Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 27/12/2017 - 18:28
Ad
Δημοσίευση 27/12/2017 - 18:30
Δημοσίευση 27/12/2017 - 18:31
Δεν μου το κάνει στην αρχή.. μετά από 3 μέρες χωρίς να το κλείσω... και μετά από hard reset διορθώνεται.. και μετά από 3 μέρες πάλι το ίδιο.. πήρα την στο service και μου είπα ότι έχει εμφανιστεί σε μερικές σησκευες αλλά στις περισσότερες ήταν θέμα λειτουργικού.. αλλά από την άλλη σκέφτομαι αν μου το αλλάξουν θα πάρω ανακατασκευή.. και μπορεί να είναι και χειρότερο...
Καλά χειρότερο αποκλείεται . Ανακατασκευή ναι . Αλλά και αν δεν μείνεις πάλι ικανοποιημένος το στέλνεις πάλι πίσω και στις 3 φορές αν θυμάμαι καλά σου δίνουν κούτα καινούριο.
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 27/12/2017 - 18:38
Η κάρτα πιστεύω να είναι κανονική και όχι να τη έχεις κόψει σωστά ?
Ναι κανονικη μανο
Δημοσίευση 27/12/2017 - 18:43
Σε πρώτη φάση κάνε μια επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου απλά κλείσε την κλειδοθηκη για να μην χάσεις κωδικούς wifi.Ναι κανονικη μανο
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 27/12/2017 - 20:07
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 27/12/2017 - 21:53
Καλησπέρα όλα καλά με το τηλ όλα δουλεύουν τέλια. Το μόνο που με απασχολεί είναι ότι κάτι δουλεύει στο υπόβαθρο και έχω άλλες φορές ίδια χρήση και άλλες με 1μιση ώρα διαφορά. Οι ρυθμίσεις είναι ίδιες με το 7 plus επανέφερα backup και εκεί δεν το είχα αυτό κάτι καινούργιο δεν έβαλα στην συσκευή από θέμα εφαρμογών. Έκανα 4-5 φορές hard reset αλλά συνεχίζει το θέμα. Υπάρχει κάτι που αναφέρθηκε εδώ και δεν το πήρα χαμπάρι η κάτι που μου διαφεύγει στα όσα σας έγραψα να μου το πείτε.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Το πάθαινα κι εγώ αυτό . Διαπίστωσα ότι η εφαρμογή viber έκανε διαρκώς προσπάθεια να επαναφέρει τα αυτκόλλητα που είχα εγκατεστημένα από προηγούμενες συσκευές και δεν σταματούσε ποτέ, με συνέπεια να έχω ίδιο περίπου χρόνο αναμονής με αυτόν της χρήσης. Έσβησα την εφαρμογή αυτή και την επανεγκατέστησα και αποκαταστάθηκε το πρόβλημα μια και καλή. Δες λοιπόν ποια εφαρμογή σου από τη χρήση μπαταρίας λειτουργεί στο υπόβαθρο χωρίς λόγο και δράσε αναλόγως. Ελπίζω να βοήθησα.
Δημοσίευση 27/12/2017 - 22:02
Το πάθαινα κι εγώ αυτό . Διαπίστωσα ότι η εφαρμογή viber έκανε διαρκώς προσπάθεια να επαναφέρει τα αυτκόλλητα που είχα εγκατεστημένα από προηγούμενες συσκευές και δεν σταματούσε ποτέ, με συνέπεια να έχω ίδιο περίπου χρόνο αναμονής με αυτόν της χρήσης. Έσβησα την εφαρμογή αυτή και την επανεγκατέστησα και αποκαταστάθηκε το πρόβλημα μια και καλή. Δες λοιπόν ποια εφαρμογή σου από τη χρήση μπαταρίας λειτουργεί στο υπόβαθρο χωρίς λόγο και δράσε αναλόγως. Ελπίζω να βοήθησα.
Από εδώ δεν φαίνεται κάτι το εξωφρενικό σε χρήση
Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 27/12/2017 - 23:43
Καλησπέρα όλα καλά με το τηλ όλα δουλεύουν τέλια. Το μόνο που με απασχολεί είναι ότι κάτι δουλεύει στο υπόβαθρο και έχω άλλες φορές ίδια χρήση και άλλες με 1μιση ώρα διαφορά. Οι ρυθμίσεις είναι ίδιες με το 7 plus επανέφερα backup και εκεί δεν το είχα αυτό κάτι καινούργιο δεν έβαλα στην συσκευή από θέμα εφαρμογών. Έκανα 4-5 φορές hard reset αλλά συνεχίζει το θέμα. Υπάρχει κάτι που αναφέρθηκε εδώ και δεν το πήρα χαμπάρι η κάτι που μου διαφεύγει στα όσα σας έγραψα να μου το πείτε.
Αν έχεις ίδιους χρόνους χωρίς να το χρησιμοποιείς, μιλάμε για Phantom Usage.
Δες για αρχή τις υπ. συστήματος.
Δημοσίευση 27/12/2017 - 23:49
Εκτός από Viber, whatsapp, καιρος και χαρτες όλα τα αλλά είναι κλειστάΑν έχεις ίδιους χρόνους χωρίς να το χρησιμοποιείς, μιλάμε για Phantom Usage.
Δες για αρχή τις υπ. συστήματος.
Δημοσίευση 27/12/2017 - 23:58
Την ρύθμιση ώρας την έχω γιατί αν το κλείσω δεν λειτουργεί το night shift
Δημοσίευση 28/12/2017 - 00:19
Θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Αν δεν αλλάξει κάτι μετά πάω σε restore?Βαθμ. πυξίδας & Find μόνο.
Τελευταία επεξεργασία από: pantelisn, 28/12/2017 - 00:20
Δημοσίευση 28/12/2017 - 00:20
Η βαθμονόμηση πυξίδας σε τι χρησιμεύει ;;Βαθμ. πυξίδας & Find μόνο.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες