Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#991   peros550

peros550

iPH Addict

• 718 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/11/2017 - 15:03

ρε παίδες ρίξτε τους τόνους. άντε.... 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#992   Dejang

Dejang

iPH User

• 137 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 23/11/2017 - 15:09

Η φαμίλια μεγάλωσε !!
Επιτέλους !

3b20760f012a0597b5a2bf5344b017c3.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

#993   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 23/11/2017 - 15:10

Κρίμα δεν είναι να ξεκινήσουν τα μπανάκια?

Όχι τίποτα άλλο, έχουμε και "Black Friday"..

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 23/11/2017 - 15:11

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#994   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 23/11/2017 - 15:13

Κρίμα δεν είναι να ξεκινήσουν τα μπανάκια?

Όχι τίποτα άλλο, έχουμε και "Black Friday"..

Ε ας πει και κάποιος υπεύθυνος είναι σωστό να το κάνουμε vs το θέμα.
Αν ναι δεν ξαναγράφω.
Και συγνώμη για τους τόνους μου αλλά δεν μπορώ να μιλάω με έναν και να πετάγονται και άλλοι από πίσω για να οξύνουν την κατάσταση

Τελευταία επεξεργασία από: morganito, 23/11/2017 - 15:18

#995   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2017 - 15:20

Είσαι ο μόνος που μπήκες εδώ αρπαγμένος. Το να συγκρίνει κάτι κάποιος το βλέπεις λάθος μόνο εσύ.

Δεν ήταν VS, εσύ πάλι το πας εκεί.

Το Topic δεν είναι για να γράφουμε πόσο γ@μιστερή είναι η Apple και το Χ.

LG8ISzO.gif

#996   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2017 - 15:30

Δεν το κάνω εγώ vs κάπου απλά σε όλες μου τις απαντήσεις γράφω ότι δεν θέλω να γίνει vs. Ούτε είπα ότι είναι γαματη η συσκευή εφόσον έγραψα στο συγκεκριμένο τοπικ ότι με ενοχλεί το βάρος και το μέγεθος της. Όποτε θα την δώσω την συσκευή και θα πάω στο 8.
Η σύγκριση ότι το note εκμεταλλεύεται όλη την οθονη και το Χ φαίνεται σαν Καμμένα πιξελ μου φάνηκε παράλογη αυτό ήταν όλο.
Πως γίνετε να παίρνεις μια συσκευή η οποία είναι notch και να την συγκρίνεις με άλλη συσκευή η οποία δεν είναι;

#997   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 23/11/2017 - 15:49

Ο νεος θελει μπανακι και μπουγελο μαζι .. Εναλλακτικα, πρεπει να υποχρεωθει να διαβασει πεντακοσιες σελιδες απο το  'Μεταβαση απο το iOS σε Android' οταν ηταν στα φορτε του...Ετσι θα καταλαβει τι θα πει VS...  Κατοπιν θα εξεταστει με ερωτησεις του τυπου 'Ποια ROM απο το XDA ειχε το μικροτερο lag  στο S2' . και επισης 'Που περναγε ROM ο stefano ?? Ποση ωρα χρειαζοταν ??" 

#998   boxer

boxer

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 23/11/2017 - 16:04

Καλησπερα και πάλι, προσωπικά το notch δεν με ενοχλεί καθόλου, έχω 6 plus το οποίο πολλές φορές με κουράζει το μέγεθος, ενώ το Χ ειναι αυτο που πραγματικά θα με βολέψει. Είμαι λοιπόν διατεθειμένος να χάσω λιγο σε λειτουργική οθόνη στα πλευρικά παρά να να κουβαλάω το μέγεθος. Αυτό που θα ήθελα ειναι να πιέσει η Apple τους προγραμματιστές να αναβαθμίσουν τις εφαρμογές τους άμεσα, με πλήρη εκμετάλλευση της διαθέσιμης οθόνης. Τώρα για τα χρήματα όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν δεν ειναι ακριβό, ειναι πολύ ακριβό όπως πολλά προϊόντα, οποίος θέλει πληρώνει όποιος δεν θέλει δεν πληρώνει... πάντως από την στιγμή που ειμαι σε plus να παω σε 8 plus το οποίο του χρόνου θα ειναι σε απόσυρση σχεδιαστικά, δεν το κάνω ούτε με περίστροφο στον κρόταφο... ή περιμένω (εγώ δεν...) το νέο το χρόνου, εάν εχω θέμα με οθόνη κλπ ή τα χώνω τώρα και αναβαθμίζω σε Χ.
Αυτά για την ώρα...όταν ανάψει το λαμπάκι θα παω να τα σπρώξω...το πότε, ειναι θέμα ηλεκτρισμού, μόνο αυτο με χωρίζει από το Χ...

Τελευταία επεξεργασία από: boxer, 23/11/2017 - 16:05

#999   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2017 - 16:07

Ο νεος θελει μπανακι και μπουγελο μαζι .. Εναλλακτικα, πρεπει να υποχρεωθει να διαβασει πεντακοσιες σελιδες απο το  'Μεταβαση απο το iOS σε Android' οταν ηταν στα φορτε του...Ετσι θα καταλαβει τι θα πει VS...  Κατοπιν θα εξεταστει με ερωτησεις του τυπου 'Ποια ROM απο το XDA ειχε το μικροτερο lag  στο S2' . και επισης 'Που περναγε ROM ο stefano ?? Ποση ωρα χρειαζοταν ??"

Για πιο λογο κοντράρεται συνέχεια εφόσον δεν καταλαβαίνετε; Μπουγέλο θέλεις εσυ.
Τι πάει να πει εναλακτικα πρέπει να πάω σε άλλο τοπικ; Το καταλαβαίνω αν είναι τοπικ με αντροιντ και ιος μαζί να υπάρχει vs.
Θέλεις να μου πεις ότι πρέπει να είμαι ευχαριστημένος επειδή εδώ το vs είναι μικρό;
Δεν Είμαι νέο μέλος έχω κανει εγγραφή εδώ από το 2010 και τα vs θέματα δεν με ενδιαφέρουν το ποιος έχει την μεγαλύτερη rom!

#1000   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2017 - 16:23

Καλησπερα και πάλι, προσωπικά το notch δεν με ενοχλεί καθόλου, έχω 6 plus το οποίο πολλές φορές με κουράζει το μέγεθος, ενώ το Χ ειναι αυτο που πραγματικά θα με βολέψει. Είμαι λοιπόν διατεθειμένος να χάσω λιγο σε λειτουργική οθόνη στα πλευρικά παρά να να κουβαλάω το μέγεθος. Αυτό που θα ήθελα ειναι να πιέσει η Apple τους προγραμματιστές να αναβαθμίσουν τις εφαρμογές τους άμεσα, με πλήρη εκμετάλλευση της διαθέσιμης οθόνης. Τώρα για τα χρήματα όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν δεν ειναι ακριβό, ειναι πολύ ακριβό όπως πολλά προϊόντα, οποίος θέλει πληρώνει όποιος δεν θέλει δεν πληρώνει... πάντως από την στιγμή που ειμαι σε plus να παω σε 8 plus το οποίο του χρόνου θα ειναι σε απόσυρση σχεδιαστικά, δεν το κάνω ούτε με περίστροφο στον κρόταφο... ή περιμένω (εγώ δεν...) το νέο το χρόνου, εάν εχω θέμα με οθόνη κλπ ή τα χώνω τώρα και αναβαθμίζω σε Χ.
Αυτά για την ώρα...όταν ανάψει το λαμπάκι θα παω να τα σπρώξω...το πότε, ειναι θέμα ηλεκτρισμού, μόνο αυτο με χωρίζει από το Χ...

Η πραγματική οθονη του Χ χωρίς το notch πόσες ίντσες είναι και έχει τόσο διαφορά με το 5,5 του πλας;
Εγώ το πλας δεν μπορούσα να το έχω όπως ακριβώς γράφεις λογο τεράστιου μεγέθους φαντάσου ότι προσπαθώ να συνηθίσω αυτό το μέγεθος στο Χ για να μην το δώσω λογο ότι είναι μικρή η διαφορά αλλά μ αρέσει παρα πολύ η οθονη του.

#1001   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2017 - 16:33

Που φλάσαρε στα φανάρια.. :P

Σορρυ. Δεν άντεξα. Ωραίες εποχές.

LG8ISzO.gif

#1002   kalotina

kalotina

iPH Enthousiast

• 447 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 23/11/2017 - 16:37

φιλος ηδη κατοχος μιλαει για αυτονομισ ιδια με το 7πλας.ειναι ετσι?

#1003   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 23/11/2017 - 16:38

Ναι.

7 Plus σε iOS 11 ομως, όχι στις πρώτες εκδόσεις του 10 που ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα.

7 ώρες χρήση περίπου σκέψου.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#1004   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 23/11/2017 - 16:40

Αυτο θεωρείται καλό ή κακό;

#1005   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 23/11/2017 - 16:41

Εμείς έχουμε βαρεθεί σε κάθε νήμα να βλέπουμε σαχλαμάρες για την σαμσουνγκ.
Αν θέλεις να συγκρίνεις το iPhone με το λαγκσαμσουνγκ να φτιάξεις ένα νήμα εδώ στο iPhonehellas και ονόμασε το iPhoneX vs note8 .
Τι στο καλό δεν καταλαβαίνετε ότι εδώ μιλάμε μόνο για τις εντυπώσεις για την συσκευή μας.
Το κακό είναι ότι επιμένετε με το ζόρι δηλαδή να το κάνουμε vs.

Τωρα που τα εχω και τα δυο στα χερια μου κατσε να τα βαλω μια κοντρα!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες