ενα πολυ ωραιο βιντεο το οποιο δειχνει εν μερη αληθειες και καλο ειναι να λεγονται....
Δημοσίευση 06/11/2017 - 11:07
ενα πολυ ωραιο βιντεο το οποιο δειχνει εν μερη αληθειες και καλο ειναι να λεγονται....
Δημοσίευση 06/11/2017 - 11:22
Δημοσίευση 06/11/2017 - 11:30
Δημοσίευση 06/11/2017 - 11:33
Όσο το iOS δεν μπαίνει στην εξίσωση, όλα καλά.
Μόλις μπει, ολα αυτά δεν έχουν καμία σημασία.
Εγω που θέλω το iOS και το εχω επιλεξει συνειδητά, δεν θα πάω ποτέ σε Samsung/LG/Huawei/Xiaomi και οτιδήποτε άλλο.
Αυτά τα βιντεο ειναι καθαρά για να δημιουργήσουν εντυπώσεις και για να πείσουν κόσμο που δεν ήξερε, δεν ξέρει και ποτέ δεν θα μάθει τι θέλει.
Εχει ασυρματη γρήγορη φόρτιση και 3.5mm Jack, iOS έχει; Οχι. Άρα τι συζητάμε;
Μονη συγκριση που μπορεί να γίνει ειναι με παλαιότερα μοντέλα iPhone.
δεν μπανιζεις Πανο,δεν εισαι power user αλλα η ουσια του βιντεο ειναι οτι περναμε και απο ενα apple store να δουμε τι παιζει με τις ουρες. Και ριχνουμε και προς καμερα ενα και καλα απαξιωτικο βλεμματακι.Απο το βιντεο και μονο θα επαιρνα pixel 2
Κάτι που μου έκανε εντύπωση σε σχέση με το iPhone 6s που είχα:
Με ίδιες ρυθμίσεις δεδομένων στην ίδια τοποθεσία (4G δεδομένα μόνο), το σήμα για κλήσεις δείχνει πιο αδύναμο, ενώ για χρήση internet πιάνει 4G άνετα ενώ το 6s έπιανε μετά βίας 3G.
σε 4G οριακο το σημα ειναι λιγοτερο νομιζω και μαλιστα οχι μονο οριακο. Σε 3G δειχνει πιο γεματο
Δημοσίευση 06/11/2017 - 11:35
Εγω που θέλω το iOS και το εχω επιλεξει συνειδητά, δεν θα πάω ποτέ σε Samsung/LG/Huawei/Xiaomi και οτιδήποτε άλλο.
Αυτά τα βιντεο ειναι καθαρά για να δημιουργήσουν εντυπώσεις και για να πείσουν κόσμο που δεν ήξερε, δεν ξέρει και ποτέ δεν θα μάθει τι θέλει.
πρέπει καποια στιγμη να μαθουμε να ειμαστε αντικειμενικοι.
οι περισσοτεροι κατοχοι iOS συσκευων δεν ξερουν ουτε το 1/10 των λειτουργιων του τηλεφωνου έχουν κλειστα δεδομενα να μην τρωνε δεδομενα και απλα το μοστραρουν.
δεν ειναι ουτε το iOS λοιπον ειναι ενα δυνατο brand name που δεν μπορουν να χτυπησουν.
κακα τα ψεμματα.
μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.
ειμαστε εθισμενοι σε οτι εχει δαγκωμενο μηλο.
η samsung ειναι πολυ δυνατη εταιρεια αλλα το λογισμικο ισως δεν την βοηθαει.
και ο jobs εκραζε τις amoled οθονες και τις ελεγε σκουπιδια. σημερα τι εγινε μαζεψαμε τα σκουπιδια του γειτονα και τα βαλαμε σπιτι μας;
κατοχος του Χ ειμαι και ολων των συσκευων μεχρι σημερα αλλα γνωριζω οτι απλα ειμαι εθισμενος και οσο και να θελω να αλλαξω εταιρεια κατι παντα βρισκω και επιστρεφω.
βαλτε διπλα διπλα s8 και Χ και θα δειτε τι εστι οθονη των samsung.
samsung ομως και οι δυο.
πρωτος εγω λοιπον εχω λαθος σκεπτικο κ ενω γνωριζω την αληθεια παραμενω.
ταλαιπωρια να βρω διαθεσιμο κομματι, αποδεχομαι ενα notch το οποιο ειναι ενοχλητικο η αληθεια ειναι,το face id δεν ειναι τοσο γρηγορο οσο του s8 το iris scanner ουτε οσο το touch id.αλλα ολοι θα πουν ειναι ομως τεχνολογια του αυριο ναι αλλα για μεθαυριο κ οχι σημερα.
σημερα θελει κ touch id.
και ακομη μας δειχνει ποσο bezelογαπη εχει και στο Χ . ακομη εχει παχια bezels.
λεπτομερειες ξερω.
αλλα μονη της αυτοαναιρειται.
που ειναι το rose gold που εγινε χαμος;το gold; βγαζει red και ξαφνικα δινει μονο δυο χρωματα.
να πουμε για την τιμη; ωραια. εγω διεθεσα 1400 ευρω για την αγορα του 45 ευρω θηκη γνησια σιλικονης 15 ευρω glass protector και 105 ευρω για 29watt usb c ταχυφορτιστη και καλωδιο.
δηλαδη ενα συνολο 1565 ευρω.
το note 8 σημερα το βρισκεις και 870 ευρω.με ταχυφορτιστη με δαχτυλικο και φυσικα ενα φοβερο κινητο.
πρεπει να σταματησουμε τις επιθεσεις λοιπον και να δουμε την αληθεια.
ειναι ενα πολυ ακριβο κινητο και δεν εχει να προσφερει κατι περισσοτερο απο τον ανταγωνισμο. δυστυχως.
Δημοσίευση 06/11/2017 - 11:37
Αυτη ειναι η Τεράστια Διαφορά! Το iOS! Σαν Συσκευές ειναι Άριστες ειδικά τις Samsung μα το android ειναι που τα χαλάει ολα.
Προσωπική Άποψη,
Δημοσίευση 06/11/2017 - 11:41
και επειδη εγω μιλαω με πραξεις, και οντας κατοχος του Χ aka 10 οποιος εχει ας πει αν τον βολευει το face id που το εχουμε ακουμπησμενο στο γραφειο και να δουμε ενα μηνυμα πρεπει να το σηκωσουμε να δει προσωπο να κανουμε swype up και να δουμε.
το touch id μακραν οτι καλυτερο υπηρξε.τελος.
ακουμπας ξεκλειδωνει κ εχεις προσβαση.
τωρα τα αλλα ειναι για να εχουμε να λεμε.
εγω σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το δωσω και να παρω πισω το 8 plus μου.
ιδρωσαμε να αναβαθμιστουν οι εφαρμογες απο τις 3.5'' στις 4'' το 2012 να σταξουμε και τωρα ;;;;; ενταξει ειπαμε.ας πουμε μερικες αληθειες.
Δημοσίευση 06/11/2017 - 11:58
και επειδη εγω μιλαω με πραξεις, και οντας κατοχος του Χ aka 10 οποιος εχει ας πει αν τον βολευει το face id που το εχουμε ακουμπησμενο στο γραφειο και να δουμε ενα μηνυμα πρεπει να το σηκωσουμε να δει προσωπο να κανουμε swype up και να δουμε.
το touch id μακραν οτι καλυτερο υπηρξε.τελος.
ακουμπας ξεκλειδωνει κ εχεις προσβαση.
τωρα τα αλλα ειναι για να εχουμε να λεμε.
εγω σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το δωσω και να παρω πισω το 8 plus μου.
ιδρωσαμε να αναβαθμιστουν οι εφαρμογες απο τις 3.5'' στις 4'' το 2012 να σταξουμε και τωρα ;;;;; ενταξει ειπαμε.ας πουμε μερικες αληθειες.
Ετσι πρεπει να αξιολογει ενας μηλο-user!Με αληθειες!
Αν δηλ λεμε οτι ουαααου εχω το Χ χωρις να αξιολογουμε τα θετικα αλλα και τα αρνητικα του (εκτος βεβαια της τιμης του που παιζει μονη της) θα ειμαστε το λιγοτερο μπεεεεεεε
Συμφωνω επειδη το ειδα απο κοντα οτι ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ εκει απο πανω του καθομασταν και το περιεργαζομασταν
Καποιοι σαφως και εντυπωσιαστηκαν και καποιοι απλα ακουγαν και εβλεπαν χωρις να λενε τιποτα..
Το σιγουρο ειναι οτι ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ εκραξαν τα 1200+ ευρω για την αγορα του.
Και οπως εχω πει προσωπικα το φραγμα των 1000ευρω για το 64αρι τουλαχιστον ειναι αρνητικο γεγονος που το ξεπερασε/
Και αν κρινω και απο τα σχολια που διαβαζουμε μπορει να εχει ενα σκασμο θετικα, αλλα και τα αρνητικα του που το παρουσιασαν σαν το κινητο της 10ετιας επειδη απλα εβγαλαν τα bezel και εβαλαν ενα προβληματικο face-id (ψηλοδισχρηστο θα ελεγα) δεν ξερω κατα ποσο με κανει να αφηνω το 8+ για δαυτο,,,
Αν και αρχικα ελεγα οτι δεν παιζει να μην δεν το παρω,,,
Βεβαια παντα κανω δευτερες σκεψεις και ποτε μην λες ποτέ
Ο χρονος (αλλα και η τσεπη μας) θα δειξει
Τελευταία επεξεργασία από: vagfilippo, 06/11/2017 - 11:59
Δημοσίευση 06/11/2017 - 12:05
Και εγώ την ίδια ερώτηση έκανα.. τς istorm είναι στα 39 ευρώ η ποιο οικονομική από αυτές που έχω δει.. τς Vodafone καλή; Δεν την ξέρω τι καλύπτει;
δες εδω:
http://www.vodafone.gr/portal/replace
δεν εχω vodafone αλλα ελπιζω να ισχυει και για τις αγορες μετρητης. ετσι οπως το λεει ειναι δωρεαν και για νεα αγορα
Δημοσίευση 06/11/2017 - 12:13
Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 06/11/2017 - 12:15
Δημοσίευση 06/11/2017 - 12:18
δες εδω:
http://www.vodafone.gr/portal/replace
δεν εχω vodafone αλλα ελπιζω να ισχυει και για τις αγορες μετρητης. ετσι οπως το λεει ειναι δωρεαν και για νεα αγορα
Δημοσίευση 06/11/2017 - 12:20
Όλα ωραία και καλά αλλά «ξέχασε» να βάλει ότι το 2016 το Note 7 της έσκαγε και απαγορευτηκε από παντού. Είναι ωραία όταν έχεις επιλεκτική μνήμη!
Μαλλον μπερδευεσαι.οταν μια εταιρεια βγαινει κ ζηταει συγγνωμη για ενα ελλατωματικο προιον εχει μεγαλα κακαλα.
σε αντιθεση με την apple που δεν λεει τπτ ή λεει το κρατατε λαθος...λογικο να ξεβαφει το μαυρο το 5αρι...λογικο να στραβωνει το 6αρι και παει λεγωντας ...το 7αρι το hissing....ολα καλα τοτε λοιπον ε;
Δημοσίευση 06/11/2017 - 12:23
Η Apple έχει αναφέρει για τυχόν μελλοντικό φαινόμενο burn in και προτείνει, ενεργοποίηση του "Αυτόματος κλειδώματος" και της "Αυτόματης φωτεινότητας".
Μήπως θα βοηθούσε και η ενεργοποίηση Ρυθμίσεις->Ταπετσαρία από μια "Δυναμική" ή "Live", περισσότερο από την "Ακίνητη" ταπετσαρία, ώστε να αποφευχθεί τύχον burn in μελλοντικά στο iPhone X;
Ευχαριστώ.
Τελευταία επεξεργασία από: ipacbros, 06/11/2017 - 12:23
Δημοσίευση 06/11/2017 - 12:24
εδω ChrisDs
Τελευταία επεξεργασία από: SmartSteli0s, 06/11/2017 - 12:25
Δημοσίευση 06/11/2017 - 12:30
Μαλλον μπερδευεσαι.οταν μια εταιρεια βγαινει κ ζηταει συγγνωμη για ενα ελλατωματικο προιον εχει μεγαλα κακαλα.
σε αντιθεση με την apple που δεν λεει τπτ ή λεει το κρατατε λαθος...λογικο να ξεβαφει το μαυρο το 5αρι...λογικο να στραβωνει το 6αρι και παει λεγωντας ...το 7αρι το hissing....ολα καλα τοτε λοιπον ε;
ζητάει απλά ένα συγνώμη σε τι ? να προσέχεις να μην σου σκάσει η συσκευη στα χέρια να μην σε βάζουν στα αεροπλάνα και στα βαπόρια έλεος ρε παιδιά αυτά είναι προχειρότητες .
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες