απλα τα τοπ σαμσουνγκ σε λιγο διαστημα απο την κυκλοφορια πεφτουν στο σκρουτζ πχ παρα πολυ οποτε τα 830η τα 1000 σε σαμσουνγκ ειναι να χαμε να λεγαμε
Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 06/12/2017 - 21:58
IPhone 15 pro - Macbook air m2
Ad
Δημοσίευση 06/12/2017 - 23:24
Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Δημοσίευση 06/12/2017 - 23:46
Πληρώνεις μάρκα καθαρά. Χωρίς πλάκα το n8 πραγματικά το χάζεψα που το είδα..Μου έχουν μπει ιδέες που δεν μπορώ με την καμία να δικαιολογήσω τα 200 και βάλε παραπάνω για το μήλο
Tα ιδια ελεγα και εγω για το S8 σε σχεση με το X, εκανα την αλλαγη απο το iPhone 7 λογω μπαταριας που τα ειχε παιξει με το iOS 11, αλλα μετα απο λιγο καιρο σε πιανει παλι το μικροβιο του iPhone. Εκανα παραγγελια το X σημερα, ε το κοβω μετα τις γιορτες να υπαρχει διαθεσιμο. Σιγουρα ειναι μεγαλη η χρηματικη διαφορα ποσο μαλλον σ8 με Χ, αλλα το μηλο με τραβαει πισω οσες φορες και να παω android
Δημοσίευση 06/12/2017 - 23:50
Πληρώνεις μάρκα καθαρά. Χωρίς πλάκα το n8 πραγματικά το χάζεψα που το είδα..Μου έχουν μπει ιδέες που δεν μπορώ με την καμία να δικαιολογήσω τα 200 και βάλε παραπάνω για το μήλο
Το μήλο τα 200 παραπάνω τα δικαιολογεί έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση στην αγορά. Εδω η Google ζητάει για το Pixel 2 τα ίδια λεφτά με τα τόσα προβλήματα παραγωγής και ενώ είναι πίσω στα benchmarks συγκριτικά με το Χ. Το ίδιο ισχύει και στο Note 8 και αυτό πίσω στα benchmarks είναι από το X. Τουλάχιστον έχει και μια oled, είναι καλό κινητό αντικειμενικά και δεν έχει φτάσει στο τιμολογιακό "θράσος" του Pixel 2. Και βέβαια μην ξεχνάμε και τις γνωστές παθογένειες του Android.
Οπότε τα 1200 του Χ στην high end κατηγορία "δικαιολογούνται" πλέον. Τώρα για τα 1400 τα είπαμε, αυτά είναι τα τεχνάσματα του μάγειρα για να πάρει τα bonus του...
Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 06/12/2017 - 23:56
Δημοσίευση 07/12/2017 - 00:00
Το οποιο στην αρχη ολο αποτυγχάναν τα apps και έκλειναν μονα τους χωρις λογο μετα nougat κ ολα καλα μεχρι τον 1.5 χρονο οπου χαλασε τελειως η μπαταρια χαλσε το ζουμ της καμερας και αρχισε χωρις να αλλαξω κατι στο λογισμικο να κολλαει
Κ δρν εχω κ εγγυηση λογω root
Αρα και παλι επιστρεφω τρεχοντας σε iphone k ios
IPhone 15 pro - Macbook air m2
Δημοσίευση 07/12/2017 - 00:03
Κι εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου εννοείται.Η ένσταση μου ήταν στον τρελό ενθουσιασμό του φίλου που σχολίασα πιο πάνω.Τα λεφτά είναι πολλά όποτε και οι απαιτήσεις μου πολύ περισσότερες.Καμία διαφωνία με την ίδια λογική όμως μπορούμε να πούμε ότι κι ένα καινούργιο κινητό android των 500 κάνει τα ίδια και πιο φτηνά από το iPhone 7 και πάει λέγοντας. Η ποιότητα όμως, η οθόνη και ένα κάρο άλλα δεν είναι ίδια. Επίσης το ίδιο μπορούμε να πούμε και για το Google Pixel 2 XL που έφτασε να κάνει 1200 ευρω.
Όλα σχετικά είναι λοιπόν από ένα σημείο και μετά. Όταν βλέπω το Google Pixel 2 και το Note 8, που είναι επίσης καλές συσκευές, να ζητάνε πάνω από 1000 ευρώ ή τα Huwaei να χτυπάνε τα 800+ ευρώ είναι "φυσιολογικό" η Apple να ζητάει 1400 για το μεγαλύτερο της μοντέλο.
Για να μην παρεξηγηθώ δεν συμφωνώ με την τιμολόγηση για καμία από τις 3 συσκευές. Είναι φανερό εξάλλου ότι προσπαθούν να ανεβάσουν τις τιμές ομαδικώς. Εύχομαι να επιστρέψουν στα πιο νορμαλ επίπεδα των 800-1000 ευρώ στο μέλλον.
Δημοσίευση 07/12/2017 - 00:05
Το Pro πέρνει updates?γιατι το history του App Store στο iOS 11 είναι για γέλια.εχω αγορασμένο το Pro.
Υποτίθεται πως όλα παίρνουν Updates.
Το θέμα στο τέλος όμως είναι πόσο λειτουργικά είναι.
Το Τapa, κάθε προηγούμενη έκδοση και καλύτερα. Το ξέσκισαν.
Έλα μωρέ φίλος μην βαράς!!!
Μπερδεύτηκα και ντρέπομαι τωρα που το σκέφτομαι!!
Οκ μήπως γνωρίζουμε πότε η Tapatalk θα ασχοληθεί με το θέμα;
Για να καταλάβεις..
Οπότε τα 1200 του Χ στην high end κατηγορία "δικαιολογούνται" πλέον. Τώρα για τα 1400 τα είπαμε, αυτά είναι τα τεχνάσματα του μάγειρα για να πάρει τα bonus του...
Αν δε παινέψεις το σπίτι σου λέει μια παροιμία..
Τι κάνουν τα 1200? LEL
Δημοσίευση 07/12/2017 - 10:59
Χαιρετώ και εγώ, θα προτείνω έναν οικονομικό (!!) συνδυασμό που πήρα από amazon.de για ασύρματη και quick φόρτιση και τον οποίο τον παρέλαβα χτες το μεσημέρι, το δοκίμασα και δουλεύει με τις πρώτες εντυπώσεις... τέλεια...
Καλώδιο Lightning->USB-C https://www.amazon.d...0?ie=UTF8&psc=1
Ενσύρματος 29W charger https://www.amazon.d...1?ie=UTF8&psc=1
Ασύρματος 10W charger https://www.amazon.d...1?ie=UTF8&psc=1
Ενσύρματα φορτίζει συνδέοντας το USB-C στον Auckly, ασύρματα με σύνδεση του USB-A του Ugreen πάλι στο Auckly (το USB-A του Auckly δίνει 24W και έτσι ο ασύρματος maxάρει στα 10W)
Να συμπληρώσω ότι έχω χαζέψει με το Face-ID σαν παιδάκι κάθε λίγο το σηκώνω το κοιτάω, ξεκλειδώνει και μετά το αφήνω πάλι κάτω (ακριβό παιχνίδι ΝΑΙ), με τα πρωινά δεν έχω πρόβλημα στην αναγνώριση, με την μπαταρία με το 11.2 βγάζω και γω 2 μέρες με κανονική χρήση (4 mail με push, παιχνιδάκια, τηλεφωνάκια κ.λπ) και το X μου είναι 256άρι...
Θα το τσεκάρω στην επόμενη πλήρη φόρτιση με σημείωση χρόνου και θα ενημερώσω (μια και είμαι ακόμα σε κύκλο πλήρους αποφόρτισης πριν την πλήρη φόρτιση)
Λοιπόν το έβαλα στο auckly με το non-Apple USB-C καλώδιο στο 11%, χρειάστηκε ακριβώς 2:19 για να πάει στο 100%, ενώ δούλευε καθόλη τη διάρκεια της φόρτισης φουλ με bluetooth ηχείο και internet radio από wi-fi
Δημοσίευση 07/12/2017 - 15:48
Eγω πήρα αυτα απο amazon και ειμαι πολυ ευχαριστημένος
1)usb-c to lightning cable (9 euro)
https://www.amazon.d...=p_72:419117031
2)quick charger
https://www.amazon.d..._detail_3?psc=1
3)multi charger
https://www.amazon.d...=iphone x anker
4)power bank
https://www.amazon.d...ents=p_89:Anker
5) glass protector
https://www.amazon.d...red glass slabo
Δημοσίευση 07/12/2017 - 16:01
μετα από 3 εβδομαδες...πραγματκά μπορω να πώ οτι ειναι το καλύτερο
iphone μέχρι σημερα... εμφανιση-μεγεθος -δυνατοτητες...
κανενα δε το χτυπαει...
μολις εβαλα διπλα και ειδαμε 4κ HDR video με note 8...
αν έλειπε το notch o αντιπαλος δε θα χε τι να πει...
επισης στις φωτογραφίες...τα χρωματα ειναι πιο ζωντανα και φυσικά
και οχι υπερκορεσμενα και τονισμένα χρωματικά οπωσ στο note.
τα αξίζει τα 1200 οχι. οταν μπορεις με τα μισα χρήματα να πάρεις ενα 7+ ..η ενα S8+ h ενα 1+5
αλλα για πολλούς λογους που εχουμε πει για μένα ειναι μονοδρομος η αγορά του
μικροψεγαδια υπαρχουν (καμια φορα κολλαει το face id -the nocth- the battery)
αλλα τα πλεονεκτηματα ειναι τοσα πολλα η ευκολιά μεταφοράς-η ταχυτητα-η οθοναρα-η ομορφια στην εμφανιση- οι φωτογραφίες-
που αν με ρωτουσαν να το πάρω --θα λεγα αμα τα χεις παρτο να το ευχαριστηθείς..μη κοιτάς αλλού
αν δεν τα χεις μην ασχολείσαι υπαρχουν πολλες επιλογές
Τελευταία επεξεργασία από: krazekas, 07/12/2017 - 16:02
Δημοσίευση 07/12/2017 - 16:36
Λέω λοιπόν τα εξής...
Άψογη εμφάνιση επιτέλους μετά από καιρό νομίζω,τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα!
Άψογη κατασκευή και πάλι μετά από καιρό...θεωρώντας ότι κι το 7 ήταν άψογο όμως στην έκδοση jet black η τόση ευαισθησία είναι ψεγάδι...
Εξαιρετική κάμερα, όσο την δοκιμάζω την ζω και την δουλεύω, εκπλήσσομαι ευχάριστα! Όχι πως αν δεν είσαι ειδικός θα καταλάβεις τρελές διάφορες αλλά ακόμα κι εγώ που δεν έχω ιδιαίτερη σχέση με τα τεχνικά μιας κάμερας ή γενικά την φωτογραφία, θα πω πως απλά αντιλαμβάνομαι ουσιαστικές διάφορες προς το καλύτερο ( προερχόμενος από το 7 αρι μου ).
Το Face ID είναι μια ακόμα εξαιρετική υλοποίηση από την Apple. Εξαιρετική! Ναι διαφέρει από το αψεγάδιαστο Touch ID ...αλλά αυτό προσθέτει κάτι ακόμα στη «μαγεία» και την «διαφορετικότητα» της συσκευής!
Ναι, μετά από καιρό αυτό είναι ένα «διαφορετικό» iphone! Επιτέλους, θα πω εγώ!
Σε καθημερινή χρήση λοιπόν τόσο το Face ID όσο και η απουσία home button όχι μόνο δεν προβληματίζουν αλλά μέρα την ημέρα σου γίνονται βίωμα και απλά απορείς «πως ήταν πριν»!!
Ακόμα και όταν κάνω χρήση του Touch ID στο Ipad μου σχεδόν με ξενίζει!
Οθόνη,απλά φοβερή τόσο σε μέγεθος όσο και σε απόδοση για τα δικά μου γούστα και θέλω και πάντα σε συνάρτηση με το ιδιαίτερα βατό μέγεθος της συσκευής. Άρα ένα ακόμα θετικό!
Επίσης...απλά άφωνος με την απόδοση και ποιότητα των ηχείων! Πραγματικά είναι πολύ καλα! Δεν ξέρω τι έχει να προσφέρει ο ανταγωνισμός αλλά δεν πιστεύω να μην ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς...
Μπαταρία...οκ. Δεν έχω παράπονο, αλλά δεν θα πω ότι βλέπω και κάτι πρωτόγνωρο. Για την χρήση που εγώ κάνω, που θεωρώ πως είναι έντονη χωρίς οικονομικές επιλογές σε θέματα γνωστοποιήσεων - υπηρεσίες τοποθεσίας - και χρήση έντονη για ομιλία, WiFi 3g και Bluetooth πάντα ανοιχτά χωρίς να με νοιάζει...όπως και χρήση ενεργοβόρων εφαρμαογων...gps Facebook κτλ...και συνυπολογίζοντας πως ακόμα και σήμερα «παίζω» ακόμα με το Face ID και ανοίγω κλείνω την οθόνη χωρίς προφανή λόγο...😝😄...η μια ημέρα χρήσης είναι δεδομένη χωρίς άγχος, όποτε τα συμπεράσματα δικά σας. Διαβάζω βέβαια και για 2 μέρες από κάποια παιδιά και ομολογώ δεν ξέρω πως το επιτυγχάνουν αλλά βέβαια ασφαλώς έχει να κάνει με το πως κάποιος χρησιμοποιεί το τηλέφωνο του...σε μένα φαντάζει αν όχι αδύνατο...δύσκολο. Ικανοποιημένος είμαι όμως και με την μια πλήρη ημέρα...
Κατά τα λοιπά...
Ακόμα ερωτευμένος με το iphone x.....καθώς έχει αυτό το κάτι που σε κάνει να χαίρεσαι να το κρατάς και να το χρησιμοποιείς...και που δεν περιγράφεται με λέξεις.
Ένα μοναδικό ουσιαστικά αρνητικό από μέρους μου είναι το βάρος...
Όχι δεν είναι προβληματικό...αλλά νομίζω είναι βαρύ!
Δεν περιμένεις πιάνοντας το να είναι «τόσο» βαρύ.
Για το notch δεν θα πω καν, καθώς εγώ προσωπικά μόνο «ενδιαφέρον» το βρίσκω....κολλημένος με την apple...μπορεί... πάντως σίγουρα θα θεωρήσω υπερβολή αν ακούσω κάποιον να λέει ότι τον προβληματίζει. Ότι δεν του αρέσει ναι σε σεβαστό...αλλά πρόβλημα δεν νομίζω.
Αξίζει; Έλα ντε;
Δεν είμαι αρμόδιος να κρίνω αλλά θα πω τα εξής...
Αν θεωρείς αδύνατο να αγοράσεις κάποιο άλλο εξαιρετικό κατά τα αλλά Android, αν είσαι φίλος της Apple και έχεις επενδύσει σε αυτή για το οικοσύστημα σου...
Αν το iOS το ξέρεις και σου «πάει»...
Αν θέλεις ή ήθελες iphone αλλά πίστευες πως υπήρχε μια τουλάχιστον τριετία που το iphone είχε μείνει «στάσιμο»...αν χρησιμοποιείς το τηλέφωνο σαν smartphone και όχι σαν απλό τηλέφωνο...και ασφαλώς αν θέλεις να ξοδέψεις 1200 ευρώ τουλάχιστον...τότε ναι αξίζει! Η εμπειρία είναι μοναδική και η χρήση του θα σε ικανοποιήσει! Δύσκολα να σε απογοητεύσει στο σύνολο. Πολύ δύσκολο!
Είναι επιτέλους ένα «διαφορετικό» iphone που εγώ περίμενα καιρό!
Τελευταία επεξεργασία από: aliask, 07/12/2017 - 16:41
Δημοσίευση 08/12/2017 - 07:06
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: tgousopoulos, 08/12/2017 - 07:06
Δημοσίευση 08/12/2017 - 07:57
Tapatalk , Εθνική και Alpha Bank οι δύο τελευταίες αναβάθμισαν τις εφαρμογές τους χωρίς να συμπεριλάβουν το iPhone x.
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 08/12/2017 - 11:24
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 08/12/2017 - 11:28
Γνωμες για True Tone? Εγω ειχα το night shift απο περσι με το 7 Plus και συνεχισα και φετος με το Χ αλλα χθες γυρισα σε True Tone.
Νομιζω οτι ειναι καλυτερο καθως προσαρμοζεται ανα πασα στιγμη και οχι στανταρ ωρες οπως το night shift. Για παραδειγμα μπορει να εισαι καπου φωτεινα το βραδυ. Εκει νομιζω υπερτερει το True Tone.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες