Δεν κάνει το iPhone X παιδιά....Και εγώ που είμαι κάτοχος πλέον λέω να το γυρίσω πίσω (ΧΑΧΑΧΑΧΑ για να κάνουμε και λίγο πλάκα)!!! https://techingreek....-iphone-x-piso/
Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 12/12/2017 - 21:33
Ad
Δημοσίευση 12/12/2017 - 21:42
Οι oled εξυπηρετουν κυριως τις μπαταριες και την αυτονομία των πολυ μεγαλων πλεον οθονων και των μικρων μπαταριων
Ολα απο την τεχνολογία των μπαταριων θα εξαρτηθουν στο κοντινο μελλον
Δεν διορθώνεται το burn in φαινόμενο των amoled. Είτε πας σε samsung είτε σε sharp. Από εκεί και πέρα στις lcd κάπου χάνεις σε ευκρίνεια.
To burn-in …
Το σημαντικα μικροτερο lifespan σε σχεση με τις LCD …
O διαφορετικος ρυθμος degradation των διαφορων στοιχειων (μπλε κοκκινο και πρασινου)…
Που για να αντιμετωπιστει χρειαζεται trick οπως η pentile διαταξη …
Που με την σειρα της επηρρεαζει το πραγματικο DPI …
H χρήση pulse width modulation για τον ελεγχο της φωτεινοτητας …
Το απαραδεκτο color shift για σχετικα μικρες γωνιες θέασης …
Banding και αλλ προβληματα με το uniformity …
Οι σημαντικες μεταβολες στην καταναλωση αναλογα με το περιεχομενο. Ναι, ειναι λιγοτερο ενεργοβορες οταν δειχνουν μαυρα (σβηστα pixel) . Αλλα αυτο δεν ισχυει οταν τα περισσοτερα pixel ειναι αναμενα (iOS) …
Και ενα σωρο αλλα ….
Και ολα αυτα γιατι ?? Ποιο ακριβως προβλημα ειχαν οι οθονες των προηγουμενων iPhone και λυνουμε με την OLED ??
Δημοσίευση 12/12/2017 - 21:50
Ειναι καλυτερη ξεκάθαρα για εμενα η οθονη του Χ
Τοσο που ουτε καν τιθεται θεμα κουβεντας
IPhone 15 pro - Macbook air m2
Δημοσίευση 12/12/2017 - 22:01
Μπορουν να το επιβεβαιώσουν τα παιδιά που εχουν την τυχη να εχουν ενα 7 η 8 διπλα την ιδια στιγμη απο ενα Χ
Ειναι καλυτερη ξεκάθαρα για εμενα η οθονη του Χ
Τοσο που ουτε καν τιθεται θεμα κουβεντας
Ευτυχως που εβαλες και τον qualifier ...
Γιατι ειλικρινα σου λεω εχω ενα μπροστα μου ενα παλιοτερο απο αυτα που λες (6s plus) και ενα Χ διπλα-διπλα. To X ειναι κλασεις καλυτερο σε ολα απο το 6s plus εκτος (και βαζω και εγω τον ιδιο προσδιορισμο ), για μενα, απο την οθονη ...
Και, να σημειωσω, δεν ειναι το Χ που μου παραχωρηθηκε δωρεαν (για να μην λετε οτι τα λεω επειδη δεν το πληρωσα )... Το αγορασα το Σαββατο γιατι πραγματικα σε ολα τα αλλα μου αρεσει παρα πολυ ... Συνιθισα ακομη, και απολαμβανω πια, το μεγεθος της οθονης που στην αρχη με ξενιζε ... Αλλα τις υπολοιπες 'ποιοτητες' της OLED δεν τις γουσταρω ..
Δημοσίευση 12/12/2017 - 22:52
Δημοσίευση 12/12/2017 - 23:01
Προσοχή με τα γυαλιστικά για το Stainless Steel, ΜΟΝΟ στο λευκό τα χρησιμοποιούμε, στο Space Gray θα κάνουμε ζημιά.
Δημοσίευση 12/12/2017 - 23:05
λευκο έχω Νίκο.Αγοραζω οποιοδήποτε του εμπορίου ή ξέρουμε κάποιο δοκιμασμένο ;;Προσοχή με τα γυαλιστικά για το Stainless Steel, ΜΟΝΟ στο λευκό τα χρησιμοποιούμε, στο Space Gray θα κάνουμε ζημιά.
Δημοσίευση 12/12/2017 - 23:13
...
Δηλαδή;
Ενδεικτικά, με αριθμούς;
Τελευταία επεξεργασία από: SoWasRed, 12/12/2017 - 23:15
Δημοσίευση 12/12/2017 - 23:16
λευκο έχω Νίκο.Αγοραζω οποιοδήποτε του εμπορίου ή ξέρουμε κάποιο δοκιμασμένο ;;
Όταν γυαλίζουμε ουσιαστικά αφαιρούμε μέταλλο. Δεν ξέρουμε πόσο μέταλλο έχει βάλει στην συσκευή η Apple. Οπότε καλύτερα να κρατήσεις στάση αναμονής μέχρι να δούμε τι γίνεται με αυτό το ζήτημα.
Δημοσίευση 12/12/2017 - 23:18
Μια θήκη σκληρή είχα βάλει και μου το έκανε σημάδια.Δεν έχω σκοπό να το γυαλίζω κάθε μέρα.Μια φορά μόνο και μετά θα προσέχω.Όταν γυαλίζουμε ουσιαστικά αφαιρούμε μέταλλο. Δεν ξέρουμε πόσο μέταλλο έχει βάλει στην συσκευή η Apple. Οπότε καλύτερα να κρατήσεις στάση αναμονής μέχρι να δούμε τι γίνεται με αυτό το ζήτημα.
Στα ρολόγια τα stainless steel υπήρχε θέμα ;;;
Δημοσίευση 12/12/2017 - 23:20
Μια θήκη σκληρή είχα βάλει και μου το έκανε σημάδια.Δεν έχω σκοπό να το γυαλίζω κάθε μέρα.Μια φορά μόνο και μετά θα προσέχω.
Μπορεις να βαλεις φωτο? Σιγουρα φταιει η θηκη. Εγω εχω μια incipio απο σιλικονη και επειδη βγαζω συνεχεια τη θηκη δεν εχω δει τη παραμικρη γρατζουνια.
Δημοσίευση 12/12/2017 - 23:26
Μια θήκη σκληρή είχα βάλει και μου το έκανε σημάδια.Δεν έχω σκοπό να το γυαλίζω κάθε μέρα.Μια φορά μόνο και μετά θα προσέχω.
Στα Apple Watch δεν νομίζω να υπήρχε θέμα αλλά έχουν και περισσότερο μέταλλο γιατί έτσι συνηθίζεται γενικά στα ρολόγια. Ακόμα κι εκεί βέβαια υπάρχουν όρια. Τώρα στο κινητό είναι άλλη ιστορία, σίγουρα δεν θα έχει την ίδια ποσότητα steel. Το θέμα είναι πόση ποσότητα είναι και αν υπάρχουν άλλοι περιορισμοί λόγω λειτουργικότητας της συσκευής.
Δημοσίευση 12/12/2017 - 23:31
To burn-in …
O διαφορετικος ρυθμος degradation των διαφορων στοιχειων (μπλε κοκκινο και πρασινου)…
Που για να αντιμετωπιστει χρειαζεται trick οπως η pentile διαταξη …
Που με την σειρα της επηρρεαζει το πραγματικο DPI …
H χρήση pulse width modulation για τον ελεγχο της φωτεινοτητας …
Το απαραδεκτο color shift για σχετικα μικρες γωνιες θέασης …
Banding και αλλ προβληματα με το uniformity …
Οι σημαντικες μεταβολες στην καταναλωση αναλογα με το περιεχομενο. Ναι, ειναι λιγοτερο ενεργοβορες οταν δειχνουν μαυρα (σβηστα pixel) . Αλλα αυτο δεν ισχυει οταν τα περισσοτερα pixel ειναι αναμενα (iOS) …
Και ενα σωρο αλλα ….
Και ολα αυτα γιατι ?? Ποιο ακριβως προβλημα ειχαν οι οθονες των προηγουμενων iPhone και λυνουμε με την OLED ??
Την επόμενη φορά αδερφάκι μου, να τα πεις ελληνικά για να καταλαβαίνουμε και εμείς που δεν μιλάμε τεχνολογικά....ευτυχώς το έσωσες στον επίλογο...
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 12/12/2017 - 23:32
Του φορούσα μια σκληρή πλαστική θήκη.Εφαρμοζε πολύ σφιχτά πάνω του.Φωτο θα τραβήξω αύριο αλλά δεν ξέρω αν φανούν.Κατι σαν αραχνιες σε μερικά σημεία όπως κάνουν οι οθόνες είναι.Σιγουρα από το βάλε βγάλεΜπορεις να βαλεις φωτο? Σιγουρα φταιει η θηκη. Εγω εχω μια incipio απο σιλικονη και επειδη βγαζω συνεχεια τη θηκη δεν εχω δει τη παραμικρη γρατζουνια.
Δημοσίευση 12/12/2017 - 23:32
Κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει γυαλιστικό για το αλουμίνιο μήπως έχει να προτείνει κάποιο καλό που να κάνει δουλειά ;;
Εδώ είσαι...
https://www.amazon.c...ywords=cape cod
Υ.Γ.: Δεν είναι αλουμίνιο αλλά ατσάλι. Επίσης το συγκεριμένο το έχω χρησιμοποίησει και είναι άψογο. Το χρησιμοποιείς άφοβα. Για οδηγίες χρήσης, τα λέμε μόλις το παραλάβεις.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 23
0 μέλη, 23 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες