Δεν είναι απαραίτητο το HR.
Εν/ποίησε Data, Sign Out απο iCloud και κάνε αποφόρτιση.
Αν και κατά 99% θα πας για Restore.
Δημοσίευση 15/01/2018 - 15:02
Δημοσίευση 16/01/2018 - 12:20
Δημοσίευση 16/01/2018 - 12:25
Ρε παιδιά μια ερώτηση όταν δέχομαι κλήσεις έχω παρατηρήσει ότι πρώτα ξεκινάει η δόνηση π.χ αν το κρατάω στα χέρια και μετά από 2 δευτερόλεπτα μου εμφανίζει στην οθόνη ποιος με καλεί ! Το έχει κάποιος ξανασυναντήσει αυτό ;
κανε μια επανεκκίνηση και θα είσαι οκ .
Δημοσίευση 16/01/2018 - 12:42
το κάνω επανέρχεται αλλά μετα απο μια μέρα πάλι τα ίδιακανε μια επανεκκίνηση και θα είσαι οκ .
Δημοσίευση 16/01/2018 - 14:37
Πάντως σε μένα λύθηκε αμέσως το phantom usage κάνοντας ένα hard reset και ακολουθώντας μέχρι ένα σημείο τον οδηγό που μου έστειλε xsiv74
https://forums.macru....2094328/page-2
Δημοσίευση 16/01/2018 - 15:36
Σήμερα πήρα και εγώ το Χ και κάτι που παρατήρησα αμέσως είναι ότι σε ορισμένα ringtones, όταν έχω την ένταση στο φουλ, ακούγεται άσχημα από το πάνω ηχείο. Τα έβαλα δίπλα δίπλα με το 8αρι και το 8 δεν το κάνει, εκεί ακούγονται καθαρά τα ringtones. Μιλάμε για τα ίδια αρχεία. Σε μουσική από το spotify που έβαλα να παίξει σε φουλ ένταση δεν παρατήρησα μέχρι στιγμής τέτοια παραμόρφωση. Τι παίζει;
Δημοσίευση 16/01/2018 - 22:10
Μπορεί να ρυθμιστεί η ένταση των όσων ακούμε κατά την κλήση από το ακουστικό του τηλεφώνου ανεξάρτητα από την ένταση του κουδουνίσματος;
Μπορώ να χαμηλώσω πολύ την ένταση από τα πλαϊνά κουμπιά, αλλά έτσι χαμηλώνει και το κουδούνισμα και μετά δεν ακούω τις κλήσεις...
Τελευταία επεξεργασία από: SoWasRed, 16/01/2018 - 22:14
Δημοσίευση 16/01/2018 - 22:20
Μπορεί να ρυθμιστεί η ένταση των όσων ακούμε κατά την κλήση από το ακουστικό του τηλεφώνου ανεξάρτητα από την ένταση του κουδουνίσματος;
Μπορώ να χαμηλώσω πολύ την ένταση από τα πλαϊνά κουμπιά, αλλά έτσι χαμηλώνει και το κουδούνισμα και μετά δεν ακούω τις κλήσεις...
Δημοσίευση 16/01/2018 - 22:56
Όσο περίεργο κι αν ακουστεί, νομίζω ότι έχω θέμα υψηλής έντασης ακουστικού, όχι χαμηλής.
Για παράδειγμα, όταν η μπάρα έντασης είναι στη μέση, ακούω αυτά που λέει ο συνομιλητής μου χωρίς να έχω το τηλέφωνο στο αυτί. Είναι φυσιολογικό;
Μπορώ να μιλάω ενώ κοιτάζω το τηλέφωνο και να ακούω κανονικά, χωρίς να το έχω στο αυτί, κρατώντας το σε απόσταση π.χ. 20-30 εκατοστών.
Έτσι όμως, αυτά που λέει ο συνομιλητής μου τα ακούνε και όσοι βρίσκονται δίπλα μου. (Εννοείται, δεν αναφέρομαι σε ανοικτή ακρόαση).
Για αυτό ρώτησα για ανεξάρτητη ρύθμιση έντασης ακουστικού και έντασης κουδουνίσματος.
Δημοσίευση 17/01/2018 - 00:49
Όσο περίεργο κι αν ακουστεί, νομίζω ότι έχω θέμα υψηλής έντασης ακουστικού, όχι χαμηλής.
Για παράδειγμα, όταν η μπάρα έντασης είναι στη μέση, ακούω αυτά που λέει ο συνομιλητής μου χωρίς να έχω το τηλέφωνο στο αυτί. Είναι φυσιολογικό;
Μπορώ να μιλάω ενώ κοιτάζω το τηλέφωνο και να ακούω κανονικά, χωρίς να το έχω στο αυτί, κρατώντας το σε απόσταση π.χ. 20-30 εκατοστών.
Έτσι όμως, αυτά που λέει ο συνομιλητής μου τα ακούνε και όσοι βρίσκονται δίπλα μου. (Εννοείται, δεν αναφέρομαι σε ανοικτή ακρόαση).
Για αυτό ρώτησα για ανεξάρτητη ρύθμιση έντασης ακουστικού και έντασης κουδουνίσματος.
Αυτο που εγραψε ο απο πανω Ισχυει και για χαμηλωμα εντασης. Αλλα το γ$#%&νο το 11 ολο κολλαει. Μπορει να μην σου το χαμηλωνει και να θελει hard reset.
Δημοσίευση 17/01/2018 - 08:05
Μετα απο 2 εβδομαδες φουλ χρησης για μενα αυτο που ειναι epic fail ειναι το face id...Με δυσκολευει πολυ στην καθημερινοτητα...Πχ πανω στη μηχανη αν θες να δεις κατι πλεον δεν παιζει!(εννοω να σταματησεις.)...Οταν πχ εισαι στο γραφειο πρεπει να εισαι σε γωνια να σε βλεπει...Ηθελα να δειξω κατι σε ενα πελατη και επρεπε πριν του δειξω το κινητο να δει πρωτα το προσωπο μου...
Εαν ειχε και touch id ολα μια χαρα θα ηταν αλλα τωρα με δυσκολευει...
Απο κει και περα μονο οι αποσυνδεσεις του wifi με ενοχλουν εντονα.
Τα θετικα τα ξερετε μην κατσω να τα λεω...Ειδικα το μεγεθος ειναι σημαντικο ατου οπως και τα υπεροχα ηχεια...
Δημοσίευση 17/01/2018 - 08:51
και μένα μια από τα ίδια! Το Face ID είναι για χασομερημα μόνο! Το απενεργοποίησα και ησύχασα...Μετα απο 2 εβδομαδες φουλ χρησης για μενα αυτο που ειναι epic fail ειναι το face id...Με δυσκολευει πολυ στην καθημερινοτητα...Πχ πανω στη μηχανη αν θες να δεις κατι πλεον δεν παιζει!(εννοω να σταματησεις.)...Οταν πχ εισαι στο γραφειο πρεπει να εισαι σε γωνια να σε βλεπει...Ηθελα να δειξω κατι σε ενα πελατη και επρεπε πριν του δειξω το κινητο να δει πρωτα το προσωπο μου...
Εαν ειχε και touch id ολα μια χαρα θα ηταν αλλα τωρα με δυσκολευει...
Απο κει και περα μονο οι αποσυνδεσεις του wifi με ενοχλουν εντονα.
Τα θετικα τα ξερετε μην κατσω να τα λεω...Ειδικα το μεγεθος ειναι σημαντικο ατου οπως και τα υπεροχα ηχεια...
Δημοσίευση 17/01/2018 - 09:17
τo face id ....χμμμ....σκουπιδι...δαχτυλικο 4ever.
ναι ειναι φουτουριστικο....αλλα καθολου ευχρηστο και πολυ πιο αργο...ξυριστικα εγινα σαν 5χρονο κ δεν ανοιγε ηθελε κωδικο κ ξανα σεταρισμα....
fail...
Δημοσίευση 17/01/2018 - 09:27
τo face id ....χμμμ....σκουπιδι...δαχτυλικο 4ever.
ναι ειναι φουτουριστικο....αλλα καθολου ευχρηστο και πολυ πιο αργο...ξυριστικα εγινα σαν 5χρονο κ δεν ανοιγε ηθελε κωδικο κ ξανα σεταρισμα....
fail...
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες