Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1366   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 12/12/2017 - 23:33

Στα Apple Watch δεν νομίζω να υπήρχε θέμα αλλά έχουν και περισσότερο μέταλλο γιατί έτσι συνηθίζεται γενικά στα ρολόγια. Ακόμα κι εκεί βέβαια υπάρχουν όρια. Τώρα στο κινητό είναι άλλη ιστορία, σίγουρα δεν θα έχει την ίδια ποσότητα steel. Το θέμα είναι πόση ποσότητα είναι και αν υπάρχουν άλλοι περιορισμοί λόγω λειτουργικότητας της συσκευής.

Θα περιμένω λίγο καιρό να μαζευτούν κι άλλες και θα το δοκιμάσω αργότερα.Πλεον το έχω γυμνό και το βάζω σε ένα πουγκί.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1367   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2017 - 23:35

Εδώ είσαι...
https://www.amazon.c...ywords=cape cod

Υ.Γ.: Δεν είναι αλουμίνιο αλλά ατσάλι. Επίσης το συγκεριμένο το έχω χρησιμοποίησει και είναι άψογο. Το χρησιμοποιείς άφοβα. Για οδηγίες χρήσης, τα λέμε μόλις το παραλάβεις.

Ειχες το ίδιο θέμα σε Χ κι εσυ;;;Θα το παραγγείλω και μιλάμε,αν και είδα video στο YouTube πως τα γυαλίζουν.

#1368   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 12/12/2017 - 23:38

Θα περιμένω λίγο καιρό να μαζευτούν κι άλλες και θα το δοκιμάσω αργότερα.Πλεον το έχω γυμνό και το βάζω σε ένα πουγκί.

Νομίζω είναι η καλύτερη κίνηση στην παρούσα φάση. Σε κανα δύο μήνες θα ξέρουμε καλύτερα τι παίζει με το stainless steel και αν δημιουργείται κανένα θέμα μακροπρόσθεσμα.

Αλλά αφού θα γίνουν που θα γίνουν κι άλλες γρατζουνιές καλύτερα σε μια θήκη γιατί σε περίπτωση πτώσης δεν το σώζει το πουγκί.

#1369   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 781 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 12/12/2017 - 23:40

Όχι, έχω έχω το space gray που δε φαίνονται τόσο ή και δε γίνονται τόσο εύκολα. Απλά το έχω χρησιμοποιήσει για γυάλισμα ρολογιού, κλειδιού, και τα αποτελέσματα ήταν τέλεια. Αλλά θέλει υπομονή. Επίσης, μη φοβάσαι τίποτα για το ατσάλι. Δεν πρόκειται για επίστρωση ατσαλιού. Όλο το πλαίσιο είναι από ατόφιο ατσάλι. Μόνο τότε λέγεται stainless steel.

#1370   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2017 - 23:48

καλύτερα σε μια θήκη γιατί σε περίπτωση πτώσης δεν το σώζει το πουγκί.

Εκει αναλαμβάνει ο Ξηρογιαννοπουλος χαχαχα

#1371   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2017 - 23:49

Επίσης, μη φοβάσαι τίποτα για το ατσάλι. Δεν πρόκειται για επίστρωση ατσαλιού. Όλο το πλαίσιο είναι από ατόφιο ατσάλι. Μόνο τότε λέγεται stainless steel.

Ενθαρρυντικο πολύ αυτό!!!Γιατι δεν έχω ιδέα επι του θέματος και το φοβάμαι αρκετά.Θενξ πάντως !

Τελευταία επεξεργασία από: tselpemts, 12/12/2017 - 23:49

#1372   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2017 - 23:54

Όχι, έχω έχω το space gray που δε φαίνονται τόσο ή και δε γίνονται τόσο εύκολα. Απλά το έχω χρησιμοποιήσει για γυάλισμα ρολογιού, κλειδιού, και τα αποτελέσματα ήταν τέλεια. Αλλά θέλει υπομονή. Επίσης, μη φοβάσαι τίποτα για το ατσάλι. Δεν πρόκειται για επίστρωση ατσαλιού. Όλο το πλαίσιο είναι από ατόφιο ατσάλι. Μόνο τότε λέγεται stainless steel.

Διαφωνώ. Δεν είναι θέμα επίστρωσης, είναι θέμα ποσότητας. Το ίδιο ισχύει και στα ρολόγια. Από την στιγμή που δεν ξέρουμε πόση ποσότητα ατσάλι έχει η συσκευή περιμετρικά δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά από πόσα γυαλίσματα και μετά θα έχει θέμα ή κατά πόσο θα επηρεάσει την λειτουργικότητα της.

΄Οπως βλέπουμε και από την φωτογραφία δεν έχει και τόσο όσο νομίζουμε.

1509665245300-Screen-Shot-2017-11-03-at-

​Οπότε όποιος θέλει να το δοκιμάσει καλό θα ήταν να "πάρει" όσο το δυνατόν λιγότερο μέταλλο και να το κάνει πολύ σπάνια. Τα Cape Cod μαντηλάκια όντως είναι πολύ καλά, στα ρολόγια κάνουν άψογη δουλειά.

Τώρα για το Space Gray ούτε εγώ έχω δει γρατζουνιά μέχρι στιγμής αλλά όπως και να το πάρουμε και τα δύο χρώματα έχουν τα υπέρ και τα κατά τους στο συγκεκριμένο θέμα. Τα SG εμφανίζουν πιο δύσκολα γρατζουνιές λόγω επίστρωσης αλλά δεν μπορείς να τα γυαλίσεις. Τα Silver εμφανίζουν για πλάκα, θεωρητικά μπορείς να τα γυαλίσεις αλλά για πολύ λίγες φορές και με μεγάλη προσοχή. Στην πράξη θα δείξει. Όπως και να έχει πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τις γρατζουνιές αργά ή γρήγορα.

#1373   MaouMiou

MaouMiou

iPH newbie

• 45 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 13/12/2017 - 04:50

Θα βγάλει "color repair kit" η Apple με λεπτή αλοιφή, χοντρή αλοιφή, ενα υλικό σφραγισματος και μινι αλοιφαδορο μεσα στα 129,99€.....
Τι αλλο θα ακούσουμε κινητό παίρνουμε ρε παιδιά οκ να έχει κάποια θέματα hardware αλλα άλλο να το ξεψειριζουμε σε τέτοιο επίπεδο..

#1374   telis77

telis77

iPH newbie

• 10 μηνύματα
  • Twitter:@@telis_7
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:telis77

Δημοσίευση 13/12/2017 - 06:11

Z

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1375   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 13/12/2017 - 11:30

Z
Sent from my iPhone using Tapatalk

Μιλάς με γρίφους γέροντα!

#1376   Chris123GR

Chris123GR

iPH User

• 166 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 13/12/2017 - 14:59

Το iPhone X το συνάντησα ως demo σε αρκετά καταστήματα και το περιεργάστηκα αρκετά. Συνοπτικά οι αρχικές εντυπώσεις μου :

Ξεκινώ από τα χαρακτηριστικά που με προβλημάτισαν : 
1) Τιμή. Απαγορευτική για τα δικά μου εισοδήματα. 
2) Βάρος. Μου φάνηκε αρκετά βαρύ. 
3) Οθόνη. Δυστυχώς δεν εντυπωσιάστηκα. Επίσης το color shift ήταν έντονο. (αναγκαστικά βέβαια λόγω τεχνολογίας, αλλά η Apple μας έχει συνηθίσει σε άλλη νοοτροπία, του τύπου "δεν μ'αρέσει - τα αλλάζω όλα).  
4) Το notch. Νιώθω πως το θέμα του face id θα μπορούσε να υλοποιηθεί διαφορετικά.  
5) Η λευκή έκδοση δεν με ικανοποίησε οπτικά. 

Χαρακτηριστικά που με ικανοποίησαν :
1) Συναρμογή, υλικά. Κανένα παράπονο. Ότι άλλωστε περιμένουμε πλέον από την Apple. 
2) Ταχύτητα. Ομαλότατη λειτουργία. Μου άφησε μια υπέροχη αίσθηση αμεσότητας. 
3) Κάμερες. Καταπληκτικές (στο βαθμό που θα μπορούσα να τις δοκιμάσω σε κλειστό χώρο).
4) Body to screen ratio. Πολύ καλή εκμετάλλευση-αξιοποίηση των διαστάσεων της συσκευής.

Υπόλοιπα θέματα όπως μπαταρία, προσαρμογή των εφαρμογών, face id, ασύρματη φόρτιση , burn in κ.α. θα μας τα πουν οι νέοι κάτοχοι της συσκευής εν καιρώ. 

Γενική αίσθηση; Μια αλλαγή πλεύσης της Apple στον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας, με κάποια στοιχεία πρωτοπόρα και κάποια στοιχεία που την υποχρέωσε να υιοθετήσει ο σκληρός ανταγωνισμός. 
Only time will tell. 

Τελευταία επεξεργασία από: Chris123GR, 13/12/2017 - 15:00

#1377   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 13/12/2017 - 15:09

Το iPhone X το συνάντησα ως demo σε αρκετά καταστήματα και το περιεργάστηκα αρκετά. Συνοπτικά οι αρχικές εντυπώσεις μου :

3) Οθόνη. Δυστυχώς δεν εντυπωσιάστηκα. Επίσης το color shift ήταν έντονο. (αναγκαστικά βέβαια λόγω τεχνολογίας, αλλά η Apple μας έχει συνηθίσει σε άλλη νοοτροπία, του τύπου "δεν μ'αρέσει - τα αλλάζω όλα).  
4) Το notch. Νιώθω πως το θέμα του face id θα μπορούσε να υλοποιηθεί διαφορετικά.  

1) Συναρμογή, υλικά. Κανένα παράπονο. Ότι άλλωστε περιμένουμε πλέον από την Apple. 
3) Κάμερες. Καταπληκτικές (στο βαθμό που θα μπορούσα να τις δοκιμάσω σε κλειστό χώρο).
4) Body to screen ratio. Πολύ καλή εκμετάλλευση-αξιοποίηση των διαστάσεων της συσκευής.

Υπόλοιπα θέματα όπως μπαταρία, προσαρμογή των εφαρμογών, face id, ασύρματη φόρτιση , burn in κ.α. θα μας τα πουν οι νέοι κάτοχοι της συσκευής εν καιρώ. 

Γενική αίσθηση; Μια αλλαγή πλεύσης της Apple στον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας, με κάποια στοιχεία πρωτοπόρα και κάποια στοιχεία που την υποχρέωσε να υιοθετήσει ο σκληρός ανταγωνισμός. 
Only time will tell. 

Στην τιμή είναι πολλά τα λεφτά συμφωνώ μαζί σου δεν αντιλέγω οπότε αν θέλει κάποιος να το πάρει βλέπει deals ή πιστωτική άτοκες ή τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ.

Το βάρος δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σου φάνηκε εμένα πάλι από την σειρά plus προερχόμενος δεν κατάλαβα τίποτα ούτε με ενοχλεί στην τσέπη  .

Η οθόνη του σε σχέση με το 8 plus μου φάνηκε πολύ καλύτερη .

Το face id μπορώ να σου πω μετά από πάνω ένα μήνα χρήσης ότι είναι απλά τέλειο ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι .

Το λευκό και εγώ όταν το πρωτοείδα δεν μου άρεσε και πήρα το μαύρο και μετά το έδωσα και πήρα το silver .

Όπως και να έχει είναι ένα διαφορετικό τηλέφωνο που ίσως θέλει εξοικείωση για κάποιους ίσως για άλλους αλλόκοτο λόγω notch αλλά από ότι βλέπω ήρθε για να μείνει.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1378   Mastermind

Mastermind

iPH newbie

• 5 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 13/12/2017 - 15:36

Γενικά πολύ ευχαριστημένος με την αγορά. Θέλει λίγη συνήθεια στη χρήση αλλα ολα μια χαρά.

Δε με πειράζει καθολου που δεν έχει δακτυλικό αποτύπωμα.

Παρατήρησα πώς σε Selfie η φωτογραφία ειναι flipped. Γνωρίζει κανείς πώς αλλάζει?

#1379   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 13/12/2017 - 16:29

Only time will tell. 

όλα ωραία και καλά αλλά αυτό που που θεωρείτε πολλοί ότι το Face ID θα μπορούσε να γίνει χωρίς notch και χωρίς να χάνεις παραπάνω screen real estate δεν μπορώ να το καταλάβω. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, αν έχετε βρει κατεθέστε την πατέντα να θησαυρίσετε μελλοντικά.

#1380   MaouMiou

MaouMiou

iPH newbie

• 45 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 13/12/2017 - 16:41

όλα ωραία και καλά αλλά αυτό που που θεωρείτε πολλοί ότι το Face ID θα μπορούσε να γίνει χωρίς notch και χωρίς να χάνεις παραπάνω screen real estate δεν μπορώ να το καταλάβω. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, αν έχετε βρει κατεθέστε την πατέντα να θησαυρίσετε μελλοντικά.

Βαλε 5 χιλιοστά bezel πάνω κάτω... Η μόνο πάνω... Για 5 χιλιοστά μιλάμε χωρας και τις κάμερες σου και το ακουστικό και πάλι almost bezel-less είναι και θα ήταν μια ομορφιά... Να υπάρχει μια ομοιομορφια στην οθόνη που βλεπεις.. Οχι μια αηδία που είναι τώρα.. Αυτός ειναι και ο λόγος που προτίμησα και πήγα σε 8 plus προσωπικά..
Η κανε το μηλαρακι πισω touchID scanner να πάθουν όλοι πλάκα και ασε τα face id βάλε και μια τεχνολογία ακουστικού τύπου όπως το mi mix να μεταφέρει αλλα πιο εξελιγμένη και πέτα bottom firing stereo speakers και ασε το μπροστά ολο μα ολο οθόνη λοιπόν..... Εκεί θα παθαιναν πλάκα όλοι....

Τελευταία επεξεργασία από: MaouMiou, 13/12/2017 - 16:50

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 21