Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 01/12/2017 - 21:20
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ad
Δημοσίευση 01/12/2017 - 23:35
Τρίτη μέρα που έχω το X μου και έχω ξετρελαθεί που ανακαλύπτω τα νέα του χαρακτηριστικά.
Η ενεργοποίηση της οθόνης με το σήκωμα του καρπού και το αυτόματο ξεκλείδωμα αστραπή, η εξυπηρέτηση του FaceID (που είσαστε εσείς που κράζατε με τα γραφεία, που λέγατε πως δε θα εξυπηρετεί να το ξεκλειδώνεις κάτω από το γραφείο, αφού με ένα κοίταγμα στην οθόνη κάτω και πάλι ξεκλειδώνει).
Το πρωί πρέπει να ομολογήσω και εγώ πως δε με αναγνωρίζει αμέσως, στη δεύτερη προσπάθεια-άγγιγμα όμως με αναγνωρίζει και λέω τόσο σκ**τά είμαι το πρωί που μέχρι και το μηλόφωνο δεν με γνωρίζει;;
Διάβασα και σε κάποιον άλλο οτι αντιμετωπίζει αυτό το "πρόβλημα" άρα δεν τρομάζει η συσκευή που μας βλέπει στα σκοτάδια πρωί πρωί βρίζοντας το ξυπνητήρι.
Κατά τα άλλα δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με το FaceID.
Επίσης μ αρέσει πάρα πολύ η φάση με τα Notifications που δεν εμφανίζεται καμιά πληροφορία μέχρι ο κάτοχος να πιάσει το μηλόφωνο στο χέρι του και να το φέρει προς το πρόσωπο ή πηγαίνοντας έστω το κεφάλι πάνω απο τη συσκευή (με την προυπόθεση ότι η οθόνη είναι ενεργή απ τα notifications)
Με την κάμερα δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ ακόμα πολύ, αλλά μέσα στο ΣΚ θα έχω το χρόνο μου για καλλιτεχνικούς πειραματισμούς ως maniac photographer που είμαι.
Το μόνο αρνητικό όπως είπα, μπορεί να είναι και η ιδέα μου; , η μπαταρία που νιώθω πως έπεσε πιο γρήγορα απ ότι θα έπρεπε..
Έχετε να μου προτείνετε apps που να εκμεταλλεύονται την AR; την επαυξημένη πραγματικότητα που μας προσφέρει η true depth;
Με ενδιαφέρει πάρα πολύ καθώς έχω διαβάσει στο παρελθόν οτι υπάρχουν ή θα υπάρξουν εφαρμογές (αν όχι αρχικά στους χάρτες της Apple) που θα το εκμεταλλεύονται στους χάρτες τους δείχνοντας οδούς σε real time ανοίγοντας απλά την κάμερα, ή το άλλο με το δεινόσαυρο που εμφανίζεται σε φυσικό περιβάλλον.
Δημοσίευση 02/12/2017 - 00:09
Έχετε να μου προτείνετε apps που να εκμεταλλεύονται την AR; την επαυξημένη πραγματικότητα που μας προσφέρει η true depth;
Με ενδιαφέρει πάρα πολύ καθώς έχω διαβάσει στο παρελθόν οτι υπάρχουν ή θα υπάρξουν εφαρμογές (αν όχι αρχικά στους χάρτες της Apple) που θα το εκμεταλλεύονται στους χάρτες τους δείχνοντας οδούς σε real time ανοίγοντας απλά την κάμερα, ή το άλλο με το δεινόσαυρο που εμφανίζεται σε φυσικό περιβάλλον.
Για δές εδώ μήπως έχει καμιά που σε ενδιαφέρει.
https://www.digitalt...ple-arkit-apps/
Πάντως να προσθέσω κι εγώ ότι το Face Id δουλεύει σωστά και υπό γωνία. Όταν το βγάζω από την τσέπη σε ύψος μέσης περίπου και το κοιτάω διαγώνια χωρίς να στρέψω ιδιαίτερα το πρόσωπο μου ή να φέρω το κινητό στην ευθεία ξεκλειδώνει αμέσως.
Αύριο θα κάνω ενα thread για wireless ακουστικά με links και ενδεικτικές τιμές για όλα τα βαλάντια γιατί νομίζω ότι θα ενδιαφέρει πολλά άτομα που έχουν από iPhone 7 και πάνω. Ενδεικτικά αναφέρω ότι όποιος ψάχνεται για ακουστικά, αυτή την εβδομάδα είναι σε προσφορά σε καταστήματα τα εξαιρετικά Sennheiser Momentum In ear wireless και τα Momentum Free στα 130 ευρώ από 200 αρχική.
Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 02/12/2017 - 00:10.
Δημοσίευση 02/12/2017 - 00:33
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 02/12/2017 - 01:07
Το κινητό όταν το σβήσει κάποιος και το βάλει στο παριζάκι για να φορτίσει...παραμένει κλειστό! Δεν ανάβει όπως παλιά!
Τελευταία επεξεργασία από: aliask, 02/12/2017 - 01:08.
Δημοσίευση 02/12/2017 - 11:14
Δεν ξέρω αν έχεις δοκιμάσει τα ασύρματα της απλ, έχουν φοβερό ήχο, μικρόφωνο και η τιμή τους είναι στα 150.Για δές εδώ μήπως έχει καμιά που σε ενδιαφέρει.
https://www.digitalt...ple-arkit-apps/
Πάντως να προσθέσω κι εγώ ότι το Face Id δουλεύει σωστά και υπό γωνία. Όταν το βγάζω από την τσέπη σε ύψος μέσης περίπου και το κοιτάω διαγώνια χωρίς να στρέψω ιδιαίτερα το πρόσωπο μου ή να φέρω το κινητό στην ευθεία ξεκλειδώνει αμέσως.
Αύριο θα κάνω ενα thread για wireless ακουστικά με links και ενδεικτικές τιμές για όλα τα βαλάντια γιατί νομίζω ότι θα ενδιαφέρει πολλά άτομα που έχουν από iPhone 7 και πάνω. Ενδεικτικά αναφέρω ότι όποιος ψάχνεται για ακουστικά, αυτή την εβδομάδα είναι σε προσφορά σε καταστήματα τα εξαιρετικά Sennheiser Momentum In ear wireless και τα Momentum Free στα 130 ευρώ από 200 αρχική.
Δημοσίευση 02/12/2017 - 12:14
Δεν ξέρω αν έχεις δοκιμάσει τα ασύρματα της απλ, έχουν φοβερό ήχο, μικρόφωνο και η τιμή τους είναι στα 150.
Μην συγκρίνεις "ανόμοια" πράγματα! Και ειδικά τα momentum αν ακούσεις τον ήχο τα airpods δεν θα θες να τα ξαναβάλεις. Αλλά όπως είπα και στην αρχή wireless και τα δύο αλλά άλλη κατηγορία. Ανεβάζω σε λίγο το thread για να μην βγαίνουμε off topic δεξιά και αριστερά.
Δημοσίευση 02/12/2017 - 12:46
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 02/12/2017 - 12:53
Δημοσίευση 02/12/2017 - 13:26
Και γω με την μπαταρία είμαι υπέρ ευχαριστημένος..9+ ωρες μου βγάζει με χρήση WiFi μονιμως.Και έρχομαι από s7 edge που έχει μπαταρία θηρίο.
κι εγω αυτη τη στιγμη με s7 edge ειμαι και αναρωτιομουν πως θα μου φαινοταν η μεταβαση οσον αφορα την μπαταρια
thanks για την χρησιμη πληροφορια
IPhone 15 pro - Macbook air m2
Δημοσίευση 02/12/2017 - 14:48
Δημοσίευση 02/12/2017 - 14:56
Παιδιά ερώτηση. Μπορώ να το φορτιζω με τον 10w φορτιστή του iPad Pro?
ναι μπορείς να φορτίζεις με τον φορτιστή του iPad, θα φορτίζει και πιο γρήγορα συγκριτικά με τον απλό.
https://support.appl.../en-us/HT202105
Δημοσίευση 02/12/2017 - 16:17
Δημοσίευση 02/12/2017 - 19:32
Δεν το λες κ ασχημα....αρκετα εντυπωσιασμενος με την μπαταρια...
Attached Files
Δημοσίευση 02/12/2017 - 19:44
επειδη δεν το χω πολυ με τις μεμβρανες στην οθονη. εστω οτι βαζω μια η τζαμακι τελοσπαντων και μετα απο μια βδομαδα η μετα απο μηνα η οποτε το βγαλω χανεται η ελαιοφοβικη επιστρωση της οθονης και γενικα αυτη η γλιστεροτητα που εχει
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες