Είναι κάτι σαν το ένστικτο της επιβίωσης ένα πράγμα δηλαδή...Πιάνω και μένα να θέλω να το πάρω το Χ αλλά βασικά από ένστικτο και όχι με λογική...
Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δημοσίευση 04/11/2017 - 20:22
Είναι κάτι σαν το ένστικτο της επιβίωσης ένα πράγμα δηλαδή...Πιάνω και μένα να θέλω να το πάρω το Χ αλλά βασικά από ένστικτο και όχι με λογική...
Δημοσίευση 04/11/2017 - 20:27
ⓘⓉⓗⓘⓝⓚ
Δημοσίευση 04/11/2017 - 20:39
Δημοσίευση 04/11/2017 - 20:45
νομίζω ότι σιγά σιγά καταλήγουμε σε αυτό που λέγαμε κ πριν την κυκλοφορία. Όσοι είχαν το "μικρο" 4.7 θα ευχαριστηθούν το Χ. Όσοι μεταβούν από Plus σε Χ εξαρτάται το άτομο κ τις προτιμήσεις που έχει.
Δημοσίευση 04/11/2017 - 20:51
Αυτη την στιγμη σεταρω το 7 Plus που θα παει δωρακι στην φιλη μου, εχει το ''ταπεινο'' 6αρακι , και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω μερικους που λενε οτι το touch id ειναι καλυτερο κλπ. κλπ.
Παιδια, με το face ID ξεχνας οτι εχεις κλειδωματα στην συσκευη, κυριολεκτικα ομως!
Οσο για τα gestures τι να πω; οτι πιο βολικο υπαρχει (τ δουλευα και στο BB Passport που ειχα) και για οσους δεν τ εχουν δοκιμασει να πω οτι συνηθιζονται αμεσα
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 04/11/2017 - 20:55
Από θέμα βάρους και φορητότητας το τηλέφωνο στα δικά μου μάτια τουλάχιστον σε σχέση με το 8 plus που είχα είναι σαφώς ποιο πρακτικό πχ να το βάλεις στην τζέπη σου .
Επίσης ένα μείον είναι σαφώς η έλλειψη του touch id ας το έβαζαν πίσω όχι να αφαιρεθεί τελείως δεν μου αρέσει καθόλου .
Αν δεν είχα πουλήσει το 8 plus δεν ξέρω αν θα το έπαιρνα .
Δεν ξέρω είχα συνηθίσει ποια συγκεκριμένες κινήσεις να κάνω για να το ξεκλειδώσω και τώρα είναι σαν να άφησα το ios και πήγα σε android μεριά απλά έχω βάλει louncher ios μου φαίνεται .
Στα χρώματα πρώτη φορά μπερδεύτηκα και είπα ότι ίσως το silver ( silver δεν ξέρω πως το βγάλανε) λευκό θα έλεγα να είναι ποιο όμορφο από το μαύρο .Αλλά το μαύρο πάλι είναι άλλη η ομορφιά του total black . Πάντως είναι μια καινούρια συσκευή που όπως και να έχει πολλοί θα ξανά πάνε σε 8 plus και θα τα πουλήσουν άλλοι που ήταν να το πάρουν θα ξανά στρίψουν και θα πάρουν 8 Plus και άλλοι πάλι θα το αγοράσουν. Είναι σίγουρα μια συσκευή που ήρθε να ανακατέψει την τράπουλα αλλά έχει ένα τεράστιο μείον που λέγεται τιμή .Αν το 8 plus που συζητείται βγει σε μια προσφορά για εμένα θα έλεγα να πάρει κάποιος το 8 plus .
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 04/11/2017 - 20:58
Το είπα <<ένστικτο>> για να μη πω κάποια άσχημη κουβέντα...Είναι κάτι σαν το ένστικτο της επιβίωσης ένα πράγμα δηλαδή...
Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δημοσίευση 04/11/2017 - 20:58
Δημοσίευση 04/11/2017 - 20:59
το ειδα κι εγω σημερα στο mall ωραιο τηλεφωνο και ενα συγχρονο και καινουργιο iphone απο το 2010 κ το iphone 6
ωραιο μεγεθος εγω λατρης των μικρων τηλεφωνων ειναι πιο μικρο απο το s7 edge πχ
εμενα δεν μου αρεσε κατι πρακτικο το πως ανοιγει απο πανω τα control centre
να ρωτησω τωρα κατι off topic ως λατρης jailbreak προβλεπεται jailbreak για το ios11 και το Χ?
νομιζω θα απογειωνοταν ¨)
IPhone 15 pro - Macbook air m2
Δημοσίευση 04/11/2017 - 21:01
Τελευταία επεξεργασία από: hlias77, 04/11/2017 - 21:02
Δημοσίευση 04/11/2017 - 21:16
Δημοσίευση 04/11/2017 - 21:17
Εγω ενα θα πω...
Οτι και να λεμε, ειμαστε ολοι στο ΙΔΙΟ ΜΑΝΤΡΙ!
Μηλο και ξερω ψωμι.
Απλα για μενα το Χ ειναι γαλικο ψωμακι, πολυτελειας αλλα οχι και τοσο καλοψημενο οσο θα περιμεναμε.
Το 8+ ειναι φρατζολα μεν αλλα πιο οικονομικη και το κυριοτερο...χορταινεις
Οσο για το χρωμα, την τσεπη, την εμφανιση κτλ κτλ ολα ειναι θεμα υποκειμενικο για τον καθε ενα μας
Το ΜΟΝΟ που με χαλαει στην ολη φαση με το Χ ειναι οτι απο την στιγμη που ξεκινησε η γαμ@ανοδος της τιμης ...αντε πιαστους τους...
Για πολυ ξεβρ@κωμα απο εδω και εμπρος!
αυτό φοβάμαι κι εγώ με την τιμή, ότι από εδώ και μπρός θα παίζει σε αυτά τα επίπεδα όπως έγινε και με τα macbook pro....
Δημοσίευση 04/11/2017 - 21:30
νομιζω τα επομενα iphone αντικαταστατες του 8 θα ειναι φθηνοτερα απο το Χ και θα ακολουθησουν την ιδια πορεια
με oled μικρα μπεζελ και χωρις κουμπι
Τελευταία επεξεργασία από: dimitrisnt, 04/11/2017 - 21:33
IPhone 15 pro - Macbook air m2
Δημοσίευση 04/11/2017 - 21:32
Δημοσίευση 04/11/2017 - 21:37
Είναι σίγουρα μια συσκευή που ήρθε να ανακατέψει την τράπουλα αλλά έχει ένα τεράστιο μείον που λέγεται τιμή .Αν το 8 plus που συζητείται βγει σε μια προσφορά για εμένα θα έλεγα να πάρει κάποιος το 8 plus .
Ανακάτεμα κάνει όχι τόσο λόγω χαρακτηριστικών, όσο τιμολογιακά.
Η #τιμή_αλά_MacBook είναι το μεγαλύτερο μείον της συσκευής εδώ. Ασυζητιτί.
Πλέον η Apple περνάει σε άλλα μονοπάτια εκ των έσω, που το ξεκίνησε σταδιακά με τα 6/Plus, σε αυτά που κοροιδεύαμε πρίν χρόνια στους "απέναντι".
Διαφορετικές συσκευές, διαφορετικά χαρακτηριστικά (δώσε RAM, βγάλε Bezels, βάλε καλύτερη κάμερα).
Το ξαναλέω.το Face ID πάει Μπαλα.στο αυτοκίνητο ρολοι.στο κρεβάτι με σβηστά τα φώτα ρολόι.στο μπαλκόνι με σκοτάδι ρολόι.κανενα απολύτως πρόβλημα μετά από 24 ώρες χρήσης.το βάρος και το μέγεθος ιδανικά.ενα πλας στο μέγεθος του απλού.θεωρω ότι είναι κάτι που όλοι με μικρά δάχτυλα,και λάτρεις της σειράς πλας θέλαμε.καμερα μπαταρία ταχύτητα τα ίδια.οποτε ποιος ο λόγος να μην το θέλει κάποιος;στο χρώμα και στα χρήματα δεν θα σταθώ.ειναι τελείως υποκειμενικό.σαν συσκευή για εμένα είναι κάτι το διαφορετικό.σχετικα με τα gestures να πω,όπως είπε και ο Νίκος,και λόγω jailbreak,είναι απίστευτα βολικά και εύκολα.παει μόνο του το χέρι πλέον.
Τέλος θα γίνω γραφικός,το λέω για τριτη φορά σε μια μερα,επειγόντως αναβάθμιση των εφαρμογών.τιποτα άλλο αρνητικό μέχρι στιγμής.
Το καλό με την Apple είναι οτι ξέρεις, πως ο,τι και να βγάλει θα δουλεύει όπως πρέπει.
Κανείς δε παραπονιέται γι' αυτό, όσο για τη λειτουργικότητα του όλου θέματος.
Προσωπικά μιλώντας ήταν και αυτό -μετά το θέμα της τιμής- ακόμη ένας ανασταλτικός παράγοντας για να μην ασχοληθώ τελικά με το Χ.
Θεωρητικά αρκετοί που είναι ήδη αρνητικοί θα συμφιλιωθούν στη πορεία, πολλοί όμως δε θα το δεχθούν ποτέ.
Και το χειρότερο είναι πως ήρθε τελικώς για να μείνει.
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες