Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1726   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 08/01/2018 - 12:46

Ναι βρε σε όλο το κόσμο έχει πρόβλημα και το ακουστικό και το μικροφωνο και γενικά τα πάντα. Κι εγώ μην νομίζεις από το Χ πλέον στέλνω μόνο mail για να συνενοηθώ, ουτε sms δεν στέλνει. Καλά για restore δεν μιλάω καν, κάθε μέρα 5 - 6 για να γίνει δουλειά και μια φορά την εβδομάδα απαραίτητα σε επίσημο service.

Πάντως αυτό που έχετε μαζευτεί ένα κάρο android fans εδώ μέσα και μας ζαλίζετε με ότι βλακεία σας κατέβει στο κεφάλι είναι εντυπωσιακό. Ένα κάρο άτομα έχουν αγοράσει στο forum το Χ, μαζί κι εγώ, αλλά εσείς όλοι που το βλέπετε με το κυάλι και μπορεί να μην το έχετε καν ακουμπίσει ξέρετε καλύτερα από εμάς που το χρησιμοποιούμε κάθε μέρα.

Το αντίθετο πάντως δεν βλέπω να γίνεται. Σπάνια Apple fan σκάει μύτη σε αντίστοιχα forums για να θάψει μέρα νύχτα. Αλλά κατα τ'άλλα οι αγοραστές iPhone είναι που έχουν κόμπλεξ.

Mε έχεις καλύψει πλήρως.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1727   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 08/01/2018 - 12:51

Ναι βρε σε όλο το κόσμο έχει πρόβλημα και το ακουστικό και το μικροφωνο και γενικά τα πάντα. Κι εγώ μην νομίζεις από το Χ πλέον στέλνω μόνο mail για να συνενοηθώ, ουτε sms δεν στέλνει. Καλά για restore δεν μιλάω καν, κάθε μέρα 5 - 6 για να γίνει δουλειά και μια φορά την εβδομάδα απαραίτητα σε επίσημο service.

Πάντως αυτό που έχετε μαζευτεί ένα κάρο android fans εδώ μέσα και μας ζαλίζετε με ότι βλακεία σας κατέβει στο κεφάλι είναι εντυπωσιακό. Ένα κάρο άτομα έχουν αγοράσει στο forum το Χ, μαζί κι εγώ, αλλά εσείς όλοι που το βλέπετε με το κυάλι και μπορεί να μην το έχετε καν ακουμπίσει ξέρετε καλύτερα από εμάς που το χρησιμοποιούμε κάθε μέρα.

Το αντίθετο πάντως δεν βλέπω να γίνεται. Σπάνια Apple fan σκάει μύτη σε αντίστοιχα forums για να θάψει μέρα νύχτα. Αλλά κατα τ'άλλα οι αγοραστές iPhone είναι που έχουν κόμπλεξ.

εγω που μετα το note τωρα εχω το Χ δικαιουμαι να μιλαω η οχι???

Επισης τελικα θεμα με το wifi κανει μονο σε μενα η και σε αλλους?

#1728   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 08/01/2018 - 12:59

εγω που μετα το note τωρα εχω το Χ δικαιουμαι να μιλαω η οχι :huh:

Αφού το ξέρεις ότι δεν πήγαινε σε σένα, ειδικά εσύ έχεις first hand εμπειρία και με τις δύο συσκευές.  :) 

Τι θέμα έχεις με το WiFi?

#1729   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 08/01/2018 - 13:01

(Άλλο ένα) Bug.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1730   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2018 - 13:02

φυσικά και εσύ και ο καθένας μπορεί να μιλάει.

βέβαια αυτοί που είναι   προκατειλημμένοi φαίνονται αμέσως γιατί μπαίνουν για άλλους λόγους.

#1731   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2018 - 13:05

τώρα σοβαρά το θέμα με τις κλήσεις που δεν σε ακούνε,έχει κανείς παρατηρήσει κάτι η είναι ράδιο άρβυλα?

#1732   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 08/01/2018 - 13:08

Μερικα εχουν βγαλει προβλημα και στα mail (δεν στελνουν). Επισης υπαρχουν εκτεταμενες αναφορες σε ολον τον κοσμο οτι το stainless steel frame λυγιζει αμα το πας στην στραντζα και οτι το πισω γυαλι σπαει αν το χτυπησεις με βαριοπουλα... Και γενικα ... απαραδεκτη Apple ...

Μην μιλας λογικα στα fandroid... Δεν περναει η λογικη ... Εχουν βαλει firewall ..

Θες να πεις οτι οταν τα fandroids οταν μιλανε για κομπλεξ προβαλουν ?? Now, Ι am genuinely shocked !!!

#1733   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2018 - 13:16

τώρα σοβαρά το θέμα με τις κλήσεις που δεν σε ακούνε,έχει κανείς παρατηρήσει κάτι η είναι ράδιο άρβυλα?

Εμένα με ακούνε άψογα ακόμα και όταν έχει 2 γραμμές σήμα λόγω του "υπέροχου" δικτύου 4G. Όταν το γυρνάω σε 3G έχει καμπάνα full σήμα. Γενικά δεν έχει αναφερθεί θέμα με τις κλήσεις. Τώρα αν είχει τύχει να κάνει κανά glitch το software σε καμία συσκευή και το έχουν κάνει ανατολικό ζήτημα κλασικά είναι άλλη ιστορία.

Όπως επίσης δεν έχω αντιληφθεί κάτι για το Wi-Fi, μια χαρά δουλεύει ένα μήνα και βάλε που έχω το κινητό.

#1734   AlexSandros

AlexSandros

iPH newbie

• 96 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2018 - 13:21

αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι ,όταν το έχω στο αυτί μου και το κρατάω με τον ώμο μου και πέσει λίγο απο τη κλασσική θέση που τοποθετουμε το κινητο στο αυτί μας ,τοτε δε με ακουνε. Οταν το πιάσω και το τοποθετησω στη συνηθεσμένη στάση ακούγομαι και ακουω 

#1735   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 08/01/2018 - 13:30

Καλημέρα,

αφού στο είχα πει ότι θα το ξαναπάρεις ,

τώρα ελπίζω να το χαρείς αν και θα σου ανάψω φιτιλιές οτι το iphone x έχει κάποιο θέμα με το μικρόφωνο και ενίοτε δεν σε ακούν καλά.

για δες το.

αυτο που αναφερεις το επαθε ο αδερφος μου σε 8 plus οπου το πηγαμε document το βαλανε διαγνωση και εχει θεμα το μικροφωνο οταν μιλαει , ο συνολμιλητης τον ακουει απ οτα βαθη της κινας.

θα το παει για αλλαγη καποια στιγμη.

τωρα στο Χ περαν ενος ελαφριου τριξιματος η πλατη αν κανεις πως το κανεις συστροφη με το χερι οπως το 7 plus δεν εχω παρατηρησει κατι αλλο.

εγγυηση εχει.σερβις αφθονα υπαρχουν ορεξη για καυγα πολις οποτε μια χαρα ολα λυνονται.

οχι δεν γυριζω σε plus.γιατι θυμιζει μια αλλη εποχη που εφυγε.

μια νεα ηρθε

#1736   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 08/01/2018 - 13:32

(Άλλο ένα) Bug.

Α ρε γμτ...Με τις κλήσεις μέχρι στιγμής δεν έχω καταλάβει κάποιο πρόβλημα.

#1737   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.850 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2018 - 16:00

με το wifi εχει αναφερθει και παλιοτερα σε καποια φορουμ αλλα παντα με ios11 εχω την εντυπωση. Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα συσκευης.

#1738   metallurgy

metallurgy

iPH Addict

• 833 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 08/01/2018 - 16:03

Εμένα με ακούνε άψογα ακόμα και όταν έχει 2 γραμμές σήμα λόγω του "υπέροχου" δικτύου 4G. Όταν το γυρνάω σε 3G έχει καμπάνα full σήμα. Γενικά δεν έχει αναφερθεί θέμα με τις κλήσεις. Τώρα αν είχει τύχει να κάνει κανά glitch το software σε καμία συσκευή και το έχουν κάνει ανατολικό ζήτημα κλασικά είναι άλλη ιστορία.

Όπως επίσης δεν έχω αντιληφθεί κάτι για το Wi-Fi, μια χαρά δουλεύει ένα μήνα και βάλε που έχω το κινητό.

Eχω τρελο θέμα με το κ@@ο σήμα στο σπίτι!
Να  δοκιμασω 3G?

#1739   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.850 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2018 - 16:04

Eχω τρελο θέμα με το κ@@ο σήμα στο σπίτι!
Να  δοκιμασω 3G?

και το ρωτας?

#1740   Leftflowers

Leftflowers

iPH Contributor

• 1.032 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:leftflowers

Δημοσίευση 08/01/2018 - 16:59

Καλυτερα αλλαξε παροχο