Έχει πολύ καλύτερη από το εφτά αλλά όχι καλύτερη από το πλας. Κάνε του μερικές φορτίσεις και θα δεις την διαφοράΤο έχω στα χέρια μ εδώ και 2 μέρες η μετάβαση από το 7 στο Χ(256 sg) δεν ήταν δύσκολη.Το κινητό είναι όντως φοβερό η οθόνη είναι απίστευτη, το κουμπί ούτε που το κατάλαβα ότι λυπεί η κάμερα όπως την περίμενα και το Face ID απλά απίστευτο το μόνο που δεν με τρελαίνει είναι η μπαταρία νομίζω ότι κυμαίνεται στα ότι πλαίσια του
Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 17/12/2017 - 19:18
Ad
Δημοσίευση 18/12/2017 - 08:52
Καλημέρα παίδες
Εγω το έχω κανα μηνα.. Εκανα μερικές αλλαγές με τις τοποθεσιες των λειτουργιών της apple (αφησα τα βασικα ) έκοψα τις ανανεώσεις στο υπόβαθρο και μερικά άλλα ''καλούδια'' που δεν μ χρειάζονται.
Το βάζω 6 το απόγευμα χτές μια φορά και γω να το φορτίσω 100% και στις 8 σήμερα που ξύπνησα μετα απο 8 ώρες ύπνο ήταν στο 55% .. Εγραφε 3 ώρες χρήση (βιντεάκια και social media full) , και 11 ώρες αναμονή. Το φορτίζω με τον 10W, 2.1A φορτιστή Toυ ipad. Πώς σας φαίνεται θέλω να μ πείτε.
Επίσης το έβαλα να φορτίσει πρίν και τώρα στην μπαταρία δείχνει αυτό. Οπως σας ειπα έχω βγάλει την ανανέωση εφαρμογών στο υπόβαθρο. Να του κάνω και ενα restart λετε?
Δημοσίευση 18/12/2017 - 10:26
Εγώ θα έλεγα να μην ασχολείστε τόσο με την μπαταρία επειδή λέει κάποιος ότι του βγάζει δυο μέρες άνετα η μπαταρία δεν σημαίνει ότι πρέπει να ισχύει και στου υπόλοιπους. Είναι ανάλογα πως χρησιμοποιεί ο καθένας την συσκευή του, εμένα μου βγάζει με πλήρης φόρτιση από το πρωί Στις 10 με 10 το βράδυ. Ανανεώσεις στο υπόβαθρο για μένα απενεργοποίησε μόνο όσες εφαρμογές δεν δουλεύεις. Υπηρεσίες τοποθεσίας δεν ξέρω ποσο μπαταρία τραβάει. Αυτό που βλέπω στο screenshoot είναι ότι δεν έχεις καλό σήμα κάτι το οποίο τραβάει πολύ ενέργεια, αν είναι έτσι το 4g γύρισε το σε 3g και αν έχεις καλύτερο σήμα θα δεις και καλύτερη αυτονομίαΚαλημέρα παίδες
Εγω το έχω κανα μηνα.. Εκανα μερικές αλλαγές με τις τοποθεσιες των λειτουργιών της apple (αφησα τα βασικα ) έκοψα τις ανανεώσεις στο υπόβαθρο και μερικά άλλα ''καλούδια'' που δεν μ χρειάζονται.
Το βάζω 6 το απόγευμα χτές μια φορά και γω να το φορτίσω 100% και στις 8 σήμερα που ξύπνησα μετα απο 8 ώρες ύπνο ήταν στο 55% .. Εγραφε 3 ώρες χρήση (βιντεάκια και social media full) , και 11 ώρες αναμονή. Το φορτίζω με τον 10W, 2.1A φορτιστή Toυ ipad. Πώς σας φαίνεται θέλω να μ πείτε.
Επίσης το έβαλα να φορτίσει πρίν και τώρα στην μπαταρία δείχνει αυτό. Οπως σας ειπα έχω βγάλει την ανανέωση εφαρμογών στο υπόβαθρο. Να του κάνω και ενα restart λετε?
Δημοσίευση 18/12/2017 - 11:03
Δημοσίευση 18/12/2017 - 11:41
Να πω και εγω την αποψή μου για το Χ μετα απο 5 μερες κατοχής του: Κομψό, υπερεκτιμημένο, απολαυστικό στη χρήση. Το μέγεθος μου φαίνεται παράξενο κάπως (ερχόμενος απο πλας), το οποίο καταλαβαίων στο πληκτρολόγιο που τα γραμματα ειναι πιο μικρά και κάπως 'δυσκολεύομαι' να γραψω με την ιδια άνεση που έγραφα στο πλας. Όβεραλ ευχαριστημένος, του χρόνου αν βγει Χ πλας θα το τιμήσω μάλλον.
Δημοσίευση 18/12/2017 - 11:57
προσωπικά την έκανα από το Χ και πίσω ξανά στο plus ένα μηνα και κάτι πάλευα μέσα μου άλλα δεν .....τελικά ξανά 8Plus και πάμε για του χρόνου για το X plus .
Δημοσίευση 18/12/2017 - 12:01
προσωπικά την έκανα από το Χ και πίσω ξανά στο plus ένα μηνα και κάτι πάλευα μέσα μου άλλα δεν .....τελικά ξανά 8Plus και πάμε για του χρόνου για το X plus .
Τελικά η δύναμη της συνήθειας για τον καθένα δεν ξεπερνιέται εύκολα.
Και εγώ παλαιότερα είχα πάρει το 6 plus και το επέστρεψα μέσα σε 15 ημέρες πίσω στο Apple Store και το άλλαξα και με το απλό λόγω μεγέθους.
Φέτος που το άλλαξα, είπα ας πάω στο 8 plus και πάλι τα ίδια το έδωσα λόγω μεγέθους και πήγα στο X. Το πάλευα κι εγώ αλλά δεν...
Τελευταία επεξεργασία από: loukandr, 18/12/2017 - 12:03
Δημοσίευση 18/12/2017 - 12:03
Τελικά η δύναμη της συνήθειας για τον καθένα δεν ξεπερνιέται εύκολα.
Και εγώ παλαιότερα είχα πάρει το 6 plus και το επέστρεψα μέσα σε 15 ημέρες πίσω στο Apple Store και το άλλαξα και με το απλό λόγω μεγέθους.
Φέτος που το άλλαξα, είπα ας πάω στο 8 plus και πάλι τα ίδια το έδωσα λόγω μεγέθους και πήγα στο X.
σωστά όπου μάθει ο καθένας
Δημοσίευση 18/12/2017 - 14:14
Τελευταία επεξεργασία από: stelpanta, 18/12/2017 - 14:16
Δημοσίευση 18/12/2017 - 14:20
όσοι έχουν Plus αν υπήρχε φέτος επιλογή χ και plus x νομίζω όλοι το x plus Θα αγόραζαν .
Δημοσίευση 18/12/2017 - 14:30
όσοι έχουν Plus αν υπήρχε φέτος επιλογή χ και plus x νομίζω όλοι το x plus Θα αγόραζαν .
και εγω γυρισα σε plus.ειχα δηλωσει once you go Plus you never go back.ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΘΟΝΗ και μπαταρια.
συμβιβαζομαι λοιπον με τον ογκο οταν μου προσφερει τοσα παραπανω.
Δημοσίευση 18/12/2017 - 14:34
και δεν το λεω υποτιμικα ή ειρωνικα για τους κατοχους του Χ ,φοβερη συσκευη φουτουριστικη αλλα θεωρω οτι μαθαμε με κουμπι μπαταρια κ οθονη μεγαλη.
Δημοσίευση 18/12/2017 - 14:38
το κουμπί δεν με ενόχλησε καθόλου ίσα ίσα ,αλλά μπαταρία και οθόνη ναι πλέον άρχιζε να με ενοχλεί .
Δημοσίευση 18/12/2017 - 14:38
και δεν το λεω υποτιμικα ή ειρωνικα για τους κατοχους του Χ ,φοβερη συσκευη φουτουριστικη αλλα θεωρω οτι μαθαμε με κουμπι μπαταρια κ οθονη μεγαλη.
Κάποτε μάθαμε σε κουμπάκια και σε πένες και αρχεία tar των windows ce και κορόιδευαν η ms τα iphone οτι θα πατώσουν και κοίτα που έφτασαν. Υπομονή ας μην το κρίνουμε ακόμα διότι θα οδηγηθούμε σε λάθος συμπεράσματα. Με το επόμενο iphone θα μπορούμε να το κρίνουμε αν η απώλεια κουμπιού ήταν σημαντική ή όχι .
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 18/12/2017 - 14:39
Δημοσίευση 18/12/2017 - 14:51
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες