αναμεσα στα κενα της? Δεν ηξερες πριν την αγορασεις οτι μεσα στα κενα δεν γινετε να παιξει γιατι υπαρχει η καμερα και οι αισθητηρες ακουστικο κτλ? Η απλ απλα σε ξεγελασε η οσους το αγορασαν τους ξεγελασε? Μ αρεσει που καποιοι συμφωνουν και μαζι σου ο.Ο
Δεν με νοιαζει ουτε πιο iphone πηρες πρωτο αλλα ουτε ποσο χρονων εισαι διοτι ειναι ασχετο με το θεμα μας.
Μου μιλας για το iphone plus και αναφερεις καπακι το τηλεκοντρολ s8 με τις ηλιθιες κουρμπες του οτι εκμεταλευεται πληρως την οθονη(εδω γελαω)
Ειχα το iphone 7 και η οθονη του μου φαινεται πολυ μικροτερη απο το Χ οποτε αν θελεις να κακολογησεις την συσκευη κανε το χωρις ανακριβειες.
Δεν τα περνω απο την απλ και χεστηκα κι ολας για την συγκεκριμενη εταιρεια. Και ειμαι απο αυτους που σκεφτομαι να πουλησω την συσκευη λογο ογκου και βαρους και να παρω το απλο 8 γιατι με τισ παντοφλες δεν τα παω καλα. Οποτε ουτε την αγορα μου προσπαθω να δικαιολογησω....
Απλα εχω κουραστει να διαβαζω αρλουμπες..
οπως το οτι βλεπω σε φουλ οθονη και βλεπω συνεχως το notch! Συγνωμη τι ηθελες να βλεπεις σε φουλ οθονη εφοσον εχεις παρει μια συσκευη notch?

Καταλαβαίνεις ότι σε συμφέρει και φαίνεται ότι ψάχνεσαι για καυγά.

Ο Κώστας αναφέρει ξεκάθαρα ότι για εφαρμογές που δεν έχουν αναβαθμιστεί ακόμα, νιώθει σαν να κρατάει το 4, και έχει δίκιο. Δεν είναι θέμα Apple, αλλά θέμα developer και είναι εκνευριστικό.

Επίσης, όντως η τελική ωφέλιμη επιφάνεια είναι μικρότερη από ότι στο plus ή στο S8, αφού η apple με το notch και το swipe up, καθώς και τις νέες επιλογές για το πληκτρολόγιο αφήνει λιγότερο ελεύθερο χώρο σε αυτή την οθόνη. Τέλος το notch δημιουργεί θέμα τόσο στα βίντεο όσο και στα παιχνίδια αφού ακόμα και στις αναβαθμισμένες εφαρμογές, το notch μπορεί να κρύβει κάποια επιλογή από κάτω.

Δέξου ότι υπάρχουν αντίθετες απόψεις. Δέξου ότι δεν είναι απαραίτητο οι εντυπώσεις (όπως είναι ο τίτλος του θέματος) να είναι θετικές, και δεν είναι και υποχρεωτικό.

Ο καθένας κρίνει, λέει τη γνώμη του και επιλέγει. Άλλους τους ενοχλεί το notch, άλλους όχι, και άλλους υπό συνθήκες τους ενοχλεί και υπό άλλες όχι. Δέξου ότι υπάρχουν και αυτές οι απόψεις, κόψε την ειρωνία και σταμάτα να υπαγορεύεις στον καθένα πως πρέπει να νιώθει για τη συσκευή και τι πρέπει να σκέφτεται.

Επίσης κανένας δεν είπε πουθενά ότι τον ξεγέλασε η Apple. Όλοι ξέρουμε τι αγοράζουμε, και κρίνουμε με τον καιρό και τη χρήση αν μας καλύπτει κάτι ή αν μας ενοχλεί κάτι άλλο.

Τέλος υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο «πΑΙρνω μια συσκεύη» και στο «πΕρνάω καλά».

«Φιλικά πάντα»
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#977   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2017 - 01:58

Στην αρχη που βγηκε το Apple maps θυμαμαι κραξιμο. Και να πω την αληθεια μου ποτε δεν το ειχα δοκιμασει. Τωρα με το που πηρα το Χ και ειδα οτι ακομα δεν αναβαθμιστηκε το google maps γυρισα σε Apple maps και μπορω να πω οτι δουλευει πολυ καλα. Δεν εχω κανενα παραπονο προς το παρον. Οταν αναβαθμιστει το google maps βλεπουμε.

Έτσι με βλέπω και εμένα. Δεν παλεύεται η φάση με τη google.

#978   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 23/11/2017 - 02:35

Καταλαβαίνεις ότι σε συμφέρει και φαίνεται ότι ψάχνεσαι για καυγά.

Ο Κώστας αναφέρει ξεκάθαρα ότι για εφαρμογές που δεν έχουν αναβαθμιστεί ακόμα, νιώθει σαν να κρατάει το 4, και έχει δίκιο. Δεν είναι θέμα Apple, αλλά θέμα developer και είναι εκνευριστικό.

Επίσης, όντως η τελική ωφέλιμη επιφάνεια είναι μικρότερη από ότι στο plus ή στο S8, αφού η apple με το notch και το swipe up, καθώς και τις νέες επιλογές για το πληκτρολόγιο αφήνει λιγότερο ελεύθερο χώρο σε αυτή την οθόνη. Τέλος το notch δημιουργεί θέμα τόσο στα βίντεο όσο και στα παιχνίδια αφού ακόμα και στις αναβαθμισμένες εφαρμογές, το notch μπορεί να κρύβει κάποια επιλογή από κάτω.

Δέξου ότι υπάρχουν αντίθετες απόψεις. Δέξου ότι δεν είναι απαραίτητο οι εντυπώσεις (όπως είναι ο τίτλος του θέματος) να είναι θετικές, και δεν είναι και υποχρεωτικό.

Ο καθένας κρίνει, λέει τη γνώμη του και επιλέγει. Άλλους τους ενοχλεί το notch, άλλους όχι, και άλλους υπό συνθήκες τους ενοχλεί και υπό άλλες όχι. Δέξου ότι υπάρχουν και αυτές οι απόψεις, κόψε την ειρωνία και σταμάτα να υπαγορεύεις στον καθένα πως πρέπει να νιώθει για τη συσκευή και τι πρέπει να σκέφτεται.

Επίσης κανένας δεν είπε πουθενά ότι τον ξεγέλασε η Apple. Όλοι ξέρουμε τι αγοράζουμε, και κρίνουμε με τον καιρό και τη χρήση αν μας καλύπτει κάτι ή αν μας ενοχλεί κάτι άλλο.

Τέλος υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο «πΑΙρνω μια συσκεύη» και στο «πΕρνάω καλά».

«Φιλικά πάντα»

Αν σας ενοχλεί τόσο η συσκευή σας δώστε την όπως μπορεί να κάνω και εγώ. Και να μην ζαλίζω τους άλλους σε αυτό το νήμα που θέλουν να μιλάνε Γι αυτή τη συσκευή. Δεν καταλαβαίνω ότι με συμφέρει ούτε για καβγά ψάχνομαι πίσω από ένα πληκτρολόγιο.
Εγώ βαρεθεί σε όλα τα τα φόρα που έχουν να κάνουν με απλ να πετάγεται κάποιος και να μιλάει για σαμσουνγκ.
Αν είναι καλύτερα τα σαμσουνγκ μπορούν να πάνε να το αγοράσουν και να μας αφήσουν ήσυχους στο οικοσύστημα μας. Δηλαδή και εδώ πρέπει να το κάνουμε vs? Σας παρακαλώ μην κάνετε τον δικηγόρο αν δεν καταλαβαίνετε την πρόθεση μου

#979   michkal91

michkal91

iPH Elite Poster

• 2.338 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Michkal91

Δημοσίευση 23/11/2017 - 06:27

Δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάζεστε. Το θέμα λέει εντυπώσεις. Είτε θετικές είτε αρνητικές. Έχω το κινητό από τη πρώτη μέρα. Έχει Τάσος θετικά του έχει και τα αρνητικά του. Δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ συσκευή που να έχει μόνο θετικά. Προσωπικά τα θετικά του (μέγεθος, οθόνη κλπ) είναι περισσότερα από τα αρνητικά του (πχ μη αναβαθμισμένες εφαρμογές και το notch σε κάποια σημεία) όποτε για αυτό και το κρατάω. Και ναι θα γίνει η σύγκριση με τον ΑΜΕΣΟ (Samsung) ανταγωνιστή, προφανώς.

#980   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1.168 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2017 - 06:37

Εγω εχω βαρεθει καθε νημα για iphone να γίνεται σκατ@ και να γεμιζει σελιδες με αχρηστες και παράλογες βλ@κειες του καθενος
Και αυτο συμβαινει απο και καλα φανατικούς της apple κ των iphone
Ps αν δεν συγκριθεί το iphone με τα samsung με τι θα συγκριθεί?
Με Alcatel??
:) :)

IPhone 15 pro - Macbook air m2

#981   jzago

jzago

iPH Enthousiast

• 571 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 23/11/2017 - 07:28

Έτσι με βλέπω και εμένα. Δεν παλεύεται η φάση με τη google.

Απλά οι χάρτες της appple νομίζω δεν είναι τόσο καλά ενημερωμένοι σε αναζητήσεις σημείων με το όνομά τους.πχ. κλειστό γήπεδο μπάσκετ μιας περιοχής ή το όνομα κάποιας εκκλησίας κτλπ.

#982   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 23/11/2017 - 08:10

Απλά οι χάρτες της appple νομίζω δεν είναι τόσο καλά ενημερωμένοι σε αναζητήσεις σημείων με το όνομά τους.πχ. κλειστό γήπεδο μπάσκετ μιας περιοχής ή το όνομα κάποιας εκκλησίας κτλπ.

Εχει αποτελεσματα απο το foursquare οποτε θα βγαινουν λογικα. Για γηπεδα μπασκετ προφανως για εκκλησιες δε ξερω.

Τελευταία επεξεργασία από: tgousopoulos, 23/11/2017 - 08:12

#983   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.442 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2017 - 08:51

iPhone X... Εντυπώσεις
Προφανώς αναφέρεται κατα κύριο λόγο σε χρήστες που έχουν τη συσκευή όπου μπορούν ελεύθερα να αναφέρουν τη γνώμη τους για τη συσκευή.. Οι εντυπώσεις δεν είναι πάντα θετικές πως να το κάνουμε. Κατα δεύτερον διαβάζεται και από άτομα που έχουν σκέψη αγοράς της συσκευής και θα ήθελαν μια γνώμη από κατόχους. Κατα τρίτον από χομπίστες gadget.
Το να πει κάποιος ότι η επιφάνεια είναι μικρότερη κατα λίγο από plus η το ratio είναι κακό; Το να πει κάποιος ότι το notch ενδέχεται να είναι ενοχλητικό είναι κακό; Το να το συγκρίνει με άλλη συσκευή είναι επίσης κακό; Δεν καταλαβαίνω πραγματικά επειδή είναι φορουμ της Apple θέλετε να λέτε δοξασίες για τα προϊόντα της σαν είδος ψυχοθεραπείας; Υπάρχει κόσμος που δεν ψωνίζει ότι κινείται από Apple σαν να μην υπάρχει αύριο η έχει να κάνει και αλλα πράγματα στη ζωή του και θα ήθελε να ακούσει αντικειμενικά μια γνώμη πριν σχηματίσει την δίκη του για αγορά

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

#984   ramnoz

ramnoz

iPH newbie

• 45 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 23/11/2017 - 09:24

Μια χαρούλα μου φαίνεται και η εγκοπή στην οθόνη και το μέγεθος της σε σχέση με το plus και η εξαιρετική μπαταρία του που είναι λίγο καλύτερη από το 7plus. Δεν συζητάω για το ποσό εξαιρετικό είναι το Face ID που δουλεύει απροβλημάτιστα! Πραγματικά μια συσκευή πανέμορφη και άριστη γία τα δικά μου δεδομένα πολύ ωραίο το μέγεθος στο χέρι και χωρίς να γλιστράει όπως τα plus ! Όσο για τις εφαρμογές που δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμα στην εγκοπή είναι κάτι προσωρινό και με αυτό το δεδομένο δεν τρελαίνομαι κιόλας!

Τελευταία επεξεργασία από: ramnoz, 23/11/2017 - 09:25

#985   Leftflowers

Leftflowers

iPH Contributor

• 1.030 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:leftflowers

Δημοσίευση 23/11/2017 - 09:36

ειναι πολυ ευκολο να στελνει ο καθενας feedback , κι τα ενσωματωνουν αμεσα 

#986   peros550

peros550

iPH Addict

• 718 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/11/2017 - 10:04

Παίδες να συμφωνήσουμε σε κάτι? Υπάρχουν 3 κατηγορίες ανθρώπων σε ότι αφορά το Notch:

Α) αυτοι που τους αρέσει και το λατρεύουν, το γουστάρουν να το βλέπουν και το ευχαριστιούνται. 

Β) αυτοί που το απεχθάνονται, δεν το γουστάρουν

Γ) αυτοί που το βλέπουν, ίσως δεν τους αρέσει αλλά ταυτόχρονα δεν τους ενοχλεί. (κατηγορία τύπου "δεν ξέρω δεν απαντώ") 

Ο κάθε ένας μας ανήκει σε μια από τις παραπάνω κατηγορίες (εκτός κι αν έχετε να προσθέσετε). Είναι ανούσιο να προσπαθούμε να πείσουμε ο ένας τον άλλο για το ποια ειναι "αντικειμενικά" σωστότερη άποψη. Ο κάθε ένας έχει την άποψη του και φυσικά είναι σεβαστή.  

Όποιος έχει όρεξη, ας κανει και έναν dedicated Poll, να δούμε στατιστικά που κινείται αυτό το πράγμα. 

Εγώ ανήκω στη Γ, τύπου αναποφάσιστος. Πότε μου αρέσει πότε όχι.  

#987   metallurgy

metallurgy

iPH Addict

• 833 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 23/11/2017 - 10:14

Εγω νομίζω οτι το Notch ειναι σημα κατατεθεν.. Δεν με εχει προβληματίσει προς το παρόν. Επίσης ,μια που λέμε για μπαταρίες , ενω το 7αρι δεν μου αντεχε μέρα  το Χ την μέρα την έχει στο νερό..

#988   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 23/11/2017 - 10:26

Αν σας ενοχλεί τόσο η συσκευή σας δώστε την όπως μπορεί να κάνω και εγώ. Και να μην ζαλίζω τους άλλους σε αυτό το νήμα που θέλουν να μιλάνε Γι αυτή τη συσκευή. Δεν καταλαβαίνω ότι με συμφέρει ούτε για καβγά ψάχνομαι πίσω από ένα πληκτρολόγιο.
Εγώ βαρεθεί σε όλα τα τα φόρα που έχουν να κάνουν με απλ να πετάγεται κάποιος και να μιλάει για σαμσουνγκ.
Αν είναι καλύτερα τα σαμσουνγκ μπορούν να πάνε να το αγοράσουν και να μας αφήσουν ήσυχους στο οικοσύστημα μας. Δηλαδή και εδώ πρέπει να το κάνουμε vs? Σας παρακαλώ μην κάνετε τον δικηγόρο αν δεν καταλαβαίνετε την πρόθεση μου

Συγνώμη δεν κατάλαβα λέει πουθενά το νήμα ότι οι εντυπώσεις θα πρέπει να είναι μόνο θετικές αλλιώς μην γράφεται καθόλου ή πάρτε άλλη συσκευή? Πήρα μια συσκευή και οφείλω να πω την δική μου γνώμη και να διαβάσουν και κάποιοι που σκέφτονται να το αγοράσουν άμεσα . Ίσα ίσα που μπορεί με αυτά που τους γράφω να καταλήξουν να περιμένουν ακόμα λίγο καιρό και να αγοράσουν μια ποιο έτοιμη συσκευή και όταν την αγοράσουν να τους ενθουσιάσει περισσότερο από ότι αν την αγόραζαν σήμερα πχ.

Οφείλουμε να βλέπουμε και να λέμε και τα θετικά και τα αρνητικά για κάθε συσκευή γιατί είμαστε καταναλωτές και θέλουμε ότι αγοράζουμε αν μη τι άλλο να είναι όσο γίνεται ποιο τέλειο πάντα στα δικά μας μάτια .

Όταν είχα iPhone θυμάμαι μέχρι το 4s όλα καλά πήγαιναν όταν αγόρασα το iPhone 5 που ξεφλούδιζε και η κατασκευή του δεν μου άρεσε σε σχέση με το 4s που είχα επέλεξα να φύγω από το iOs και να πάω στην σειρά Note όσο καιρό κάνει η Apple να ξανά βγάλει κάτι που στα δικά μου μάτια θα είναι καλό και ξανά επέστρεψα στην σειρά 6s. 

Έτσι είναι αυτά ο καθένας διαβάζει και ζυγίζει με βάση τα θέλω του και αποφασίζει και επιλέγει με ποια συσκευή θα είναι γιατί πολλά παιδιά αγοράζοντας μια συσκευή ξέρουν ότι δεν θα την έχουν για τρεις μήνες αλλά για δύο χρόνια μπορεί και τρια .

Είναι λογικό λοιπόν να συγκρίνουμε με Samsung με Huawei και άλλες συσκευές και δεν καταλαβαίνω το κακό που είναι .Εδώ δεν είπε κανείς ότι το Samsung το Note 8 είναι καλύτερο απλά κάνουμε κάποιες συγκρίσεις στα χαρακτηριστικά πχ κάμερες που μπορεί να ενδιαφέρει κάποιον τόσο πολύ και είναι σημαντικό αυτό για την αγορά μιας συσκευής και να τον βοηθήσουμε σε αυτό το νήμα να καταλήξει είτε την μια είτε την άλλη συσκευή .

Λες να σε αφήσουμε στο οικοσύστημα σου για ποιο οικοσύστημα μιλάς είσαι μέτοχος στην Apple και αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει?

Κανένας εδώ δεν κάνει vs απλά με βάσει τις συσκευές που έχει αγοράσει λέει την γνώμη του και τις εντυπώσεις του με προηγούμενες συσκευές που έχει αγοράσει πιθανόν και πως του φαίνεται η νέα και κανένας μας δεν έχει την διάθεση να κάνει εδώ μέσα πίστεψε με τον δικηγόρο σε κανέναν.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#989   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 23/11/2017 - 13:23

Εγω εχω βαρεθει καθε νημα για iphone να γίνεται σκατ@ και να γεμιζει σελιδες με αχρηστες και παράλογες βλ@κειες του καθενος
Και αυτο συμβαινει απο και καλα φανατικούς της apple κ των iphone
Ps αν δεν συγκριθεί το iphone με τα samsung με τι θα συγκριθεί?
Με Alcatel??
:) :)

Εμείς έχουμε βαρεθεί σε κάθε νήμα να βλέπουμε σαχλαμάρες για την σαμσουνγκ.
Αν θέλεις να συγκρίνεις το iPhone με το λαγκσαμσουνγκ να φτιάξεις ένα νήμα εδώ στο iPhonehellas και ονόμασε το iPhoneX vs note8 .
Τι στο καλό δεν καταλαβαίνετε ότι εδώ μιλάμε μόνο για τις εντυπώσεις για την συσκευή μας.
Το κακό είναι ότι επιμένετε με το ζόρι δηλαδή να το κάνουμε vs.

#990   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2017 - 13:45

Εμείς έχουμε βαρεθεί σε κάθε νήμα να βλέπουμε σαχλαμάρες για την σαμσουνγκ.
Αν θέλεις να συγκρίνεις το iPhone με το λαγκσαμσουνγκ να φτιάξεις ένα νήμα εδώ στο iPhonehellas και ονόμασε το iPhoneX vs note8 .
Τι στο καλό δεν καταλαβαίνετε ότι εδώ μιλάμε μόνο για τις εντυπώσεις για την συσκευή μας.
Το κακό είναι ότι επιμένετε με το ζόρι δηλαδή να το κάνουμε vs.

Η συγκριση με 7/7 Plus κλπ δεν ειναι vs δηλαδη, αλλα η συγκριση με οτιδηποτε αλλο ειναι.

Με αυτη τη λογική, οταν καποιος γράφει "σε σχεση με το 6s που είχα" να τον βρίζεις επειδη κανει το θεμα vs, εντάξει;

Θα το ξαναπω, το να γραψει καποιος τις εντυπώσεις του και να κανει μια συγκριση με εμπειρία απο αλλη συσκευή, όπως αλλοι λενε "εχει μικρότερη οθόνη από το 8 plus που είχα πριν", δεν κανει το θεμα vs.

Εσυ θες να δημιουργήσεις μανούρα απλά. Τόσα ατομα σε τοσες σελίδες συζητάμε μια χαρα. Οσα σχόλια ελεγαν "η οθόνη δεν ειναι τοσο μακρόστενη οσο του S8" τα δέχτηκες γιατι δεν ηταν αρνητικά. Τωρα που ειπε καποιος κατι και εθιξε τον εργοδότη σου, εκνευρίστηκες.

Τραβα αλλου να κανεις μανούρα και ασε το θεμα αυτό να κυλήσεις ομαλά όπως και πριν. Μην μας ενοχλείς.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4