Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1141   babooni75

babooni75

iPH Member

• 223 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/12/2017 - 21:29

Παιδιά ερώτηση. Μπορώ να το φορτιζω με τον 10w φορτιστή του iPad Pro?

Μπορείς αλλά δεν ξέρω εάν η συνεχής φόρτιση με αυτού του τύπου τον φορτιστή μακροχρόνια αν θα έχει επίπτωση στην υγεία της μπαταρίας του.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1142   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 02/12/2017 - 23:41

Εμενα παντως μετα απο τοσες μερες χρηση ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Ενα που με ενοχλει ειναι η μπαρα κατω που εχουμε συνεχεια. Δε βρισκω λογο υπαρξης. Οκ καταλαβαμε. Swipe απο κει να βγουμε απο app. Ας μπει επιλογη για αν το θελει καποιος η οχι αν δε το βγαλουν εντελως.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Έλα ντάξει στην 11.2 προσθέσαν άλλη μία μπάρα για το cc έτσι για να μη νιώθει μοναξιές η κεντρική...

jgqzcp76bklz.jpg

#1143   tattoo

tattoo

iPH newbie

• 17 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/12/2017 - 01:13

Εγω παντως το πηρα απο mediamarkt και έφυγε σημερα για doa. Ζεσταινοταν πολυ ειδικά με το siri. Τα wifi δίκτυα τα έπιανε όχι πάντα και όταν τα έπιανε μου φαινόταν αργό ακομα και σε σχεση με το 950xl που εχω και στις κλήσεις έκανε διακοπές σε όσους με άκουγαν.. Απογοήτευση .. Άφηστε που doa άμεσα δεν δίνουν σε iPhone x και περιμένω τωρα να παει για ελεγχο

#1144   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.821 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2017 - 01:57

Εγω παντως το πηρα απο mediamarkt και έφυγε σημερα για doa. Ζεσταινοταν πολυ ειδικά με το siri. Τα wifi δίκτυα τα έπιανε όχι πάντα και όταν τα έπιανε μου φαινόταν αργό ακομα και σε σχεση με το 950xl που εχω και στις κλήσεις έκανε διακοπές σε όσους με άκουγαν.. Απογοήτευση .. Άφηστε που doa άμεσα δεν δίνουν σε iPhone x και περιμένω τωρα να παει για ελεγχο

πολυ σπασιμο,κριμα. Ελπιζω να εχεις καινουργιο συντομα.

#1145   pens

pens

iPH newbie

• 34 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2017 - 14:56

Καλησπέρα και από εμένα. Κάτοχος εδώ και τριών ημερών του X.

Δεν περίμενα το face id να λειτουργεί τόσο καλά.

Οθόνη τρομερή.

Το μέγεθος με δυσκολεύει λίγο στην αρχή προερχόμενος από το 7 αλλά πιστεύω τις επόμενες μέρες θα το συνηθίσω.

Αυτό που δε θα μπορέσω να συνηθίσω με τίποτα είναι το πάνω μέρος πού κόβει την οθόνη. Μεγάλο μειονέκτημα.

παρατήρησα ότι στα μέρη που ενώνεται το γυαλί με το αλουμίνιο το αισθάνομαι λίγο σαν κοφτερό, σαν να μη δένει καλά. Δε ξέρω αν γίνομαι κατανοητός. Αν κάποιος έχει παρατηρήσει κάτι ανάλογο παρακαλώ να ενημερώσει. 

#1146   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 03/12/2017 - 15:06

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Το μόνο που νιώθω στο σημείο που ενώνεται το γυαλί με το stainless steel είναι στα σημεία που υπάρχει κεραία, σε όλη την υπόλοιπη περίμετρο δεν νιώθω κάτι κοφτερό, είναι λείο.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 03/12/2017 - 15:06

#1147   Vito

Vito

iPH User

• 105 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 03/12/2017 - 21:36

Ξέρει κάποιος ποιος είναι ο ασύρματος φορτιστής Qi της Belkin για fast charging  ?

#1148   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 03/12/2017 - 21:39

Ξέρει κάποιος ποιος είναι ο ασύρματος φορτιστής Qi της Belkin για fast charging  ?

Εννοείς τον 7.5W? Λέγεται Boost UP και είναι αυτός εδώ

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 03/12/2017 - 21:40

#1149   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 04/12/2017 - 09:47

Εχω την εντυπωση οτι με την 11.2 το face id ειναι ενα κλικ πιο γρηγορο.

Υ.Γ: Πλεον απο τη μια μπαρα που εχουμε κατω ολη την ωρα τωρα εχουμε και πανω δεξια να κανουν παρεα... Ενοχλητικες και οι 2 το λιγοτερο. Ελπιζω να φυγουν συντομα. Αχρηστες ειναι.

20c96cb2bb7ba716f4ef8a8fad66b978.jpg

Τελευταία επεξεργασία από: tgousopoulos, 04/12/2017 - 09:48

#1150   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1.498 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 04/12/2017 - 10:05

Εχω την εντυπωση οτι με την 11.2 το face id ειναι ενα κλικ πιο γρηγορο.

Υ.Γ: Πλεον απο τη μια μπαρα που εχουμε κατω ολη την ωρα τωρα εχουμε και πανω δεξια να κανουν παρεα... Ενοχλητικες και οι 2 το λιγοτερο. Ελπιζω να φυγουν συντομα. Αχρηστες ειναι.

20c96cb2bb7ba716f4ef8a8fad66b978.jpg

Νομίζω έχουμε ξαναπεράσει από τέτοια φάση με μπάρες και στη Lock Screen και στο Notification Center στις αρχές του iOS 10, ή κάνω λάθος;
Φαντάζομαι το κάνουν επειδή πολύς κόσμος μπερδεύεται με τα gestures, αλλά μόλις περάσει ο καιρός, μάλλον θα τις εξαφανίσουν...

#1151   michkal91

michkal91

iPH Elite Poster

• 2.338 μηνύματα
  • GameCenter:Michkal91

Δημοσίευση 04/12/2017 - 10:16

Στη lockscreen δε με πολυενδιαφερει αλλά μέσα στις εφαρμογές ισχύει ότι πρέπει να φύγει

#1152   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 04/12/2017 - 13:28

Συμφωνώ είναι ενοχλητικές οι μπάρες. Λογικά μελλοντικά θα τις αφαιρέσουν, είναι μέχρι να συνηθίσει ο κόσμος την μετάβαση.

#1153   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2.263 μηνύματα
  • Twitter:@tsitadim
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 04/12/2017 - 16:39

Μετά από 3 ημέρες χρήστης του τηλεφώνου και εγώ με τη σειρά μου δεν μπορώ να κρύψω τον ενθουσιασμό μου. Άμεσος προσαρμόστηκα στην απουσία του touchid την δε οθόνη δεν χορταίνεις να την βλέπεις. Το μόνο που δεν μου άρεσε πω πρέπει να το σηκώσω από το τραπέζι που το έχω ακουμπισμένο για να με δει το faceid. Αν το έχεις στα πόδια και θέλεις κρυφά να δεις δεν μπορείς.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#1154   Badass

Badass

iPH Contributor

• 1.128 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 04/12/2017 - 16:51

Παιδια το face id οντως ειναι πιο γρηγορο. Παντως αν δε σε αναγνωρισει και βαλεις κωδικο αμεσα πρεπει να επεξεργαζεται την αποκλιση για την οποια δεν εγινε πιστοποιηση και να προσαρμοζεται. Πχ γωνια. Για πραδειγνα εβαλα μπορστα στο προσωπο στο στομα το χερι εβαλα κωδικο την επομενη με αναγνωρισε. Το ιδιο με τα rayban που αποτυγχανε συνεχεια και αντι να βαλω κωδικο εβγαζα γυαλια και με αναγνωριζε.

#1155   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 04/12/2017 - 17:22

Μετά από 3 ημέρες χρήστης του τηλεφώνου και εγώ με τη σειρά μου δεν μπορώ να κρύψω τον ενθουσιασμό μου. Άμεσος προσαρμόστηκα στην απουσία του touchid την δε οθόνη δεν χορταίνεις να την βλέπεις. Το μόνο που δεν μου άρεσε πω πρέπει να το σηκώσω από το τραπέζι που το έχω ακουμπισμένο για να με δει το faceid. Αν το έχεις στα πόδια και θέλεις κρυφά να δεις δεν μπορείς.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Εκεί ποια θες κωδικό . Γενικά στα υπέρ είναι όλα το καλοκαίρι ειδικά θα δούμε μεγάλες διαφορές  χέρια λαδωμένα υγρασιασμένα βρεμένα κτλ .

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες