Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Please log in to reply
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1441   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 18/12/2017 - 15:00

Δεν συμφωνώ με κανέναν για την επιστροφή από x σε plus,γιατί πιστεύω ότι είναι κινηση αυτεπιστροφη.
Τώρα πως βολεύει κάποιους στο χέρι το plus αυτό πάλι μου φαίνεται περίεργο και ας ειχα 3 χρόνια plus: τηλέφωναρα αλλά άβολο.
Τώρα τι θα κάνουμε σε έναν χρόνο αυτό θα το δείξει το μέλλον .
Βέβαια περί ορέξεως κανένα σχόλιο.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1442   boxer

boxer

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 18/12/2017 - 17:18

Συμφωνώ το Χ είναι ότι καλύτερο υπάρχει... και εγώ plus έχω αλλά το Χ ειναι ο ιδανικός συνδιασμός οθόνης με φορητότητα. Όταν όλες οι εφαρμογές εναρμονιστούν με την οθόνη του X τότε θα φανούν οι τεράστιες διαφορές με το plus. Έχω πάει να το δω μήπως και με αποτρέψει κάτι για να μην το αγοράσω... δεν μπορώ να βρω κάτι... το μόνο που καταφέρνω ειναι να μπω στην μπρίζα για να το αγοράσω. Εάν έχεις plus και πας πάλι σε plus σχεδιαστικά είναι το ίδιο και τις πρώτες ημέρες θα έχεις την εντύπωση ότι δεν έχεις αλλάξει συσκευή. Τώρα να περιμένει κάποιος να αγοράσει το X plus ειναι απόλυτα κατανοητό. Αυτό με το κουμπί πάντως δεν είναι δικαιολογία, είναι το παρελθόν...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: boxer, 18/12/2017 - 17:19.

#1443   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1,441 μηνύματα

Δημοσίευση 18/12/2017 - 19:43

Βρε παιδιά πως γίνεται να πηγαίνετε από το ένα στο άλλο έτσι απλά; Τόσα πολλά λεφτά έχετε; Γιατί δεν νομίζω ακόμη και ενός μηνός σε αγγελία να μην έχει χάσει αξία..
Τώρα κάθε φορα που βρίσκομαι σε κατάστημα χαζεύω το x αλλα πάντα μου φαίνεται μικρό σαν συσκευή. Βασικά δουλεύω το Plus σχεδόν με το ένα χέρι για μένα είναι το ιδανικό μέγεθος συσκευής

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

#1444   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19,675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 18/12/2017 - 21:07

Βρε παιδιά πως γίνεται να πηγαίνετε από το ένα στο άλλο έτσι απλά; Τόσα πολλά λεφτά έχετε; Γιατί δεν νομίζω ακόμη και ενός μηνός σε αγγελία να μην έχει χάσει αξία..
Τώρα κάθε φορα που βρίσκομαι σε κατάστημα χαζεύω το x αλλα πάντα μου φαίνεται μικρό σαν συσκευή. Βασικά δουλεύω το Plus σχεδόν με το ένα χέρι για μένα είναι το ιδανικό μέγεθος συσκευής

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Φυσικά και όχι απλά ο καθένας κοιτάζει την κ@λα του να την κάνει και να ξοδέψει όπου εκείνος - η επιθυμεί . Και μην ξεχνάς υπάρχουν και άτοκες δόσεις που μπορεί εύκολα κάποιος να το αποκτήσει και να μην του φανούν και τα χρήματα . ;-)

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1445   mmarga

mmarga

iPH Enthousiast

• 390 μηνύματα
  • Twitter:@maikmarga
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:maikmarga

Δημοσίευση 19/12/2017 - 09:56

Σήμερα πρόσεξα πως το επάνω ηχείο έχει χάσει την ποιότητα του ακούγεται θαμπά και χαμηλά!

Δεν θυμάμαι εαν έγινε μετά την αναβάθμιση...θελω να πω δεν ξερω εαν ειναι θεμα hardware or software!

Μέχρι προσφάτως οσο θυμάμαι τέλος πάντων ηταν μια χαρά και απο ένταση και απο ποιότητα.

Κανείς άλλος έχει τέτοιο πρόβλημα?
Καλήμερα.

Τελευταία επεξεργασία από: mmarga, 19/12/2017 - 09:57.

#1446   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19,675 μηνύματα

Δημοσίευση 19/12/2017 - 09:58

Σήμερα πρόσεξα πως το επάνω ηχείο έχει χάσει την ποιότητα του ακούγεται θαμπά και χαμηλά!

Δεν θυμάμαι εαν έγινε μετά την αναβάθμιση...θελω να πω δεν ξερω εαν ειναι θεμα hardware or software!

Μέχρι προσφάτως οσο θυμάμαι τέλος πάντων ηταν μια χαρά και απο ένταση και απο ποιότητα.

Κανείς άλλος έχει τέτοιο πρόβλημα?
Καλήμερα.

Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα αλλά για να είσαι σίγουρος μήπως είναι η ιδέα σου δες το δίπλα δίπλα με ένα άλλο για να το επιβεβαιώσεις πρώτα .

#1447   mmarga

mmarga

iPH Enthousiast

• 390 μηνύματα

Δημοσίευση 19/12/2017 - 10:02

Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα αλλά για να είσαι σίγουρος μήπως είναι η ιδέα σου δες το δίπλα δίπλα με ένα άλλο για να το επιβεβαιώσεις πρώτα .

Ειμαι σίγουρος γιατι και ο ηχος κλήσης οταν επιλέγω ακούγεται απο επάνω το ιδιο χάλια ενω πριν ηταν μια χαρα.

Το θεμα ειναι τι κανω τωρα που ουτε μηνα δεν εχει κλεισει!

Οπα έφτιαξε μετα απο Restart!!
Ευτυχώς ολα καλα!

Τελευταία επεξεργασία από: mmarga, 19/12/2017 - 10:11.

#1448   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19,675 μηνύματα

Δημοσίευση 19/12/2017 - 10:10

Ειμαι σίγουρος γιατι και ο ηχος κλήσης οταν επιλέγω ακούγεται απο επάνω το ιδιο χάλια ενω πριν ηταν μια χαρα.

Αφήνεις να περάσουν οι γιορτές και το πας service είναι κρίμα να το αφήσεις έτσι . Μια τελευταία δοκιμή βέβαια είναι να του κάνεις reset και να δεις μήπως και φτιάξει δύσκολο αλλά η ελπίδα λένε πεθαίνει πάντα τελευταία .

#1449   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3,766 μηνύματα
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 19/12/2017 - 10:11

Κανα hard reset έκανες ;

#1450   mmarga

mmarga

iPH Enthousiast

• 390 μηνύματα

Δημοσίευση 19/12/2017 - 10:50

Αφήνεις να περάσουν οι γιορτές και το πας service είναι κρίμα να το αφήσεις έτσι . Μια τελευταία δοκιμή βέβαια είναι να του κάνεις reset και να δεις μήπως και φτιάξει δύσκολο αλλά η ελπίδα λένε πεθαίνει πάντα τελευταία .

Ευτυχώς ολα καλα!

#1451   mmarga

mmarga

iPH Enthousiast

• 390 μηνύματα

Δημοσίευση 19/12/2017 - 10:50

Κανα hard reset έκανες ;

Ευτυχώς ολα καλα!

#1452   metallurgy

metallurgy

iPH Addict

• 833 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 19/12/2017 - 18:12

Εβγαλα το facebook , το εκανα παλι εγκατάσταση, χωρις autoplay στα βιντεο, και χωρίς ανανεωση στο υπόβαθρό.. Επίσης έβγαλα την δικτύωση wifi απο τις υπηρεσίες συστήματος στην τοποθεσία και με την ίδια χρήση βγάζω την μέρα παντελώς άνετα πλεον και το φορτίζω την επόμενη μέρα το πρωί έχοντας ακομα 30% ..Cool

#1453   zartius

zartius

iPH User

• 166 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 19/12/2017 - 22:20

Απο 6s plus σε iphone X μπορω να πω οτι τελικα δεν με ενοχλησε η διαφορα στην οθονη εκτος απο μερικες εφαρμογες που δεν εχουν φτιαχτει για Χ οποτε εκει ειναι θεμα ειδικα το remote desktop της Microsoft που εμπαινα δουλεια και τωρα ειναι μια σταλια σε σχεση με του Plus την οθονη γιατι στο Χ πεταει πανω κατω μαυρα αλλα πιστευω θα φτιαχτει στην πορεια.

Μια απορια μεγαλη εχω επειδη ζελατινες δεν βρηκα πουθενα για την οθονη πηρα της spigen κρυσταλο οπου τελικα κλασικα ηταν ολικη αποτυχια η προσπαθεια να το βαλω χωρις κουμπι να αλφαδιαζω κατω και στην τοση ωρα που εκανα τελικα περασαν μεσα σκονες και με το βαλε βγαλε ειναι σαν μην πω.....

Εχει κανεις να προτεινει καποιο προστατευτικο γυαλι ποιοτικο δοκιμασμενο για Χ που να βρω ευκολα στην ελληνικη αγορα?

Ευχαριστω !!!!

#1454   Habo

Habo

iPH Member

• 326 μηνύματα

Δημοσίευση 20/12/2017 - 17:14

παιδια εχω παρατηρησει οτι μου ζεσταινεται στην περιοχη της καμερας ?? το κινητο το εχω μια μερα...

εχετε δει κατι τετοιο εσεις?

#1455   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 21/12/2017 - 09:50

παιδια εχω παρατηρησει οτι μου ζεσταινεται στην περιοχη της καμερας ?? το κινητο το εχω μια μερα...
εχετε δει κατι τετοιο εσεις?

Καλημέρα
Πως σου ζεστάθηκε ; Μήπως είχες χρησημοποιησει πολύ ώρα την κάμερα η το βίντεο;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια