Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1591   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 03/01/2018 - 12:24

Επειδη σκεφτομαι την αγορα του Χ μπορειτε να μου πειτε για το face id αν ειναι αμεσο στο ξεκλειδωμα?Και αν σε χρηστες που εκαναν την μεταβαση απο 7 plus αν ειναι ευχαριστημενοι γενικα?

Το Face ID είναι άμεσο στο ξεκλείδωμα και όσο το χρησιμοποιείς τόσο βελτιώνεται. Αν μελλοντικά βάλουν να μπαίνει κατευθείαν και στο home screen χωρίς να κάνεις swipe up τότε θα είναι όσο γρήγορο και το με το Touch ID. Μην φανταστείς πάντως οτι μιλάμε για τρελές διαφορές, ακόμα κι έτσι όπως είναι μιλάμε για κλάσματα δευτερολέπτου.

Ποια είναι η άποψη σας για αυτό;
https://1reddrop.com...-damage-retina/

πιο clickbait πεθαίνεις.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1592   HuskerDu

HuskerDu

iPH Addict

• 605 μηνύματα
  • Twitter:@patsio_thess
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 03/01/2018 - 12:33

Στη lock-screen, το λογότυπο του δικτύου (επάνω αριστερά), άλλες φορές κάνει scroll και άλλες κολλάει, δεν μπορείς να διαβάσεις το COSMOTE WiFi.

Sent from my iPad using Tapatalk

#1593   ramnoz

ramnoz

iPH newbie

• 45 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 03/01/2018 - 12:48

πιο clickbait πεθαίνεις.[/quote] Μακάρι να είναι έτσι!

#1594   tomvrs

tomvrs

iPH Member

• 240 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2018 - 13:53

Το Face ID είναι άμεσο στο ξεκλείδωμα και όσο το χρησιμοποιείς τόσο βελτιώνεται. Αν μελλοντικά βάλουν να μπαίνει κατευθείαν και στο home screen χωρίς να κάνεις swipe up τότε θα είναι όσο γρήγορο και το με το Touch ID. Μην φανταστείς πάντως οτι μιλάμε για τρελές διαφορές, ακόμα κι έτσι όπως είναι μιλάμε για κλάσματα δευτερολέπτου
πιο clickbait πεθαίνεις.

Τι εννοείς όσο το χρησιμοποιείς τόσο βελτιώνεται;; Γιατί εγώ όσο το χρησιμοποιώ το ίδιο είναι συνήθως!

Τελευταία επεξεργασία από: tomvrs, 03/01/2018 - 13:55

#1595   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 03/01/2018 - 14:00

Καλησπέρα και καλη χρονιά απο μένα . Μετά απο 10 χρόνια δε ξέρω πόσο (iphone3g) αποφάσισα να το γυρίσω σε android. 3-4 οι λόγοι 

1) μπαταρία 

2) φωτογραφική μηχανή (εντυπωσιαζόμουν απο huaweii kai samsung

3) μόνιμο πρόβλημα με itunes σε windows ( περνούσα τις μεγαλύτερες αναβαθμίσεις ΟΤΑ ) Οποτε και πολλά σκουπίδια.

Με τα πολλά τελος πάντων δεν έφτασε ποτέ το Huaweii mate 10 pro Η το σαμσουνγκ galaxy s8 plus που είχα παραγγείλεί και με πήραν απο το καταστήμα (είχα μεγάλη επιδότηση ) και με ρώτησαν αν θέλω το X γιατί μόλις έφτασε, Πήγα το αγόρασα με το σκεπτικό ότι οποιαδήποτε στιγμή το πουλάω σε φίλο που το θέλει ,αν δε μου αρέσει και αγοράζω με τα μετρητά το android Που θα διάλεγα.

Οι πρώτες εντυπώσεις τις είχα πάρει απο το καταστήμα που είχαν ένα δείγμα Χ και δεν είχα εντυπωσιαστεί . Δεν έβλεπα μεγάλες διαφορές απο το 6s Μου . 

Χθες μετά απο 4 μέρες το ψαχούλεψα και μπορώ να πώ οτι αρχίζει και με κερδίζει. Πολύ όμορφο design και φυσικά για κατόχους παλιών iphone θα εντυπωσιαστούν με την οθόνη του Χ. 

Για το faced id Θα ήθελα να αναφέρω ότι όταν το κοιτάς ξεκλειδώνει αλλά δε σε βάζει αμέσως στην αφετηρία. Και αυτό ηταν ενας προβληματισμός μου διότι σκεφτόμουν (όποτε θέλω να κοιτάξω την ώρα θα ξεκλειδώνει :huh:) Σίγουρα θέλει περισσότερες κινήσεις απο το δακτυλικό αποτύπωμα αλλά έχει τη χάρη του .(Επίσης δε με αναγνωρίζει με γυαλιά ηλίου) Όχι δε φοράω μάσκα ψαροντουφεκά.

Θα ήθελα λοιπόν αν μπορείτε να με βοηθήσετε με κάποια πιο καλά app για το augument reality γιατί δεν ε΄χω βρεί κάποιο αξιόλογο και εννοω σαν αυτό που δείχνει στο promo του με το δεινόσαυρο. 

Επίσης διάβασα οτι υποστήριζει VR οπότε καλοδεχούμενο όποιος γνωρίζει κάτι για αυτό (για γυαλιά ,ποιότητα κτλπ ) 

Σας ευχαριστώ και καλοφόρετο εύχομαι . Σίγουρα εντυπωσιάζεσαι όταν το ψάχνεις με την ησυχία σου . 

Και με το 1,2,3 τι εκανες;  :rolleyes:

You'll Never Walk Alone

#1596   AlexSandros

AlexSandros

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2018 - 14:05

Και με το 1,2,3 τι εκανες;  :rolleyes:

Για τη μπαταρία μου πρότεινε κάποιος να τη φορτίζω γιατί το δοκιμάζει χρόνια αυτό απο 30%εως και 90%. 

Η φωτογραφική είναι πολύ καλή .

Για το itunes δεν έκανα τπτ. Πέρασα επαφές σημειώσεις μέσω icloud και όλα τα app απο την αρχή. Καλύτερα βέβαια γιατί είχα μαζέψει πολύ σαβούρα. Προς το παρόν όλα αυτά 

#1597   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 03/01/2018 - 14:20

Για τη μπαταρία μου πρότεινε κάποιος να τη φορτίζω γιατί το δοκιμάζει χρόνια αυτό απο 30%εως και 90%. 

Η φωτογραφική είναι πολύ καλή .

Για το itunes δεν έκανα τπτ. Πέρασα επαφές σημειώσεις μέσω icloud και όλα τα app απο την αρχή. Καλύτερα βέβαια γιατί είχα μαζέψει πολύ σαβούρα. Προς το παρόν όλα αυτά 

Μεγεια αν και δε σε βλεπω τοσο αποφασισμενο μιας και πηρες ενα smartphone απλα επειδη αργησαν ναρθουν τα άλλα 2.

You'll Never Walk Alone

#1598   AlexSandros

AlexSandros

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2018 - 14:26

Μεγεια αν και δε σε βλεπω τοσο αποφασισμενο μιας και πηρες ενα smartphone απλα επειδη αργησαν ναρθουν τα άλλα 2.

Σίγουρα δε θα ήταν και η καλύτερη μου να πάω σε λειτουργικό android μετά απο τόσα χρόνια. Απλά όπως το αναφέρω παραπάνω ένας φίλος μου το θέλει σα τρελός ,οπότε είχα την επιλογή της πώλησης του . Επίσης όταν ακούς επετειακό τηλέφωνο της apple στα 1200 σίγουρα περιμένεις πολλά περισσότερα. Όχι προφανώς να σου φτιάχνει καφέ. Αλλά τουλάχιστον όταν το έβαλα δίπλα με ενα S8 και δοκίμασα τη camera ,sto s8 φαίνεται πολύ καλύτερα.Φυσικά η κάμερα του Iphone είναι πιο καλή ,αλλά αυτό το διακρίνουν οι επαγγελματίες φωτογράφοι η αυτοί που έχουν γνώσεις. 

Σιγά σιγά το ευχαριστιέμαι όμως χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σε 1 μήνα δε θα μπορώ να το πουλήσω αν αποφασίσω να στραφώ σε android . Σε ευχαριστώ 

#1599   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 03/01/2018 - 14:30

εγω να αναφερω μιας και λεμε για τις καμερες οτι το Χ & 8 plus & 7 plus μου βγαζουν την παναγια να πετυχω το portrait mode να εχει σωστο φωτισμο να μην φυσαει να μην να μην.....

note 8 πατας live focus και αντε γεια.να τα λεμε λιγο και αυτα.ειμαστε iphoneακιδες αλλα η αληθεια να λεγεται.

τωρα τα τσετ κ ολα τα αλλα ειναι για λιγους.

#1600   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2018 - 14:51

Τι εννοείς όσο το χρησιμοποιείς τόσο βελτιώνεται;; Γιατί εγώ όσο το χρησιμοποιώ το ίδιο είναι συνήθως!

"Μαθαινει" το πρόσωπο υπο διαφορετικές συνθηκες και περιπτώσεις. Το πρώτο διάστημα "επαιζα" συνέχεια για να δω αν ανοιγει σε διαφορες αποστασεις, χωρις φως και τα συναφή κ εχω δει ότι όποτε δεν άνοιγε πχ υπό κάποια γωνία, αν επιμείνεις 4-5 φορές μετά λειτουργούσε κανονικά. Αυτό δεν ισχυει βέβαια σε όλες τις περιπτώσεις αλλά αναγνωρίζει γενικα τις αλλαγες στο πρόσωπο κ βελτιώνεται.

"To improve unlock performance and keep pace with the natural changes of your face and look, Face ID augments its stored mathematical representation over time. Upon successful unlock, Face ID may use the newly calculated mathematical representation — if its quality is sufficient — for a finite number of additional unlocks before that data is discarded. Conversely, if Face ID fails to recognize you, but the match quality is higher than a certain threshold and you immediately follow the failure by entering your passcode, Face ID takes another capture and augments its enrolled Face ID data with the newly calculated mathematical representation. This new Face ID data is discarded after a finite number of unlocks and if you stop matching against it. These augmentation processes allow Face ID to keep up with dramatic changes in your facial hair or makeup use, while minimizing false acceptance."

https://www.theverge...nition-impostor

#1601   giannik

giannik

iPH Enthousiast

• 455 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:gianni_k

Δημοσίευση 03/01/2018 - 15:29

Edit

Τελευταία επεξεργασία από: giannik, 03/01/2018 - 15:32

#1602   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 03/01/2018 - 18:07

εγω να αναφερω μιας και λεμε για τις καμερες οτι το Χ & 8 plus & 7 plus μου βγαζουν την παναγια να πετυχω το portrait mode να εχει σωστο φωτισμο να μην φυσαει να μην να μην.....
note 8 πατας live focus και αντε γεια.να τα λεμε λιγο και αυτα.ειμαστε iphoneακιδες αλλα η αληθεια να λεγεται.
τωρα τα τσετ κ ολα τα αλλα ειναι για λιγους.

Σίγουρα κάποιες λειτουργίες κάποια αλλά smartphones θα τις κάνουν καλύτερα. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να τα λέμε και αυτά. Γιατί με την ίδια λογική στις φωτογραφίες οι λειτουργίες της σαμσουνγκ είναι καλύτερες ο ήχος της htc καλύτερος το μικρόφωνο της νοκια καλύτερο. Και; Αν θέλεις να βγάζεις πορτρέτα μπορείς να πάρεις και μια κάμερα επαγγελματική.
Με λίγα λόγια πολλά κάνουν οι άλλες συσκευες αλλά iOS δεν έχουν και iPhone X δεν είναι. Όποτε αν θελήσεις για καλύτερη φωτογραφία να πας σε αντροιντ επιλογή είναι. Εγώ που έχω μάθει το iOS δεν μπορώ να το αποχωριστω όσες φορές και να έχω προσπαθήσει

#1603   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 03/01/2018 - 18:52

Σίγουρα κάποιες λειτουργίες κάποια αλλά smartphones θα τις κάνουν καλύτερα. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να τα λέμε και αυτά. Γιατί με την ίδια λογική στις φωτογραφίες οι λειτουργίες της σαμσουνγκ είναι καλύτερες ο ήχος της htc καλύτερος το μικρόφωνο της νοκια καλύτερο. Και; Αν θέλεις να βγάζεις πορτρέτα μπορείς να πάρεις και μια κάμερα επαγγελματική.
Με λίγα λόγια πολλά κάνουν οι άλλες συσκευες αλλά iOS δεν έχουν και iPhone X δεν είναι. Όποτε αν θελήσεις για καλύτερη φωτογραφία να πας σε αντροιντ επιλογή είναι. Εγώ που έχω μάθει το iOS δεν μπορώ να το αποχωριστω όσες φορές και να έχω προσπαθήσει

Εχεις δίκιο σε αυτό που λες.
Αλλα είπαμε κάποιοι προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους για κάποια πράγματα και μας έχουν ταράξει στις σαχλαμάρες.
IPhone X ειναι αυτήν την στιγμή Μακραν οτι καλύτερο υπαρχει.

Τελευταία επεξεργασία από: baspil66, 03/01/2018 - 18:53

#1604   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2018 - 19:16

Εχεις δίκιο σε αυτό που λες.
Αλλα είπαμε κάποιοι προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους για κάποια πράγματα και μας έχουν ταράξει στις σαχλαμάρες.
IPhone X ειναι αυτήν την στιγμή Μακραν οτι καλύτερο υπαρχει.

Θα συμφωνήσω όσον αφορά την αγορά κάποιου που θέλει iPhone όχι Android γιατί δεν μπορούμε να συγκρίνουμε Android με iOs.Μπορούμε να συγκρίνουμε το Note 8 πχ με ένα Huawei mate 10 pro . 

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1605   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1.168 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2018 - 20:18

Σίγουρα δε θα ήταν και η καλύτερη μου να πάω σε λειτουργικό android μετά απο τόσα χρόνια. Απλά όπως το αναφέρω παραπάνω ένας φίλος μου το θέλει σα τρελός ,οπότε είχα την επιλογή της πώλησης του . Επίσης όταν ακούς επετειακό τηλέφωνο της apple στα 1200 σίγουρα περιμένεις πολλά περισσότερα. Όχι προφανώς να σου φτιάχνει καφέ. Αλλά τουλάχιστον όταν το έβαλα δίπλα με ενα S8 και δοκίμασα τη camera ,sto s8 φαίνεται πολύ καλύτερα.Φυσικά η κάμερα του Iphone είναι πιο καλή ,αλλά αυτό το διακρίνουν οι επαγγελματίες φωτογράφοι η αυτοί που έχουν γνώσεις. 

Σιγά σιγά το ευχαριστιέμαι όμως χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σε 1 μήνα δε θα μπορώ να το πουλήσω αν αποφασίσω να στραφώ σε android . Σε ευχαριστώ 

η καμερα των σαμ ειναι καλη φυσικα ομως βγαζουν φωτο σαν ψευτικες λιγο η πολυ ψηφιακες δεν ξερω ποιον ορο ακριβως να χρησιμοποιησω για να γινω αντιληπτος

IPhone 15 pro - Macbook air m2

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12