Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1381   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 13/12/2017 - 16:42

όλα ωραία και καλά αλλά αυτό που που θεωρείτε πολλοί ότι το Face ID θα μπορούσε να γίνει χωρίς notch και χωρίς να χάνεις παραπάνω screen real estate δεν μπορώ να το καταλάβω. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, αν έχετε βρει κατεθέστε την πατέντα να θησαυρίσετε μελλοντικά.

Και βεβαια υπαρχουν  αλλοι τροποι .... Ο καθενας εχει τα δικα του μειονεκτηματα/προτερηματα ομως... Για παραδειγμα, ενας που μου ερχεται αμεσα στο μυαλο ειναι το inverted notch . Ολος ο μηχανισμος δηλ. να βρισκεται σε ενα enclosure που να εκτεινεται προς τα εξω. Ετσι το τηλ΄. δεν θα ειναι ορθογωνιο παραλληλογραμο αλλα η οθονη θα ειναι ... Δεν θα σου παρει πανω απο μερικα δευτερολεπτα να βρεις τα μειονεκτηματα του...

Θα σου παρει λιγο παραπανω ομως να ζυγισεις τα προτερηματα/μειονεκτηματα καθενος απο τους τροπους και να διαλεξεις εναν για να υλοποιησεις ...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1382   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 13/12/2017 - 17:29

Αυτό που λές δεν είναι λύση γιατί ουσιαστικά επεκτείνεις το κινητό, του δίνεις σχήμα το οποίο δεν βολεύει και βεβαίως θα έχει μεγαλύτερο θέμα ζημιάς σε περίπτωση πτώσης αφού θα εξέχει. Αν τώρα νομίζεις ότι το notch είναι χάλια κάτσε να δεις το έκτρωμα που περιγράφεις. Επόμενος :P

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 13/12/2017 - 17:29

#1383   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 13/12/2017 - 17:45

Βαλε 5 χιλιοστά bezel πάνω κάτω... Η μόνο πάνω... Για 5 χιλιοστά μιλάμε χωρας και τις κάμερες σου και το ακουστικό και πάλι almost bezel-less είναι και θα ήταν μια ομορφιά... Να υπάρχει μια ομοιομορφια στην οθόνη που βλεπεις.. Οχι μια αηδία που είναι τώρα.. Αυτός ειναι και ο λόγος που προτίμησα και πήγα σε 8 plus προσωπικά..
Η κανε το μηλαρακι πισω touchID scanner να πάθουν όλοι πλάκα και ασε τα face id βάλε και μια τεχνολογία ακουστικού τύπου όπως το mi mix να μεταφέρει αλλα πιο εξελιγμένη και πέτα bottom firing stereo speakers και ασε το μπροστά ολο μα ολο οθόνη λοιπόν..... Εκεί θα παθαιναν πλάκα όλοι....

Το ότι έχεις αυτήν την άποψη δεν σημαίνει ότι είναι σωστή. Αν με ενοχλεί εμένα το Face ID όταν η συσκευή είναι στο γραφείο και πρέπει να βάλω το κεφάλι από πάνω για να ανοίξει ούτε καν που θέλω να σκεφτώ ότι πρέπει να σηκώσω την συσκευή για να πατήσω το Touch ID στην πλάτη. Η καλύτερη υλοποίηση θα ήταν το Touch ID στην οθονη κάτι το οποίο δεν μπορούσε να γίνει και Γι αυτό τον λογο έβαλε το Face ID ώστε να εκμεταλλευτεί όσο μπορεί τις διαστάσεις της οθόνης πάνω στην συσκευή.

#1384   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 13/12/2017 - 17:51

Αυτό που λές δεν είναι λύση γιατί ουσιαστικά επεκτείνεις το κινητό, του δίνεις σχήμα το οποίο δεν βολεύει και βεβαίως θα έχει μεγαλύτερο θέμα ζημιάς σε περίπτωση πτώσης αφού θα εξέχει. Αν τώρα νομίζεις ότι το notch είναι χάλια κάτσε να δεις το έκτρωμα που περιγράφεις. Επόμενος :P

Ειδες ?? δεν σου πηρε πολυ να βρεις να μειονεκτηματα .... Αλλα μην λες οτι δεν υπαρχουν αλλοι τροποι ...

#1385   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1.168 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 13/12/2017 - 18:09

Το Χ και καθε αλλο αναλογο γκατζετ μου θυμιζει ενα σπορ αυτοκινητο οταν το συγκρινουμε με ενα νορμαλ ιχ

Ειναι ακριβο οκ
Δεν ειναι και τοσο πρακτικο θα με δυσκολευει στην καθημερινοτητα
Δεν το χρειάζομαι κανω τη δουκεια μου κ με ενα φθηνοτερο πρσκτικοτερο
Θα ζτυπαρι σε λακουβες κριμα ειναι
Καίει πολυ
Αν τρακαρω θα στοιχισει μια περιουσια

Το οποιο σπορ αυτοκινητο ομως οταν το παρει τελικα καποιος καταλαβαινει γιατι ειναι ακριβο γιατι γιατι....γιατι....
Και ολα πλεον τα υπολοιπα του φαίνονται.... ;)

Τελευταία επεξεργασία από: dimitrisnt, 13/12/2017 - 18:10

IPhone 15 pro - Macbook air m2

#1386   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 13/12/2017 - 18:30

Ειδες ?? δεν σου πηρε πολυ να βρεις να μειονεκτηματα .... Αλλα μην λες οτι δεν υπαρχουν αλλοι τροποι ...

Μιλάμε για λύσεις στον "normal" σχεδιασμό ενός κινητού όχι προσθέτοντας εξογκώματα στην συσκευή. Διαφορετικά κρατάς τα bezels και την ομοιομορφία και τελειώνει το θέμα όπως κάνουν όλα τα android.

Η μόνη λύση θα ήταν έμπαιναν κάτω από την οθόνη όπως θα γίνει με το fingerprint αλλά τέτοια τεχνολογία αυτή την στιγμή δεν παίζει οπότε ο μόνος τρόπος είναι το notch. Και βέβαια είναι και αυτό που κάνει να ξεχωρίζει το X από χιλιόμετρα σε αντίθεση με τις ένα κάρο Android συσκευές που από μπροστά δύσκολα τις ξεχωρίζεις με μια απλή ματιά.

#1387   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 13/12/2017 - 18:32

checkmate-iphone-x.jpg

Eπειδή σχολιάζεται για το notch και όντως το καθετί κάνει την διαφορά... :D

Δεν άντεξα, συγνώμη...μην κοιτάξτε μερικοί την εταιρεία και αφυνιάσετε, δείτε το νόημα του αστείου.

ΥΓ: Συγνώμη για το "offtopic" εξαφανίστηκα.

#1388   kanigiababa

kanigiababa

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 13/12/2017 - 18:34

χιλια συγνωμη απο ολους

εχω πολυ καιρο να μπω και εχω ενα προβλημα με το iphone και δεν ξερω πως να ξεκηνησω καινουριο θεμα για να με βοηθησετε

χιλια συγνωμη και παλι

ευχαριστω

#1389   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3.429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 13/12/2017 - 19:00

Λοιπόν πρώτη φορά φέτος είπα να το κρατήσω μια εβδομάδα το τηλέφωνο και μετά να γράψω εντυπώσεις. Αρχικά με το που το έβγαλα από το κουτί και το κράτησα μου έκανε εντύπωση το βάρος του καθώς προερχόμενος από το 7 το απλό μου φάνηκε βαρύ στο χέρι. Στιβαρή κατασκευή παρόλα αυτά γεμίζει το χέρι σου κρατώντας τη. Εντυπωσιακή οθόνη με πιο ζωντανά χρώματα στα δικά μου μάτια και η όψη των apps είναι όπως ανέφερε χακτηριστηκα ένας συμφορουμιτης ότι φαίνονται σαν αυτοκολλητακια και βάζοντας το δάχτυλο νομίζεις θα ξεκολλήσουν. Το γυαλιστερό frame aka stainless steel δεν είναι το καλύτερο μου επειδή βγάζοντας το από τη θήκη φοβάμαι μην εντοπίσω κανα σημαδάκι (ocd ocd ocd) Γενικώς δυσκολεύομαι να βρω αξιόλογη προστασία οθόνης, ζελατίνα κατά προτίμηση και το έχω με ένα γυαλί των 10€ από Κώτσο. Το notch... Εντάξει δεν το χώνεψα από την αρχή αλλά το σενάριο που κυκλοφορεί ότι συνηθίζεται με τον καιρό ισχύει. Με τσαντίζει το γεγονός ότι κάποια apps δεν έχω αναβαθμιστεί ακόμη. Κάμερες καταπληκτικές, το portrait mode το έχω ξεπατώσει όντας κάτι που δεν είχα στο 7 και μου έλειπε σαν feature. Σε ταχύτητα δεν θα αναφερθώ καν. Στα του Face ID στην αρχή δεν με αναγνώριζε με τα γυαλιά μυωπίας το πέρασα από την αρχή και έκτοτε δεν έχω κανένα θέμα. Είναι ταχύτατο και ακριβέστατο καθώς με το που σηκώσω τη συσκευή σε κλάσματα δευτερολέπτου ξεκλειδώνει και κάνω swipe up και είμαι στην hs κατευθείαν. Όποτε κανένα παράπονο και δεν υστερεί καθόλου του Touch ID. Τέλος αυτό που με ξενέρωσε και το παρέθεσα είναι ότι αντιλήφθηκα ένα πολύ μικρό κόκκο σκόνης στη δεύτερη κάμερας χωρίς βέβαια να την επηρεάζει σε λειτουργία. Το έχω για την ώρα μέσα σε θήκη puro nude 0,3 την οποία βρίσκω εξαιρετική. Αυτά από μένα προς το παρών σαν μια πρώτη εντύπωση για το τηλέφωνο.

On iPad Air 2

#1390   krazekas

krazekas

iPH User

• 114 μηνύματα
  • Twitter:@krazekas

Δημοσίευση 13/12/2017 - 19:02

Θελει κάποιος να τρολάρει ασ το κανει ...

αλλα να το κανει και να ζητάει και συγνώμη...δειχνει..αστο καλυτερα...pathetic

Η samsung με το κράξιμο μου θυμιζει πολιτικούς που το μονο επιχείρημα ειναι η αρνητική διαφήμιση -η λασπολογια-ο λαικισμός

δυστυχώς το Χ πουλάει γιατί ειναι καλό ..

και το S8 πουλάει γιατί ειναι καλό..

.και οποιο θέμα και να χει..μήλο δεν αποσύρθηκε ποτέ για λόγους ασφαλείας..και οταν εχεις πάθει το μεγαλύτερο καζο στην ιστορία της τεχνολογίας

δεν  βγάζεις γλώσσα αλλά προσπαθείς να κερδίσεις ξανά τις εντυπώσεις με την αξία σου..

οταν ομως το πλεονεκτημα σου ειναι το δηθεν μειονέκτημα του ανταγωνίστη σου εχεις χάσει απο τα αποδυτήρια...

το note8 ειναι αβολο οπως και το 8+ συγκρινόμενα με το Χ και οταν εισαι ολη μερα με το κινητό στο χέρι αυτό μετράει..

και πιστέψτε με προτιμώ το notch από την παντόφλα...οπως το τρολάρισμα από την ειρωνεία

κι αν το μόνο που βρίσκουν να πουν για το Χ ειναι αυτό...καλή τύχη με το S9...

τα τρολ ας δειτε και αυτό...

https://www.androida...-phones-816563/

#1391   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 13/12/2017 - 19:09

Θελει κάποιος να τρολάρει ασ το κανει ...

αλλα να το κανει και να ζητάει και συγνώμη...δειχνει..αστο καλυτερα...pathetic

Η samsung με το κράξιμο μου θυμιζει πολιτικούς που το μονο επιχείρημα ειναι η αρνητική διαφήμιση -η λασπολογια-ο λαικισμός

δυστυχώς το Χ πουλάει γιατί ειναι καλό ..

και το S8 πουλάει γιατί ειναι καλό..

.και οποιο θέμα και να χει..μήλο δεν αποσύρθηκε ποτέ για λόγους ασφαλείας..και οταν εχεις πάθει το μεγαλύτερο καζο στην ιστορία της τεχνολογίας

δεν  βγάζεις γλώσσα αλλά προσπαθείς να κερδίσεις ξανά τις εντυπώσεις με την αξία σου..

οταν ομως το πλεονεκτημα σου ειναι το δηθεν μειονέκτημα του ανταγωνίστη σου εχεις χάσει απο τα αποδυτήρια...

το note8 ειναι αβολο οπως και το 8+ συγκρινόμενα με το Χ και οταν εισαι ολη μερα με το κινητό στο χέρι αυτό μετράει..

και πιστέψτε με προτιμώ το notch από την παντόφλα...οπως το τρολάρισμα από την ειρωνεία

κι αν το μόνο που βρίσκουν να πουν για το Χ ειναι αυτό...καλή τύχη με το S9...

τα τρολ ας δειτε και αυτό...

https://www.androida...-phones-816563/

1)Η συγνώμη ήταν για το "offtopic" όχι για το αστείο, που όπως βλέπω πάσχουν πολλοί απο εδώ μέσα με έλλειψη χιούμορ. Όντως pathetic...

2)Το notch είναι κακάσχημο απο όπου και άν προέρχεται. Χε@#$%! άν το βάλει και αυτή που τρολλάρει, που εννοείται οτι είναι απαράδεκτη με το Νote 7 και ότι τραβήξανε οι αγοραστές της συσκευής.

3)άν το notch ήρθε για να μείνει τότε απλά περαστικά τους. Διότι θέλουν κάτι να δείξουν οτι μπορούνε να κάνουν αλλά με ελλειπές τρόπο.

4)Για το μέγεθος του Note 8 θα δούμε του χρόνου που θα μεγαλώσει το Χ και θα διαβάζουμε τα σούπερ ουάου σχόλια εδώ. Αυτό έδειξε η πορεία όλων των iOS users.

και 5...καλή συνέχεια.

Πολύ πιό όμορφο αυτό...

huawei-mate10-pro-41.jpg

Απο αυτό...

iphonex.png

Για το Notch πάντα.

Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 13/12/2017 - 19:15

#1392   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.441 μηνύματα

Δημοσίευση 13/12/2017 - 19:50

Το Χ και καθε αλλο αναλογο γκατζετ μου θυμιζει ενα σπορ αυτοκινητο οταν το συγκρινουμε με ενα νορμαλ ιχ

Ειναι ακριβο οκ
Καίει πολυ

Το οποιο σπορ αυτοκινητο ομως οταν το παρει τελικα καποιος καταλαβαινει γιατι ειναι ακριβο γιατι γιατι....γιατι....

Όπα κάτσε βρε αδελφέ, δεν είναι όλα τα αξεσουάρ το ίδιο χρήσιμα σε όλους. Στο παράδειγμα σου μπορεί για σένα ένα τούμπανο σπορ αμάξι να είναι ιδανικό, στα μάτια ενός οικογενειάρχη άχρηστο.. Το ίδιο και σε κάθε γκάτζετ. Σε κάποιον που ένα κινητό του φαίνεται ιδανικό σε μέγεθος ας πούμε, σε έναν άλλο φαίνεται μικρό η μεγάλο αντίστοιχα. Σε κάποιον που του αρέσει μια οθόνη η σχεδιασμός σε κάποιον άλλο να μην λέει τίποτα κτλ κτλ

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: ikaros13, 13/12/2017 - 19:51

#1393   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 13/12/2017 - 20:01

Ειναι ακριβο οκ
Καίει πολυ

Νταξει δεν είναι ακριβώς έτσι...Είναι λίγο παραπλανητική η θεωρεία...Κάποιος που έχει μια Ferrari σίγουρα έχει και το λιγότερο ένα άλλο για καθημερινή χρήση και τη Ferrari τη βγάζει έξω κάποιες φορές για να γουστάρει...Άρα και με το Χ θα πρέπει να έχεις και άλλο για καθημερινό;; :)

#1394   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 13/12/2017 - 20:04

Σωστά προσωπικά το Χ το έχω για τις αργίες και τα ΣΚ και για καθημερινές έχω ένα 5s σε 11.1.2 και περιμένω το jb.

Sent from my iPad using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: manosvitacar, 13/12/2017 - 20:09

#1395   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 13/12/2017 - 20:07

Λοιπόν πρώτη φορά φέτος είπα να το κρατήσω μια εβδομάδα το τηλέφωνο και μετά να γράψω εντυπώσεις. Αρχικά με το που το έβγαλα από το κουτί και το κράτησα μου έκανε εντύπωση το βάρος του καθώς προερχόμενος από το 7 το απλό μου φάνηκε βαρύ στο χέρι. Στιβαρή κατασκευή παρόλα αυτά γεμίζει το χέρι σου κρατώντας τη. Εντυπωσιακή οθόνη με πιο ζωντανά χρώματα στα δικά μου μάτια και η όψη των apps είναι όπως ανέφερε χακτηριστηκα ένας συμφορουμιτης ότι φαίνονται σαν αυτοκολλητακια και βάζοντας το δάχτυλο νομίζεις θα ξεκολλήσουν. Το γυαλιστερό frame aka stainless steel δεν είναι το καλύτερο μου επειδή βγάζοντας το από τη θήκη φοβάμαι μην εντοπίσω κανα σημαδάκι (ocd ocd ocd) Γενικώς δυσκολεύομαι να βρω αξιόλογη προστασία οθόνης, ζελατίνα κατά προτίμηση και το έχω με ένα γυαλί των 10€ από Κώτσο. Το notch... Εντάξει δεν το χώνεψα από την αρχή αλλά το σενάριο που κυκλοφορεί ότι συνηθίζεται με τον καιρό ισχύει. Με τσαντίζει το γεγονός ότι κάποια apps δεν έχω αναβαθμιστεί ακόμη. Κάμερες καταπληκτικές, το portrait mode το έχω ξεπατώσει όντας κάτι που δεν είχα στο 7 και μου έλειπε σαν feature. Σε ταχύτητα δεν θα αναφερθώ καν. Στα του Face ID στην αρχή δεν με αναγνώριζε με τα γυαλιά μυωπίας το πέρασα από την αρχή και έκτοτε δεν έχω κανένα θέμα. Είναι ταχύτατο και ακριβέστατο καθώς με το που σηκώσω τη συσκευή σε κλάσματα δευτερολέπτου ξεκλειδώνει και κάνω swipe up και είμαι στην hs κατευθείαν. Όποτε κανένα παράπονο και δεν υστερεί καθόλου του Touch ID. Τέλος αυτό που με ξενέρωσε και το παρέθεσα είναι ότι αντιλήφθηκα ένα πολύ μικρό κόκκο σκόνης στη δεύτερη κάμερας χωρίς βέβαια να την επηρεάζει σε λειτουργία. Το έχω για την ώρα μέσα σε θήκη puro nude 0,3 την οποία βρίσκω εξαιρετική. Αυτά από μένα προς το παρών σαν μια πρώτη εντύπωση για το τηλέφωνο.
On iPad Air 2

Μια δυο ερωτήσεις.

1)Επειδή κάποιες ώρες φοράω και εγώ γυαλιά θα πρέπει να επιλέξω αν θα καταχώρηση φωτό με γυαλιά η χωρίς;;

2)Με τι γωνία αναγνωρίζει το face I'd??

3)Σε σχέση με το Touch ID έχει μεγαλύτερο ποσοστό αποτυχίας στο ξεκλείδωμα;

Και μια γενικότερη απορία...Αν έχω καταλάβει το iOS 11 τρέχει άψογα στο Χ είτε αφορά μπαταρία είτε οτιδήποτε άλλο και τα προβλήματα υπάρχουν στις άλλες συσκευές;;;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12

0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες