Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1291   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 11/12/2017 - 18:32

Σορυ για το οφ τοπικ, μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλω κάποια καλη μάρκα ασυρμάτου φορτιστή για το Χ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εγώ χρησιμοποιώ τον Anker πολύ καλός και ήρθε πολύ γρήγορα μέσω Amazon ;-).

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1292   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 11/12/2017 - 18:44

Σορυ για το οφ τοπικ, μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλω κάποια καλη μάρκα ασυρμάτου φορτιστή για το Χ;

https://www.skroutz....matos fortistis

#1293   applover

applover

iPH Enthousiast

• 437 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 11/12/2017 - 19:22

Σας ευχαριστω και τους 2 σας!!

#1294   applover

applover

iPH Enthousiast

• 437 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2017 - 19:25

[quote name="KostasRodos29" post="1928163" timestamp="1513009973"]Εγώ χρησιμοποιώ τον Anker πολύ καλός και ήρθε πολύ γρήγορα μέσω Amazon ;-).[/quote

Ποιον ακριβώς έχεις ;

#1295   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 11/12/2017 - 19:45

Ενα επιχειρημα ρε παιδια...κατι να πειστουμε και μεις οι βλακες που χαλάσαμε τα λεφτά μας στο Χ
αντι να παρουμε το 8+  με την οθοναρα...
μπορειτε να μας δειξετε μια φωτο-να τα δειτε με την ιδια εφαρμογή ταυτοχρονα διπλα διπλα κτλ.
και εγω μπορει να λέω οτι θέλω αλλά πως το αποδεικνύω ειναι το θεμα...
Δε θα ξαναμιλήσω για αυτο.. 980 vs 1200 ευρώ το καταλαβαίνω σαν επιχείρημα και να μου πεις οτι θες για την τιμη του Χ
αλλα να λεγεται οτι το Χ εχει ιδια οθονη με το 8αρι...

Για να μαι on topic..
to X στην εκδοση 11.2 πηγαίνει πολύ καλύτερα
και με το μαυρο φόντο στην οθονη κερδιζεις 30 λεπτά μπαταρία περίπου

Κατεβάστε την εφαρμογή clips ...με την μπροστινή καμερα του Χ θα κάνετε παπάδες

1)Τα φράγκα σου τα χαλάς όπως θες και μαγκιά σου.
Κατοχος iphone 3-3G-4-5s-6-6splus-7plus φέτος με αφορμή το γεγονός ότι ακόμη και σήμερα το 256 silver που έχω προπαραγγειλει από cosmote και πλαίσιο δεν έχει έρθει αποφάσισα να μείνω με το note 8.
Οι λόγοι είναι οι εξής
1)Σταθεροτατο!!Καμμια σχέση με παλιότερες Samsung συσκευές...
2)Δικαρτο,έχω πετάξει μια κάρτα frog για δεύτερη και δε με νοιάζει να καίω δεδομένα...Επιτέλους άνεση στον τομέα αυτό...
3)Λόγω δουλειάς έχω βάλει τους διαφορετικούς φακέλους email ως widget και με μια μάτια βλέπω τα πάντα...Πολύ πιο γρήγορα.
4)Ηχογράφηση κλήσης.Δε χρειάζεται να κρατάω σημειώσεις.Αυτοματα κρατάει τε πάντα.
5)Γρήγορη φόρτιση...
6)Οθοναρα!!
7)Πενάκι το οποίο για επαγγελματίες είναι εργαλείο.
Αυτά τα πιο βασικά.Αν μου λείπει κάτι είναι το δεύτερο ηχείο.Βεβαια και το note δεν είναι φθηνό παρόμοιο κόστος έχει.
Το 7 plus το έχω και ούτε καν επαναφορά δεν έχω κάνει.Το έχω για ψυχολογικούς λόγους και μάλλον δε θα το δώσω.
Ίσως να με κούρασε το iOS δε ξέρω αλλά αυτή τη στιγμή το note το απολαμβάνω.

#1296   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2017 - 20:30

[quote name="applover" post="1928180" timestamp="1513013111"][quote name="KostasRodos29" post="1928163" timestamp="1513009973"]Εγώ χρησιμοποιώ τον Anker πολύ καλός και ήρθε πολύ γρήγορα μέσω Amazon ;-).[/quote

Ποιον ακριβώς έχεις ;

Sent from my iPhone using Tapatalk[/quote]

Τον δεκαρι :-).

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1297   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3.429 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2017 - 21:20

Δεν ξέρω ίσως φταίει και η θήκη που του φοράω η οποία είναι πολύ σφιχτή πάνω του.

Με ποια θήκη το έχεις;; Veil xt??

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#1298   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2017 - 23:32

Κατοχος iphone 3-3G-4-5s-6-6splus-7plus φέτος με αφορμή το γεγονός ότι ακόμη και σήμερα το 256 silver που έχω προπαραγγειλει από cosmote και πλαίσιο δεν έχει έρθει αποφάσισα να μείνω με το note 8.
Οι λόγοι είναι οι εξής
1)Σταθεροτατο!!Καμμια σχέση με παλιότερες Samsung συσκευές...  Δουλεψετο λιγο καιρο και ελα να μας το ξαναπεις.
2)Δικαρτο,έχω πετάξει μια κάρτα frog για δεύτερη και δε με νοιάζει να καίω δεδομένα...Επιτέλους άνεση στον τομέα αυτό...  Αναλογα τον τροπο που χρειαζεται ο καθενας την δευτερη καρτα. προσωπικα δεν μου χρειαζεται καθολου
3)Λόγω δουλειάς έχω βάλει τους διαφορετικούς φακέλους email ως widget και με μια μάτια βλέπω τα πάντα...Πολύ πιο γρήγορα. Ενω να μπεις στα mail σου χρειαζεσαι τρελο χρονο.
4)Ηχογράφηση κλήσης.Δε χρειάζεται να κρατάω σημειώσεις.Αυτοματα κρατάει τε πάντα. Αγοραζεις μια εφαρμογη και ηχογραφεις και απο το iphone
5)Γρήγορη φόρτιση... Υποστηριζει και το Χ
6)Οθοναρα!!  Η οθονη του Χ εχει βγει η καλυτερη για φετος
7)Πενάκι το οποίο για επαγγελματίες είναι εργαλείο. Ειχα νοτ το δουλευεις τις πρωτες μερες μετα ειναι αχρηστο
Αυτά τα πιο βασικά.Αν μου λείπει κάτι είναι το δεύτερο ηχείο.Βεβαια και το note δεν είναι φθηνό παρόμοιο κόστος έχει.
Το 7 plus το έχω και ούτε καν επαναφορά δεν έχω κάνει.Το έχω για ψυχολογικούς λόγους και μάλλον δε θα το δώσω.

Σου ειπε πες ενα επιχειρημα ρε παιδια...κατι να πειστουμε και μεις οι βλακες που χαλάσαμε τα λεφτά μας στο Χ 

και οχι ενα επιχειρημα να να πειστεις εσυ που χαλασες τα λεφτα σου για το note. 

Οπως και να εχει καλοριζικο το νεο σου τηλεφωνο κσι καλοδουλευτο

Τελευταία επεξεργασία από: morganito, 11/12/2017 - 23:34

#1299   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 11/12/2017 - 23:45

Με ποια θήκη το έχεις;; Veil xt??

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

https://goo.gl/images/GBEUXH για Χ όμως.
Πολύ καλή θήκη κατά τ’άλλα!!!
Εδώ για το Χ
https://goo.gl/images/UK5kwQ

Τελευταία επεξεργασία από: tselpemts, 11/12/2017 - 23:49

#1300   kostas4

kostas4

iPH Addict

• 638 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2017 - 00:58

Καλησπερα.Μπορει να μου θυμισει καποιος πως απενεργοποιω αυτη τη λειτουργια στο x με την οποια χαμηλωνει ο ηχος κλησης οταν το αγγιξω?καποιος φιλος το ανεφερε πριν κανα δυο μερες αλλα δε θυμαμαι πως.

#1301   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2017 - 03:56

Ρυθμίσεις/ Face ID και κωδικός / δυνατότητες προσοχής/
Νομίζω αυτό είναι

#1302   geoef

geoef

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 12/12/2017 - 05:08

Οι λόγοι είναι οι εξής
1)Σταθεροτατο!!Καμμια σχέση με παλιότερες Samsung συσκευές...
2)Δικαρτο,έχω πετάξει μια κάρτα frog για δεύτερη και δε με νοιάζει να καίω δεδομένα...Επιτέλους άνεση στον τομέα αυτό...
3)Λόγω δουλειάς έχω βάλει τους διαφορετικούς φακέλους email ως widget και με μια μάτια βλέπω τα πάντα...Πολύ πιο γρήγορα.
4)Ηχογράφηση κλήσης.Δε χρειάζεται να κρατάω σημειώσεις.Αυτοματα κρατάει τε πάντα.
5)Γρήγορη φόρτιση...
6)Οθοναρα!!
7)Πενάκι το οποίο για επαγγελματίες είναι εργαλείο.

Σου ειπε πες ενα επιχειρημα ρε παιδια...κατι να πειστουμε και μεις οι βλακες που χαλάσαμε τα λεφτά μας στο Χ 

και οχι ενα επιχειρημα να να πειστεις εσυ που χαλασες τα λεφτα σου για το note. 

Οπως και να εχει καλοριζικο το νεο σου τηλεφωνο κσι καλοδουλευτο

καλο και το note αλλα iphone δεν ειναι.. οταν πιανεις και τα δυο στα χερια σου καταλαβαινεις την διαφορα.. το ενα θελει συνεχεια restore και να του περνας firmware γιατι πολλες φορες ουτε η επαναφορα δεν το κανει καλα και το αλλο μια φορα το ανοιγεις οταν το παιρνεις και αυτο ηταν ολο.. μια οθονη εχει λιγο καλυτερη απο το iphone αλλα εμενα μου φαινεται πολυ ψευτικη.. οσο για το κοστος αλλαγης να μην το συζητήσουμε. καλυτερο κινητο μεχρι στιγμης για εμενα της apple ειναι  το 7 plus (αυτο που εχεις και εχω) και δεν αλλαζω γνωμη.. τα εχει ''σχεδον'' ολα.. μεχρι και το παλιο ορθοδοξο κουμπι.. οσο για την γρηγορη φορτηση τι να την κανεις αφου πανω απο 1 μερα δεν κραταει το note , σε αντιθεση με το 7plus που φορτίζει πιο αργα και κραταει 2 μερες + ανετα...

Τελευταία επεξεργασία από: geoef, 12/12/2017 - 05:10

#1303   nikosny1

nikosny1

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2017 - 06:46

καλο και το note αλλα iphone δεν ειναι.. οταν πιανεις και τα δυο στα χερια σου καταλαβαινεις την διαφορα.. το ενα θελει συνεχεια restore και να του περνας firmware γιατι πολλες φορες ουτε η επαναφορα δεν το κανει καλα και το αλλο μια φορα το ανοιγεις οταν το παιρνεις και αυτο ηταν ολο.. μια οθονη εχει λιγο καλυτερη απο το iphone αλλα εμενα μου φαινεται πολυ ψευτικη.. οσο για το κοστος αλλαγης να μην το συζητήσουμε. καλυτερο κινητο μεχρι στιγμης για εμενα της apple ειναι  το 7 plus (αυτο που εχεις και εχω) και δεν αλλαζω γνωμη.. τα εχει ''σχεδον'' ολα.. μεχρι και το παλιο ορθοδοξο κουμπι.. οσο για την γρηγορη φορτηση τι να την κανεις αφου πανω απο 1 μερα δεν κραταει το note , σε αντιθεση με το 7plus που φορτίζει πιο αργα και κραταει 2 μερες + ανετα...

βασικό είναι να ξέρουμε τι λεμε ....και να έχουμε επαφή με την πραγματικοτητα ..εσυ εχεις το νοτε και του περνάς firmware ? και του κάνεις συνεχεία restore ?? και η μπαταρία του κρατάει 1 μερα ενώ του 7plus 2+ ??? λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω άλλα ειδικά με το 7plus ειναι η μερα με την νυχτα σε ολα ..και μιας και το θεμα ειναι το χ !! πιστεύεις οτι αξίζει τα 1400 που κάνει ?? έχεις την εντύπωση πως αν δεν ηταν το θέμα πρεστίζ στην μέση ...και έκανε 600 ευρώ θα το αγόραζε κανείς ? όλα τα περί ευκολίας και εμπειρία χρίσεις που λέγονται είναι άπλα αερολογίες ...το 90% το αγοράζει για το δείχνεστε , και ίσως το υπόλοιπο 10 % για να κάνει την δουλειά του 

#1304   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 12/12/2017 - 08:39

βασικό είναι να ξέρουμε τι λεμε ....και να έχουμε επαφή με την πραγματικοτητα ..εσυ εχεις το νοτε και του περνάς firmware ? και του κάνεις συνεχεία restore ?? και η μπαταρία του κρατάει 1 μερα ενώ του 7plus 2+ :huh: λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω άλλα ειδικά με το 7plus ειναι η μερα με την νυχτα σε ολα ..και μιας και το θεμα ειναι το χ !! πιστεύεις οτι αξίζει τα 1400 που κάνει ?? έχεις την εντύπωση πως αν δεν ηταν το θέμα πρεστίζ στην μέση ...και έκανε 600 ευρώ θα το αγόραζε κανείς ? όλα τα περί ευκολίας και εμπειρία χρίσεις που λέγονται είναι άπλα αερολογίες ...το 90% το αγοράζει για το δείχνεστε , και ίσως το υπόλοιπο 10 % για να κάνει την δουλειά του 

καλημέρα,

καλό θα είναι να μην λέμε για τούς άλλους ότι σκεφτόμαστε εμείς.!!! 

#1305   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1.168 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2017 - 08:44

βασικό είναι να ξέρουμε τι λεμε ....και να έχουμε επαφή με την πραγματικοτητα ..εσυ εχεις το νοτε και του περνάς firmware ? και του κάνεις συνεχεία restore ?? και η μπαταρία του κρατάει 1 μερα ενώ του 7plus 2+ ??? λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω άλλα ειδικά με το 7plus ειναι η μερα με την νυχτα σε ολα ..και μιας και το θεμα ειναι το χ !! πιστεύεις οτι αξίζει τα 1400 που κάνει ?? έχεις την εντύπωση πως αν δεν ηταν το θέμα πρεστίζ στην μέση ...και έκανε 600 ευρώ θα το αγόραζε κανείς ? όλα τα περί ευκολίας και εμπειρία χρίσεις που λέγονται είναι άπλα αερολογίες ...το 90% το αγοράζει για το δείχνεστε , και ίσως το υπόλοιπο 10 % για να κάνει την δουλειά του

Και Κάποιος θα μπορουσε να σου απαντήσει πως το 90% αυτων που αγοράζουν το Χ το αγοραζουν επειδη μπορουν
Ενω το 90% αυτων που το κραζουν το κραζουν επειδη δεν μπορουν

Καποιος θα μπορουσε να το πει...οχι εγω :)

Τελευταία επεξεργασία από: dimitrisnt, 12/12/2017 - 08:45

IPhone 15 pro - Macbook air m2

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;