Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 18/12/2017 - 15:00
Τώρα πως βολεύει κάποιους στο χέρι το plus αυτό πάλι μου φαίνεται περίεργο και ας ειχα 3 χρόνια plus: τηλέφωναρα αλλά άβολο.
Τώρα τι θα κάνουμε σε έναν χρόνο αυτό θα το δείξει το μέλλον .
Βέβαια περί ορέξεως κανένα σχόλιο.
Ad
Δημοσίευση 18/12/2017 - 17:18
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: boxer, 18/12/2017 - 17:19.
Δημοσίευση 18/12/2017 - 19:43
Τώρα κάθε φορα που βρίσκομαι σε κατάστημα χαζεύω το x αλλα πάντα μου φαίνεται μικρό σαν συσκευή. Βασικά δουλεύω το Plus σχεδόν με το ένα χέρι για μένα είναι το ιδανικό μέγεθος συσκευής
Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Δημοσίευση 18/12/2017 - 21:07
Βρε παιδιά πως γίνεται να πηγαίνετε από το ένα στο άλλο έτσι απλά; Τόσα πολλά λεφτά έχετε; Γιατί δεν νομίζω ακόμη και ενός μηνός σε αγγελία να μην έχει χάσει αξία..
Τώρα κάθε φορα που βρίσκομαι σε κατάστημα χαζεύω το x αλλα πάντα μου φαίνεται μικρό σαν συσκευή. Βασικά δουλεύω το Plus σχεδόν με το ένα χέρι για μένα είναι το ιδανικό μέγεθος συσκευής
Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Φυσικά και όχι απλά ο καθένας κοιτάζει την κ@λα του να την κάνει και να ξοδέψει όπου εκείνος - η επιθυμεί . Και μην ξεχνάς υπάρχουν και άτοκες δόσεις που μπορεί εύκολα κάποιος να το αποκτήσει και να μην του φανούν και τα χρήματα . ;-)
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 19/12/2017 - 09:56
Σήμερα πρόσεξα πως το επάνω ηχείο έχει χάσει την ποιότητα του ακούγεται θαμπά και χαμηλά!
Δεν θυμάμαι εαν έγινε μετά την αναβάθμιση...θελω να πω δεν ξερω εαν ειναι θεμα hardware or software!
Μέχρι προσφάτως οσο θυμάμαι τέλος πάντων ηταν μια χαρά και απο ένταση και απο ποιότητα.
Κανείς άλλος έχει τέτοιο πρόβλημα?
Καλήμερα.
Τελευταία επεξεργασία από: mmarga, 19/12/2017 - 09:57.
Δημοσίευση 19/12/2017 - 09:58
Σήμερα πρόσεξα πως το επάνω ηχείο έχει χάσει την ποιότητα του ακούγεται θαμπά και χαμηλά!
Δεν θυμάμαι εαν έγινε μετά την αναβάθμιση...θελω να πω δεν ξερω εαν ειναι θεμα hardware or software!
Μέχρι προσφάτως οσο θυμάμαι τέλος πάντων ηταν μια χαρά και απο ένταση και απο ποιότητα.
Κανείς άλλος έχει τέτοιο πρόβλημα?
Καλήμερα.
Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα αλλά για να είσαι σίγουρος μήπως είναι η ιδέα σου δες το δίπλα δίπλα με ένα άλλο για να το επιβεβαιώσεις πρώτα .
Δημοσίευση 19/12/2017 - 10:02
Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα αλλά για να είσαι σίγουρος μήπως είναι η ιδέα σου δες το δίπλα δίπλα με ένα άλλο για να το επιβεβαιώσεις πρώτα .
Ειμαι σίγουρος γιατι και ο ηχος κλήσης οταν επιλέγω ακούγεται απο επάνω το ιδιο χάλια ενω πριν ηταν μια χαρα.
Το θεμα ειναι τι κανω τωρα που ουτε μηνα δεν εχει κλεισει!
Οπα έφτιαξε μετα απο Restart!!
Ευτυχώς ολα καλα!
Τελευταία επεξεργασία από: mmarga, 19/12/2017 - 10:11.
Δημοσίευση 19/12/2017 - 10:10
Ειμαι σίγουρος γιατι και ο ηχος κλήσης οταν επιλέγω ακούγεται απο επάνω το ιδιο χάλια ενω πριν ηταν μια χαρα.
Αφήνεις να περάσουν οι γιορτές και το πας service είναι κρίμα να το αφήσεις έτσι . Μια τελευταία δοκιμή βέβαια είναι να του κάνεις reset και να δεις μήπως και φτιάξει δύσκολο αλλά η ελπίδα λένε πεθαίνει πάντα τελευταία .
Δημοσίευση 19/12/2017 - 10:11
Κανα hard reset έκανες ;Ειμαι σίγουρος γιατι και ο ηχος κλήσης οταν επιλέγω ακούγεται απο επάνω το ιδιο χάλια ενω πριν ηταν μια χαρα.
Δημοσίευση 19/12/2017 - 10:50
Αφήνεις να περάσουν οι γιορτές και το πας service είναι κρίμα να το αφήσεις έτσι . Μια τελευταία δοκιμή βέβαια είναι να του κάνεις reset και να δεις μήπως και φτιάξει δύσκολο αλλά η ελπίδα λένε πεθαίνει πάντα τελευταία .
Ευτυχώς ολα καλα!
Δημοσίευση 19/12/2017 - 10:50
Κανα hard reset έκανες ;
Ευτυχώς ολα καλα!
Δημοσίευση 19/12/2017 - 18:12
Εβγαλα το facebook , το εκανα παλι εγκατάσταση, χωρις autoplay στα βιντεο, και χωρίς ανανεωση στο υπόβαθρό.. Επίσης έβγαλα την δικτύωση wifi απο τις υπηρεσίες συστήματος στην τοποθεσία και με την ίδια χρήση βγάζω την μέρα παντελώς άνετα πλεον και το φορτίζω την επόμενη μέρα το πρωί έχοντας ακομα 30% ..Cool
Δημοσίευση 19/12/2017 - 22:20
Απο 6s plus σε iphone X μπορω να πω οτι τελικα δεν με ενοχλησε η διαφορα στην οθονη εκτος απο μερικες εφαρμογες που δεν εχουν φτιαχτει για Χ οποτε εκει ειναι θεμα ειδικα το remote desktop της Microsoft που εμπαινα δουλεια και τωρα ειναι μια σταλια σε σχεση με του Plus την οθονη γιατι στο Χ πεταει πανω κατω μαυρα αλλα πιστευω θα φτιαχτει στην πορεια.
Μια απορια μεγαλη εχω επειδη ζελατινες δεν βρηκα πουθενα για την οθονη πηρα της spigen κρυσταλο οπου τελικα κλασικα ηταν ολικη αποτυχια η προσπαθεια να το βαλω χωρις κουμπι να αλφαδιαζω κατω και στην τοση ωρα που εκανα τελικα περασαν μεσα σκονες και με το βαλε βγαλε ειναι σαν μην πω.....
Εχει κανεις να προτεινει καποιο προστατευτικο γυαλι ποιοτικο δοκιμασμενο για Χ που να βρω ευκολα στην ελληνικη αγορα?
Ευχαριστω !!!!
Δημοσίευση 20/12/2017 - 17:14
παιδια εχω παρατηρησει οτι μου ζεσταινεται στην περιοχη της καμερας ?? το κινητο το εχω μια μερα...
εχετε δει κατι τετοιο εσεις?
Δημοσίευση 21/12/2017 - 09:50
Καλημέραπαιδια εχω παρατηρησει οτι μου ζεσταινεται στην περιοχη της καμερας ?? το κινητο το εχω μια μερα...
εχετε δει κατι τετοιο εσεις?
Πως σου ζεστάθηκε ; Μήπως είχες χρησημοποιησει πολύ ώρα την κάμερα η το βίντεο;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 18
0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες