Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1396   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3.429 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 13/12/2017 - 20:13

Μια δυο ερωτήσεις.

1)Επειδή κάποιες ώρες φοράω και εγώ γυαλιά θα πρέπει να επιλέξω αν θα καταχώρηση φωτό με γυαλιά η χωρίς;;

2)Με τι γωνία αναγνωρίζει το face I'd??

3)Σε σχέση με το Touch ID έχει μεγαλύτερο ποσοστό αποτυχίας στο ξεκλείδωμα;

Και μια γενικότερη απορία...Αν έχω καταλάβει το iOS 11 τρέχει άψογα στο Χ είτε αφορά μπαταρία είτε οτιδήποτε άλλο και τα προβλήματα υπάρχουν στις άλλες συσκευές;;;

1) Θα περάσεις το πρόσωπο σου χωρίς τα γυαλιά. Εγώ αυτό έκανα τουλάχιστον και δουλεύει μια χαρά πλέον.

2) Προσωπικά έχω ενεργοποιημένη το Attention to unlock όποτε πρέπει να το φέρω σε ευθεία με το πρόσωπο μου για να ξεκλειδώσει.

3) Όχι. Σε σχέση με το Touch ID έχει μικρότερο ποσοστό αποτυχίας με τη χρήση που του κάνω εγώ.

Στο Χ η 11 τρέχει άψογα και ότι θέματα υπάρχουν θεωρώ ότι είναι από το 6s και κάτω.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1397   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 13/12/2017 - 20:56

Μια δυο ερωτήσεις.

1)Επειδή κάποιες ώρες φοράω και εγώ γυαλιά θα πρέπει να επιλέξω αν θα καταχώρηση φωτό με γυαλιά η χωρίς;;

2)Με τι γωνία αναγνωρίζει το face I'd??

3)Σε σχέση με το Touch ID έχει μεγαλύτερο ποσοστό αποτυχίας στο ξεκλείδωμα;

Και μια γενικότερη απορία...Αν έχω καταλάβει το iOS 11 τρέχει άψογα στο Χ είτε αφορά μπαταρία είτε οτιδήποτε άλλο και τα προβλήματα υπάρχουν στις άλλες συσκευές;;;

1) Το Face ID δουλευει ρολόι ότι και να φορέσεις. Εκεί που υπάρχει θέμα και είναι λογικό είναι αν καλύψεις το πρόσωπο σου. Με γυαλιά μυωπίας, σκουφάκι, ακουστικά κτλ δεν μασάει. Προσωπικά το σέταρα χωρίς γυαλιά μυωπίας με φακούς και δεν έχω κανένα θέμα ότι και να φοράω. Ούτε όταν ξυπνάω έχει θέμα.

Επίσης για όσους έχουν το Χ να ξέρετε ότι το Face ID μπορείτε να το "εκπαιδευσετε". Πατήστε 3-4 φορές τον κωδικό όταν σας το ζητήσει χωρίς να κουνήσετε το χέρι όταν βλέπετε ότι δεν ξεκλειδώνει και μετά θα ανοίγει. Η μόνη "αδυναμία" του είναι ότι δεν μπορούμε να έχουμε το κινητό πολύ κοντά στο πρόσωπο και λογικό βέβαια. Όταν λέω πολύ κοντά εννοώ τόσο κοντά που δεν μπορούν τα μάτια μας να εστιάσουν καν στην οθόνη.

2) Ξεκλειδώνει και υπό γωνία αρκεί να έχετε φροντίσει όταν σετάρετε το Face ID να το κάνετε από ύψος κοντά στην μέση και όχι απευθείας μπροστά στο πρόσωπο. Σϊγουρα δεν πιάνει όλες τις γωνίες αλλά θα πειραματιστώ και άλλο και θα σας πω. Μέχρι στιγμής μπορώ να πω σίγουρα ότι ξεκλειδώνει σε ύψος τσέπης παντελονιού χωρίς να το φέρεις μπροστά στο πρόσωπο σου.

3) Το ποσοστό αποτυχίας για μένα είναι μικρότερο σε σχέση με το Touch ID και μπορώ να τα συγκρίνω άμεσα γιατί χρησιμοποιώ συνέχεια το iPad Pro 10.5 μου. Σϊγουρα είναι πιο ευχρηστο απλά κάνεις swipe προς τα πάνω και ξεκλείδωσε.

Άλλο ένα tip για τους κατόχους του Χ είναι ότι δεν χρειάζεται να περιμένεις πρώτα να ξεκλειδώσει και μετά να κάνεις swipe up, κάντε απευθείας swipe και ξεκλειδώνει.

Τώρα όσο αφορά το iOS 11 μέχρι στιγμής τρέχει και στο δικό μου χωρίς κανένα πρόβλημα, είναι σφαίρα.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 13/12/2017 - 21:05

#1398   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.441 μηνύματα

Δημοσίευση 13/12/2017 - 20:57

Νταξει δεν είναι ακριβώς έτσι...Είναι λίγο παραπλανητική η θεωρεία...Κάποιος που έχει μια Ferrari σίγουρα έχει και το λιγότερο ένα άλλο για καθημερινή χρήση και τη Ferrari τη βγάζει έξω κάποιες φορές για να γουστάρει...Άρα και με το Χ θα πρέπει να έχεις και άλλο για καθημερινό;; :)

Καθόλου απίθανο.. Εδώ υπάρχει κόσμος που γυαλίζει τα κινητά.. :)

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

#1399   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1.168 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 13/12/2017 - 21:01

Όπα κάτσε βρε αδελφέ, δεν είναι όλα τα αξεσουάρ το ίδιο χρήσιμα σε όλους. Στο παράδειγμα σου μπορεί για σένα ένα τούμπανο σπορ αμάξι να είναι ιδανικό, στα μάτια ενός οικογενειάρχη άχρηστο.. Το ίδιο και σε κάθε γκάτζετ. Σε κάποιον που ένα κινητό του φαίνεται ιδανικό σε μέγεθος ας πούμε, σε έναν άλλο φαίνεται μικρό η μεγάλο αντίστοιχα. Σε κάποιον που του αρέσει μια οθόνη η σχεδιασμός σε κάποιον άλλο να μην λέει τίποτα κτλ κτλ

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

αν ηθελε καποιος μονο ενα χρησιμο κινητο δεν θα επαιρνε το Χ :)

επισης οτι ενας οικογενειαρχης δεν μπορει η δεν τον βολευει το σπορκαι παιρνει ενα πολυμορφικο δεν σημαινει οτι το πολυμορφικο ειναι το καλυτερο αυτοκινητο

ουτε επισης πως το Χ δεν ειναι το καλυτερο

Νταξει δεν είναι ακριβώς έτσι...Είναι λίγο παραπλανητική η θεωρεία...Κάποιος που έχει μια Ferrari σίγουρα έχει και το λιγότερο ένα άλλο για καθημερινή χρήση και τη Ferrari τη βγάζει έξω κάποιες φορές για να γουστάρει...Άρα και με το Χ θα πρέπει να έχεις και άλλο για καθημερινό;; :)

ναι θα χει και ενα και δυο αλλα αλλα το καλυτερο ειναι η φερραρι

:) γενικα κατι σε καποιον φαινεται υπερβολικο ακριβο δυσκολο η οτι αλλο εαν και μονο το παρει και το χρησιμοποιησει θα καταλαβει τοτε γιατι ειναι ακριβοτερο η γιατι μερικοι "βλαμμενοι" οπως κι εγω ,γκατζετακηδες περιμενουν ενα μηνα για να το αγορασουν κτλ κτλ

επισης και τα σπορ αυτοκ εχουν μεγααλη λιστα αναμονης :)

γενικα ειναι χαβαλετζιδικου χαρακτηρα το μηνυμα μην το παιρνετε κυριολεκτικα

Τελευταία επεξεργασία από: dimitrisnt, 13/12/2017 - 21:03

IPhone 15 pro - Macbook air m2

#1400   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 13/12/2017 - 21:39

αν ηθελε καποιος μονο ενα χρησιμο κινητο δεν θα επαιρνε το Χ :)

επισης οτι ενας οικογενειαρχης δεν μπορει η δεν τον βολευει το σπορκαι παιρνει ενα πολυμορφικο δεν σημαινει οτι το πολυμορφικο ειναι το καλυτερο αυτοκινητο

ουτε επισης πως το Χ δεν ειναι το καλυτερο

ναι θα χει και ενα και δυο αλλα αλλα το καλυτερο ειναι η φερραρι

:) γενικα κατι σε καποιον φαινεται υπερβολικο ακριβο δυσκολο η οτι αλλο εαν και μονο το παρει και το χρησιμοποιησει θα καταλαβει τοτε γιατι ειναι ακριβοτερο η γιατι μερικοι "βλαμμενοι" οπως κι εγω ,γκατζετακηδες περιμενουν ενα μηνα για να το αγορασουν κτλ κτλ

επισης και τα σπορ αυτοκ εχουν μεγααλη λιστα αναμονης :)

γενικα ειναι χαβαλετζιδικου χαρακτηρα το μηνυμα μην το παιρνετε κυριολεκτικα

Παιδιά, λάθος παρομοιώσεις και συγκρίσεις κάνετε. Αυτό δεν βγάζει πουθενά.

Δοκίμασε κανείς να βάλει 5μελή οικογένεια σε μία ferrari Spider? :P  Ή μήπως δοκιμάσατε να κάνετε τα ίδια χιλιόμετρα με ένα οικογενειακό αυτοκίνητο και με μία Ferrari. Θέλεις πολλά $$$ για καύσιμα...

Αυτοί και πολλοί πολλοί άλλοι λόγοι κάνουν ένα οικογενειακό αυτοκίνητο ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ για έναν οικογενειάρχη. Χώρια συντήρηση και σουμουξού...

Πέραν τυς ταχύτητας δεν βρίσκω κάτι ουσιώδες σε ένα σπόρ αμάξι. Αυτά είναι καθαρά για την γκ...α.

Τί δουλειά τώρα έχει το Χ με την ferrari πραγματικά...απορώ και εξίσταμαι.

Δηλαδή θα πάρω ένα android των 900 και ένα Χ των 1200 και αρχίζουμε συγκρίσεις οικογενειακού και ferrari?

Διαφορετικό λειτουργικό διαφορετικές δυνατότητες διαφορετική φιλοσοφία και κάλυψη αναγκών.(ώς ένα σημείο φυσικά).

Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 13/12/2017 - 21:42

#1401   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 13/12/2017 - 23:01

1)Η συγνώμη ήταν για το "offtopic" όχι για το αστείο, που όπως βλέπω πάσχουν πολλοί απο εδώ μέσα με έλλειψη χιούμορ. Όντως pathetic...

2)Το notch είναι κακάσχημο απο όπου και άν προέρχεται. Χε@#$%! άν το βάλει και αυτή που τρολλάρει, που εννοείται οτι είναι απαράδεκτη με το Νote 7 και ότι τραβήξανε οι αγοραστές της συσκευής.

3)άν το notch ήρθε για να μείνει τότε απλά περαστικά τους. Διότι θέλουν κάτι να δείξουν οτι μπορούνε να κάνουν αλλά με ελλειπές τρόπο.

4)Για το μέγεθος του Note 8 θα δούμε του χρόνου που θα μεγαλώσει το Χ και θα διαβάζουμε τα σούπερ ουάου σχόλια εδώ. Αυτό έδειξε η πορεία όλων των iOS users.

και 5...καλή συνέχεια.

Πολύ πιό όμορφο αυτό...

huawei-mate10-pro-41.jpg

Απο αυτό...

iphonex.png

Για το Notch πάντα.

Η Apple ξέρει καλύτερα απο το καθένα ποιό είναι το ιδανικό και καλύτερο για εμάς.

Για να υπάρχει εκεί, υπάρχει (προφανώς) λόγος. End of story.-

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1402   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1.168 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 13/12/2017 - 23:14

Παιδιά, λάθος παρομοιώσεις και συγκρίσεις κάνετε. Αυτό δεν βγάζει πουθενά.
Δοκίμασε κανείς να βάλει 5μελή οικογένεια σε μία ferrari Spider? :P  Ή μήπως δοκιμάσατε να κάνετε τα ίδια χιλιόμετρα με ένα οικογενειακό αυτοκίνητο και με μία Ferrari. Θέλεις πολλά $$$ για καύσιμα...
Αυτοί και πολλοί πολλοί άλλοι λόγοι κάνουν ένα οικογενειακό αυτοκίνητο ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ για έναν οικογενειάρχη. Χώρια συντήρηση και σουμουξού...
Πέραν τυς ταχύτητας δεν βρίσκω κάτι ουσιώδες σε ένα σπόρ αμάξι. Αυτά είναι καθαρά για την γκ...α.
Τί δουλειά τώρα έχει το Χ με την ferrari πραγματικά...απορώ και εξίσταμαι.
Δηλαδή θα πάρω ένα android των 900 και ένα Χ των 1200 και αρχίζουμε συγκρίσεις οικογενειακού και ferrari?
Διαφορετικό λειτουργικό διαφορετικές δυνατότητες διαφορετική φιλοσοφία και κάλυψη αναγκών.(ώς ένα σημείο φυσικά).

Απλα απεχεις οσο το android απο το ios απο το νοημα του μηνύματος μου...
:) :)

IPhone 15 pro - Macbook air m2

#1403   GRchris

GRchris

iPH Addict

• 840 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 13/12/2017 - 23:19

Απλα απεχεις οσο το android απο το ios απο το νοημα του μηνύματος μου...
:) :)

Δηλαδή το "χάος"?

Αναλόγως φυσικά απο ποιά πλευρά το αντικρύζεις. ^_^

#1404   panosfg

panosfg

iPH newbie

• 9 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/12/2017 - 15:37

Καλησπερα είχα αναφέρει και στο παρελθόν ότι όταν με καλούν πρώτα έρχεται ο ήχος και μετά από δύο δευτερόλεπτα ανάβει η οθόνη.   

Με επανεκκίνηση διορθώνεται το θέμα αλλά μετά από μία μέρα χρήσης επανέρχεται. Είναι φυσιολογικό αυτό ή πρόκειται για ελαττωματική συσκευή?

#1405   karless

karless

iPH Hero

• 5.021 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 14/12/2017 - 16:30

Βγήκε και το Update για το Sygic!

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1406   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 14/12/2017 - 16:48

Καλησπερα είχα αναφέρει και στο παρελθόν ότι όταν με καλούν πρώτα έρχεται ο ήχος και μετά από δύο δευτερόλεπτα ανάβει η οθόνη.
Με επανεκκίνηση διορθώνεται το θέμα αλλά μετά από μία μέρα χρήσης επανέρχεται. Είναι φυσιολογικό αυτό ή πρόκειται για ελαττωματική συσκευή?

Προβλημα συσκευής δεν πιστεύω να είναι ίσως να φταίει κάποιο προγραμμα. Εγώ θα έκανα μια καθαρή εγκατάσταση θα δοκίμαζα την συσκευή 2-3 μέρες και ύστερα θα έκανα επαναφορά από buckup

Δεν μ αρέσει αυτό το προγραμμα προτιμώ here map και google map.
Βέβαια δεν ξέρω αν το έχουν διορθώσει μετά από δυο χρόνια που έχω να δοκιμάσω το συγκεκριμένο

Τελευταία επεξεργασία από: morganito, 14/12/2017 - 16:53

#1407   loukandr

loukandr

iPH Member

• 248 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 14/12/2017 - 16:52

Το ότι έχεις αυτήν την άποψη δεν σημαίνει ότι είναι σωστή. Αν με ενοχλεί εμένα το Face ID όταν η συσκευή είναι στο γραφείο και πρέπει να βάλω το κεφάλι από πάνω για να ανοίξει ούτε καν που θέλω να σκεφτώ ότι πρέπει να σηκώσω την συσκευή για να πατήσω το Touch ID στην πλάτη. Η καλύτερη υλοποίηση θα ήταν το Touch ID στην οθονη κάτι το οποίο δεν μπορούσε να γίνει και Γι αυτό τον λογο έβαλε το Face ID ώστε να εκμεταλλευτεί όσο μπορεί τις διαστάσεις της οθόνης πάνω στην συσκευή.

Είχα κι εγώ τις αντιρρήσεις μου για το face id για το γραφείο και τέτοια αλλά η μεγαλύτερη για μένα ήταν όταν φοράω το κράνος και θέλω να το ξεκλειδώσω για κάποιο λόγο (σταματημένος φυσικά).
Όταν ανακάλυψα ότι ξεκλειδώνει ακόμα και με κράνος τότε όλα τα άλλα είναι πταίσματα!
Επίσης με βόλεψε αφάνταστα που όταν έρχεται μια ειδοποίηση, απλά την πατά και ανοίγει αυτόματα την ανάλογη εφαρμογή (διότι ταυτόχρονα ξεκλειδώνει κοιτάζοντάς το) χωρίς να χρειάζεται το επιπλέον βήμα να βάλεις δάκτυλο στο touch id για να ξεκλειδώσει, όπως έκανα χρόνια τώρα με το 6.
Για να μην αναφέρω τις άπειρες περιπτώσεις που είχα ελαφρώς ιδρωμένο ή βρεγμένο δάκτυλο και σκούπιζα, ξαναδοκίμαζα, ξανά και ξανά για να βάλω στο τέλος τον κωδικό.
Στο δια ταύτα, τελικά για μένα, τα πλεονεκτήματά του είναι περισσότερα από τα μειονεκτήματά του έναντι του touch id. Αυτά όμως όπως είναι φυσικό τα καταλαβαίνεις μόνο στην πράξη.

#1408   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 14/12/2017 - 17:57

Απο το κακο στο χειροτερο παει η εφαρμογη κατα τη γνωμη μου. Αφαιρεσαν τα foursquare places πριν κανα 2 update που μου την εσπασε απιστευτα. Επισης γενικα η πλοηγηση τελευταια δεν ηταν καλη.

Google maps πλεον. Επισης εχουν βελτιωθει παρα πολυ και οι χαρτες της Apple. Καντε μια δοκιμη. Μεχρι να αναβαθμιστει το google maps για Χ το χρησιμοποιουσα και ηταν πολυ καλο.

Τελευταία επεξεργασία από: tgousopoulos, 14/12/2017 - 17:58

#1409   loukandr

loukandr

iPH Member

• 248 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 14/12/2017 - 19:19

Και εγώ Google maps χρησιμοποιώ σαν κύρια εφαρμογή πλοήγησης. Ειδικά με τους offline χάρτες έγινε must. Το μόνο που μου λείπει είναι η επιλογή λωρίδας. Όχι τόσο πολύ για τους Ελληνικούς δρόμους αλλά για την Ευρώπη.

Τελευταία επεξεργασία από: loukandr, 14/12/2017 - 19:22

#1410   karless

karless

iPH Hero

• 5.021 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 14/12/2017 - 20:04

Μόλις έσωσα ένα μέρος του google maps για offline αλλά για πιο λόγο μου λέει ότι λήγει σε 29 μέρες;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 21