https://support.appl.../en-us/HT207594
Τελευταία επεξεργασία από: dimitrisnt, 23/12/2017 - 11:29
Δημοσίευση 23/12/2017 - 11:29
Τελευταία επεξεργασία από: dimitrisnt, 23/12/2017 - 11:29
IPhone 15 pro - Macbook air m2
Δημοσίευση 23/12/2017 - 12:04
Εδώ είσαι
Δημοσίευση 23/12/2017 - 12:13
RAVPower Qi kabellose Ladegerät für iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8 ( Schnelles Laden mit 7,5 W) und andere Qi-fähige Geräte inklusive GRATIS 24W QC 3.0 Adapter https://www.amazon.d...i_qBIpAb3M4Y312
Νίκο πριν λίγο το παρήγγειλα. Το θέμα είναι ότι τα αξεσουάρ κάποια ήρθαν κάποια έρχονται το τηλ άφαντο Χαχαχα. Βλέπω το Πάσχα με λαμπάδα να μου έρχεται γιατί με τον Άι Βασίλη χλωμό Χαχαχαχαχχα
Μεγειές καταρχάς.
Ακόμα στην αναμονή ε? Ρίξε άκυρο όπου έχεις κάνει προπαραγγελία και παρ'το απο αλλού..
Γιατί σε βλέπω και την άλλη βδομάδα με το RAV και το τηλ να το ψάχνεις πάλι.
Δημοσίευση 23/12/2017 - 12:23
Ευχαριστώ. Χαχαχα αυτό πιστεύω κι εγώ αλλά έχω επιδότηση και δεν μπορώ να πάω άλλου καρδιά μου ΧαχαχαχΜεγειές καταρχάς.
Ακόμα στην αναμονή ε? Ρίξε άκυρο όπου έχεις κάνει προπαραγγελία και παρ'το απο αλλού..
Τελευταία επεξεργασία από: pantelisn, 23/12/2017 - 12:24
Δημοσίευση 23/12/2017 - 20:00
Δημοσίευση 23/12/2017 - 20:07
το iphone x επιβραδύνεται προοδευτικά με την πάροδο του χρόνου και απαιτεί επανεκκίνηση....
Μια πραγματικά περίεργη συμπεριφορά που παρατηρούσα είναι ότι σε μια περίοδο 7-10 ημερών το τηλέφωνο φτάνει σε μια «κατάσταση»
όπου όλα τα κινούμενα σχέδια ξαφνικά γίνονται εξαιρετικά ασταθή (όπως πληκτρολογώντας στο πληκτρολόγιο, υπάρχει 1-2 δευτερόλεπτα καθυστέρηση
μετά από κάθε 5 γράμματα) ή στην πιο πρόσφατη εμφάνιση (χθες) - απάντησα σε μια τηλεφωνική κλήση και στη συνέχεια, όταν προσπάθησα να μεταβεί
σε άλλη εφαρμογή κατά τη διάρκεια της κλήσης, έπαιζε κυριολεκτικά την κινούμενη εικόνα "σμίκρυνση σε λίστα εφαρμογών" 1 καρέ ανά δευτερόλεπτο -
ουσιαστικά δεν μπόρεσα να μεταβιβάσω σε άλλη εφαρμογή. Μόλις έκλεισα την κλήση, το τηλέφωνο επέστρεψε στην κανονική λειτουργία μέχρι την επόμενη κλήση.
Κάθε φορά που φτάνει σε αυτό το κράτος μετά από περίπου 10 ή μερικές ημέρες, μια γρήγορη επανεκκίνηση του τηλεφώνου βάζει τα πάντα πίσω στο κανονικό,
αλλά βρίσκω αυτό να είναι πραγματικά περίεργη συμπεριφορά. Ποτέ δεν είχα αυτό σε ολόκληρο το έτος του iPhone 7 Plus και των προηγούμενων συσκευών μου -
στην πραγματικότητα δεν νομίζω ότι επανεκκίνησα το iPhone 7 Plus.
Έχω την συσκευή πολύ καιρό από την πρώτη εβδομάδα περίπου της κυκλοφορίας του δεν είχα κανένα και δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα . Σε ποιο iOS είσαι ? Βέβαια να πω ότι όσα update έβγαλε λόγω ελευθερίας ελεύθερου χρόνου τα έκανα με factory reset και as new δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό .
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 23/12/2017 - 20:07
Τελευταία επεξεργασία από: nikos25k, 23/12/2017 - 20:09
Δημοσίευση 23/12/2017 - 20:10
να το παω για αντικατασταση??
Κάνε μια καθαρή εγκατάσταση στο κινητό σου ξανά χωρίς να περάσεις μέσα όλο το Βόσπορο απλά τα απαραίτητα και δες το γιατί δεν νομίζω να έχει κάποιο πρόβλημα ίσως δεν πέρασε καλά το back up .
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 23/12/2017 - 20:30
Δημοσίευση 23/12/2017 - 22:34
Δημοσίευση 23/12/2017 - 23:09
να το παω για αντικατασταση??
ειμαι στο 10.2.1 τουσ πειρα τηλ. και μου ειπα οτι δεν ειναι προβλημα...και οτι χριαζεται που και που να το κανω επανεκινηση...
πω γίνεται να είσαι στην 10.2.1 σε iPhone X ;
Δημοσίευση 23/12/2017 - 23:11
11.2.1πω γίνεται να είσαι στην 10.2.1 σε iPhone X ;
Δημοσίευση 25/12/2017 - 00:43
το iphone x επιβραδύνεται προοδευτικά με την πάροδο του χρόνου και απαιτεί επανεκκίνηση....
Μια πραγματικά περίεργη συμπεριφορά που παρατηρούσα είναι ότι σε μια περίοδο 7-10 ημερών το τηλέφωνο φτάνει σε μια «κατάσταση»
όπου όλα τα κινούμενα σχέδια ξαφνικά γίνονται εξαιρετικά ασταθή (όπως πληκτρολογώντας στο πληκτρολόγιο, υπάρχει 1-2 δευτερόλεπτα καθυστέρηση
μετά από κάθε 5 γράμματα) ή στην πιο πρόσφατη εμφάνιση (χθες) - απάντησα σε μια τηλεφωνική κλήση και στη συνέχεια, όταν προσπάθησα να μεταβεί
σε άλλη εφαρμογή κατά τη διάρκεια της κλήσης, έπαιζε κυριολεκτικά την κινούμενη εικόνα "σμίκρυνση σε λίστα εφαρμογών" 1 καρέ ανά δευτερόλεπτο -
ουσιαστικά δεν μπόρεσα να μεταβιβάσω σε άλλη εφαρμογή. Μόλις έκλεισα την κλήση, το τηλέφωνο επέστρεψε στην κανονική λειτουργία μέχρι την επόμενη κλήση.
Κάθε φορά που φτάνει σε αυτό το κράτος μετά από περίπου 10 ή μερικές ημέρες, μια γρήγορη επανεκκίνηση του τηλεφώνου βάζει τα πάντα πίσω στο κανονικό,
αλλά βρίσκω αυτό να είναι πραγματικά περίεργη συμπεριφορά. Ποτέ δεν είχα αυτό σε ολόκληρο το έτος του iPhone 7 Plus και των προηγούμενων συσκευών μου -
στην πραγματικότητα δεν νομίζω ότι επανεκκίνησα το iPhone 7 Plus.
Δημοσίευση 25/12/2017 - 09:38
Μεγειές καταρχάς.
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες