Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#331   bekiaris

bekiaris

iPH newbie

• 11 μηνύματα
  • Twitter:@bekiaris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 06/11/2017 - 21:43

Το faceid πολυ ευχρηστο αν και μερικες φορες αναζητας το home button :)μεχρι στγμης στις χιλιαδες φορες ανοιξε κλεισε δυο δεν ανταποκριθηκε!
κομη και το 7 plus ας μεινει εκει και του χρονου το βλεπει για το x plus !

θα ηθελα να ρωτήσω, γίνεται κάποιος να μην ενεργοποιήσει το face id??? αμα τελικά το πάρω, δν με τρελαίνει η ιδέα, προτιμώ κωδικό...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#332   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 06/11/2017 - 21:44

θα ηθελα να ρωτήσω, γίνεται κάποιος να μην ενεργοποιήσει το face id??? αμα τελικά το πάρω, δν με τρελαίνει η ιδέα, προτιμώ κωδικό...

Όπως γίνεται και με το Touch ID.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#333   bekiaris

bekiaris

iPH newbie

• 11 μηνύματα
  • Twitter:@bekiaris
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 06/11/2017 - 21:48

Γνωμη μου οποιος εχει 8 plus η ακομη και το 7 plus ας μεινει εκει και του χρονου το βλεπει για το x plus !

Δν συμφωνώ, ως κάτοχος 7 plus μετά απο 6 απλό, το μέγεθος με έχει κουράσει στην μεταφορά...βέβαια η οθόνη του ειναι καλή για χρήση έξω... αλλα το κινητό ειναι βαρύ κ μεγάλο σε διαστάσεις. Το X έχει ίδια οθόνη με μικρότερο μέγεθος...

#334   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 22:08

Σε αυτά που είπε ο @geomac31 πριν θα κάνω μια διόρθωση.

Όποιος είχε/έχει 6/6S/7/8Plus και τα πήρε για τις έξτρα δυνατότητες αλλά όχι για το μέγεθος, τότε το Χ είναι ο συμβιβασμός όλων.

Μεγάλη (σε σχέση με το μέγεθος της συσκευής) οθόνη, διπλή κάμερα, 3gb RAM (όχι ότι έχει μεγάλη σημασία).

Αν το απλό 8 είχε τα ιδια στοιχεία με το 8 Plus με μονη διαφορά το μέγεθος, θα μιλάγαμε σε άλλη βάση προφανώς.

#335   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 999 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2017 - 22:11

Μεχρι στιγμης καμια παιδικη ασθενεια δεν εχει εμφανιστει :)

τραβηξες βίντεο να δεις αν έχει hissing γιατί κάποια βίντεο που έχω δει στο Ίντερνετ έχουν έντονο και είναι λες και φυσάει 10 μποφόρ

Sent from my iPhone using Tapatalk

#336   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 06/11/2017 - 22:15

Εννοω κλεισιμο οχι multitasking
Ναι με την κοκκινη παυλα ! Περιττο να σας πω οτι στο service του public δεν γνωριζαν ουτε αυτο ουτε το hard reset

εδώ το video πάντως δείχνει ότι κλείνουν και με swipe up αν εννοούμε το ίδιο πραγμα :)

#337   ChefAlexander

ChefAlexander

iPH Contributor

• 1.332 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 06/11/2017 - 22:31

Να πω και εγώ με τη σειρά μου την εμπειρία μου που είχα σε μια πρώτη επαφή με ένα εκθεσιακό Χ στα Public. Όπως ήδη προανέφεραν και άλλοι πριν από μένα, το εκθεσιακό ήταν Silver. Σαν χρώμα δεν με ενθουσίασε αν και η αλήθεια είναι ότι δεν είδα το αντίστοιχο σε Space Gray για να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Δεύτερο σημείο που κάνει άμεσα μπάμ, είναι το μέγεθος του συγκριτικά με ότι μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα η Apple. Είμαι κάτοχος ενός 6S Plus και πραγματικά η διαφορά στο μέγεθος είναι μεγάλη. Και για να είμαι ειλικρινείς μου ξένισε αρνητικά το μέγεθος. Μου φάνηκε σαν βήμα προς τα πίσω όσον αφορά το μέγεθος της οθόνης. Επίσης τον ελάχιστο χρόνο που το περιεργάστικα, με δυσκόλεψαν τα νέα Gestures και η συνολική λειτουργία, αλλά αυτό φαντάζομαι είναι καθαρά θέμα χρόνου.

#338   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 06/11/2017 - 22:48

Οποιος ειχε τοσα χρονια jb με zephyr, auxo, tage κτλ τα gestures για να βγεις απο εφαρμογες και να ανοιξεις multitasking θα ειναι παιχνιδακι. Γενικα ειναι πολυ βολικο μολις το συνηθισετε.

#339   spetreli64

spetreli64

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα
  • Twitter:@Spetrelis
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 06/11/2017 - 22:49

Καλησπέρα και από εμένα
Λοιπόν διαβάζοντας τις πολλές σελίδες για το IPhone X καταλήγω ότι εδώ μέσα υπάρχουν:
αυτοί που το προπαραγγηλαν και δεν το πήραν αποτέλεσμα κάτι βρίσκουν για να πουν κατά,επόμενη κατηγορία αυτοί που έχουν η παίρνουν Σαμσουνγκ η Android με το 1/3 των χρημάτων ενός iphone αποτέλεσμα το x είναι μινιατούρα μικρό και με λίγη μπαταρία επόμενη κατηγορία αυτοί που πήραν το 8 plus προσπαθούμε να πείσουν τον εαυτό τους ότι έκαναν καλλιτερα με την αγορά τους και σε αυτούς η αγορά του x δεν αξίζει τα λεφτά της ,άλλη κατηγορία όσοι έχουν 7 plus και τρώγονται να πάρουν το x αλλά το κατηγορούν λίγο για να είναι οκ με τον εαυτόν τους και τέλος οι λίγοι εμείς που δώσαμε ένα σκασμό λεφτά και ακούμε και διαβάζουμε σε ένα φόρουμ για Iphone :ποσό ακριβό είναι , πόσο μικρό,ποσό άσχημο το λευκό με νίκελ γύρω γύρω ,ποσό ξεπλυμένο το μαύρο,τι οθόνη αντιγραφή από σαμδουγκ πενταετίας ,ποσό άσχημο το κενό πάνω ,και τέλος πως οι 5,8 ίντσες γίνονται αυτόματα 4,7.
Εύχομαι σε όσους πήραν το χ να το χαρούν με υγεία και ας λένε ότι θέλουν οι λοιποί συμφορουμητες.
Το τηλέφωνο τα σπάει είναι ότι καλλιτερο υπάρχει αξίζει κατά μεγάλο ποσοστό τα λεφτά του και αυτό θα το διαπυστοσουμε με τον καιρό σιγά σιγά όταν θα διαβάζουμε από κάποιους τω παραπάνω κατηγοριών που το έβριζαν ότι τελικά το πήραν και αρχίσανε το ουαου.
Αυτά ,δεν γράφω το φιλικά πάντα γιατί κάποιοι πριν με χλεβασαν όταν γράφοντας την άποψη μου από ευγένεια τελείωνα έτσι.
Καλό απόγευμα σε όλους.

Φίλε μου να σου πω κάτι μην παθιάζεσαι τόσο πολύ με το X  Ούτε ποσοστό θα σου δώσει η Apple απλά να σκεφτείς κάτι ένας που δίνει 1159 € για να πάρει το οκτώ plus 256 gb  σε τι θα κωλώσει για να πάρει το X στα 1400.  Απλά το συγκεκριμένο τηλέφωνο πέραν της οθόνης και κάποιον έξτρα λειτουργιών δε λέει και πολλά πράγματα είτε θες να το καταλάβεις είτε όχι. Εγώ έχω plus από τότε που πρωτοβγήκε το plus και να σου πω δεν το αλλάζω με τίποτα και αν βγεί 9 plus πολύ αυτό θα πάρω !  Λοιπόν μην παθιάζεσαι τόσο πολύ αυτά  είναι γούστα του καθενός δεν σημαίνει οτι επειδή επειδή εσένα σε ξετρέλανε θα ξετρελάνει και όλους τους υπόλοιπους

#340   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.014 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 00:10

Aυτο πάλι που όταν ένας άνθρωπος είναι χαρούμενος με κάτι καινούριο που αγόρασε και πάτε να του την χαλάσετε είναι φοβερό

Πραγματικά λυπάμαι

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#341   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 00:18

Aυτο πάλι που όταν ένας άνθρωπος είναι χαρούμενος με κάτι καινούριο που αγόρασε και πάτε να του την χαλάσετε είναι φοβερό
Πραγματικά λυπάμαι

Εμ, αφού εγώ δεν έχω σκύλο, ας ψοφίσει και του γείτονα.

#342   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1.600 μηνύματα
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 07/11/2017 - 01:20

Το Public συντάγματος έχει Space Gray (demo).

Κατά τη γνώμη μου μακράν πιο premium ειδικά το stainless steel πλαίσιο που είναι dark chrome σε σχέση με το light chrome του silver που είναι σαν πανηγυριώτικη ζάντα σε αγροτικό..

Ω ναι!

Sent from my iPhone using Tapatalk

#343   geomac31

geomac31

iPH Enthousiast

• 445 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 01:31

Εχω σπασε γκρει και πραγματικα πολυ πιο ομορφο !!

#344   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 07/11/2017 - 02:05

Μην μπαίνετε στη διαδικασία πιο όμορφο και πιο άσχημο, το χρώμα είναι κάτι ΚΑΘΑΡΑ Υποκειμενικό και σε καμμία περίπτωση δεν υπάρχει ΠΙΟ. Και τα δυο είναι ωραία, αλλά αυτό που θα διαλέξει ο καθένας, για ΕΚΕΙΝΟΝ είναι το ωραιότερο, απλά τα πράγματα. Κάθε "γονιός", το δικό του "παιδί" βλέπει ως πιο όμορφο του κόσμου, πόσο μάλλον και αν το επέλεξε και το χρυσοπλήρωσε κιόλας ! :D

#345   LaQuaLe

LaQuaLe

iPH newbie

• 54 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 04:49

Εγώ έχω παραγγείλει από 3-4 μαγαζιά το 64GB Space Grey (προφανώς και δεν έχει έρθει τίποτα ακόμα) μιας και είχα τόσα χρόνια μαύρες συσκευές (iPhone 5 Black, iPhone 6 Plus Space Grey και iPhone 7 Plus Jet Black) αλλά μετά από μερικά βιντεάκια που είδα νομίζω ότι για πρώτη φορά στα τόσα χρόνια μάλλον προτιμώ το άσπρο που το είδα και από κοντά (λόγω του Stainless Steel που έχει στο πλάι) και εφόσον μπροστά είναι όλο μαύρο και όχι άσπρο με μαύρη οθόνη όταν είναι κλειστό λέω να πάω προς τα εκεί... Άντε τώρα να κάνεις νέες παραγγελίες και ιστορίες... Μόνο αν πετύχω κανένα ξέμπαρκο σε κανένα κατάστημα...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16

0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες