Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1231   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 08/12/2017 - 13:08

Γνωμες για True Tone? Εγω ειχα το night shift απο περσι με το 7 Plus και συνεχισα και φετος με το Χ αλλα χθες γυρισα σε True Tone.

Νομιζω οτι ειναι καλυτερο καθως προσαρμοζεται ανα πασα στιγμη και οχι στανταρ ωρες οπως το night shift. Για παραδειγμα μπορει να εισαι καπου φωτεινα το βραδυ. Εκει νομιζω υπερτερει το True Tone.

Το True Tone το χρησιμοποιώ καιρό στο iPad Pro και είναι εξαιρετικό. Και το night shift βέβαια έχει την λογική του για το βράδυ ανάλογα την περίσταση.

Μετά από 1.5 εβδομάδα με το X μου μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμπειρία χρήσης του.

Στα θετικά το Face ID το οποιο δεν έχει τα μειονεκτήματα του Touch ID και είναι πολύ πιο ευχρηστο. Μπορεί να παίρνει μερικά κλάσματα δευτερολέπτου να ξεκλειδώσει το κινητό παραπάνω συγκριτικά με το Touch ID αλλά μπροστά στην ευκολία που προσφέρει αυτό είναι αμελητέο.

Η οθόνη απλά εξαιρετική. Τα χρώματα της είναι φυσικά και δεν έχουν το υπερβολικό saturation της Samsung. Συμβουλή μου είναι να κατεβάσετε το Infuse Pro που υποστηρίζει HDR και να βάλετε μια ταινία με HDR, απλά μαγεία. Το ίδιο ισχύει και για τα ηχεία τα οποία έχουν καλή απόδοση.

Σε αντίθεση με άλλα παιδιά προτιμάω το "παραπάνω" βάρος που έχει. Καταλαβαίνω γιατί μπορεί να ξενίζει συγκριτικά με τα προηγούμενα iPhone αλλά δίνει την αίσθηση ότι είναι στιβαρό κάτι που προσωπικά μου έλειπε.

Η κάμερα πάρα πολύ καλή. Είτε χωρίς ζουμ είτε με ζουμ τραβάει εξαιρετικές φωτογραφίες και με μεγάλη ευκολία για τον χρήστη.

Η μπαταρία μέχρι στιγμής κρατάει ολόκληρη μέρα άνετα. Παρόλο που έχω συνδεδεμένο στο κινητό και Apple Watch αλλά και περιστασιακά wireless headphones μέσα στην μέρα δεν πέφτει η μπαταρία εύκολα.

Oσον αφορά το notch προσωπικά δεν με ενοχλεί. Μετά από μερικά λεπτά μάλιστα ξεχνάς και ότι υπάρχει. Ειδικά αν βάλεις και κανένα wallpaper με black ή το dynamic τότε απλά εξαφανίζεται.

Τώρα για το αν αξίζει τόσα λεφτά όπως έχω γράψει και άλλη φορά όλα σχετικά είναι. Σίγουρα πρόκειται για μια κορυφαία συσκευή με εξαιρετική απόδοση σε όλους τους τομείς και όποιος την επιλέξει θα μείνει ευχαριστημένος. Οι μόνοι που ίσως να θέλουν "κάτι παραπάνω" είναι όσοι προέρχονται από τα Plus μοντέλα κι έχουν συνηθίσει σε μεγάλες οθόνες, οπότε το καλύτερο που έχουν να κάνουν αν ενδιαφέρονται είναι να το δουν πρώτα από κοντά και να αποφασίσουν.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 08/12/2017 - 13:08.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1232   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 08/12/2017 - 13:22

Το True Tone το χρησιμοποιώ καιρό στο iPad Pro και είναι εξαιρετικό. Και το night shift βέβαια έχει την λογική του για το βράδυ ανάλογα την περίσταση.

Μετά από 1.5 εβδομάδα με το X μου μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμπειρία χρήσης του.

Στα θετικά το Face ID το οποιο δεν έχει τα μειονεκτήματα του Touch ID και είναι πολύ πιο ευχρηστο. Μπορεί να παίρνει μερικά κλάσματα δευτερολέπτου να ξεκλειδώσει το κινητό παραπάνω συγκριτικά με το Touch ID αλλά μπροστά στην ευκολία που προσφέρει αυτό είναι αμελητέο.

Η οθόνη απλά εξαιρετική. Τα χρώματα της είναι φυσικά και δεν έχουν το υπερβολικό saturation της Samsung. Συμβουλή μου είναι να κατεβάσετε το Infuse Pro που υποστηρίζει HDR και να βάλετε μια ταινία με HDR, απλά μαγεία. Το ίδιο ισχύει και για τα ηχεία τα οποία έχουν καλή απόδοση.

Σε αντίθεση με άλλα παιδιά προτιμάω το "παραπάνω" βάρος που έχει. Καταλαβαίνω γιατί μπορεί να ξενίζει συγκριτικά με τα προηγούμενα iPhone αλλά δίνει την αίσθηση ότι είναι στιβαρό κάτι που προσωπικά μου έλειπε.

Η κάμερα πάρα πολύ καλή. Είτε χωρίς ζουμ είτε με ζουμ τραβάει εξαιρετικές φωτογραφίες και με μεγάλη ευκολία για τον χρήστη.

Η μπαταρία μέχρι στιγμής κρατάει ολόκληρη μέρα άνετα. Παρόλο που έχω συνδεδεμένο στο κινητό και Apple Watch αλλά και περιστασιακά wireless headphones μέσα στην μέρα δεν πέφτει η μπαταρία εύκολα.

Oσον αφορά το notch προσωπικά δεν με ενοχλεί. Μετά από μερικά λεπτά μάλιστα ξεχνάς και ότι υπάρχει. Ειδικά αν βάλεις και κανένα wallpaper με black ή το dynamic τότε απλά εξαφανίζεται.

Τώρα για το αν αξίζει τόσα λεφτά όπως έχω γράψει και άλλη φορά όλα σχετικά είναι. Σίγουρα πρόκειται για μια κορυφαία συσκευή με εξαιρετική απόδοση σε όλους τους τομείς και όποιος την επιλέξει θα μείνει ευχαριστημένος. Οι μόνοι που ίσως να θέλουν "κάτι παραπάνω" είναι όσοι προέρχονται από τα Plus μοντέλα κι έχουν συνηθίσει σε μεγάλες οθόνες, οπότε το καλύτερο που έχουν να κάνουν αν ενδιαφέρονται είναι να το δουν πρώτα από κοντά και να αποφασίσουν.

προεροχμενος απο plus θεωρω οτι ειναι καλη συσκευη...ομορφη ωραια οθονη αλλα η εμπειρια των plus δεν ειναι.

ειχα ξαναπει κ παλαιοτερο ποστ οτι το plus ηρθε για να μεινει.απο το 2014 ολοι το ποθησαμε.

μεγαλο σε ολα του.

μπαταρια οθονη καμερα ταχυτητα.

και στα λεφτα του αποδεικνυεται πιο τιμιο απο το Χ.

εγω παλι θεωρω οτι το face id ειναι αργο.

αλλα ισως φτιαξει με καποιο update.

#1233   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21,642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 08/12/2017 - 13:32

Ξερει κανεις πως βγαινει το voice control? Καμια φορα οταν εχω μουσικη και παταω το κεντρικο κουμπι στα earpods ανοιγει αυτο.

#1234   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 08/12/2017 - 13:56

προεροχμενος απο plus θεωρω οτι ειναι καλη συσκευη...ομορφη ωραια οθονη αλλα η εμπειρια των plus δεν ειναι.

ειχα ξαναπει κ παλαιοτερο ποστ οτι το plus ηρθε για να μεινει.απο το 2014 ολοι το ποθησαμε.

μεγαλο σε ολα του.

μπαταρια οθονη καμερα ταχυτητα.

και στα λεφτα του αποδεικνυεται πιο τιμιο απο το Χ.

εγω παλι θεωρω οτι το face id ειναι αργο.

αλλα ισως φτιαξει με καποιο update.

πράγματι κορυφαίο το plus, και εγώ το είχα 3 χρόνια αλλά και αυτή η ευκολία  σε τσέπη τζιν μπουφάν μου είχε λείψει πάρα πολύ(που να έρθει και το καλοκαίρι).

πλέον με το χ έναν και μήνα δύσκολα θα ξαναπάω σε plus αφού νιώθω ότι έχω ένα καταπληκτικό τηλέφωνο με όλο το πακέτο κομπλέ

αυτα.

#1235   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1,442 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2017 - 14:18

Όσοι δεν βιάζονται ας κάνουν λίγο υπομονή γιατί μέσα στο 18 λένε έρχονται τα νέα μοντέλα με πολύ μεγαλύτερες οθόνες. Προσωπικά καλό χρυσό αλλα περιμένω την μεγαλύτερη έκδοση. Όσες φορές και αν το κράτησα στο κατάστημα σε σημείο βλακείας γιατί σχεδόν μέρα παράμερα έμπαινα και έπαιζα μαζί του δεν μπορώ να συνηθίσω ότι είναι μικρότερη συσκευή από το plus μου.. Για μένα το μοναδικό του μείον. Το notch δεν με ενοχλεί τόσο μιας και θεωρώ αδιανόητο να δω πχ ταινία κάπου αλλου εκτός τηλεόρασης (προσωπικό κόλλημα πάντα)
Με τις βραδινές φωτό πως πάει; Ο μοναδικός λόγος που θα άλλαζα ακόμη και στρατόπεδο

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: ikaros13, 08/12/2017 - 14:20.

#1236   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12,917 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 08/12/2017 - 14:25

Ξερει κανεις πως βγαινει το voice control? Καμια φορα οταν εχω μουσικη και παταω το κεντρικο κουμπι στα earpods ανοιγει αυτο.

ρυθμίσεις-γενικά-προσβασιμοτητα-πλευρικό κουμπί και βάλτο στο όχι .

#1237   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2017 - 14:29

πράγματι κορυφαίο το plus, και εγώ το είχα 3 χρόνια αλλά και αυτή η ευκολία  σε τσέπη τζιν μπουφάν μου είχε λείψει πάρα πολύ(που να έρθει και το καλοκαίρι).

πλέον με το χ έναν και μήνα δύσκολα θα ξαναπάω σε plus αφού νιώθω ότι έχω ένα καταπληκτικό τηλέφωνο με όλο το πακέτο κομπλέ

αυτα.

εγω το σκεφτομαι πολυ σοβαρα για touch id και οθονη μεγαλυτερη.

γιατι επι της ουσιας δουλευουμε μια μακροστενη οθονη iphone 8. δλδ 4.7''

οποτε μικρο.

δεν ξερω θα το δω μεχρι τελος του χρονου και μαλλον ισωσ επιστρεψω σε 8 plus.

#1238   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3,766 μηνύματα
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 08/12/2017 - 14:39

Νομιζω δεν υπάρχει επιλογή να απενεργοποιηθεί αυτό.Εψαξα κι εγώ αλλά δεν βρήκα κάτι.

#1239   deltakilo

deltakilo

iPH Enthousiast

• 386 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2017 - 14:42

εγω το σκεφτομαι πολυ σοβαρα για touch id και οθονη μεγαλυτερη.
γιατι επι της ουσιας δουλευουμε μια μακροστενη οθονη iphone 8. δλδ 4.7''
οποτε μικρο.
δεν ξερω θα το δω μεχρι τελος του χρονου και μαλλον ισωσ επιστρεψω σε 8 plus.

Paintbull του πέρασες φέτος;

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1240   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21,642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 08/12/2017 - 14:56

ρυθμίσεις-γενικά-προσβασιμοτητα-πλευρικό κουμπί και βάλτο στο όχι .

Στο οχι ειναι.

Νομιζω δεν υπάρχει επιλογή να απενεργοποιηθεί αυτό.Εψαξα κι εγώ αλλά δεν βρήκα κάτι.

Εχω ψαξει και γω αλλα δε βρισκω τπτ. Πολυ περιεργο.

#1241   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2017 - 15:59

Paintbull του πέρασες φέτος;

οχι.μετα το φιασκο του 6αριου δεν την ξαναπαταω.

#1242   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2017 - 16:08

αγαπητοι συμφουριτες...και συμφουριτισες...

ενα θεμα που διαπιστωσα σε αρκετα demo X...ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΙΛΩΝ...

οταν κανεις πως το πιανεις και πας να του κανεις συστροφη ...κατι αντιστοιχο που γινοταν με τα 7 plus...ακουγεται και στα X...σαν να μην ειναι κολλημενο το πισω τζαμι καλα..σαν μην ειναι σφιχτα τοποθετημενο. λιγο loose.....crackling...δεν μπορω να το περιγραψω...οσοι εχετε Χ...απλα δοκιμαστε το εκτος θηκης και κοντα στο αυτι σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ...ΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΡΑΒΩΣΕΙ..ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΝΑ ακουγεται ενας ηχος...απο την πλατη...

δουλεια για το σαββατοκυριακο....

αυτο ακριβως που δειχνει το κ@υλοραπανο η justine!!!

Τελευταία επεξεργασία από: SmartSteli0s, 08/12/2017 - 16:09.

#1243   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 08/12/2017 - 16:27

Άντε μπράβο ντε. Και πολύ άργησες.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ για να πετύχει: Το δοκμάζουμε μόνο τη νύχτα σε απόλυτη ησυχία αλά Touch iD.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1244   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2017 - 16:41

Άντε μπράβο ντε. Και πολύ άργησες.

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ για να πετύχει: Το δοκμάζουμε μόνο τη νύχτα σε απόλυτη ησυχία αλά Touch iD.

ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

#1245   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1,442 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2017 - 16:45

Επόμενο τεστ άμα το δαγκώσεις και δεις αν μένουν σημάδια..

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14