Απο το σημείο της καμερασ ξεκινά να ζεσταίνεται και σε μένα μετά από έντονη χρήση. Ίσως επειδή εκεί έχει μέταλλο. Βέβαια σε λογικά πλαίσια είναι η θερμοκρασίαπαιδια εχω παρατηρησει οτι μου ζεσταινεται στην περιοχη της καμερας ?? το κινητο το εχω μια μερα...
εχετε δει κατι τετοιο εσεις?
Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 21/12/2017 - 12:45
Ad
Δημοσίευση 21/12/2017 - 13:07
Sent from my Pixel XL using Tapatalk
Δημοσίευση 21/12/2017 - 22:54
Έχω να πω πωσ στα βίντεο στο YouTube δεν τίθεται για εμένα θέμα με το notch γιατί όπως παρατήρησα κάνοντας ζοομ χάνεις εκτός του σημείου εκείνου και εικόνα από ολη την υπόλοιπη οθόνη
Ήρθε με την 11.1.2 οπότε ανοιχτό το ενδεχόμενο jailbreak
Παρατηρώ ένα θέμα με την ευαισθησία της οθόνης στο άγγιγμα δηλαδή πωε χρειάζεται να πιεσω καποιεσ φορέα περισσότερο για να επιλεχθεί κάτι πχ στον chrome
Επίσης τα μέιλ έρχονται πιο αργά από ότι στο s7 edge...
Αυτα
Επίσης θα ήθελα να ρωτησω ποιο πληκτρολόγιο χρησιμοποιείται? Έχει πρόβλεψη κειμένου στα ελληνικά?
Εγώ έχω βάλει το g board τησ Google αλλα έχει θέμα με το τελικό ς
Τελευταία επεξεργασία από: dimitrisnt, 21/12/2017 - 23:00
IPhone 15 pro - Macbook air m2
Δημοσίευση 21/12/2017 - 23:41
Δημοσίευση 21/12/2017 - 23:51
SwiftKey keyboard.. Είναι άψογο
Το έφερα προίκα από τα Android γιατί με βόλευε πολύ και μου βγάζει τις λέξεις που θα γράψω. Τόσα χρόνια είναι από τα καλύτερα app για εμένα.
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 22/12/2017 - 00:03
Μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος.. μετάβαση από plus και έχουμε τέτοιες ώρες με ποσοστό μπαταρίας 4% !! Μόνο που έβαλα λίγα δευτερόλεπτα το κινητό με την θήκη πάνω σε ασύρματο φορτιστή να δω αν δουλεύει με την θήκη!! Ασυναίσθητα πάει το δάχτυλο να πατήσει το κουμπί αλλά... δεεεεεν υπάρχει κουμπί!!!! ❤️
Δημοσίευση 22/12/2017 - 20:32
Σήμερα πήρα και το δικό μου ετά από ελάχιστες ωρεσ χρησης
Έχω να πω πωσ στα βίντεο στο YouTube δεν τίθεται για εμένα θέμα με το notch γιατί όπως παρατήρησα κάνοντας ζοομ χάνεις εκτός του σημείου εκείνου και εικόνα από ολη την υπόλοιπη οθόνη
Ήρθε με την 11.1.2 οπότε ανοιχτό το ενδεχόμενο jailbreak
Παρατηρώ ένα θέμα με την ευαισθησία της οθόνης στο άγγιγμα δηλαδή πωε χρειάζεται να πιεσω καποιεσ φορέα περισσότερο για να επιλεχθεί κάτι πχ στον chrome
Επίσης τα μέιλ έρχονται πιο αργά από ότι στο s7 edge...
Αυτα
Επίσης θα ήθελα να ρωτησω ποιο πληκτρολόγιο χρησιμοποιείται? Έχει πρόβλεψη κειμένου στα ελληνικά?
Εγώ έχω βάλει το g board τησ Google αλλα έχει θέμα με το τελικό ς
Καλορίζικο και από εδώ! Το swiftkey που λένε τα παιδιά είναι όντως πολύ καλό πληκτρολόγιο. Και εγώ το είχα στο Note 3.. Τώρα είμαι με το "μαμά"..
Αν θέλεις δες 3 εφαρμογές email εκτός της apple. Spark, outlook και airmail. Τώρα έχω το spark αλλά πριν δούλευα και το outlook. Στο mac mini εχω το airmail
Δημοσίευση 22/12/2017 - 21:27
Καλορίζικο και από εδώ! Το swiftkey που λένε τα παιδιά είναι όντως πολύ καλό πληκτρολόγιο. Και εγώ το είχα στο Note 3.. Τώρα είμαι με το "μαμά"..
Αν θέλεις δες 3 εφαρμογές email εκτός της apple. Spark, outlook και airmail. Τώρα έχω το spark αλλά πριν δούλευα και το outlook. Στο mac mini εχω το airmail
σε ευχαριστω !!
ναι το swiftkey εχω πλεον θα κοιταξω και τις εφαρμογες mail που μου προτεινεις
απλα μου εκανε εντυπωση το εξης οταν ειχα παρει το s7 edge και ειχα για λιγο παραλληλα το iphone 6 και εστελνα ενα μειλ απο το λαπτοπ πχ ερχοταν πολυ πιο αμεσα στο iphone ενω στο s7 καθυστερουσε
τωρα που εχω παραλληλα το s7 με το Χ ερχεται πιο γρηγορα στο s7....
κολλαω σε αυτο επειδη στην εργασια μου εχει σημασια η ταχυτητα ληψης καποιων μειλ
ενταξει ειναι αρχη ακομα ισως
Δημοσίευση 22/12/2017 - 21:36
Ψάχνω τόση ώρα και δεν μπορώ να βρω την απάντηση από πού ακυρώνουμε τη σταδιακή μείωση της έντασης του ήχου σε εισερχόμενη κλήση. Όταν δηλ. μας καλεί κάποιος, κουδουνίζει στη μέγιστη ένταση μία φορά και αμέσως η ένταση μειώνεται.
Δεν κοιτάζω το κινητό όταν το κάνει αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από: SoWasRed, 22/12/2017 - 21:37
Δημοσίευση 22/12/2017 - 22:40
Ρυθμισεις--γενικα--προσβασιμοτητα--face ID και προσοχή--δυνατοτητες προσοχής--κλεινεις τον διακόπτηΨάχνω τόση ώρα και δεν μπορώ να βρω την απάντηση από πού ακυρώνουμε τη σταδιακή μείωση της έντασης του ήχου σε εισερχόμενη κλήση. Όταν δηλ. μας καλεί κάποιος, κουδουνίζει στη μέγιστη ένταση μία φορά και αμέσως η ένταση μειώνεται.
Δεν κοιτάζω το κινητό όταν το κάνει αυτό.
Δημοσίευση 23/12/2017 - 00:46
Και μάλιστα πρώτη φορά είδα την πλάτη του να είναι πολύ ζεστη :-).
Τελευταία επεξεργασία από: KostasRodos29, 23/12/2017 - 00:46
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 23/12/2017 - 11:01
Αν δεν το χρειάζομαι στο μέλλον δεν θα μπορέσω να το ακυρωσω?
Τελευταία επεξεργασία από: dimitrisnt, 23/12/2017 - 11:02
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες