Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1276   konkos

konkos

iPH User

• 126 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 10/12/2017 - 12:36

Το βάρος αν προέρχεσαι από σειρά κανονική και όχι plus οκ αποδεκτώ . Το δεύτερο που λες για την μπαταρία δεν μπορώ να συμφωνήσω τα έχω όλα ανοικτά έχω δύο bluetooth AppleWatch και Airpods και μιλάω ακούω μιάμιση με δύο ώρες μουσική και το βράδυ έχω ακόμα 45- 50% μπαταρία και το φορτίζω περισσότερο για ψιχολογικούς λόγους . Όσο και να το έχω πιέσει και σε διακοπές μέχρι 35% το έχω δει. 

Μήπως κάτι σου τρώει την μπαταρία ?

Προερχομαι απο 5αρι αλλα στην οικγενεια εχουμε 6,7 και εχω κριτηρια συγκρισης οσο αφορα το βαρος αλλα με την μπαταρια δεν ειμαι ευχαριστημενος  και αναρωτιεμαι μηπως  επειδη το σεταρισα απο το 5αρι και οχι σαν καινουργιο θα κανω ενα restore και θα δω   Κατα τα αλλα δεν το εχω μετανιωσει καθολου και καθε μερα χαιρομαι πιο πολυ που το εχω μιας και περιμενα τοσο καιρο γτ το σουλουπι του 6,7,8 δεν με ενθουσιασε ποτε

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1277   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19,675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 10/12/2017 - 12:38

Προερχομαι απο 5αρι αλλα στην οικγενεια εχουμε 6,7 και εχω κριτηρια συγκρισης οσο αφορα το βαρος αλλα με την μπαταρια δεν ειμαι ευχαριστημενος  και αναρωτιεμαι μηπως  επειδη το σεταρισα απο το 5αρι και οχι σαν καινουργιο θα κανω ενα restore και θα δω   Κατα τα αλλα δεν το εχω μετανιωσει καθολου και καθε μερα χαιρομαι πιο πολυ που το εχω μιας και περιμενα τοσο καιρο γτ το σουλουπι του 6,7,8 δεν με ενθουσιασε ποτε

Είναι πολύ σημαντικός παράγοντας . Πέρασε του restore as new και θα δεις ότι το κινητό θα αλλάξει προς το καλύτερο φυσικά σε μπαταρία ;-).

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1278   konkos

konkos

iPH User

• 126 μηνύματα

Δημοσίευση 10/12/2017 - 12:55

Είναι πολύ σημαντικός παράγοντας . Πέρασε του restore as new και θα δεις ότι το κινητό θα αλλάξει προς το καλύτερο φυσικά σε μπαταρία ;-).

επειδη δεν ειχα jb θεωρησα οτι δεν θα υπηρχε προβλημα και λογο ευκολιας ... θα το κανω το βραδυ  γτ με εχει προβληματισει αρκετα το θεμα .Ευχαριστω φιλε μου

#1279   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19,675 μηνύματα

Δημοσίευση 10/12/2017 - 13:11

Τίποτα να σαι καλά και ελπίζω να στρώσει και ξεμπερδέψεις ;-).

#1280   krazekas

krazekas

iPH User

• 114 μηνύματα
  • Twitter:@krazekas

Δημοσίευση 10/12/2017 - 13:18

Ενα επιχειρημα ρε παιδια...κατι να πειστουμε και μεις οι βλακες που χαλάσαμε τα λεφτά μας στο Χ

αντι να παρουμε το 8+  με την οθοναρα...

μπορειτε να μας δειξετε μια φωτο-να τα δειτε με την ιδια εφαρμογή ταυτοχρονα διπλα διπλα κτλ.

και εγω μπορει να λέω οτι θέλω αλλά πως το αποδεικνύω ειναι το θεμα...

Δε θα ξαναμιλήσω για αυτο.. 980 vs 1200 ευρώ το καταλαβαίνω σαν επιχείρημα και να μου πεις οτι θες για την τιμη του Χ

αλλα να λεγεται οτι το Χ εχει ιδια οθονη με το 8αρι...

Για να μαι on topic..

to X στην εκδοση 11.2 πηγαίνει πολύ καλύτερα

και με το μαυρο φόντο στην οθονη κερδιζεις 30 λεπτά μπαταρία περίπου

Κατεβάστε την εφαρμογή clips ...με την μπροστινή καμερα του Χ θα κάνετε παπάδες

Τελευταία επεξεργασία από: krazekas, 10/12/2017 - 13:19.

#1281   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19,675 μηνύματα

Δημοσίευση 10/12/2017 - 13:27

Εγώ που είχα το 8 plus και πήγα στο X μπορώ να πω ότι μπαταρία είναι στα ίδια ακριβώς επίπεδα τώρα 5 πάνω πέντε κάτω δεν το καταλαβαίνω ανάλογα με την χρήση δεν είμαι τύπος που ασχολούμαι με το παραμικρό . 

Επίσης οθόνη σε κάποιες εφαρμογές έχεις μικρότερη οθόνη λόγω μη αναβάθμισης της συγκεκριμένης εφαρμογής και βάζω σε όλους ένα αστέρι για να βάλουν μυαλό τους dev που αναβαθμίζουν και δεν περνάνε το x στο update τους το αναβαθμίζεις που το αναβαθμίζεις ρε φίλε γιατί δεν δίνεις και για το x ?

#1282   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 10/12/2017 - 13:31

τρολάρεις έτσι; έλα...πες αλήθεια τώρα....δεν πιστεύω να τα πιστεύεις αυτά που γράφεις.... και δε νομίζω να πιστεύεις ότι κάποιοι που ξόδεψαν 1150 ευρώ να αγοράσουν την εποχή που κυκλοφόρησαν το iphone 6s plus 128, iphone 7 plus 256 και iphone 8 plus 256, δεν έχουν να σκάσουν 1400 ευρώ να αποκτήσουν το x.... άκου και το άλλο, υπάρχουμε κάποιοι που έχουμε όλα τα παραπάνω μοντέλα + το x χωρίς να πουλήσουμε κανένα γιατί απλά δεν χρειάζεται και μας αρέσουν όλα.... πολύ ωραίο τηλέφωνο το x, αλλά σε πειράζει ή όχι, η οθόνη του είναι μικρότερη στη θέαση από τα μοντέλα plus. κράτα και μια πισινή γιατί του χρόνου που θα αγοράσεις το x plus δεν θα έχεις τι να λες... αυτά τα ολίγα και σταμάτα να προσβάλλεις σαν να απόκτησες κάτι σούπερ γουαου.... εκατομμύρια άνθρωποι ήδη έχουν ξοδέψει αυτό το ποσό, δεν είναι να γίνεται θέμα.....

Ότι γράφω φίλε μου το πιστεύω μέχρι κεραίας και το αποδεικνύειω με επιχειρήματα όχι με τρόλεϊ και τέτοια που γράφεις και δεν τα καταλαβαίνω.
Επίσης πολύ πιθανόν Του χρόνου να πάρω το χ πλας.
Τα αλλά που λες πράγματι δεν τα καταλαβαίνω .

Τελευταία επεξεργασία από: baspil66, 10/12/2017 - 13:34.

#1283   boxer

boxer

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 10/12/2017 - 15:52

Εγώ που είχα το 8 plus και πήγα στο X μπορώ να πω ότι μπαταρία είναι στα ίδια ακριβώς επίπεδα τώρα 5 πάνω πέντε κάτω δεν το καταλαβαίνω ανάλογα με την χρήση δεν είμαι τύπος που ασχολούμαι με το παραμικρό .
Επίσης οθόνη σε κάποιες εφαρμογές έχεις μικρότερη οθόνη λόγω μη αναβάθμισης της συγκεκριμένης εφαρμογής και βάζω σε όλους ένα αστέρι για να βάλουν μυαλό τους dev που αναβαθμίζουν και δεν περνάνε το x στο update τους το αναβαθμίζεις που το αναβαθμίζεις ρε φίλε γιατί δεν δίνεις και για το x ?

Αυτή είναι μια καλή λύση...σε κάθε εφαρμογή που δεν αναβαθμίζεται μπαίνουμε και της δίνουμε 1 αστέρι με σχόλιο δεν έχει αναβαθμιστεί για Χ, μην την κατεβάσετε...

Sent from my iPad using Tapatalk

#1284   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1,442 μηνύματα

Δημοσίευση 10/12/2017 - 16:50

Του χρόνου που θα έρθει το x plus το ίδιο θα γίνεται με τις εφαρμογές

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

#1285   Spyros3636

Spyros3636

iPH newbie

• 44 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 10/12/2017 - 18:48

Ενα επιχειρημα ρε παιδια...κατι να πειστουμε και μεις οι βλακες που χαλάσαμε τα λεφτά μας στο Χ
αντι να παρουμε το 8+  με την οθοναρα...
μπορειτε να μας δειξετε μια φωτο-να τα δειτε με την ιδια εφαρμογή ταυτοχρονα διπλα διπλα κτλ.
και εγω μπορει να λέω οτι θέλω αλλά πως το αποδεικνύω ειναι το θεμα...
Δε θα ξαναμιλήσω για αυτο.. 980 vs 1200 ευρώ το καταλαβαίνω σαν επιχείρημα και να μου πεις οτι θες για την τιμη του Χ
αλλα να λεγεται οτι το Χ εχει ιδια οθονη με το 8αρι...

Για να μαι on topic..
to X στην εκδοση 11.2 πηγαίνει πολύ καλύτερα
και με το μαυρο φόντο στην οθονη κερδιζεις 30 λεπτά μπαταρία περίπου

Κατεβάστε την εφαρμογή clips ...με την μπροστινή καμερα του Χ θα κάνετε παπάδες

https://youtu.be/X6d003MtiCQ

#1286   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19,675 μηνύματα

Δημοσίευση 10/12/2017 - 21:48

Το Viber αναβαθμίστηκε με πλήρη λέει ενημέρωση για το iPhone X. Αντε να δούμε και με τους υπόλοιπους dev πότε θα κάνουν πλήρη αναβάθμιση.

#1287   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα

Δημοσίευση 10/12/2017 - 22:14

https://youtu.be/X6d003MtiCQ

Και τι λέει ακριβώς?
Να τα επιχειρήματα που σου έλεγα.
Εκτός βεβαια εαν δεν βλέπω και παλι εγω καλα?

Attached Files

#1288   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα

Δημοσίευση 10/12/2017 - 22:17

Και νομιζω τελος στην διαμάχη για οθόνες οποίος εχει μάτια βλέπει.
Καληνύχτα.

Τελευταία επεξεργασία από: baspil66, 10/12/2017 - 22:20.

#1289   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 10/12/2017 - 23:27

Του χρόνου που θα έρθει το x plus το ίδιο θα γίνεται. Θα είναι το νέο "ιδανικό".

Στο διόρθωσα λίγο.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1290   applover

applover

iPH Enthousiast

• 437 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 11/12/2017 - 18:07

Σορυ για το οφ τοπικ, μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλω κάποια καλη μάρκα ασυρμάτου φορτιστή για το Χ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16