Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1306   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3.429 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 12/12/2017 - 09:42

https://goo.gl/images/GBEUXH για Χ όμως.
Πολύ καλή θήκη κατά τ’άλλα!!!
Εδώ για το Χ
https://goo.gl/images/UK5kwQ

Αν είναι σκληρό πλαστικό ίσως γι αυτό να στο σημάδεψε.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1307   agihatzi

agihatzi

iPH Elite Poster

• 1.977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 12/12/2017 - 09:54

Το οτι μπαινουν στο iPhonehellas για να μας πεισουν οτι ειναι καλυτερο το Note 8 η το Samsung η κτλ κτλ.. με ξεπερναει..! Ενταξει ειπαμε οτι το X κοστιζει παραπανω τα λεφτα του , αλλα τι να κανουμε εδω μεσα ειμαστε μαζεμενοι αυτοι που γουσταρουμε τα iPhone !

Αν καποιος δινει 1200-1400 για το X καλα κανει και τα δινει γιατι σημαινει οτι τα εχει , καποιος που δεν μπορει να τα δωσει οκ No problem ενα τηλεφωνο ειναι δεν χαθηκε ο κοσμος !

Αλλα τωρα να παρεις το Note το 8 που κανει 900 και να λες τον αλλο οτι παιρνεις το X για να το δειχνουμε (ενω αυτος το πηρε για δουλεια δηλαδη ) ε τι να πω...? Καθενας γουσταρει και δινει οσα λεφτα θελει οπου θελει..!

Εσυ τωρα αν νομιζεις οτι μας την 'λες' ενω εχεις παρει ενα κινητο (κινηταρα και αυτο) Note 8 που κανει 900 ευρω και εβαλες μεσα FROG !!! να εχεις ιντερνετ και η αλλα καρτα ειναι σιγουρα με καρτα και οχι συμβολαιο....! ΟΚ μας την ειπες....Good Job...! 

Ασε μας τωρα να μαθουμε για πρωτες εντυπωσεις εμεις που ακομα περιμενουμε..! Εμεις που θελουμε να το παρουμε για να ''δειχτουμε'' !

OFF TOPIC OVER AND OUT !

Τελευταία επεξεργασία από: agihatzi, 12/12/2017 - 09:54

#1308   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 12/12/2017 - 09:57

Σου ειπε πες ενα επιχειρημα ρε παιδια...κατι να πειστουμε και μεις οι βλακες που χαλάσαμε τα λεφτά μας στο Χ 

και οχι ενα επιχειρημα να να πειστεις εσυ που χαλασες τα λεφτα σου για το note. 

Οπως και να εχει καλοριζικο το νεο σου τηλεφωνο κσι καλοδουλευτο

Νταξει το ποστ αυτο δε το εγραψα για να το δεις εσυ αλλα καποιος που του αρεσει να αλλαζει συσκευες και να δοκιμαζει τα παντα...

Ενημερωτικα

1)Στειλε μου την εφαρμογη που κανει ηχογραφηση κλησεων στο iphone χωρις jb!!Δεν υπαρχει παρα μονο καποιες που θελουν κανα 20ρικο το μηνα για να γραφουν σε σερβερ...

2)Δε ξερω τι δουλεια κανεις αλλα οταν πρεπει να εισαι ενημερος για 2-3 διαφορετικα email που ταυτοχρονα τα διαβαζουν και στο γραφειο οι συνεργατες ναι κερδιζεις πολυ χρονο με το widget ειδικα οταν εισαι σε πελατη.Προφανως το note απευθυνεται σε επαγγελματιες.

3)Οταν λογω δουλειας χριεαζομαι να χαλαω καπου 7-8gb δεδμενων τοτε ναι η δευτερη καρτα παιζει ρολο...Το λεω και παλι απευθυνεται σε επαγγελματιες.

4)ΤΟ πενακι προφανως το βαρεθηκες γιατι δεν κανεις ραντεβου με πελατες και να θες γρηγορες σημειωσεις.Σε πληροφορω το κανει καλα και γρηγορα...

5)Το οθοναρα το εγραψα για το μεγεθος και για το γεγονος οτι δεν εχει το notch!!!Το οποιο αν το ειχε κανει καμμια κινεζικη η καμμια Samsung θα κραζαμε ολοι ομαδικα και δικαιως...

Εργαζομαι σε εταιρια πληροφορικης...Δοκιμαζουμε ολες τις συσκευες...Προφανως καποια στιγμη θα χρησιμοποιησω και το Χ οποτε δεν εχω λογο να δικαιολογησω καμμια αγορα....Τα πιο πανω τα εγραψα οπως προειπα για καποιον που θελει πιο ανοιχτα να ακουσει μια αποψη χωρις να εχει κολημα με συσκευες...

Επισης ας αφησουμε το μυθο...Ενα μηνα τωρα το Note καργα φορτωμενο ουτε restore θελει ουτε τιποτα...Αν χρειαστει πρωτος θα το κραξω γιατι δεν εχω λογο να το υποστηριξω...Αντιθετα το iOS11 εδω και 3 μηνες εχει βγαλει ενα σωρο προβληματα.

#1309   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2017 - 10:27

Το οτι μπαινουν στο iPhonehellas για να μας πεισουν οτι ειναι καλυτερο το Note 8 η το Samsung η κτλ κτλ.. με ξεπερναει..! Ενταξει ειπαμε οτι το X κοστιζει παραπανω τα λεφτα του , αλλα τι να κανουμε εδω μεσα ειμαστε μαζεμενοι αυτοι που γουσταρουμε τα iPhone !

Αν καποιος δινει 1200-1400 για το X καλα κανει και τα δινει γιατι σημαινει οτι τα εχει , καποιος που δεν μπορει να τα δωσει οκ No problem ενα τηλεφωνο ειναι δεν χαθηκε ο κοσμος !

Αλλα τωρα να παρεις το Note το 8 που κανει 900 και να λες τον αλλο οτι παιρνεις το X για να το δειχνουμε (ενω αυτος το πηρε για δουλεια δηλαδη ) ε τι να πω...? Καθενας γουσταρει και δινει οσα λεφτα θελει οπου θελει..!

Εσυ τωρα αν νομιζεις οτι μας την 'λες' ενω εχεις παρει ενα κινητο (κινηταρα και αυτο) Note 8 που κανει 900 ευρω και εβαλες μεσα FROG !!! να εχεις ιντερνετ και η αλλα καρτα ειναι σιγουρα με καρτα και οχι συμβολαιο....! ΟΚ μας την ειπες....Good Job...! 

Ασε μας τωρα να μαθουμε για πρωτες εντυπωσεις εμεις που ακομα περιμενουμε..! Εμεις που θελουμε να το παρουμε για να ''δειχτουμε'' !

OFF TOPIC OVER AND OUT !

Τι να στην πω ρε μαστορα...Στην ουσια και εγω χρηστης iphone ειμαι απλα δεν ειμαι κολημενος...Που να σου εξηγω τωρα και να καταλαβεις..Εδω εσυ καταλαβες οτι εγραψα για να στην πω...Ενημερωτικα ενα εταιρικο χρησιμοποιω και ενα frog...Δε τη λεω σε κανενα ουτε εχω λογο να το κανω...Μη βγαζεις απωθημενα.Καλημερα!

Τελευταία επεξεργασία από: eddiedimitris, 12/12/2017 - 10:30

#1310   agihatzi

agihatzi

iPH Elite Poster

• 1.977 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2017 - 10:30

Τι να στην πω ρε μαστορα...Στην ουσια και εγω χρηστης iphone ειμαι απλα δεν ειμαι κολημενος...Που να σου εξηγω τωρα και να καταλαβεις..Καλημερα!

Μπομπ!

Καλά πολύ απωθημένο!!! Δεν φαντάζεσαι

Το 90% το παίρνετε για να δείχνεστε κομπλιμεντο ήταν? Γιατί δεν θες να την πεις σε κανένα για αυτό!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: agihatzi, 12/12/2017 - 10:34

#1311   Leftflowers

Leftflowers

iPH Contributor

• 1.030 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:leftflowers

Δημοσίευση 12/12/2017 - 10:32

εχω συνεχεια iphone τα τελευταια 8 χρονια - εχω αγορασει κατα καιρους διαφορες  , βασικες για μενα κι την δουλεια μου , εφαρμογες ,  λατρευω το οικοσυστημα του ios , το θεωρω κι πιθανον να ειναι πιο ασφαλες  , πουλαω καθε χρονο το iphone που εχω , βαζω 300 ε περιπου κι αναβαθμιζω .  

στο x τωρα . 

Η οθονη βασικα - μπαταρια κι καμερα - ηχεια  ειναι οι λογοι αγορας του 

Αξιζει ? 

Βεβαια 

#1312   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2017 - 10:35

Μπομπ!

Καλά πολύ απωθημένο!!! Δεν φαντάζεσαι

Το 90% το παίρνετε για να δείχνεστε κομπλιμεντο ήταν? Γιατί δεν θες να την πεις σε κανένα για αυτό!

Αν μου δειξεις ποτε εγραψα εγω κατι τετοιο οτι το 90% το παιρνετε για να δειχνεστε θα σου πω χιλια συγνωμη!Μονο που τετοιες βλακιες ποτε δε θα εγραφα!!Για τσεκαρε!Αλλα σε πνιγει το παθος και μπερδευεις τα ποστ!

#1313   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1.168 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2017 - 10:44

Ο nikosny1 εγραψε : το 90% το αγοράζει για το δείχνεστε , και ίσως το υπόλοιπο 10 % για να κάνει την δουλειά του

:)

Νομιζω ολοι δεχόμαστε οτι τελειο τηλεφωνο δεν υπαρχει αρα δεν ειναι ουτε το Χ

Αλλα αν βγαίνει το οτι εσεις αγοράζεται το χ ψ κινητο για πρεστιζ η για να δείχνεστε κτλ αυτο ειναι για κραξιμο μεγαλο

Τελευταία επεξεργασία από: dimitrisnt, 12/12/2017 - 10:46

IPhone 15 pro - Macbook air m2

#1314   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 12/12/2017 - 10:48

στο x τωρα . 

Η οθονη βασικα - μπαταρια κι καμερα - ηχεια  ειναι οι λογοι αγορας του 

Αξιζει ? 

Βεβαια 

Για εμένα που είχα το 8 plus αξίζει γιατί πήρα επιτέλους ένα τηλέφωνο και όχι ένα phablet .Design επιτέλους σύμφωνο με τον ανταγωνισμό που άρχιζα να ζηλεύω σε κατάσταση να ξανά πάω στα Android.  Επίσης έχω την μπαταρία του 8 plus σε αυτονομία εννοώ έχω την κάμερα και είναι πλέον μαζεμένο και χωράει στην τσέπη μου επιτέλους .Τα ηχεία του πολύ δυνατά αν και ακούω περισσότερο από τα AirPods.

Αν όλα τα παραπάνω δεν είναι λόγοι για κάποιον τότε δεν έχει και λόγο να προχωρήσει σε αναβάθμιση - αγορά του X

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1315   agihatzi

agihatzi

iPH Elite Poster

• 1.977 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2017 - 10:48

Αν μου δειξεις ποτε εγραψα εγω κατι τετοιο οτι το 90% το παιρνετε για να δειχνεστε θα σου πω χιλια συγνωμη!Μονο που τετοιες βλακιες ποτε δε θα εγραφα!!Για τσεκαρε!Αλλα σε πνιγει το παθος και μπερδευεις τα ποστ!

Είμαι παθιασμενος πολύ!!!! Λοιπόν στα σοβαρά! Όταν διάβαζα στα post σου έλεγε αυτό το πράγμα!!!!! Η το έσβησες η έκανε το θαύμα του το tapatalk! Για αυτο μπηκα στον κοπο να σου απαντήσω αλλιώς δεν....

ΥΓ. Μη άλλο μαστορες και πάθη κτλ!

Τελευταία επεξεργασία από: agihatzi, 12/12/2017 - 10:49

#1316   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2017 - 10:53

Είμαι παθιασμενος πολύ!!!! Λοιπόν στα σοβαρά! Όταν διάβαζα στα post σου έλεγε αυτό το πράγμα!!!!! Η το έσβησες η έκανε το θαύμα του το tapatalk! Για αυτο μπηκα στον κοπο να σου απαντήσω αλλιώς δεν....

Αλλος το εγραψε...Πες ενα εκανα λαθος δε θα παθεις τιποτα!

#1317   agihatzi

agihatzi

iPH Elite Poster

• 1.977 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2017 - 11:12

Αλλος το εγραψε...Πες ενα εκανα λαθος δε θα παθεις τιποτα!

Ναι αλλος το εγραψε απο το Pc τωρα το ειδα κανονικα ! Εκανα λαθος ... δεν εχω προβλημα να το πω 

Αλλα αυτο δεν αναιρει οτι προσπαθειτε να μας πεισετε οτι το Note 8 ειναι καλυτερο ! Ενταξει ειπαμε και οι 2 συσκευες ειναι TOP απλα το X ειναι καλυτερο ! Απλα πραγματα και δεν καταλαβαινω γιατι να ειμαστε κολλημενοι με συσκευες αν θεωρουμε οτι ειναι καλυτερο ! 

Μην το συνεχισουμε γιατι κουραζουμε τους αλλους που θελουν να διαβασουν πρωτες εντυπωσεις 

Τελευταία επεξεργασία από: agihatzi, 12/12/2017 - 11:14

#1318   kostas4

kostas4

iPH Addict

• 638 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2017 - 11:21

Ρυθμίσεις/ Face ID και κωδικός / δυνατότητες προσοχής/
Νομίζω αυτό είναι

Ναι αυτο ηταν,ευχαριστω!

#1319   applover

applover

iPH Enthousiast

• 437 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2017 - 11:33

Ηρεμία παιδιά, τι ένταση είναι αυτή;

Ο καθένας αγοράζει αυτό που θέλει για τους λόγους που θέλει και δεν θα δώσει δικαίωμα σε κανέναν!

Εγώ δεν μετάνιωσα στιγμή που αγόρασα το X μου ερχόμενος από 6Plus!

Υπήρχαν πολλοί λόγοι που αποφάσισα φέτος να το αγοράσω, ο σημαντικότερος είναι η όμορφη οθόνη του (ναι ακόμη και με το Notch το οποίο το βρίσκω εντελώς Apple και το κάνει εντελώς ξεχωριστό από τα υπόλοιπα, κάποιος που βλέπει την οθόνη σου είναι σίγουρος οτι κρατάς επετειακό 10αράκι Χ και δεν θα μπερδευτεί με τίποτα)!

Δεν με ενόχλησε καμία στιγμή το Notch στα μάτια ή στην αισθητική μου ακόμη κι όταν βλέπω σε πλήρη οθόνη βίντεο ή φωτογραφίες!

Το FaceID με κάνει να αισθάνομαι οτι δεν έχω κανέναν κωδικό , σαν να είναι πάντα Unlocked και οι μοναδικές στιγμές που καταλαβαίνεις ότι έχει προστασία και κωδικό είναι όταν κάποιος άλλος το πιάσει στα χέρια του ή όταν προσπαθεί να κουτσομπολεύσει την οθόνη σου (ειλικρινά αυτές τις στιγμές τις ευχαριστιέμαι πολύ, που γράφει μια σκέτη γνωστοποίηση και μόλις μόνο όταν δει το βλέμμα μου η γνωστοποίηση μετατρέπεται σε συγκεκριμένο όνομα χρήστη και σε προεπισκόπηση μηνύματος κτλ)!  :P

Τώρα πλέον μπορείς να αφήσεις άνετα το κινητό σου και να κάνεις ακόμα και τις "κουτσουκέλες" σου  :P  και να μη "φοβάσαι" όταν πας στο μπάνιο ή στην τουαλέτα καφετέριας ή στον εργασιακό σου χώρο ότι κάποιος θα υπονομεύσει οποιασδήποτε σημασίας προσωπική σου πληροφορία!!!!  

Τελευταία επεξεργασία από: applover, 12/12/2017 - 11:34

#1320   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2017 - 11:34

Ναι αλλος το εγραψε απο το Pc τωρα το ειδα κανονικα ! Εκανα λαθος ... δεν εχω προβλημα να το πω 

Αλλα αυτο δεν αναιρει οτι προσπαθειτε να μας πεισετε οτι το Note 8 ειναι καλυτερο ! Ενταξει ειπαμε και οι 2 συσκευες ειναι TOP απλα το X ειναι καλυτερο ! Απλα πραγματα και δεν καταλαβαινω γιατι να ειμαστε κολλημενοι με συσκευες αν θεωρουμε οτι ειναι καλυτερο ! 

Μην το συνεχισουμε γιατι κουραζουμε τους αλλους που θελουν να διαβασουν πρωτες εντυπωσεις 

Για να το κλεισουμε δεν προσπαθω να πεισω για τιποτα...Οπως σου ειπα εχω ακομα το 7 plus και δεν προκειται να το δωσω μεχρι να ερθει το Χ...Απλα επειδη εχω το κολημα να αλλαζω συνεχεια συσκευες ανεφερα καποια πλεονεκτηματα του note 8 απευθυνομενος σε επαγγελματιες...Πλεονεκτηματα που εχει αυτη τη στιγμη και μπορει σε 3 μηνες να μην ισχυουν...Οσον αφορα πιο απλους χρηστες για μενα το iphone συνεχιζει και εχει την πρωτοκαθεδρια...Προφανεστατα επισης τα ηχεια και το μεγεθος ειναι πλεονεκτηματα του iphone...Τεσπα αυτα.Καλη συνεχεια

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14

0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες