Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1336   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.442 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2017 - 19:38

Σε ένα ταξίδι μήπως; Λίγο πριν το γλαρωμα όταν θες να δεις ένα επεισόδιο σε kodi; Μη μου πείτε να πετάξω λεφτά σε tablet για αυτό το λόγο...

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1337   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 12/12/2017 - 19:50

Αν αγοράσεις iPad δεν θα πετάξεις τα λεφτά σου ότι άλλο αγοράσεις σε tablet ναι θα τα πετάξεις

Sent from my iPad using Tapatalk

#1338   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 12/12/2017 - 19:58

Ναι φίλε οθοναρα έχει και τούμπανο είναι μην λέμε ότι θελουμε τώρα να ευλογούμε τα γενιά μας.. Είδα άνετα ταινία στο note φίλου που δεν μπορούσα ούτε 10 λεπτά βίντεο να δω σε αλλα κινητά...Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, και εγώ πιο πολύ πλέον γερνω προς note παρά προς x για πρώτη φορα

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Δεν πας να παρεις και smart tv 55'' με μια μικρη γενητρια μαζι καλυτερη οθοναρα θα εχεις και θα βλεπεις και πιο ανετα ταινια

#1339   Dejang

Dejang

iPH User

• 137 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 12/12/2017 - 20:11

Εμένα πάντως με έχει εντυπωσιάσει οτι το τηλέφωνο πλέον κάνει boot σε 15 δευτερόλεπτα !!

#1340   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 12/12/2017 - 20:15

Το edge δεν το θεωρώ θετικό αλλά είναι λιγότερο ενοχλητικό απ το notch γιατί είναι ομοιόμορφο και με τη θήκη δεν έχεις θέμα...Πάντως για μένα θετικό δεν είναι το edge.
Ειλικρινά είναι κανένας που να θεωρεί θετικό της οθόνης του X το notch?? Σοβαρά τώρα υπάρχει κάποιος;

Απ την άλλη και εγώ ταινία σε κινητό δεν έχω δει ποτέ...Το μόνο ότι χαζεύω video clip στο γυμναστήριο στο διάδρομο.

Απλά ρε παιδιά οι περισσότεροι σκάμε ένα καρό χρήματα γιατί είναι χόμπι τα κινητά Ε ας δοκιμάζουμε και διαφορά να μην κολλάμε σε ένα...Το τελευταίο διάστημα έχω χρησιμοποιήσει ως κύριο κινητό και το Xz premium και το u11 τα οποία είναι σταθερότητα.Ειδικα το u11 θα έλεγα ότι είναι ένα iPhone με τις ελευθερίες του android.Πραγματικα υπέροχο.
Αυτό δε μειώνει την αξία του iPhone απλά νομίζω ότι πρέπει να βλεπουμε τα πάντα.

Τελευταία επεξεργασία από: eddiedimitris, 12/12/2017 - 20:15

#1341   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2017 - 20:20

Μόνο xiaomi ρεεεεεε :P :P

Πέρα από την πλάκα vfm στα 300 από εκεί και πέρα δεν αξίζουν ούτε αυτά καθώς οι οθόνες τους είναι επιπέδου nokia n82. Στο x μου αρέσει το face id και τα animoji. Το μόνο που με χαλάει είναι η οθόνη του που είναι amoled καθώς δεν τις γιυστάρω.

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 12/12/2017 - 20:21

#1342   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2017 - 20:24

Το edge δεν το θεωρώ θετικό αλλά είναι λιγότερο ενοχλητικό απ το notch γιατί είναι ομοιόμορφο και με τη θήκη δεν έχεις θέμα...Πάντως για μένα θετικό δεν είναι το edge.
Ειλικρινά είναι κανένας που να θεωρεί θετικό της οθόνης του X το notch?? Σοβαρά τώρα υπάρχει κάποιος;

Απ την άλλη και εγώ ταινία σε κινητό δεν έχω δει ποτέ...Το μόνο ότι χαζεύω video clip στο γυμναστήριο στο διάδρομο.

Απλά ρε παιδιά οι περισσότεροι σκάμε ένα καρό χρήματα γιατί είναι χόμπι τα κινητά Ε ας δοκιμάζουμε και διαφορά να μην κολλάμε σε ένα...Το τελευταίο διάστημα έχω χρησιμοποιήσει ως κύριο κινητό και το Xz premium και το u11 τα οποία είναι σταθερότητα.Ειδικα το u11 θα έλεγα ότι είναι ένα iPhone με τις ελευθερίες του android.Πραγματικα υπέροχο.
Αυτό δε μειώνει την αξία του iPhone απλά νομίζω ότι πρέπει να βλεπουμε τα πάντα.

Ετσι οπως τα λες ειναι. Με βρισκεις απολυτα συμφωνο σε αυτο, απλα μην προσπαθουμε να κανουμε το θεμα vs γιατι δεν αξιζει για τον σημαντικοτερο λογο οτι το αιφον εχει ios και εκει για μενα ειναι οτι παιζει μπαλα μονο του. Σου ευχομαι με την πρωτη αναβαθμιση να μην σου αρχισει και τα πρωτα  λαγκ οπως εχουν συνιθισει ολα τα αντροιντ. Εχω δοκιμασει παρα πολλες συσκευες και με το περασμα του καιρου με κερδισε 1ο το ios 2ο bb os και λιγο τα windows τα οποια δεν λαγκαραν ποτε. Στο αντροιντ ειδα και απο ειδα απο διαφορες ναυαρχιδες οποτε μακρια. Το κακο με τα αλλα os που ανεφερα πιο πανω δεν εδειχναν οι dev ενδιαφερον για τις εφαρμογες και γι αυτο δυστηχως πηγαν απατα

Τελευταία επεξεργασία από: morganito, 12/12/2017 - 20:27

#1343   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.014 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2017 - 20:29

''φυσικό'' είναι να βλέπεις καλύτερα τα βιντεάκια στο Note ... αφού είναι σχεδόν σαν tablet  :P

Συνημμένο αρχείο  iphone-x-galaxy-note-8-speed-test.jpg   100,4KB   60 λήψεις

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#1344   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2017 - 20:31

''φυσικό'' είναι να βλέπεις καλύτερα τα βιντεάκια στο Note ... αφού είναι σχεδόν σαν tablet  :P

attachicon.gifiphone-x-galaxy-note-8-speed-test.jpg

Tablet φωτόσπαθο πες το όπως θες!

#1345   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 12/12/2017 - 20:51

Πέρα από την πλάκα vfm στα 300 από εκεί και πέρα δεν αξίζουν ούτε αυτά καθώς οι οθόνες τους είναι επιπέδου nokia n82. Στο x μου αρέσει το face id και τα animoji. Το μόνο που με χαλάει είναι η οθόνη του που είναι amoled καθώς δεν τις γιυστάρω.

Και νομιζα οτι ημουν ο μονος... Και εγω δεν τις μπορω καθολου ρε φιλε... Απορω γιατι τετοια πρεμουρα με τις OLED..Το μονο που δειχνουν καλα ειναι τα σβηστα pixel... Σε ολα τα αλλα ειναι υποδεεστερες απο τα IPS panel που χρησιμοποιουσε μεχρι τωρα η Apple ...

Εχω εδω μπροστα μου ενα 6s plus και ενα Χ ... Το Χ ειναι γρηγορο, στο σωστο μεγεθος, με εξαιρετικη αισθηση στο χερι, σχεδον τελειο... Αλλα 'οθονάρα' θα ελεγα αυτη του 6s ( και οχι λογω μεγεθους)... Οταν παω να αφησω το Χ κατω και βλεπω στιγμιαια την OLED υπο γωνια να αλλαζουν χρωμα τα λευκα (και στο iOS το λευκο κυριαρχει)... ανακατευομαι. Εξακολουθω να πιστευω οτι αυτη ΔΕΝ ειναι μια OLED ανταξια του iPhone...

Αν αυτο ειναι το καλυτερο που μπορει να γινει με αυτη την τεχνολογια τοτε μακαρι η Apple να την αφησει γρηγορα για κατι καλυτερο ...

#1346   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2017 - 20:59

Και νομιζα οτι ημουν ο μονος... Και εγω δεν τις μπορω καθολου ρε φιλε... Απορω γιατι τετοια πρεμουρα με τις OLED..Το μονο που δειχνουν καλα ειναι τα σβηστα pixel... Σε ολα τα αλλα ειναι υποδεεστερες απο τα IPS panel που χρησιμοποιουσε μεχρι τωρα η Apple ...

Εχω εδω μπροστα μου ενα 6s plus και ενα Χ ... Το Χ ειναι γρηγορο, στο σωστο μεγεθος, με εξαιρετικη αισθηση στο χερι, σχεδον τελειο... Αλλα 'οθονάρα' θα ελεγα αυτη του 6s ( και οχι λογω μεγεθους)... Οταν παω να αφησω το Χ κατω και βλεπω στιγμιαια την OLED υπο γωνια να αλλαζουν χρωμα τα λευκα (και στο iOS το λευκο κυριαρχει)... ανακατευομαι. Εξακολουθω να πιστευω οτι αυτη ΔΕΝ ειναι μια OLED ανταξια του iPhone...

Αν αυτο ειναι το καλυτερο που μπορει να γινει με αυτη την τεχνολογια τοτε μακαρι η Apple να την αφησει γρηγορα για κατι καλυτερο ...

Δυστυχώς είναι μια μόδα την οποία έπρεπε να ακολουθήσει. Καλύτερα θα ήταν να τελειοποιήσει την τεχνολογία αυτή και μετά να την βγάλει στο προσκήνιο

#1347   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3.429 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2017 - 21:05

Το ότι κάθεστε κ βλέπετε ταινία ολόκληρη στα κινητά με ξεπερνάει. Αλλα οκ ας πουμε ότι το δέχομαι.

Όσον αφορά το θέμα με τα speck of dust στην κάμερα υπάρχουν 2 περιπτώσεις. Η μια και η πιο συνηθισμένη είναι να μπήκαν την ώρα της συναρμολόγησης. Η δεύτερη να έχει θέμα το sealing. Στην δεύτερη περίπτωση θα φανεί σε βάθος χρόνου αν μπουν κι αλλα «σκουπιδάκια». Γνώμη μου είναι αν δεν επηρεάζει τις φωτογραφίες δεν έχει νόημα να μπει κάποιος στην διαδικασία αλλαγής και ειδικά τώρα. Αν υπάρξει θέμα αργότερα τότε το βλέπει.

Πληροφοριακά πάντως, και το κλείνω εδώ, πήγα από περίεργια στο Πλαίσιο εδώ στη Λάρισα και τσέκαρα να πω την αμαρτία μου ένα silver εκθεσιακό που έχουν αν έχει σκόνη πίσω η κάμερα. Και έχει στη 2η κάμερα αριστερά του φακού. Άρα παίζει ακριβώς αυτό που είπε ο Chris.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

#1348   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1.168 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2017 - 21:07

Οι oled εξυπηρετουν κυριως τις μπαταριες και την αυτονομία των πολυ μεγαλων πλεον οθονων και των μικρων μπαταριων
Ολα απο την τεχνολογία των μπαταριων θα εξαρτηθουν στο κοντινο μελλον

IPhone 15 pro - Macbook air m2

#1349   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2017 - 21:08

Δυστυχώς είναι μια μόδα την οποία έπρεπε να ακολουθήσει. Καλύτερα θα ήταν να τελειοποιήσει την τεχνολογία αυτή και μετά να την βγάλει στο προσκήνιο

Δεν διορθώνεται το burn in φαινόμενο των amoled. Είτε πας σε samsung είτε σε sharp. Από εκεί και πέρα στις lcd κάπου χάνεις σε ευκρίνεια.

#1350   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 12/12/2017 - 21:20

Δοκιμασα για λίγες μέρες το mi max 2...Τρελή παντόφλα αλλά για τα 270 ευρώ απίστευτο...Ειδικά το αποτύπωμα σφαίρα και η μπαταρία ανετοτατα 3 μέρες.Αα και δικαρτο.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες