Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1156   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2.263 μηνύματα
  • Twitter:@tsitadim
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 04/12/2017 - 19:06

Εκεί ποια θες κωδικό . Γενικά στα υπέρ είναι όλα το καλοκαίρι ειδικά θα δούμε μεγάλες διαφορές χέρια λαδωμένα υγρασιασμένα βρεμένα κτλ .

Επίσης το που καλό είναι ότι έρχονται ειδοποιήσεις των οποίων το περιεχόμενο φαίνεται μόνο όταν γίνει η αναγνώριση από το faceid

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1157   metallurgy

metallurgy

iPH Addict

• 833 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 04/12/2017 - 19:55

Για τις ειδοποιήσεις συμφωνώ οτι ειναι τέλειο!

Εμενα ρε παιδια που πετάει συνέχεια μηνύματα οτι μπορει να έχω χρεώσεις απο imessage ,(ρυθμίστηκε άμεσα μονο του και το χρησιμοποιώ κανονικα).

Τι κανω?

#1158   Giorgossss

Giorgossss

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 04/12/2017 - 22:08

Θελω τη βοηθεια σας παιδια..εχω το 7plus και σκεφτομαι να παω στο x αλλα με προβληματιζουν ολα αυτα που ακουω για το x οτι εχει πολλα προβληματα και οτι δεν μπορεις να συνηθισεις χωρισ το home button!ειναι κανεις αλλος που απο 7plus να μου πει τη γνωμη του?

#1159   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 04/12/2017 - 22:31

Θελω τη βοηθεια σας παιδια..εχω το 7plus και σκεφτομαι να παω στο x αλλα με προβληματιζουν ολα αυτα που ακουω για το x οτι εχει πολλα προβληματα και οτι δεν μπορεις να συνηθισεις χωρισ το home button!ειναι κανεις αλλος που απο 7plus να μου πει τη γνωμη του?

Τα πολλά προβλήματα ποια είναι ? Όσο για το ότι δεν υπάρχει home button αυτό θα το έχεις συνηθίσει από το πρώτο λεπτό .

#1160   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 05/12/2017 - 00:30

Ειμαι με 6 πλας και εχω 3 χρονια να πατησω home button (gestures με jb)...
Αρα για μενα κοιτας αν σε παιρνει λογω τιμης, διαφορετικα αν δε σε παιρνει βρισκεις καποια δικαιολογια ευκολα. :P

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

You'll Never Walk Alone

#1161   Boupas

Boupas

iPH newbie

• 88 μηνύματα

Δημοσίευση 05/12/2017 - 12:58

Το έχω στην κατοχή μου περίπου 2 εβδομάδες προερχόμενος από ένα iphone 6. Οι εντυπώσεις μου συνοψίζονται στα παρακάτω:

Θετικά:

- Άψογη οθόνη, ειδικά το μαύρο

- Διάρκεια μπαταρίας, βγάζει άνετα μια ολόκληρη μέρα με 10 ώρες χρήσης

- Η κάμερα είναι φανταστική

- Η ταχύτητα και γενικά η απόκριση του κινητού σε όλες τις εφαρμογές είναι σε άλλα επίπεδα.

Αρνητικά:

- Θεωρώ ότι είναι αρκετά βαρύ, θα έπρεπε να έχουν κάνει καλύτερη δουλειά σε αυτον τον τομέα.
  Ειδικά όταν κάνεις swipe up to home screen με το ένα χέρι, το βάρος του κινητού σου δημιουργεί μια ανασφάλεια ότι θα σου πέσει.

- Το FaceID δουλεύει ικανοποιητικά, αλλά σίγουρα όχι με την ταχύτητα του TouchID

- To Reachability ενώ είναι απαραίτητο για να φτάνεις το επάνω μέρος της οθόνης, είναι σχετικά δύσκολο να το κανεις trigger γιατι πρεπει να κανεις swipe down πολυ χαμηλά στην οθόνη.

- Η τιμή είναι υπερβολική σε σχέση με τα πλεονεκτήματα που προσφέρει συγκριτικά με το iphone 8

#1162   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.442 μηνύματα

Δημοσίευση 05/12/2017 - 16:18

Ειμαι με 6 πλας και εχω 3 χρονια να πατησω home button (gestures με jb)...
Αρα για μενα κοιτας αν σε παιρνει λογω τιμης, διαφορετικα αν δε σε παιρνει βρισκεις καποια δικαιολογια ευκολα. :P

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Για μένα πρώτα θα πρέπει να κοιτάξει αν θα του προσφέρει κάτι παραπάνω στην καθημερινή του χρήση από το 7ρι του άσχετα αν τα έχει η όχι

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

#1163   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1.168 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 05/12/2017 - 19:38

Ενα σοβαρο τεστ για το Χ

https://youtu.be/GilmUD65BKI

IPhone 15 pro - Macbook air m2

#1164   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 05/12/2017 - 19:46

Μετά από 4 μέρες χρήσης, νομίζω πως άξιζε η αναμονή! Η ευχαρίστηση και η χαρά μου είναι μεγαλύτερη από κάθε προηγούμενη μετάβαση.

Στα θετικά:

-Σχεδιασμός-κατασκευή-βάρο. Δένει αρμονικά το γυαλί με το ατσάλι και το βάρος δίνει καλύτερο grip και μια αίσθηση στιβαρής κατασκευής

-Ταχύτατος επεξεργαστής

-Πολύ ωραία οθόνη, ιδιαίτερα με μαυρο φόντο

-Το notch ούτε καν το πρόσεξα

-Face id λειτουργεί απροβλημάτιστα. Μία φορά μόνο σκάλωσε που φορούσα γυαλιά ηλίου με κόκκινους φακούς

-Gestures εύκολα στη χρήση

-Ωραίος ήχος

-Κάμερα πολύ ωραία αν και δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα

-Απόκρυψη ειδοποιήσεων εως την αναγνώριση από το face id - ζόρικο κολπάκι.

-Μπαταρία περίπου 10 ώρες-τόσο όμως είχα και στο 7plus

-Τα animoji έχουν πλάκα

Και κάτι που δεν περίμενα πως θα το έλεγα!! Το μέγεθος!! Συνηθισμένος από note, 6s plus, 7plus δεν περίμενα ότι θα μου άρεσε το μικρότερο τηλέφωνο!! Δεν ξέρω για του χρόνου αν βγάλουν κανα plus αλλά προς το παρόν χαίρομαι που μπαίνει σε μπουφάν, τσέπες και σακάκι!! Και τέλος το καημένο το 7plus μου φαίνεται παλιό πια..Το βλέπω με το κουμπί και μου φαίνεται παράξενο..Επειδή είχα το χρυσό, μου φαίνεται ακόμα πιο παράξενη η οθόνη με τα λευκά bezels...

Στα αρνητικά θα έβαζα την τιμή του ,που στα 1400ευρώ για το 256gb (1128 ευρώ για μένα με τιμολόγιο) είναι ακριβό!! Στα 1128 όμως έχει την ίδια τιμή με το 6splus 128gb πριν από 2 χρόνια και το 7plus 256gb πέρσι.Αυτό δεν το κάνει φθηνότερο αλλά ίσως το κάνει λιγότερο εξωφρενικό.

Του έβαλα τζαμάκι Belkin ultra από istorm και την UAG pathfinder που με εξέπληξε θετικά σε μέγεθος και grip. Παρήγγειλα και μία Nomad δερμάτινη.

Θεωρώ πως όποιος θέλει και μπορεί, αξίζει να αναβαθμίσει.

#1165   kostelos

kostelos

iPH User

• 190 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 05/12/2017 - 19:48

Καλησπερα παιδια κατοχος και εγω εδω και 3 μερες και ειμαι καταενθουσιασμενος! Το μονο που εχω παρατηρησει και δεν ξερω αν ειναι «προβλημα» ειναι το οτι στις φωτογραφιες που βγαζω οταν τις βλεπω μετα φαινονται σαν να ειναι λιγο θολες.. μολις κανω λιγο ζουμ εμφανιζεται καθε λεπτομερεια! Το εχετε και εσεις; Το εχει παρατηρησει κανεις;

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1166   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 05/12/2017 - 20:01

Καλησπερα παιδια κατοχος και εγω εδω και 3 μερες και ειμαι καταενθουσιασμενος! Το μονο που εχω παρατηρησει και δεν ξερω αν ειναι «προβλημα» ειναι το οτι στις φωτογραφιες που βγαζω οταν τις βλεπω μετα φαινονται σαν να ειναι λιγο θολες.. μολις κανω λιγο ζουμ εμφανιζεται καθε λεπτομερεια! Το εχετε και εσεις; Το εχει παρατηρησει κανεις;

Μήπως όταν τις βγάζεις είναι στο αυτόματο χωρίς εστίαση? Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα στο δικό μου βγαίνουν πεντακάθαρες .

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1167   kostelos

kostelos

iPH User

• 190 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 05/12/2017 - 20:07

Μήπως όταν τις βγάζεις είναι στο αυτόματο χωρίς εστίαση? Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα στο δικό μου βγαίνουν πεντακάθαρες .

Οχι οχι εστιαζω κανονικα απλα δεν φαινεται τοση λεπτομερεια χωρις να κανω ζουμ.. οταν κανω ζουμ φαινεται καθε λεπτομερεια... παιζει να ειναι κανενα θεμα της καμερας;

#1168   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 05/12/2017 - 21:04

Οχι οχι εστιαζω κανονικα απλα δεν φαινεται τοση λεπτομερεια χωρις να κανω ζουμ.. οταν κανω ζουμ φαινεται καθε λεπτομερεια... παιζει να ειναι κανενα θεμα της καμερας;

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο . Ζουμ όταν κάνεις δεν χάνει σε ποιότητα λογικά ? Πως γίνεται να είναι ποιο καλή η λεπτομέρεια εκεί? 

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1169   hlias77

hlias77

iPH Enthousiast

• 540 μηνύματα

Δημοσίευση 05/12/2017 - 22:10

Στα αρνητικά θα έβαζα την τιμή του ,που στα 1400ευρώ για το 256gb (1128 ευρώ για μένα με τιμολόγιο) είναι ακριβό!!.

Πως υπολόγισες το φπα;

#1170   megaloupaixtou

megaloupaixtou

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δημοσίευση 05/12/2017 - 22:13

Μήπως έχεις βάλει να αποθηκεύονται οι αυθεντικές στο iCloud? Γιατί έτσι κρατάει μια χαμηλότερης ποιότητας στο τηλ και την «καθαριζει» όταν κάνει loading μετά από 1-2 sec

Τελευταία επεξεργασία από: megaloupaixtou, 05/12/2017 - 22:13

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6