Μετά από 4 μέρες χρήσης, νομίζω πως άξιζε η αναμονή! Η ευχαρίστηση και η χαρά μου είναι μεγαλύτερη από κάθε προηγούμενη μετάβαση.
Στα θετικά:
-Σχεδιασμός-κατασκευή-βάρο. Δένει αρμονικά το γυαλί με το ατσάλι και το βάρος δίνει καλύτερο grip και μια αίσθηση στιβαρής κατασκευής
-Ταχύτατος επεξεργαστής
-Πολύ ωραία οθόνη, ιδιαίτερα με μαυρο φόντο
-Το notch ούτε καν το πρόσεξα
-Face id λειτουργεί απροβλημάτιστα. Μία φορά μόνο σκάλωσε που φορούσα γυαλιά ηλίου με κόκκινους φακούς
-Gestures εύκολα στη χρήση
-Ωραίος ήχος
-Κάμερα πολύ ωραία αν και δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα
-Απόκρυψη ειδοποιήσεων εως την αναγνώριση από το face id - ζόρικο κολπάκι.
-Μπαταρία περίπου 10 ώρες-τόσο όμως είχα και στο 7plus
-Τα animoji έχουν πλάκα
Και κάτι που δεν περίμενα πως θα το έλεγα!! Το μέγεθος!! Συνηθισμένος από note, 6s plus, 7plus δεν περίμενα ότι θα μου άρεσε το μικρότερο τηλέφωνο!! Δεν ξέρω για του χρόνου αν βγάλουν κανα plus αλλά προς το παρόν χαίρομαι που μπαίνει σε μπουφάν, τσέπες και σακάκι!! Και τέλος το καημένο το 7plus μου φαίνεται παλιό πια..Το βλέπω με το κουμπί και μου φαίνεται παράξενο..Επειδή είχα το χρυσό, μου φαίνεται ακόμα πιο παράξενη η οθόνη με τα λευκά bezels...
Στα αρνητικά θα έβαζα την τιμή του ,που στα 1400ευρώ για το 256gb (1128 ευρώ για μένα με τιμολόγιο) είναι ακριβό!! Στα 1128 όμως έχει την ίδια τιμή με το 6splus 128gb πριν από 2 χρόνια και το 7plus 256gb πέρσι.Αυτό δεν το κάνει φθηνότερο αλλά ίσως το κάνει λιγότερο εξωφρενικό.
Του έβαλα τζαμάκι Belkin ultra από istorm και την UAG pathfinder που με εξέπληξε θετικά σε μέγεθος και grip. Παρήγγειλα και μία Nomad δερμάτινη.
Θεωρώ πως όποιος θέλει και μπορεί, αξίζει να αναβαθμίσει.