Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#316   bekiaris

bekiaris

iPH newbie

• 11 μηνύματα
  • Twitter:@bekiaris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 06/11/2017 - 17:04

το 7 plus ηταν (πουληθηκε πριν 3 εβδομαδες οποτε καλυψε σχεδον το μισο κοστος του Χ).

επειδή κ εγώ το σκέφτομαι να πουλήσω το 7 plus μου, πόσο περίπου μπορεί να πιάσει κ επίσης, υπαρχουν καταστήματα που τα πέρνουν επιτόπου, αντί να μπλέξω με αγκελίες??? προφανέστατα...εχω ψηθεί πολυ για το Χ , με προβληματίζει λιγο βέβαια το κόστος αλλα...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#317   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 06/11/2017 - 17:21

επειδή κ εγώ το σκέφτομαι να πουλήσω το 7 plus μου, πόσο περίπου μπορεί να πιάσει κ επίσης, υπαρχουν καταστήματα που τα πέρνουν επιτόπου, αντί να μπλέξω με αγκελίες??? προφανέστατα...εχω ψηθεί πολυ για το Χ , με προβληματίζει λιγο βέβαια το κόστος αλλα...

Μη το δωσεις σε καταστημα. Θα το σκοτωσεις.

Ριξε μια ματια στις αγγελθες και αναλογα τη κατασταση που ειναι κρινεις και βαζεις τιμη.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#318   giorgosa

giorgosa

iPH newbie

• 13 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 06/11/2017 - 17:33

επειδή κ εγώ το σκέφτομαι να πουλήσω το 7 plus μου, πόσο περίπου μπορεί να πιάσει κ επίσης, υπαρχουν καταστήματα που τα πέρνουν επιτόπου, αντί να μπλέξω με αγκελίες :huh: προφανέστατα...εχω ψηθεί πολυ για το Χ , με προβληματίζει λιγο βέβαια το κόστος αλλα...

δεν ξερω καθολου στην Ελλαδα ποσο πουλιεται. Στην Αγγλια το εδωσα £460 πριν 3 εβδομαδες (καινουργιο πουλιεται £769).

οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω δες ποσο πουλιουνται, παρε το μεσο ορο περιπου και πραξε αναλογα.

#319   georgezerv

georgezerv

iPH newbie

• 19 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 06/11/2017 - 18:06

Noμιζω οτι σαν κατοχος 7plus ζηλεψα λιγο διαβαζοντας το τοπικ...

Θα αποχωρησω και ευχομαι να....κερδισω κανενα τζοκερ για να καταφερω να παρω το Χ... 

#320   ipacbros

ipacbros

iPH Contributor

• 1.158 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 18:39

Όταν με καλούν χτυπάει χαμηλά.
Αύξησα την ένταση, αλλά ενώ στην δοκιμή χτυπάει δυνατά, μόλις με καλούν είναι χαμηλός ο ήχος.
Τι ρύθμιση θέλει για να χτυπάει κανονικά, όσο είναι η ρύθμιση της έντασης του ήχου;

#321   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 06/11/2017 - 18:45

Αν δεν το κοιτάς χτυπάει κανονικά.

Όταν χτυπάει ενεργοποιεί τις μπροστά κάμερες.

Μόλις δει ότι το κοιτάς και άρα κατάλαβες ότι χτυπάει, χαμηλώνει τον ήχο για να μην ενοχλεί.

#322   giorgosa

giorgosa

iPH newbie

• 13 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 06/11/2017 - 18:47

Όταν με καλούν χτυπάει χαμηλά.
Αύξησα την ένταση, αλλά ενώ στην δοκιμή χτυπάει δυνατά, μόλις με καλούν είναι χαμηλός ο ήχος.
Τι ρύθμιση θέλει για να χτυπάει κανονικά, όσο είναι η ρύθμιση της έντασης του ήχου;

με το FaceID ενεργοποιημενο μολις καταλαβει οτι ειδες την κληση, χαμηλωνει αυτοματα γιατι 'ξερει' οτι ειδες την κληση. Για δοκιμασε εισερχομενη κληση χωρις να το κοιτας. 

#323   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 06/11/2017 - 18:48

Καλησπέρα και από εμένα
Λοιπόν διαβάζοντας τις πολλές σελίδες για το IPhone X καταλήγω ότι εδώ μέσα υπάρχουν:
αυτοί που το προπαραγγηλαν και δεν το πήραν αποτέλεσμα κάτι βρίσκουν για να πουν κατά,επόμενη κατηγορία αυτοί που έχουν η παίρνουν Σαμσουνγκ η Android με το 1/3 των χρημάτων ενός iphone αποτέλεσμα το x είναι μινιατούρα μικρό και με λίγη μπαταρία επόμενη κατηγορία αυτοί που πήραν το 8 plus προσπαθούμε να πείσουν τον εαυτό τους ότι έκαναν καλλιτερα με την αγορά τους και σε αυτούς η αγορά του x δεν αξίζει τα λεφτά της ,άλλη κατηγορία όσοι έχουν 7 plus και τρώγονται να πάρουν το x αλλά το κατηγορούν λίγο για να είναι οκ με τον εαυτόν τους και τέλος οι λίγοι εμείς που δώσαμε ένα σκασμό λεφτά και ακούμε και διαβάζουμε σε ένα φόρουμ για Iphone :ποσό ακριβό είναι , πόσο μικρό,ποσό άσχημο το λευκό με νίκελ γύρω γύρω ,ποσό ξεπλυμένο το μαύρο,τι οθόνη αντιγραφή από σαμδουγκ πενταετίας ,ποσό άσχημο το κενό πάνω ,και τέλος πως οι 5,8 ίντσες γίνονται αυτόματα 4,7.
Εύχομαι σε όσους πήραν το χ να το χαρούν με υγεία και ας λένε ότι θέλουν οι λοιποί συμφορουμητες.
Το τηλέφωνο τα σπάει είναι ότι καλλιτερο υπάρχει αξίζει κατά μεγάλο ποσοστό τα λεφτά του και αυτό θα το διαπυστοσουμε με τον καιρό σιγά σιγά όταν θα διαβάζουμε από κάποιους τω παραπάνω κατηγοριών που το έβριζαν ότι τελικά το πήραν και αρχίσανε το ουαου.
Αυτά ,δεν γράφω το φιλικά πάντα γιατί κάποιοι πριν με χλεβασαν όταν γράφοντας την άποψη μου από ευγένεια τελείωνα έτσι.
Καλό απόγευμα σε όλους.

#324   arNeN

arNeN

iPH newbie

• 29 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR

Δημοσίευση 06/11/2017 - 18:55

Δίνετε που δίνετε τόσα λεφτά για κινητό, κατεβάστε και κανα λεξικό γιατί πονάνε τα μάτια μας με την ορθογραφία σας..

#325   paparainbow

paparainbow

iPH Contributor

• 1.875 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 06/11/2017 - 19:35

δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλου, ενα κολπακι για να “κρυψετε” το notch

https://mobile.twitt...344282071195649

legit

#326   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 06/11/2017 - 19:37

δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλου, ενα κολπακι για να “κρυψετε” το notch

https://mobile.twitt...344282071195649

Και να γίνει το iPhone πιο άσχημο από το pixel 2 xl :P 

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#327   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 21:21

Μετα απο χρηση σχεδον 3 ημερων στο φουλ ! Και εχοντας το iphone x black 64αρι με πινελιες εχω να παρατηρησω τα εξης
Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης! Το space grey εχει αδικηθει το θεωρω μακραν πιο ομορφο απο την τριχρωμια του silver!!
Η οθονη ειναι απλα υπεροχη αν και σε σχεση με το 7πλας δειχνει μικροτερη ακομα και αν μην ειναι! Εγω προσωπικα θα το θελα ενα κλικ πιο φαρδυ :)
Η μπαταρια αρκετα καλη πλην ομως δεν φτανει στα επιπεδα 8 και 7 πλας! Η φωτεινοτητα ειναι λιγο χαμηλοτερη εχω την εντυπωση σε συνθηκες ηλιου και με την ρυθμιση οθονης στην μεση αποτι στο plus
Το faceid πολυ ευχρηστο αν και μερικες φορες αναζητας το home button :)μεχρι στγμης στις χιλιαδες φορες ανοιξε κλεισε δυο δεν ανταποκριθηκε!
Οι εφαρμογες AR ειναι εκπληκτικες στο x
Η καμερα απλα υπεροχη! Ειδικα τα portrait mode στην μπροστινη τα σπαει :)
Αρνητικο η ελλειψη εκκαθαρισης της μνημης των εφαρμογων με το slide out!!!
Συμπερασματικα το κινητο ειναι πολυ καλο
Καινοτομο με καποια πλην βεβαια οπως η τιμη του!
Γνωμη μου οποιος εχει 8 plus η ακομη και το 7 plus ας μεινει εκει και του χρονου το βλεπει για το x plus !
Μεχρι στιγμης καμια παιδικη ασθενεια δεν εχει εμφανιστει :)

#328   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 06/11/2017 - 21:25

Άρχισαν να σκάνε Updates εφαρμογών μαζικά (ξημέρωσε στο Cupertino).

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#329   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 06/11/2017 - 21:30

Μετα απο χρηση σχεδον 3 ημερων στο φουλ ! Και εχοντας το iphone x black 64αρι με πινελιες εχω να παρατηρησω τα εξης
Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης! Το space grey εχει αδικηθει το θεωρω μακραν πιο ομορφο απο την τριχρωμια του silver!!
Η οθονη ειναι απλα υπεροχη αν και σε σχεση με το 7πλας δειχνει μικροτερη ακομα και αν μην ειναι! Εγω προσωπικα θα το θελα ενα κλικ πιο φαρδυ :)
Η μπαταρια αρκετα καλη πλην ομως δεν φτανει στα επιπεδα 8 και 7 πλας! Η φωτεινοτητα ειναι λιγο χαμηλοτερη εχω την εντυπωση σε συνθηκες ηλιου και με την ρυθμιση οθονης στην μεση αποτι στο plus
Το faceid πολυ ευχρηστο αν και μερικες φορες αναζητας το home button :)μεχρι στγμης στις χιλιαδες φορες ανοιξε κλεισε δυο δεν ανταποκριθηκε!
Οι εφαρμογες AR ειναι εκπληκτικες στο x
Η καμερα απλα υπεροχη! Ειδικα τα portrait mode στην μπροστινη τα σπαει :)
Αρνητικο η ελλειψη εκκαθαρισης της μνημης των εφαρμογων με το slide out!!!
Συμπερασματικα το κινητο ειναι πολυ καλο
Καινοτομο με καποια πλην βεβαια οπως η τιμη του!
Γνωμη μου οποιος εχει 8 plus η ακομη και το 7 plus ας μεινει εκει και του χρονου το βλεπει για το x plus !
Μεχρι στιγμης καμια παιδικη ασθενεια δεν εχει εμφανιστει :)

όταν λες slide out και εκκαθάριση μνήμης εφαρμογών εννοείς το κλείσιμο εφαρμογών? Γιατι από ότι έχω δει μπορείς να τις κλείσεις και με το κόκκινο εικονιδιο πάνω δεξιά αλλά και όπως παλιά  με swipe up.

#330   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 21:33

όταν λες slide out και εκκαθάριση μνήμης εφαρμογών εννοείς το κλείσιμο εφαρμογών? Γιατι από ότι έχω δει μπορείς να τις κλείσεις και με το κόκκινο εικονιδιο πάνω δεξιά αλλά και όπως παλιά με swipe up.

Εννοω κλεισιμο οχι multitasking
Ναι με την κοκκινη παυλα ! Περιττο να σας πω οτι στο service του public δεν γνωριζαν ουτε αυτο ουτε το hard reset

Τελευταία επεξεργασία από: geomac31, 06/11/2017 - 21:36

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 28