Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις
Ad
Δημοσίευση 09/05/2018 - 07:27
Μου κάνει εντύπωση, γιατί αν είναι να χάνει 1% σε κάθε 20 κύκλους φόρτισης τότε σε λίγους μήνες θα θέλω μπαταρία.Ποιός ο λόγος σε κανούρια συσκευή να τσεκάρεις το παραπάνω?
Που μιλάμε και για Beta.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 09/05/2018 - 08:41
Μου κάνει εντύπωση, γιατί αν είναι να χάνει 1% σε κάθε 20 κύκλους φόρτισης τότε σε λίγους μήνες θα θέλω μπαταρία.
Νομίζω πως η ένδειξη είναι ενδεικτική. Για ασφαλέστερα αποτελέσματα αν έχεις μακ ή φίλο με μακ δοκίμασε το coconut που δίνει καλύτερα αποτελέσματα.
Δημοσίευση 09/05/2018 - 11:33
Εγω εχω 2 θεματακια:
Το ενα με το wifi, βρισκομαι συχνα σε καποιους συγκεκριμενους χωρους(σπιτι, δουλεια) οπου εκει με ανοιχτους μοχλους wifi, συχνα με βγαζει απο το wifi και μου καταναλωνει δεδομενα ... η λυση καποιες φορες ειναι το ανοιγμα κλεισιμο του μοχλου και γενικα οταν το παθαινω αυτο και παω να μπω στις ρυθμισεις του wifi ενω εχω ανοιχτο πχ το μοχλο αυτο δειχνει οτι ειναι κλειστος, και λαγκαρει καποια δευτερολεπτα και ψιλοστρωνει.
εχω 12.3 σε Χ
Καλώς ήρθες στο κλαμπ. Το έχω και εγώ και τουλάχιστον άλλοι δύο γνωστοί μου. Δε ξέρω τι έχει πάθει. Η αλήθεια είναι ότι το είχα και στο 8+ όποτε υποθέτω είναι θέμα software και όχι συσκευής αλλιώς έχω σπάσει ρεκόρ γκαντεμιάς
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 09/05/2018 - 16:23
Καλώς ήρθες στο κλαμπ. Το έχω και εγώ και τουλάχιστον άλλοι δύο γνωστοί μου. Δε ξέρω τι έχει πάθει. Η αλήθεια είναι ότι το είχα και στο 8+ όποτε υποθέτω είναι θέμα software και όχι συσκευής αλλιώς έχω σπάσει ρεκόρ γκαντεμιάς
Sent from my iPad using Tapatalk
Εγω εχω 2 θεματακια:
Το ενα με το wifi, βρισκομαι συχνα σε καποιους συγκεκριμενους χωρους(σπιτι, δουλεια) οπου εκει με ανοιχτους μοχλους wifi, συχνα με βγαζει απο το wifi και μου καταναλωνει δεδομενα ... η λυση καποιες φορες ειναι το ανοιγμα κλεισιμο του μοχλου και γενικα οταν το παθαινω αυτο και παω να μπω στις ρυθμισεις του wifi ενω εχω ανοιχτο πχ το μοχλο αυτο δειχνει οτι ειναι κλειστος, και λαγκαρει καποια δευτερολεπτα και ψιλοστρωνει.
εχω 12.3 σε Χ
Δημοσίευση 09/05/2018 - 23:27
Μην ασχολείσαι. Δεν υπάρχει λόγος.
Θα προσπαθήσω να μην το κοιτάω, γιατί είναι καινούριο το κινητό όντως. Να κάνω άλλη μια ερώτηση. Η συνολική χωρητικότητα του Χ δεν είναι 2716; Γιατί εμένα στο coconut μου δείχνει 2701 design capacity;
Δημοσίευση 10/05/2018 - 23:42
εμενα δε θεωρειται ψιλο-προβλημα??
Δημοσίευση 14/05/2018 - 11:15
Χαιρετώ το φορουμ.
Μου έτυχε σήμερα κάτι και ήθελα την γνώμη σας. Μπαίνω το ebanking της εθνικης να δω το υπολοιπο. Διαβαζει το face id ολα καλα και λογω κακου σήματος λεει περιμένετε. Περπατώντας περιμένω λιγάκι αλλα τίποτα ( ειχε σημα αλλα η εφαρμογη @@) .. Εκεινη την στιγμη με παιρνει facetime η γυναικα. Μιλάμε κανονικά και πηγαινοντας να το κλείσω η οθονη ειναι νεκρη. Δοκιμασα διαφορα κουμπια , δουλευε η σιρι και ολα αλλα η οθονη ΚΑΤΡΑΜΙ.
Τελικα μετα την αρχικη κριση , ήρθα σπιτι έκανα το συνδυασμο για hard reset (Vol+, vol- και Power button) και ολα οκ. Μετα με παίρνει facetime πάλι ( καταστροφή χαχα) , παω να το σηκωσω , έκλεισε μονο του αυτόματα.
Την παίρνω πίσω , καλουσε αλλα τίποτα . Απομακρύνω το τηλ απο το αυτι και παλι κατράμι. Τελικα οταν σταμάτησε η κλήση μόνη της έστρωσε.
Το πρωί έκανα restart το κινητο που κάνω καθιερωμένα ανα 10μερο. Δεν μου το έχει ξανακάνει αυτό.
Πιστεύω οτι το facetime έχει φάει σκάλωμα γιατι σε ολα τα αλλα δουλεύει άψογα. Το φοβάμαι τώρα να το δοκιμάσω. Να κάνω αλλο ενα restart καλου κακου? Στην 11.3.1 είμαι τώρα. Πείτε μου την γνώμη σας
Ευχαριστω για το χρόνο σας παιδια
Δημοσίευση 14/05/2018 - 11:19
στην 11.3.1 έχεις πάει OTA η με p/c .
Δημοσίευση 14/05/2018 - 11:24
στην 11.3.1 έχεις πάει OTA η με p/c .
OTA κλασικα
Δημοσίευση 14/05/2018 - 11:26
OTA κλασικα
Παρε ενα back up και περασε ξανα την 11.3.1 με p/c.
Δημοσίευση 14/05/2018 - 11:35
Χαιρετώ το φορουμ.
Μου έτυχε σήμερα κάτι και ήθελα την γνώμη σας. Μπαίνω το ebanking της εθνικης να δω το υπολοιπο. Διαβαζει το face id ολα καλα και λογω κακου σήματος λεει περιμένετε. Περπατώντας περιμένω λιγάκι αλλα τίποτα ( ειχε σημα αλλα η εφαρμογη @@) .. Εκεινη την στιγμη με παιρνει facetime η γυναικα. Μιλάμε κανονικά και πηγαινοντας να το κλείσω η οθονη ειναι νεκρη. Δοκιμασα διαφορα κουμπια , δουλευε η σιρι και ολα αλλα η οθονη ΚΑΤΡΑΜΙ.
Τελικα μετα την αρχικη κριση , ήρθα σπιτι έκανα το συνδυασμο για hard reset (Vol+, vol- και Power button) και ολα οκ. Μετα με παίρνει facetime πάλι ( καταστροφή χαχα) , παω να το σηκωσω , έκλεισε μονο του αυτόματα.
Την παίρνω πίσω , καλουσε αλλα τίποτα . Απομακρύνω το τηλ απο το αυτι και παλι κατράμι. Τελικα οταν σταμάτησε η κλήση μόνη της έστρωσε.
Το πρωί έκανα restart το κινητο που κάνω καθιερωμένα ανα 10μερο. Δεν μου το έχει ξανακάνει αυτό.
Πιστεύω οτι το facetime έχει φάει σκάλωμα γιατι σε ολα τα αλλα δουλεύει άψογα. Το φοβάμαι τώρα να το δοκιμάσω. Να κάνω αλλο ενα restart καλου κακου? Στην 11.3.1 είμαι τώρα. Πείτε μου την γνώμη σας
Ευχαριστω για το χρόνο σας παιδια
Αυτό είναι θέμα που παρουσιάστηκε κυρίως με την 11.3.
Δεν το έχουν διορθώσει ακόμα.
Δημοσίευση 14/05/2018 - 11:39
Αυτό είναι θέμα που παρουσιάστηκε κυρίως με την 11.3.
Δεν το έχουν διορθώσει ακόμα.
Δεν το ήξερα οτι ειναι γνωστό πρόβλημα. Σε ευχαριστω πολυ νικο!
Παρε ενα back up και περασε ξανα την 11.3.1 με p/c.
Σε ευχαριστώ πολυ
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες