Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1426   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 17/12/2017 - 19:18

Το έχω στα χέρια μ εδώ και 2 μέρες η μετάβαση από το 7 στο Χ(256 sg) δεν ήταν δύσκολη.Το κινητό είναι όντως φοβερό η οθόνη είναι απίστευτη, το κουμπί ούτε που το κατάλαβα ότι λυπεί η κάμερα όπως την περίμενα και το Face ID απλά απίστευτο το μόνο που δεν με τρελαίνει είναι η μπαταρία νομίζω ότι κυμαίνεται στα ότι πλαίσια του

Έχει πολύ καλύτερη από το εφτά αλλά όχι καλύτερη από το πλας. Κάνε του μερικές φορτίσεις και θα δεις την διαφορά

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1427   metallurgy

metallurgy

iPH Addict

• 833 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 18/12/2017 - 08:52

Καλημέρα παίδες

Εγω το έχω κανα μηνα.. Εκανα μερικές αλλαγές με τις τοποθεσιες των λειτουργιών της apple (αφησα τα βασικα ) έκοψα τις ανανεώσεις στο υπόβαθρο και μερικά άλλα  ''καλούδια'' που δεν μ χρειάζονται.

Το βάζω 6 το απόγευμα χτές μια φορά και γω να το φορτίσω 100% και στις 8 σήμερα  που ξύπνησα μετα  απο 8 ώρες ύπνο ήταν στο 55% .. Εγραφε 3 ώρες χρήση (βιντεάκια και social media full) , και 11 ώρες αναμονή. Το φορτίζω με τον 10W, 2.1A φορτιστή Toυ ipad. Πώς σας φαίνεται θέλω να μ πείτε.

Επίσης το έβαλα να φορτίσει πρίν και τώρα στην μπαταρία δείχνει αυτό. Οπως σας ειπα έχω βγάλει την ανανέωση εφαρμογών στο υπόβαθρο. Να του κάνω και ενα restart λετε?

25520071_10214932304321951_357332547_n.j

#1428   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 18/12/2017 - 10:26

Καλημέρα παίδες
Εγω το έχω κανα μηνα.. Εκανα μερικές αλλαγές με τις τοποθεσιες των λειτουργιών της apple (αφησα τα βασικα ) έκοψα τις ανανεώσεις στο υπόβαθρο και μερικά άλλα ''καλούδια'' που δεν μ χρειάζονται.
Το βάζω 6 το απόγευμα χτές μια φορά και γω να το φορτίσω 100% και στις 8 σήμερα που ξύπνησα μετα απο 8 ώρες ύπνο ήταν στο 55% .. Εγραφε 3 ώρες χρήση (βιντεάκια και social media full) , και 11 ώρες αναμονή. Το φορτίζω με τον 10W, 2.1A φορτιστή Toυ ipad. Πώς σας φαίνεται θέλω να μ πείτε.
Επίσης το έβαλα να φορτίσει πρίν και τώρα στην μπαταρία δείχνει αυτό. Οπως σας ειπα έχω βγάλει την ανανέωση εφαρμογών στο υπόβαθρο. Να του κάνω και ενα restart λετε?
25520071_10214932304321951_357332547_n.j

Εγώ θα έλεγα να μην ασχολείστε τόσο με την μπαταρία επειδή λέει κάποιος ότι του βγάζει δυο μέρες άνετα η μπαταρία δεν σημαίνει ότι πρέπει να ισχύει και στου υπόλοιπους. Είναι ανάλογα πως χρησιμοποιεί ο καθένας την συσκευή του, εμένα μου βγάζει με πλήρης φόρτιση από το πρωί Στις 10 με 10 το βράδυ. Ανανεώσεις στο υπόβαθρο για μένα απενεργοποίησε μόνο όσες εφαρμογές δεν δουλεύεις. Υπηρεσίες τοποθεσίας δεν ξέρω ποσο μπαταρία τραβάει. Αυτό που βλέπω στο screenshoot είναι ότι δεν έχεις καλό σήμα κάτι το οποίο τραβάει πολύ ενέργεια, αν είναι έτσι το 4g γύρισε το σε 3g και αν έχεις καλύτερο σήμα θα δεις και καλύτερη αυτονομία

#1429   metallurgy

metallurgy

iPH Addict

• 833 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2017 - 11:03

Ναι μεσα στο σπιτι και γενικα στο περιστερι που μετακομισα δεν εχουμε καλο σημα. Σε ευχαριστω morgan

#1430   adinamos

adinamos

iPH Member

• 262 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 18/12/2017 - 11:41

Να πω και εγω την αποψή μου για το Χ μετα απο 5 μερες κατοχής του: Κομψό, υπερεκτιμημένο, απολαυστικό στη χρήση. Το μέγεθος μου φαίνεται παράξενο κάπως (ερχόμενος απο πλας), το οποίο καταλαβαίων στο πληκτρολόγιο που τα γραμματα ειναι πιο μικρά και κάπως 'δυσκολεύομαι' να γραψω με την ιδια άνεση που έγραφα στο πλας. Όβεραλ ευχαριστημένος, του χρόνου αν βγει Χ πλας θα το τιμήσω μάλλον.

#1431   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12,917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 18/12/2017 - 11:57

προσωπικά την έκανα από το Χ και πίσω ξανά στο plus ένα μηνα και κάτι πάλευα μέσα μου άλλα δεν .....τελικά ξανά 8Plus και πάμε για του χρόνου για  το X plus . 

#1432   loukandr

loukandr

iPH Member

• 248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 18/12/2017 - 12:01

προσωπικά την έκανα από το Χ και πίσω ξανά στο plus ένα μηνα και κάτι πάλευα μέσα μου άλλα δεν .....τελικά ξανά 8Plus και πάμε για του χρόνου για  το X plus . 

Τελικά η δύναμη της συνήθειας για τον καθένα δεν ξεπερνιέται εύκολα.  ;)

Και εγώ παλαιότερα είχα πάρει το 6 plus και το επέστρεψα μέσα σε 15 ημέρες πίσω στο Apple Store και το άλλαξα και με το απλό λόγω μεγέθους.

Φέτος που το άλλαξα, είπα ας πάω στο 8 plus και πάλι τα ίδια το έδωσα λόγω μεγέθους και πήγα στο X. Το πάλευα κι εγώ αλλά δεν...   :)

Τελευταία επεξεργασία από: loukandr, 18/12/2017 - 12:03.

#1433   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12,917 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2017 - 12:03

Τελικά η δύναμη της συνήθειας για τον καθένα δεν ξεπερνιέται εύκολα.  ;)

Και εγώ παλαιότερα είχα πάρει το 6 plus και το επέστρεψα μέσα σε 15 ημέρες πίσω στο Apple Store και το άλλαξα και με το απλό λόγω μεγέθους.

Φέτος που το άλλαξα, είπα ας πάω στο 8 plus και πάλι τα ίδια το έδωσα λόγω μεγέθους και πήγα στο X.  :)

σωστά όπου μάθει ο καθένας  :rolleyes:

#1434   stelpanta

stelpanta

iPH User

• 193 μηνύματα
  • Twitter:@upiter0330

Δημοσίευση 18/12/2017 - 14:14

Καλησπέρα σε όλους, χρήστης κ εγώ του Plus από το 6 και μετά συνέχεια με όλα τα επόμενα τηλέφωνα,κάτοχος τώρα του 8 Plus..πήρα το x πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του αλλά την άλλη ημέρα το έβαλα αγγελία..αν κ μου άρεσε πολύ το design και η οθόνη του αλλά ποιο στενό δυστυχώς και μικρό,βέβαια ακόμα παλεύω μήπως και πάρω το x ξανά κ μήπως βιάστικα να το δώσω (μικρόβιο )..ήθελα λοιπόν να ρωτήσω απλά όλους τους κατόχους iphone Plus μέχρι τώρα το ότι αν υπήρχε φέτος Χ Plus ή X απλό ποιο μοντέλο θα προτιμούσαν για να αντικαταστήσουν το παλιό Plus τους,έτσι πληροφοριακά..καλορίζικο σε όλους και καλές γιορτές φίλοι του μήλου !!

Τελευταία επεξεργασία από: stelpanta, 18/12/2017 - 14:16.

#1435   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12,917 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2017 - 14:20

όσοι έχουν Plus αν υπήρχε φέτος επιλογή χ και plus x νομίζω όλοι το  x plus Θα αγόραζαν .

#1436   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 18/12/2017 - 14:30

όσοι έχουν Plus αν υπήρχε φέτος επιλογή χ και plus x νομίζω όλοι το  x plus Θα αγόραζαν .

και εγω γυρισα σε plus.ειχα δηλωσει once you go Plus you never go back.ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΘΟΝΗ και μπαταρια.

συμβιβαζομαι λοιπον με τον ογκο οταν μου προσφερει τοσα παραπανω.

#1437   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 18/12/2017 - 14:34

και δεν το λεω υποτιμικα ή ειρωνικα για τους κατοχους του Χ ,φοβερη συσκευη φουτουριστικη αλλα θεωρω οτι μαθαμε με κουμπι μπαταρια κ οθονη μεγαλη.

#1438   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12,917 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2017 - 14:38

το κουμπί δεν με ενόχλησε καθόλου ίσα ίσα ,αλλά μπαταρία  και οθόνη ναι πλέον άρχιζε να με ενοχλεί . 

#1439   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9,340 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2017 - 14:38

και δεν το λεω υποτιμικα ή ειρωνικα για τους κατοχους του Χ ,φοβερη συσκευη φουτουριστικη αλλα θεωρω οτι μαθαμε με κουμπι μπαταρια κ οθονη μεγαλη.

Κάποτε μάθαμε σε κουμπάκια και σε πένες και αρχεία tar των windows ce και κορόιδευαν η ms τα iphone οτι θα πατώσουν και κοίτα που έφτασαν. Υπομονή ας μην το κρίνουμε ακόμα διότι θα οδηγηθούμε σε λάθος συμπεράσματα. Με το επόμενο iphone θα μπορούμε να το κρίνουμε αν η απώλεια κουμπιού ήταν σημαντική ή όχι . 

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 18/12/2017 - 14:39.

#1440   stelpanta

stelpanta

iPH User

• 193 μηνύματα
  • Twitter:@upiter0330

Δημοσίευση 18/12/2017 - 14:51

Το χ είναι τηλεφωναρα γενικώς,δεν είχα κανένα θέμα με το κουμπί μόνο λίγο με το ιδιαίτερο reachability..λίγο ποιο αργό σε σχέση με την λειτουργείς με το διπλό tap στο κουμπί,αν ήταν σε οθόνη του Plus ίδιας τεχνολογίας και ίδιο design θα έσκιζε.Αλλα η  φαίνεται μάζεψε φέτος όλες τις πωλήσεις και του χρόνου πάλι θα τουμπανιάσει το Plus για να πουλήσει τρελα..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες