Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1831   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 15/01/2018 - 14:04

Δεν είναι απαραίτητο το HR.

Εν/ποίησε Data, Sign Out απο iCloud και κάνε αποφόρτιση.

Αν και κατά 99% θα πας για Restore.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1832   gymsouda

gymsouda

iPH Enthousiast

• 357 μηνύματα

Δημοσίευση 15/01/2018 - 15:02

Thanks

#1833   tomvrs

tomvrs

iPH Member

• 240 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 16/01/2018 - 12:20

Ρε παιδιά μια ερώτηση όταν δέχομαι κλήσεις έχω παρατηρήσει ότι πρώτα ξεκινάει η δόνηση π.χ αν το κρατάω στα χέρια και μετά από 2 δευτερόλεπτα μου εμφανίζει στην οθόνη ποιος με καλεί ! Το έχει κάποιος ξανασυναντήσει αυτό ;

#1834   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 16/01/2018 - 12:25

Ρε παιδιά μια ερώτηση όταν δέχομαι κλήσεις έχω παρατηρήσει ότι πρώτα ξεκινάει η δόνηση π.χ αν το κρατάω στα χέρια και μετά από 2 δευτερόλεπτα μου εμφανίζει στην οθόνη ποιος με καλεί ! Το έχει κάποιος ξανασυναντήσει αυτό ;

κανε μια επανεκκίνηση και θα είσαι οκ .

#1835   tomvrs

tomvrs

iPH Member

• 240 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2018 - 12:42

κανε μια επανεκκίνηση και θα είσαι οκ .

το κάνω επανέρχεται αλλά μετα απο μια μέρα πάλι τα ίδια

#1836   trifon1

trifon1

iPH newbie

• 20 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2018 - 14:37

Πάντως σε μένα λύθηκε αμέσως το phantom usage κάνοντας ένα hard reset και ακολουθώντας μέχρι ένα σημείο τον οδηγό που μου έστειλε xsiv74

https://forums.macru....2094328/page-2

#1837   fireleader

fireleader

iPH Enthousiast

• 378 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 16/01/2018 - 15:36

Σήμερα πήρα και εγώ το Χ και κάτι που παρατήρησα αμέσως είναι ότι σε ορισμένα ringtones, όταν έχω την ένταση στο φουλ, ακούγεται άσχημα από το πάνω ηχείο. Τα έβαλα δίπλα δίπλα με το 8αρι και το 8 δεν το κάνει, εκεί ακούγονται καθαρά τα ringtones. Μιλάμε για τα ίδια αρχεία. Σε μουσική από το spotify που έβαλα να παίξει σε φουλ ένταση δεν παρατήρησα μέχρι στιγμής τέτοια παραμόρφωση. Τι παίζει;

#1838   SoWasRed

SoWasRed

iPH newbie

• 29 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2018 - 22:10

Μπορεί να ρυθμιστεί η ένταση των όσων ακούμε κατά την κλήση από το ακουστικό του τηλεφώνου ανεξάρτητα από την ένταση του κουδουνίσματος;

Μπορώ να χαμηλώσω πολύ την ένταση από τα πλαϊνά κουμπιά, αλλά έτσι χαμηλώνει και το κουδούνισμα και μετά δεν ακούω τις κλήσεις...

Τελευταία επεξεργασία από: SoWasRed, 16/01/2018 - 22:14

#1839   gymsouda

gymsouda

iPH Enthousiast

• 357 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2018 - 22:20

Μπορεί να ρυθμιστεί η ένταση των όσων ακούμε κατά την κλήση από το ακουστικό του τηλεφώνου ανεξάρτητα από την ένταση του κουδουνίσματος;
Μπορώ να χαμηλώσω πολύ την ένταση από τα πλαϊνά κουμπιά, αλλά έτσι χαμηλώνει και το κουδούνισμα και μετά δεν ακούω τις κλήσεις...

Την ωρα που μιλας με τον συνομιλητη σου, πατα τα πλαινα κουμπια για αυξηση της εντασης του ακουστικου

#1840   SoWasRed

SoWasRed

iPH newbie

• 29 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2018 - 22:56

Όσο περίεργο κι αν ακουστεί, νομίζω ότι έχω θέμα υψηλής έντασης ακουστικού, όχι χαμηλής.

Για παράδειγμα, όταν η μπάρα έντασης είναι στη μέση, ακούω αυτά που λέει ο συνομιλητής μου χωρίς να έχω το τηλέφωνο στο αυτί. Είναι φυσιολογικό;

Μπορώ να μιλάω ενώ κοιτάζω το τηλέφωνο και να ακούω κανονικά, χωρίς να το έχω στο αυτί, κρατώντας το σε απόσταση π.χ. 20-30 εκατοστών.

Έτσι όμως, αυτά που λέει ο συνομιλητής μου τα ακούνε και όσοι βρίσκονται δίπλα μου. (Εννοείται, δεν αναφέρομαι σε ανοικτή ακρόαση).

Για αυτό ρώτησα για ανεξάρτητη ρύθμιση έντασης ακουστικού και έντασης κουδουνίσματος.

#1841   Tolis1975

Tolis1975

iPH User

• 152 μηνύματα

Δημοσίευση 17/01/2018 - 00:49

Όσο περίεργο κι αν ακουστεί, νομίζω ότι έχω θέμα υψηλής έντασης ακουστικού, όχι χαμηλής.

Για παράδειγμα, όταν η μπάρα έντασης είναι στη μέση, ακούω αυτά που λέει ο συνομιλητής μου χωρίς να έχω το τηλέφωνο στο αυτί. Είναι φυσιολογικό;

Μπορώ να μιλάω ενώ κοιτάζω το τηλέφωνο και να ακούω κανονικά, χωρίς να το έχω στο αυτί, κρατώντας το σε απόσταση π.χ. 20-30 εκατοστών.

Έτσι όμως, αυτά που λέει ο συνομιλητής μου τα ακούνε και όσοι βρίσκονται δίπλα μου. (Εννοείται, δεν αναφέρομαι σε ανοικτή ακρόαση).

Για αυτό ρώτησα για ανεξάρτητη ρύθμιση έντασης ακουστικού και έντασης κουδουνίσματος.

Αυτο που εγραψε ο απο πανω Ισχυει και για χαμηλωμα εντασης. Αλλα το γ$#%&νο το 11 ολο κολλαει. Μπορει να μην σου το χαμηλωνει και να θελει hard reset.

#1842   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 17/01/2018 - 08:05

Μετα απο 2 εβδομαδες φουλ χρησης για μενα αυτο που ειναι epic fail ειναι το face id...Με δυσκολευει πολυ στην καθημερινοτητα...Πχ πανω στη μηχανη αν θες να δεις κατι πλεον δεν παιζει!(εννοω να σταματησεις.)...Οταν πχ εισαι στο γραφειο πρεπει να εισαι σε γωνια να σε βλεπει...Ηθελα να δειξω κατι σε ενα πελατη και επρεπε πριν του δειξω το κινητο να δει πρωτα το προσωπο μου...

Εαν ειχε και touch id ολα μια χαρα θα ηταν αλλα τωρα με δυσκολευει...

Απο κει και περα μονο οι αποσυνδεσεις του wifi με ενοχλουν εντονα.

Τα θετικα τα ξερετε μην κατσω να τα λεω...Ειδικα το μεγεθος ειναι σημαντικο ατου οπως και τα υπεροχα ηχεια...

#1843   tomvrs

tomvrs

iPH Member

• 240 μηνύματα

Δημοσίευση 17/01/2018 - 08:51

Μετα απο 2 εβδομαδες φουλ χρησης για μενα αυτο που ειναι epic fail ειναι το face id...Με δυσκολευει πολυ στην καθημερινοτητα...Πχ πανω στη μηχανη αν θες να δεις κατι πλεον δεν παιζει!(εννοω να σταματησεις.)...Οταν πχ εισαι στο γραφειο πρεπει να εισαι σε γωνια να σε βλεπει...Ηθελα να δειξω κατι σε ενα πελατη και επρεπε πριν του δειξω το κινητο να δει πρωτα το προσωπο μου...
Εαν ειχε και touch id ολα μια χαρα θα ηταν αλλα τωρα με δυσκολευει...
Απο κει και περα μονο οι αποσυνδεσεις του wifi με ενοχλουν εντονα.
Τα θετικα τα ξερετε μην κατσω να τα λεω...Ειδικα το μεγεθος ειναι σημαντικο ατου οπως και τα υπεροχα ηχεια...

και μένα μια από τα ίδια! Το Face ID είναι για χασομερημα μόνο! Το απενεργοποίησα και ησύχασα...

#1844   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 17/01/2018 - 09:17

τo face id ....χμμμ....σκουπιδι...δαχτυλικο 4ever.

ναι ειναι φουτουριστικο....αλλα καθολου ευχρηστο και πολυ πιο αργο...ξυριστικα εγινα σαν 5χρονο κ δεν ανοιγε ηθελε κωδικο κ ξανα σεταρισμα....

fail...

#1845   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 17/01/2018 - 09:27

τo face id ....χμμμ....σκουπιδι...δαχτυλικο 4ever.
ναι ειναι φουτουριστικο....αλλα καθολου ευχρηστο και πολυ πιο αργο...ξυριστικα εγινα σαν 5χρονο κ δεν ανοιγε ηθελε κωδικο κ ξανα σεταρισμα....
fail...

Εγώ πάλι με μουσια ξυρισμενος με γυαλιά τύπου μάσκα σε απόλυτο σκοτάδι κανένα απολύτως πρόβλημα . ούτε εγώ δεν το περίμενα να είναι τόσο καλό, Μήπως πρέπει να το σεταρεις ξανά μήπως κάτι δεν έκατσε καλά;

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες