ολα τα κινητα επιπεδου 700 ευρω και ανω βγαζουν καλες ψηφιακες "φιλτροπατατες". Τωρα τι ψαχνετε να βρειτε απο κει και περα.
Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 03/01/2018 - 20:52
Ad
Δημοσίευση 03/01/2018 - 22:48
Θα συμφωνήσω όσον αφορά την αγορά κάποιου που θέλει iPhone όχι Android γιατί δεν μπορούμε να συγκρίνουμε Android με iOs.Μπορούμε να συγκρίνουμε το Note 8 πχ με ένα Huawei mate 10 pro .
Σωστός εν μέρη αλλα υπάρχει και κόσμος που δεν ασχολείται με iOS η Android απλά επιλέγει αυτό που τον βολεύει στη δεδομένη στιγμή. Προσωπικά το επόμενο θα είναι αυτό με την καλύτερη κάμερα άσχετα αν είναι iOS η Android (το πιο πιθανό με τα σημερινά δεδομένα, εκτός αν κάνει την έκπληξη του χρόνου το x+).. Κατα τα αλλα τηλ, μην και browsing αυτά κάνω με κινητά
Πάντως το note έχει πολύ καλύτερη κάμερα από x που έχω συγκρίνει φίλων και έχουν παραδεχθεί και οι ίδιοι κάτοχοι. Προσοχή μιλάω μόνο για κάμερα
Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Δημοσίευση 03/01/2018 - 23:01
Πολύ καλές πρώτες εντυπώσεις...Το μέγεθος της οθόνης μια χαρά μου φαίνεται παρόλο που έρχομαι από 7 plus και note 8...
Μαζί με τη γνήσια σιλικόνης και protector από power support μια χαρά είναι...
Το μόνο αρνητικό μέχρι στιγμής το βάρος που είναι λίγο δυσανάλογο με το μέγεθος.Θα μπορούσε να είναι πιο ελαφρύ.
Από επιλογή έβαλα την 11.2 αφού jb στη παρούσα φάση δε θέλω...
Υ.Γ.Αντικειμενικα το note είναι τηλέφωναρα...Με βαριά καρδιά θα το πουλήσω αλλά απ την άλλη η ρημάδα η συνήθεια με συγχρονισμους συσκευών με την οικογένεια κλπ δε με άφησαν εκεί και επέστρεψα...Ειδικά το γεγονός της εύκολης ανάγνωσης mail της dual κάρτας και της ηχογράφησης κλήσεων θα μου λείψει αλλά έτσι είναι τα κολλήματα
Δημοσίευση 03/01/2018 - 23:43
Σημασία έχει ότι το πάλεψες και μάλιστα σκληρα
Με γειααα και Καλή Χρονιά!!
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 04/01/2018 - 00:04
Σωστός εν μέρη αλλα υπάρχει και κόσμος που δεν ασχολείται με iOS η Android απλά επιλέγει αυτό που τον βολεύει στη δεδομένη στιγμή. Προσωπικά το επόμενο θα είναι αυτό με την καλύτερη κάμερα άσχετα αν είναι iOS η Android (το πιο πιθανό με τα σημερινά δεδομένα, εκτός αν κάνει την έκπληξη του χρόνου το x+).. Κατα τα αλλα τηλ, μην και browsing αυτά κάνω με κινητά
Πάντως το note έχει πολύ καλύτερη κάμερα από x που έχω συγκρίνει φίλων και έχουν παραδεχθεί και οι ίδιοι κάτοχοι. Προσοχή μιλάω μόνο για κάμερα
μην επιμενετε για πραγματα που απλα σας λενε οι αλλοι η βλεπετε στις οθονες των κινητων σας. Σε γενικες γραμμες το Χ εχει καλυτερη καμερα και υστερει ισως σε καποιες ειδικες συνθηκες. Με αριστα το 10 στο Χ δινω 5 και στο note 4.5. Με λιγα λογια και παντα προσωπικη αποψη, αν θες καλη καμερα απλα συμβιβασου με αυτες της samsung της apple της google (η καλυτερη στα σημεια), της LG, Sony , Hauwei κλπ
Οταν ακουω οτι η ταδε καμερα ειναι γαματη και η αλλη για τα μπαζα σε ναυαρχιδες των εταιρειων καταλαβαινω το ποσο ξερει ο αλλος απο φωτο.Οποτε ασε να σου λενε οι φιλοι σου και συμβιβασου με την υποτιθεμενη καλυτερη οποια και αν ειναι αυτη
Δημοσίευση 04/01/2018 - 00:24
μην επιμενετε για πραγματα που απλα σας λενε οι αλλοι η βλεπετε στις οθονες των κινητων σας. Σε γενικες γραμμες το Χ εχει καλυτερη καμερα και υστερει ισως σε καποιες ειδικες συνθηκες. Με αριστα το 10 στο Χ δινω 5 και στο note 4.5. Με λιγα λογια και παντα προσωπικη αποψη, αν θες καλη καμερα απλα συμβιβασου με αυτες της samsung της apple της google (η καλυτερη στα σημεια), της LG, Sony , Hauwei κλπ
Οταν ακουω οτι η ταδε καμερα ειναι γαματη και η αλλη για τα μπαζα σε ναυαρχιδες των εταιρειων καταλαβαινω το ποσο ξερει ο αλλος απο φωτο.Οποτε ασε να σου λενε οι φιλοι σου και συμβιβασου με την υποτιθεμενη καλυτερη οποια και αν ειναι αυτη
Το Note 8 έχει λίγο καλύτερο διάφραγμα ώς hardware camera όπως και μπροστινή κάμερα, χάνει σε μερικά σημεία έναντι του Iphone X κλασικά όπως πάντα λόγω το image processing της Samsung που γίνεται απο υποχρέωση, στο οποίο η Google είναι σχεδόν άψογη και με μονή κάμερα διαλύει Iphone X και Note 8. Άν η Google είχε κάμερα του Note 8 δεν θα υπήρχε ανταγωνισμός.
Στα θετικά του Note 8 όπως και κάθε Samsung mobile είναι το μικρόφωνο που έχει κλίμακες καλύτερο του Iphone X και όποιου άλλου Iphone.
Σε γενικές γραμμές ναί, όλα θα βγάλουν καλές φωτογραφίες και ιδιαίτερα αν δεν γνωρίζει απο φωτογραφία κάποιος, όλα θα του φαίνονται ίδια, σε ναυαρχίδες επίπεδο.
Kαλό είναι άν θέλει κάποιος λίγο καλύτερες φωτογραφίες στο κινητό του να χρησιμοποιεί και άλλη εφαρμογή. Προσωπικά για νυκτερινή χρήση η ProCamera είναι άπιαστη με τις λειτουργίες LowLight και Lowlight+...σε συνθήκες ημέρας επίσης το HDR είναι φανταστικό.
Τελευταία επεξεργασία από: GRchris, 04/01/2018 - 00:32
Δημοσίευση 04/01/2018 - 00:46
Επειδή είμαι γεμάτος από κολλήματα και ανώριμες πράξεις σήμερα το τσίμπησα από Γερμανό...
Πολύ καλές πρώτες εντυπώσεις...Το μέγεθος της οθόνης μια χαρά μου φαίνεται παρόλο που έρχομαι από 7 plus και note 8...
Μαζί με τη γνήσια σιλικόνης και protector από power support μια χαρά είναι...
Το μόνο αρνητικό μέχρι στιγμής το βάρος που είναι λίγο δυσανάλογο με το μέγεθος.Θα μπορούσε να είναι πιο ελαφρύ.
Από επιλογή έβαλα την 11.2 αφού jb στη παρούσα φάση δε θέλω...
Υ.Γ.Αντικειμενικα το note είναι τηλέφωναρα...Με βαριά καρδιά θα το πουλήσω αλλά απ την άλλη η ρημάδα η συνήθεια με συγχρονισμους συσκευών με την οικογένεια κλπ δε με άφησαν εκεί και επέστρεψα...Ειδικά το γεγονός της εύκολης ανάγνωσης mail της dual κάρτας και της ηχογράφησης κλήσεων θα μου λείψει αλλά έτσι είναι τα κολλήματα
μεγεια Δημητρη αν και σου ειχα προτεινει εξαρχης να καθησεις με το Note και εβλεπες στο χρονο επανω τι και πως. Τελοσπαντων μην μετανοιωνεις με τις επιλογες σου, ολες καλες συσκευες ειναι αν το δεις σφαιρικα το πραγμα και ωριμα.Οπως τη βρισκει ο καθενας
Δημοσίευση 04/01/2018 - 04:03
Πολύ ωραία τα λέτε αλλά αρχίζει και κουράζει το θέμα η κάμερα του note κτλ. Το νήμα εδώ είναι τα πρώτα iPhone X και εντυπώσεις. Τώρα αν θέλετε να κοντράρεται τις συσκευες καλό είναι να φτιάξετε ένα νήμα iPhone X vs της συσκευής που προτιμάτε.Σωστός εν μέρη αλλα υπάρχει και κόσμος που δεν ασχολείται με iOS η Android απλά επιλέγει αυτό που τον βολεύει στη δεδομένη στιγμή. Προσωπικά το επόμενο θα είναι αυτό με την καλύτερη κάμερα άσχετα αν είναι iOS η Android (το πιο πιθανό με τα σημερινά δεδομένα, εκτός αν κάνει την έκπληξη του χρόνου το x+).. Κατα τα αλλα τηλ, μην και browsing αυτά κάνω με κινητά
Έχω κουραστεί να διαβάζω πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με το νήμα.
Υπάρχουν φόρουμ που οι αντροιντακηδες βγάζουν χολή σε κάθε νήμα της απλ, μπορείτε να πάτε εκεί να στηρίξετε τα παλικάρια και αφήστε εμάς να ασχολούμαστε με το Σαράβαλο Χ και την άθλια κάμερα του
Δημοσίευση 04/01/2018 - 07:00
Πολύ ωραία τα λέτε αλλά αρχίζει και κουράζει το θέμα η κάμερα του note κτλ. Το νήμα εδώ είναι τα πρώτα iPhone X και εντυπώσεις. Τώρα αν θέλετε να κοντράρεται τις συσκευες καλό είναι να φτιάξετε ένα νήμα iPhone X vs της συσκευής που προτιμάτε.
Έχω κουραστεί να διαβάζω πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με το νήμα.
Υπάρχουν φόρουμ που οι αντροιντακηδες βγάζουν χολή σε κάθε νήμα της απλ, μπορείτε να πάτε εκεί να στηρίξετε τα παλικάρια και αφήστε εμάς να ασχολούμαστε με το Σαράβαλο Χ και την άθλια κάμερα του
σφίγγετε η καρδια σου , να εχεις δωσει 3 μηνιάτικα και να μην είσαι ο καλύτερος ε ? αυτό που οποίος εχει άλλη άποψη , απο αυτή που εχετε στο μυαλό σας , να λέτε οτι βγάζει χολή ..είναι σοβαρό θέμα και θελει θεραπεία ...κουβέντα γίνεται και ο καθένας λέει οτι θέλει ..
Δημοσίευση 04/01/2018 - 07:41
Δυστυχως δε το βλέπω καθόλου ώριμα...Πάντως επειδή πέρα απ το να αποθεώνομαστε μεταξύ μας ποσό καλά iPhone έχουμε πρέπει να λέμε και αλήθειες τώρα το πρωί που σηκώθηκα για να πάω στο γραφείο η ευκολία ξεκλείδωματος,ανάγνωσης ειδοποιήσεων κλπ μου έλειψε που είχα στο note το τελευταίο 2μηνο.Κατα τη γνώμη μου το Touch ID λείπει απ τη συσκευή...Τεσπα θα φανεί μέσα στη μέρα σε πλήρη λειτουργία πως θα πάει το πραμα.μεγεια Δημητρη αν και σου ειχα προτεινει εξαρχης να καθησεις με το Note και εβλεπες στο χρονο επανω τι και πως. Τελοσπαντων μην μετανοιωνεις με τις επιλογες σου, ολες καλες συσκευες ειναι αν το δεις σφαιρικα το πραγμα και ωριμα.Οπως τη βρισκει ο καθενας
Δημοσίευση 04/01/2018 - 09:00
καλημέρα,
αυτό το που έρχονται με 3,9.5,11 μηνύματα από τα φόρουμ των ανδροιδων να μας πείσουν ότι οι (μπακατελες) συγνώμη τα τηλεφωνά τούς είναι τα καλύτερα που υπάρχουν και εμείς ολοι εδώ κορόιδα με ξεπερνάει και μου θυμίζει ηλικίες παιδικών χρόνων.!
Δημοσίευση 04/01/2018 - 10:01
Λιιιιγο υπερβολικό αυτο...οχι πολύ 😜
Τελευταία επεξεργασία από: dimitrisnt, 04/01/2018 - 10:04
IPhone 15 pro - Macbook air m2
Δημοσίευση 04/01/2018 - 10:24
Εύστοχος!!!σφίγγετε η καρδια σου , να εχεις δωσει 3 μηνιάτικα και να μην είσαι ο καλύτερος ε ? αυτό που οποίος εχει άλλη άποψη , απο αυτή που εχετε στο μυαλό σας , να λέτε οτι βγάζει χολή ..είναι σοβαρό θέμα και θελει θεραπεία ...κουβέντα γίνεται και ο καθένας λέει οτι θέλει ..
Μερικοί κρύβουν τόσα κόμπλεξ μέσα τους που δε σηκώνουν ούτε την συζήτηση.. Και εγώ το X πήρα ευτυχώς με επαγγελματικό αφμ γλίτωσα το ΦΠΑ το κράτησα 20 μέρες και το σουταρα άρδην και πήρα 8 plus η συσκευή (iPhone X) ειναι απλά ενα beta testing για το τι θα επακολουθησει... Προερχόμενος από 7 plus / s8 plus και note 8... Το θέλουμε δε το θέλουμε το note 8 είναι αρκετά ανώτερο.. Οι λόγοι που δεν το κράτησα είναι:
1)το backlight bleeding που έχουν σχεδόν ολα ειναι θέμα τύχης να πετύχεις άριστο κινητό.. (Πώς τα iPhone 8 plus έχουν σχεδόν όλα θέμα συναρμογης με κενά στο frame?? Κατι αντίστοιχο αλλά μπροστά) Ειναι μια λεπτή γραμμή που διαφεύγει το φως της οθόνης μεταξύ πλαισίου και επαφής με την οθόνη...
2) που δεν κάθεται κανένα tempered glass σωστά στην κυρτη και πρέπει να το εχω γυμνό η με κάποια άθλια ζελατίνα
3) το factory λειτουργικό με τους τόνους bloatware της sam που δόξα το θεό μάλλον δόξα το xda-developers είχα λύσει στο s8 plus με κάποια custom rom και θα μπορούσα και εδώ να κάνω αλλα τα αλλα δυο με οδήγησαν να το δώσω και αυτό..
IPhone 8 plus λοιπόν μέχρι νεωτέρας.. Αντε να δούμε με το jailbreak αν θα ηρεμησουμε προσωρινά..
Τελευταία επεξεργασία από: MaouMiou, 04/01/2018 - 10:25
Δημοσίευση 04/01/2018 - 10:35
κάτοχος του Χ και των Plus εκδόσεων φαν apple όσο δεν πάει άλλα μερικοί εδώ με το Χ το έχουν τερματίσει
Δημοσίευση 04/01/2018 - 11:26
Τι να κάνουμε τώρα;
Πάντως εδώ είναι νήμα για γνώμες του Iphone x και όσο δεν λέμε γιαυτο,η όσο θα μπαίνουν από άλλες πλατφόρμες για να βγάζουν τα κόμπλεξ τους και τα ψυχολογικά τους θα λέμε και εμείς τα δικά μας.
Αυτά το σταματάω εδώ και αναφωνω:Ειρήνη Υμην.
Τελευταία επεξεργασία από: baspil66, 04/01/2018 - 11:27
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες