Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1126   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12,917 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 01/12/2017 - 21:20

Κάνε ενα reboot και θα είσαι οκ

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1127   applover

applover

iPH Enthousiast

• 437 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 01/12/2017 - 23:35

Τρίτη μέρα που έχω το X μου και έχω ξετρελαθεί που ανακαλύπτω τα νέα του χαρακτηριστικά.

Η ενεργοποίηση της οθόνης με το σήκωμα του καρπού και το αυτόματο ξεκλείδωμα αστραπή, η εξυπηρέτηση του FaceID (που είσαστε εσείς που κράζατε με τα γραφεία, που λέγατε πως δε θα εξυπηρετεί να το ξεκλειδώνεις κάτω από το γραφείο, αφού με ένα κοίταγμα στην οθόνη κάτω και πάλι ξεκλειδώνει).

Το πρωί πρέπει να ομολογήσω και εγώ πως δε με αναγνωρίζει αμέσως, στη δεύτερη προσπάθεια-άγγιγμα όμως με αναγνωρίζει και λέω τόσο σκ**τά είμαι το πρωί που μέχρι και το μηλόφωνο δεν με γνωρίζει;;  :P  :D

Διάβασα και σε κάποιον άλλο οτι αντιμετωπίζει αυτό το "πρόβλημα" άρα δεν τρομάζει η συσκευή που μας βλέπει στα σκοτάδια πρωί πρωί βρίζοντας το ξυπνητήρι. 

Κατά τα άλλα δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με το FaceID.

Επίσης μ αρέσει πάρα πολύ η φάση με τα Notifications που δεν εμφανίζεται καμιά πληροφορία μέχρι ο κάτοχος να πιάσει το μηλόφωνο στο χέρι του και να το φέρει προς το πρόσωπο ή πηγαίνοντας έστω το κεφάλι πάνω απο τη συσκευή (με την προυπόθεση ότι η οθόνη είναι ενεργή απ τα notifications)

Με την κάμερα δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ ακόμα πολύ, αλλά μέσα στο ΣΚ θα έχω το χρόνο μου για καλλιτεχνικούς πειραματισμούς ως maniac photographer που είμαι.

Το μόνο αρνητικό όπως είπα, μπορεί να είναι και η ιδέα μου; , η μπαταρία που νιώθω πως έπεσε πιο γρήγορα απ ότι θα έπρεπε..

Έχετε να μου προτείνετε apps που να εκμεταλλεύονται την AR; την επαυξημένη πραγματικότητα που μας προσφέρει η true depth;

Με ενδιαφέρει πάρα πολύ καθώς έχω διαβάσει στο παρελθόν οτι υπάρχουν ή θα υπάρξουν εφαρμογές (αν όχι αρχικά στους χάρτες της Apple) που θα το εκμεταλλεύονται στους χάρτες τους δείχνοντας οδούς σε real time ανοίγοντας απλά την κάμερα, ή το άλλο με το δεινόσαυρο που εμφανίζεται σε φυσικό περιβάλλον.

#1128   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 02/12/2017 - 00:09

Έχετε να μου προτείνετε apps που να εκμεταλλεύονται την AR; την επαυξημένη πραγματικότητα που μας προσφέρει η true depth;

Με ενδιαφέρει πάρα πολύ καθώς έχω διαβάσει στο παρελθόν οτι υπάρχουν ή θα υπάρξουν εφαρμογές (αν όχι αρχικά στους χάρτες της Apple) που θα το εκμεταλλεύονται στους χάρτες τους δείχνοντας οδούς σε real time ανοίγοντας απλά την κάμερα, ή το άλλο με το δεινόσαυρο που εμφανίζεται σε φυσικό περιβάλλον.

Για δές εδώ μήπως έχει καμιά που σε ενδιαφέρει.

https://www.digitalt...ple-arkit-apps/

Πάντως να προσθέσω κι εγώ ότι το Face Id δουλεύει σωστά και υπό γωνία. Όταν το βγάζω από την τσέπη σε ύψος μέσης περίπου και το κοιτάω διαγώνια χωρίς να στρέψω ιδιαίτερα το πρόσωπο μου ή να φέρω το κινητό στην ευθεία ξεκλειδώνει αμέσως. 

Αύριο θα κάνω ενα thread για wireless ακουστικά με links και ενδεικτικές τιμές για όλα τα βαλάντια γιατί νομίζω ότι θα ενδιαφέρει πολλά άτομα που έχουν από iPhone 7 και πάνω. Ενδεικτικά αναφέρω ότι όποιος ψάχνεται για ακουστικά, αυτή την εβδομάδα είναι σε προσφορά σε καταστήματα τα εξαιρετικά Sennheiser Momentum In ear wireless και τα Momentum Free στα 130 ευρώ από 200 αρχική.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 02/12/2017 - 00:10.

#1129   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3,333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 02/12/2017 - 00:33

Τις πρώτες μέρες το κινητό δουλεύει στο παρασκήνιο full για να σεταριστεί. Είναι λογικό να ρουφάει την μπαταρία σαν τρελό.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1130   aliask

aliask

iPH Addict

• 705 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2017 - 01:07

Να και κάτι που δεν γνώριζα...
Το κινητό όταν το σβήσει κάποιος και το βάλει στο παριζάκι για να φορτίσει...παραμένει κλειστό! Δεν ανάβει όπως παλιά!

Τελευταία επεξεργασία από: aliask, 02/12/2017 - 01:08.

#1131   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 02/12/2017 - 11:14

Για δές εδώ μήπως έχει καμιά που σε ενδιαφέρει.

https://www.digitalt...ple-arkit-apps/

Πάντως να προσθέσω κι εγώ ότι το Face Id δουλεύει σωστά και υπό γωνία. Όταν το βγάζω από την τσέπη σε ύψος μέσης περίπου και το κοιτάω διαγώνια χωρίς να στρέψω ιδιαίτερα το πρόσωπο μου ή να φέρω το κινητό στην ευθεία ξεκλειδώνει αμέσως.

Αύριο θα κάνω ενα thread για wireless ακουστικά με links και ενδεικτικές τιμές για όλα τα βαλάντια γιατί νομίζω ότι θα ενδιαφέρει πολλά άτομα που έχουν από iPhone 7 και πάνω. Ενδεικτικά αναφέρω ότι όποιος ψάχνεται για ακουστικά, αυτή την εβδομάδα είναι σε προσφορά σε καταστήματα τα εξαιρετικά Sennheiser Momentum In ear wireless και τα Momentum Free στα 130 ευρώ από 200 αρχική.

Δεν ξέρω αν έχεις δοκιμάσει τα ασύρματα της απλ, έχουν φοβερό ήχο, μικρόφωνο και η τιμή τους είναι στα 150.

#1132   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2017 - 12:14

Δεν ξέρω αν έχεις δοκιμάσει τα ασύρματα της απλ, έχουν φοβερό ήχο, μικρόφωνο και η τιμή τους είναι στα 150.

Μην συγκρίνεις "ανόμοια" πράγματα!  ;)  Και ειδικά τα momentum αν ακούσεις τον ήχο τα airpods δεν θα θες να τα ξαναβάλεις. Αλλά όπως είπα και στην αρχή wireless και τα δύο αλλά άλλη κατηγορία. Ανεβάζω σε λίγο το thread για να μην βγαίνουμε off topic δεξιά και αριστερά. :)

#1133   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21,642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 02/12/2017 - 12:46

Εμενα παντως μετα απο τοσες μερες χρηση ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Ενα που με ενοχλει ειναι η μπαρα κατω που εχουμε συνεχεια. Δε βρισκω λογο υπαρξης. Οκ καταλαβαμε. Swipe απο κει να βγουμε απο app. Ας μπει επιλογη για αν το θελει καποιος η οχι αν δε το βγαλουν εντελως.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1134   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3,766 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 02/12/2017 - 12:53

Και γω με την μπαταρία είμαι υπέρ ευχαριστημένος..9+ ωρες μου βγάζει με χρήση WiFi μονιμως.Και έρχομαι από s7 edge που έχει μπαταρία θηρίο.

#1135   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1,168 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2017 - 13:26

Και γω με την μπαταρία είμαι υπέρ ευχαριστημένος..9+ ωρες μου βγάζει με χρήση WiFi μονιμως.Και έρχομαι από s7 edge που έχει μπαταρία θηρίο.

κι εγω αυτη τη στιγμη με s7 edge ειμαι και αναρωτιομουν πως θα μου φαινοταν η μεταβαση οσον αφορα την μπαταρια

thanks για την χρησιμη πληροφορια

IPhone 15 pro - Macbook air m2

#1136   osnik

osnik

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2017 - 14:48

Παιδιά ερώτηση. Μπορώ να το φορτιζω με τον 10w φορτιστή του iPad Pro?

#1137   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2017 - 14:56

Παιδιά ερώτηση. Μπορώ να το φορτιζω με τον 10w φορτιστή του iPad Pro?

ναι μπορείς να φορτίζεις με τον φορτιστή του iPad, θα φορτίζει και πιο γρήγορα συγκριτικά με τον απλό.

https://support.appl.../en-us/HT202105

#1138   osnik

osnik

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2017 - 16:17

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου..

#1139   jeanpoul

jeanpoul

iPH Enthousiast

• 515 μηνύματα
  • GameCenter:jeanpoulgr

Δημοσίευση 02/12/2017 - 19:32

Δεν το λες κ ασχημα....αρκετα εντυπωσιασμενος με την μπαταρια...

Attached Files

#1140   ChefGeorge

ChefGeorge

iPH newbie

• 83 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 02/12/2017 - 19:44

επειδη δεν το χω πολυ με τις μεμβρανες στην οθονη. εστω οτι βαζω μια η τζαμακι τελοσπαντων και μετα απο μια βδομαδα η μετα απο μηνα η οποτε το βγαλω χανεται η ελαιοφοβικη επιστρωση της οθονης και γενικα αυτη η γλιστεροτητα που εχει ???

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες