Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 12/12/2017 - 13:28
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ad
Δημοσίευση 12/12/2017 - 13:31
ναι αλλά μην δίνεις σημασία .
Δημοσίευση 12/12/2017 - 13:46
Δημοσίευση 12/12/2017 - 15:06
Και εκεί που λες ότι είναι οκ το τηλέφωνο μια βδομάδα τώρα που το έχω να σου ο κόκκος σκόνης στην δεύτερη κάμερα Δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθώ πλέον επειδή λειτουργικά δεν επηρεάζει ή να το πάω σε κανένα χρόνο για αλλαγή...
αστο οπως ειναι .
προφανως απο καπου δεν ειναι sealed και μπαινει.αλλα αν δεν ειναι στην μεση δεν επηρεαζει
Δημοσίευση 12/12/2017 - 15:33
Ή ήταν out of the box και δεν το πρόσεξα.αστο οπως ειναι .
προφανως απο καπου δεν ειναι sealed και μπαινει.αλλα αν δεν ειναι στην μεση δεν επηρεαζει
Δημοσίευση 12/12/2017 - 15:35
Ή ήταν out of the box και δεν το πρόσεξα.
Μπα δεν νομιζω.απο καπου μπαινει.εμεις που τα ψειριαζουμε δεν παιζει.
Δημοσίευση 12/12/2017 - 15:44
Δημοσίευση 12/12/2017 - 15:46
Δεν μπαίνει από πουθενά, έχει αναφερθεί πριν δυο βδομαδες περίπου ότι υπάρχουν συσκευες οι οποίες έχουν σαν κοκο άμμου στις κάμερες. Βέβαια αν δεν σε ενοχλεί άστο έτσι αλλιώς πήγαινε το για αλλαγή
πως το τεκμηριωνεις;ελαβες απαντηση απο την apple ; οτι ετσι κυκλοφορησαν;
Δημοσίευση 12/12/2017 - 15:56
Μπα δεν νομιζω.απο καπου μπαινει.εμεις που τα ψειριαζουμε δεν παιζει.
Τσέκαρα λίγο στο macrumors είναι άλλοι που το πήραν και είχε ήδη και άλλοι που όταν το τσέκαραν με το που το άνοιξαν ήταν κομπλέ και μετά από καμία βδομάδα βρήκαν σκόνη μέσα. Κάποιοι το αντικατέστησαν πήραν άλλο όλα μια χαρά και μετά πάλι ρούφηξε σκόνη. Ένα τύπος πήγε 5 φορές για αλλαγή (αν λέει αλήθεια φυσικά) και το 5ο ήταν οκ. Το αναφέρω εδώ, γιατί με ενοχλεί μεν αλλά δεν έχω το ψυχικό σθένος και την υπομονή πλέον να τρέχω στα εδώ εξουσιοδοτημένα και άκρη να μην βγάλω.. Απαράδεκτο για τόσο ακριβή συσκευή παρόλα αυτά.Δεν μπαίνει από πουθενά, έχει αναφερθεί πριν δυο βδομαδες περίπου ότι υπάρχουν συσκευες οι οποίες έχουν σαν κοκο άμμου στις κάμερες. Βέβαια αν δεν σε ενοχλεί άστο έτσι αλλιώς πήγαινε το για αλλαγή
Δημοσίευση 12/12/2017 - 16:51
Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Δημοσίευση 12/12/2017 - 17:36
Γιατί πρέπει να σου το πει η Apple εσένα ότι έχει σκόνη η κάμερα σου ; Αν δεις σκόνη δεν πιάνει; Όλοι όσοι γράφουν στα φόρουμ λένε ψέματα επειδή δεν το παραδέχεται η απλ;πως το τεκμηριωνεις;ελαβες απαντηση απο την apple ; οτι ετσι κυκλοφορησαν;
Δημοσίευση 12/12/2017 - 17:55
Επειδή είμαι δουλειά και δεν προλαβαίνω να σου απαντήσω σε όλα.
Σου ειπε πες ενα επιχειρημα ρε παιδια...κατι να πειστουμε και μεις οι βλακες που χαλάσαμε τα λεφτά μας στο Χ
και οχι ενα επιχειρημα να να πειστεις εσυ που χαλασες τα λεφτα σου για το note.
Οπως και να εχει καλοριζικο το νεο σου τηλεφωνο κσι καλοδουλευτο
Νταξει το ποστ αυτο δε το εγραψα για να το δεις εσυ αλλα καποιος που του αρεσει να αλλαζει συσκευες και να δοκιμαζει τα παντα...
Ενημερωτικα
1)Στειλε μου την εφαρμογη που κανει ηχογραφηση κλησεων στο iphone χωρις jb!!Δεν υπαρχει παρα μονο καποιες που θελουν κανα 20ρικο το μηνα για να γραφουν σε σερβερ...
2)Δε ξερω τι δουλεια κανεις αλλα οταν πρεπει να εισαι ενημερος για 2-3 διαφορετικα email που ταυτοχρονα τα διαβαζουν και στο γραφειο οι συνεργατες ναι κερδιζεις πολυ χρονο με το widget ειδικα οταν εισαι σε πελατη.Προφανως το note απευθυνεται σε επαγγελματιες.
3)Οταν λογω δουλειας χριεαζομαι να χαλαω καπου 7-8gb δεδμενων τοτε ναι η δευτερη καρτα παιζει ρολο...Το λεω και παλι απευθυνεται σε επαγγελματιες.
4)ΤΟ πενακι προφανως το βαρεθηκες γιατι δεν κανεις ραντεβου με πελατες και να θες γρηγορες σημειωσεις.Σε πληροφορω το κανει καλα και γρηγορα...
5)Το οθοναρα το εγραψα για το μεγεθος και για το γεγονος οτι δεν εχει το notch!!!Το οποιο αν το ειχε κανει καμμια κινεζικη η καμμια Samsung θα κραζαμε ολοι ομαδικα και δικαιως...
Εργαζομαι σε εταιρια πληροφορικης...Δοκιμαζουμε ολες τις συσκευες...Προφανως καποια στιγμη θα χρησιμοποιησω και το Χ οποτε δεν εχω λογο να δικαιολογησω καμμια αγορα....Τα πιο πανω τα εγραψα οπως προειπα για καποιον που θελει πιο ανοιχτα να ακουσει μια αποψη χωρις να εχει κολημα με συσκευες...
Επισης ας αφησουμε το μυθο...Ενα μηνα τωρα το Note καργα φορτωμενο ουτε restore θελει ουτε τιποτα...Αν χρειαστει πρωτος θα το κραξω γιατι δεν εχω λογο να το υποστηριξω...Αντιθετα το iOS11 εδω και 3 μηνες εχει βγαλει ενα σωρο προβληματα.
Μα οθοναρα το τηλεκοντρόλ; Το edge; Σε πειράζει το notch και δεν σε πειράζει το edge;
Δημοσίευση 12/12/2017 - 18:47
Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Δημοσίευση 12/12/2017 - 19:24
Όσον αφορά το θέμα με τα speck of dust στην κάμερα υπάρχουν 2 περιπτώσεις. Η μια και η πιο συνηθισμένη είναι να μπήκαν την ώρα της συναρμολόγησης. Η δεύτερη να έχει θέμα το sealing. Στην δεύτερη περίπτωση θα φανεί σε βάθος χρόνου αν μπουν κι αλλα «σκουπιδάκια». Γνώμη μου είναι αν δεν επηρεάζει τις φωτογραφίες δεν έχει νόημα να μπει κάποιος στην διαδικασία αλλαγής και ειδικά τώρα. Αν υπάρξει θέμα αργότερα τότε το βλέπει.
Δημοσίευση 12/12/2017 - 19:30
Τελευταία επεξεργασία από: manosvitacar, 12/12/2017 - 19:30
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16
0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες