Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1711   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 07/01/2018 - 23:07

βρε ας μην υπήρχε το κομπλεξ στην μέση και να δεις πόσα χχχχχ θα έπιανε το τέλειο iphone !! αλήθεια στο x οταν μιλάτε σας ακούνε και τους ακούτε ?? και μην πείτε ψέμα....

Όχι μιλάμε με σήματα morse μέσω του φακού εμείς με τα Χ.  :P 

Μεγάλε κάνε κανένα restore γιατι γενικά βλέπω το "λειτουργικό" σου έχει ένα μόνιμο θεματάκι. Αν κ δεν το κόβω να είναι κάτι που διορθώνεται.  :P  :D

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1712   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 08/01/2018 - 00:21

βρε ας μην υπήρχε το κομπλεξ στην μέση και να δεις πόσα χχχχχ θα έπιανε το τέλειο iphone !! αλήθεια στο x οταν μιλάτε σας ακούνε και τους ακούτε ?? και μην πείτε ψέμα....

Άλλαξε κανάλι τώρα εσυ με το τηλεκοντρόλ σου και άσε τις συνομιλίες.!!

Τελευταία επεξεργασία από: baspil66, 08/01/2018 - 00:22

#1713   nikosny1

nikosny1

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2018 - 06:28

Όχι μιλάμε με σήματα morse μέσω του φακού εμείς με τα Χ.  :P 

Μεγάλε κάνε κανένα restore γιατι γενικά βλέπω το "λειτουργικό" σου έχει ένα μόνιμο θεματάκι. Αν κ δεν το κόβω να είναι κάτι που διορθώνεται.  :P  :D

φιλε μου σε ολο τον κοσμο το χ εχει πρόβλημα με το ακουστικό και το μικρόφωνο ...επίσης εχουν παρουσιαστεί φαινόμενα να σε καλούν και  η συσκευή να μην ακούγετε , επίσης με τα μηνύματα ...για ρωτα κανένα φιλο σου που εχει το note8 έχει κάνει πολλά restore ?? είπαμε καλο το Iphone ...αλλά αν δεν το έχετε αντιληφθεί... η apple εχει πασάρει ενα 8 στην ουσία... με αλλο περιτύλιγμα και 40% πανω στην τιμη ..

#1714   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 08/01/2018 - 08:39

Το κακό μετά από καιρό που βλέπω είναι ότι ακόμα γίνονται update και δεν συμπεριλαμβανουν το X στο update. Δεν νοείται ποια μετά από τόσους μήνες να βγάζει πχ η Εθνική update και να μην συμπεριλαμβάνει το X. Εγώ έχω ξεκινήσει και τους βάζω ένα αστέρι και τους γράφω και τον λόγο μήπως και βάλουν μυαλό. Αν έχει και άλλος την Εθνική ας τους βάλει μήπως όλοι μαζί τους πιεσουμε.

Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1715   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 08/01/2018 - 08:40

Παρατηρω με το router του γραφειου αποσυνδεεται και πρεπει να το ξανα συνδεω εγω...Σας το εχει κανει και εσας?Ειναι καποιο bug?Αλλες συσκευες δεν το κανουν.

#1716   ramnoz

ramnoz

iPH newbie

• 45 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 08/01/2018 - 09:03

φιλε μου σε ολο τον κοσμο το χ εχει πρόβλημα με το ακουστικό και το μικρόφωνο ...επίσης εχουν παρουσιαστεί φαινόμενα να σε καλούν και η συσκευή να μην ακούγετε , επίσης με τα μηνύματα ...για ρωτα κανένα φιλο σου που εχει το note8 έχει κάνει πολλά restore ?? είπαμε καλο το Iphone ...αλλά αν δεν το έχετε αντιληφθεί... η apple εχει πασάρει ενα 8 στην ουσία... με αλλο περιτύλιγμα και 40% πανω στην τιμη ..

τι να το κάνω το note 8 ακόμα κι αν ήταν το καλύτερο κινητό (λέμε τώρα), αν η μπαταρία του δεν σε αφήνει να το απολαύσεις! ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ! απαράδεκτο το ταμπλετοφωνο! Για μένα , ενώ έχει καλές δυνατότητες μου προκαλεί γέλιο η μπαταρία του και το σχήμα του!

Τελευταία επεξεργασία από: ramnoz, 08/01/2018 - 09:04

#1717   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 08/01/2018 - 09:18

τη Παρασκευή έπιασα ένα note 8 στον κωτσοβολο για πολύ λίγο ίσα ίσα να το δω στα χεριά μου η οθόνη ναι με εντυπωσίασε άλλα είναι τόσο άβολο στα χεριά όσο δεν πάει καταρχάς για να φτάσει το δάκτυλο για να ξεκλειδώσει η συσκευη πρέπει να είσαι ο αστυνόμος σαΐνης  "εμπρός καλά μου δάκτυλαααα " :D μέγα λάθος για μένα και η τοποθέτησή πίσω του finger touch.

#1718   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 08/01/2018 - 09:19

τι να το κάνω το note 8 ακόμα κι αν ήταν το καλύτερο κινητό (λέμε τώρα), αν η μπαταρία του δεν σε αφήνει να το απολαύσεις! ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ! απαράδεκτο το ταμπλετοφωνο! Για μένα , ενώ έχει καλές δυνατότητες μου προκαλεί γέλιο η μπαταρία του και το σχήμα του!

Συγνωμη φιλε αλλα λες παραλογα πραγματα...Η μπαταρια του note οντως δεν ειναι καλη αλλα τη μερα τη βγαζει...Επισης φορτιζει πολυ γρηγορα και αυτο λυνει το θεμα...Οσον αφορα το σχημα μια χαρα ειναι για το μεγεθος του και σε σχεση με 8 plus παρομοια αισθηση...

Τωρα για το wifi στο Χ εχει κανεις το προβλημα αποσυνδεσεων που μου κανει?

#1719   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2018 - 10:10

δινω το 8 plus παιρνω Χ....ξαναπαιρνω 8 plus...ξαναπαιρνω Χ....νομιζω οτι το Χ ειναι το μελλον του iPhone...οποτε πρεπει να συμβιβαστω...ειναι το νεο...το αλλο καλο γρηγορο...αλλα παλιο...ιδιο πολλα χρονια...γαμωτο ρε apple!!!

#1720   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2018 - 10:16

δινω το 8 plus παιρνω Χ....ξαναπαιρνω 8 plus...ξαναπαιρνω Χ....νομιζω οτι το Χ ειναι το μελλον του iPhone...οποτε πρεπει να συμβιβαστω...ειναι το νεο...το αλλο καλο γρηγορο...αλλα παλιο...ιδιο πολλα χρονια...γαμωτο ρε apple!!!

Θα μείνω σε αυτό που έγραψες. Δυστυχώς έχεις δίκιο ίδιο πολλά χρόνια και κούρασε βάλε ένας χρήστης να πάρει το 6 plus μετά τον επόμενο χρόνο να πάρει το 6s plus οπτικά δεν πήρε τίποτα ένα αμάξι ίδιο πάλι ξανά πήρε με λίγο βελτιωμένα χαρακτηριστικά αλλά εξωτερικά ίδιο και ξανά μπήκε στο τρυπάκι και το δέχτηκε . Τον επόμενο χρόνο το 7 plus καλύτερη κάμερα αλλά πάλι ίδιο εξωτερικά και λίγο πάλι το μέσα και ευτυχώς εκεί είχαμε λίγο αλλαγές στα χρώματα και κάτι έγινε αλλά φιλοσοφία και κάποιος που το έχει σε θήκη καλή μέσα ούτε που κατάλαβε ένας φίλος του ότι άλλαξε τηλέφωνο και φτάνουμε στο 8 plus που και εκεί έχουμε τα ίδια αλλά ότι καλύτερο έχει βγάλει με home button η Apple μέχρι τώρα .

Οπότε αν θέλει κάποιος το home button παίρνει το 8plus ή αν θέλει design το πληρώνει ακριβά και παίρνει το X. 

Δυστυχώς η Apple αυτή είναι έτσι ήταν τα δίνει όλα με το σταγονόμετρο και δεν βλέπω να αλλάζει γιατί και εγώ αν πούλαγα έτσι δεν θα άλλαζα για κανένα λόγο το κέικ που τόσα χρόνια μου αποδίδει και μου δίνει λεφτά .

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1721   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2018 - 10:23

Θα μείνω σε αυτό που έγραψες. Δυστυχώς έχεις δίκιο ίδιο πολλά χρόνια και κούρασε βάλε ένας χρήστης να πάρει το 6 plus μετά τον επόμενο χρόνο να πάρει το 6s plus οπτικά δεν πήρε τίποτα ένα αμάξι ίδιο πάλι ξανά πήρε με λίγο βελτιωμένα χαρακτηριστικά αλλά εξωτερικά ίδιο και ξανά μπήκε στο τρυπάκι και το δέχτηκε . Τον επόμενο χρόνο το 7 plus καλύτερη κάμερα αλλά πάλι ίδιο εξωτερικά και λίγο πάλι το μέσα και ευτυχώς εκεί είχαμε λίγο αλλαγές στα χρώματα και κάτι έγινε αλλά φιλοσοφία και κάποιος που το έχει σε θήκη καλή μέσα ούτε που κατάλαβε ένας φίλος του ότι άλλαξε τηλέφωνο και φτάνουμε στο 8 plus που και εκεί έχουμε τα ίδια αλλά ότι καλύτερο έχει βγάλει με home button η Apple μέχρι τώρα .

Οπότε αν θέλει κάποιος το home button παίρνει το 8plus ή αν θέλει design το πληρώνει ακριβά και παίρνει το X. 

Δυστυχώς η Apple αυτή είναι έτσι ήταν τα δίνει όλα με το σταγονόμετρο και δεν βλέπω να αλλάζει γιατί και εγώ αν πούλαγα έτσι δεν θα άλλαζα για κανένα λόγο το κέικ που τόσα χρόνια μου αποδίδει και μου δίνει λεφτά .

ετσι ειναι....και ισχυει οτι το Χ ειναι το μελλον.τελος.ναι ακριβο αλλα δεινει τον δρομο.

ημουν ο πρωτος που ελεγα θα ηθελα μαλλον πιο σωστα να ενσωματωσει touch id..αλλα δεν το βλεπω...ειναι οπως η κλανια ...αν φυγει δεν μαζευεται,,,ενα τετοιο πραγμα και το touch id...πρεπει να αποδειξει οτι εκανε σωστη κινηση οπως με το audio jack...τελος...apple αυστηρη με οποιο κοστος..

#1722   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2018 - 12:21

Καλημέρα,

αφού στο είχα πει ότι θα το ξαναπάρεις ,

τώρα ελπίζω να το χαρείς αν και θα σου ανάψω φιτιλιές οτι το iphone x έχει κάποιο θέμα με το μικρόφωνο και ενίοτε δεν σε ακούν καλά.

για δες το.

#1723   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 08/01/2018 - 12:28

θα σου ανάψω φιτιλιές οτι το iphone x έχει κάποιο θέμα με το μικρόφωνο και ενίοτε δεν σε ακούν καλά.

Ενταξει ξαναπηρε το 8 πλας.

σολβντ  :D  :D

You'll Never Walk Alone

#1724   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2018 - 12:30

Ενταξει ξαναπηρε το 8 πλας.

σολβντ  :D  :D

Θα!!!

#1725   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2018 - 12:39

φιλε μου σε ολο τον κοσμο το χ εχει πρόβλημα με το ακουστικό και το μικρόφωνο ...επίσης εχουν παρουσιαστεί φαινόμενα να σε καλούν και  η συσκευή να μην ακούγετε , επίσης με τα μηνύματα ...για ρωτα κανένα φιλο σου που εχει το note8 έχει κάνει πολλά restore ?? είπαμε καλο το Iphone ...αλλά αν δεν το έχετε αντιληφθεί... η apple εχει πασάρει ενα 8 στην ουσία... με αλλο περιτύλιγμα και 40% πανω στην τιμη ..

Ναι βρε σε όλο το κόσμο έχει πρόβλημα και το ακουστικό και το μικροφωνο και γενικά τα πάντα. Κι εγώ μην νομίζεις από το Χ πλέον στέλνω μόνο mail για να συνενοηθώ, ουτε sms δεν στέλνει. Καλά για restore δεν μιλάω καν, κάθε μέρα 5 - 6 για να γίνει δουλειά και μια φορά την εβδομάδα απαραίτητα σε επίσημο service.

Πάντως αυτό που έχετε μαζευτεί ένα κάρο android fans εδώ μέσα και μας ζαλίζετε με ότι βλακεία σας κατέβει στο κεφάλι είναι εντυπωσιακό. Ένα κάρο άτομα έχουν αγοράσει στο forum το Χ, μαζί κι εγώ, αλλά εσείς όλοι που το βλέπετε με το κυάλι και μπορεί να μην το έχετε καν ακουμπίσει ξέρετε καλύτερα από εμάς που το χρησιμοποιούμε κάθε μέρα.

Το αντίθετο πάντως δεν βλέπω να γίνεται. Σπάνια Apple fan σκάει μύτη σε αντίστοιχα forums για να θάψει μέρα νύχτα. Αλλά κατα τ'άλλα οι αγοραστές iPhone είναι που έχουν κόμπλεξ.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16

0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες