Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#346   spetreli64

spetreli64

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα
  • Twitter:@Spetrelis
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 07/11/2017 - 11:44

Aυτο πάλι που όταν ένας άνθρωπος είναι χαρούμενος με κάτι καινούριο που αγόρασε και πάτε να του την χαλάσετε είναι φοβερό
Πραγματικά λυπάμαι

Φίλε μου κανένας δε πάει να χαλάσει σε κανέναν τίποτα εύχομαι σε όλους όσους απέκτησαν το X να το χαρούν όπως μπορούνε καλύτερα...απλώς εγώ αναφέρομαι στον συγκεκριμένο φίλο από πάνω που παθιάζεται τόσο πολύ και προτρέπει άλλους να μην αγοράσουν το 8plus. Απλά εγώ όπως και πολλοί άλλοι αποφάσισαν να δώσουν 1159 € η 957 αντίστοιχα για το μικρότερο και να αποκτήσουν ένα απ’ τα δύο οκτάρια γιατί λοιπόν αυτός να τους το χαλάει και να τους λέει μην το αγοράσετε ποτέ 8. Για κάποιο λόγο λοιπόν και φυσικά δεν είναι τα χρήματα αποφάσισαν αυτή οι κάποιοι να αποκτήσουμε το 8 Και φυσικά και αυτοί να το χαρούν όσο μπορονμε καλύτερα μαζί με μένα που και εγώ για τους δικούς μου λόγους αγόρασα το 8 plus 256 gd

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#347   teogn7

teogn7

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 07/11/2017 - 11:53

Παίδες καλημέρα κ καλορίζικα σε όλους τους κατόχους Χ. Την βοήθειαααα σας!! :D   Μπαίνω καθημερινά, διαβάζω διάφορα γύρω από τα μήλα μας μιας κ κάτοχος πολλών ετών Iphone Αυτη την στιγμή κάτοχος  ενός ταπεινού 5S :P  κ θέλω ένα update οπωσδήποτε. :D   Βρίσκομαι μεταξύ ιphone 8 κ Χ, ποιο από τα δυο μου προτείνεται? Παίζει να έχω διαβάσει πάνω από 150 σελίδες γύρω από το 8 κ Χ κ 60/40 κλείνω προς το Χ έστω κ με το δεύτερο κύμα αγοράς. Πέρα από το faceID, την καλύτερη μπαταριά κ οθόνη φυσικά που κατέχει το Χ αξίζει να περιμένω η να προβώ σε αγορά του 8?  Sorry για το offtopic παιδιά.

Τελευταία επεξεργασία από: teogn7, 07/11/2017 - 11:58

#348   stevchrly

stevchrly

iPH Enthousiast

• 523 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 07/11/2017 - 11:57

Παίδες καλημέρα κ καλορίζικα σε όλους τους κατόχους Χ. Την βοήθειαααα σας!! :D   Μπαίνω καθημερινά, διαβάζω διάφορα γύρω από τα μήλα μας μιας κ κάτοχος πολλών ετών Iphone Αυτη την στιγμή κάτοχος  ενός ταπεινού 5S :P  κ θέλω ένα update οπωσδήποτε. :D   Βρίσκομαι μεταξύ ιphone 8 η Χ, ποιο από τα δυο μου προτείνεται? Παίζει να έχω διαβάσει πάνω από 150 σελίδες γύρω από το 8 κ Χ κ 60/40 κλείνω προς το Χ έστω κ με το δεύτερο κύμα αγοράς. Tην βοήθεια σας παρακαλώ. Πέρα από το faceID, την καλύτερη μπαταριά κ οθόνη φυσικά που κατέχει το Χ αξίζει να περιμένω η να προβώ σε αγορά του 8?

ειλικρινά ΑΓΟΡΑΣΕ αυτό που γουστάρεις, είναι σίγουρο ότι ο κάθε ένας θα πει το μακρύ και το κοντό του, είναι σίγουρο ότι του χρόνου τέτοιες ημέρες θα μιλάμε για τοΧχ2 οπότε πάρε αυτό που θες και μην ρωτάς κανέναν 

καλορίζικο 

#349   teogn7

teogn7

iPH Member

• 279 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 12:07

ειλικρινά ΑΓΟΡΑΣΕ αυτό που γουστάρεις, είναι σίγουρο ότι ο κάθε ένας θα πει το μακρύ και το κοντό του, είναι σίγουρο ότι του χρόνου τέτοιες ημέρες θα μιλάμε για τοΧχ2 οπότε πάρε αυτό που θες και μην ρωτάς κανέναν 

καλορίζικο 

Με βλέπω να περιμένω το Χ εκτός κ αν βρω κανένα ξεχασμένο χαχαχαχα

#350   spetreli64

spetreli64

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα
  • Twitter:@Spetrelis

Δημοσίευση 07/11/2017 - 12:11

Παίδες καλημέρα κ καλορίζικα σε όλους τους κατόχους Χ. Την βοήθειαααα σας!! :D   Μπαίνω καθημερινά, διαβάζω διάφορα γύρω από τα μήλα μας μιας κ κάτοχος πολλών ετών Iphone Αυτη την στιγμή κάτοχος  ενός ταπεινού 5S :P  κ θέλω ένα update οπωσδήποτε. :D   Βρίσκομαι μεταξύ ιphone 8 κ Χ, ποιο από τα δυο μου προτείνεται? Παίζει να έχω διαβάσει πάνω από 150 σελίδες γύρω από το 8 κ Χ κ 60/40 κλείνω προς το Χ έστω κ με το δεύτερο κύμα αγοράς. Πέρα από το faceID, την καλύτερη μπαταριά κ οθόνη φυσικά που κατέχει το Χ αξίζει να περιμένω η να προβώ σε αγορά του 8?  Sorry για το offtopic παιδιά.

Φιλε μου εγω θα σου πω το εξεις. Πηγαινε σε ενα καταστημα APPLE παρε στα χερια σου ενα 8,8Plus,Χ κρατησετα στo χερι σου δουλεψετα και οποιο σου αρεση περισοτερο παρτο. Απλα να ξερεις περαν της μπαταριας της οθονης το face id καποια animathinon και το μεγεθος φυσικα...ολα τα αλλα ειναι τα ιδια με το X βασικα μιλαω για το 8plus γιατι το 8 το απλο εχει πολλα μειον. Καλορυζικο οτι και να παρεις. 

8 Plus 64gb 859 euro------8 Plus 256 gb 1159 euro------X 64 gb 1199 euro-----X 256 gb 1399 euro

Τελευταία επεξεργασία από: spetreli64, 07/11/2017 - 12:12

#351   teogn7

teogn7

iPH Member

• 279 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 12:22

Φιλε μου εγω θα σου πω το εξεις. Πηγαινε σε ενα καταστημα APPLE παρε στα χερια σου ενα 8,8Plus,Χ κρατησετα στo χερι σου δουλεψετα και οποιο σου αρεση περισοτερο παρτο. Απλα να ξερεις περαν της μπαταριας της οθονης το face id καποια animathinon και το μεγεθος φυσικα...ολα τα αλλα ειναι τα ιδια με το X βασικα μιλαω για το 8plus γιατι το 8 το απλο εχει πολλα μειον. Καλορυζικο οτι και να παρεις. 

8 Plus 64gb 859 euro------8 Plus 256 gb 1159 euro------X 64 gb 1199 euro-----X 256 gb 1399 euro

Να σαι καλα!! Τα έχω δουλέψει κ τα 2 κ όντως με τράβηξε το Χ οπότε με βλέπω για το Χ 64gb. Με βλέπω να κάνω ανάσταση το Πάσχα όσο άφορα την εύρεση του αχαχαχαχα

Τελευταία επεξεργασία από: teogn7, 07/11/2017 - 12:24

#352   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 07/11/2017 - 14:11

το silver τα σπάει σαν χρώμα μόλις το άνοιξα άλλα λόγο δουλειάς δεν πρόλαβα να κάνω κάτι άλλο ,περιμενω το βράδυ που θα πάω σπίτι να το ενεργοποιήσω .  

Τελευταία επεξεργασία από: manosvitacar, 07/11/2017 - 14:13

#353   SmartSteli0s

SmartSteli0s

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 14:52

το silver τα σπάει σαν χρώμα μόλις το άνοιξα άλλα λόγο δουλειάς δεν πρόλαβα να κάνω κάτι άλλο ,περιμενω το βράδυ που θα πάω σπίτι να το ενεργοποιήσω .  

ενταξει μωρε γουστα ειναι αυτα.και εγω ελεγα ετσι αλλα προτιμησα space gray.

σημασια εχει οτι το πηρες.

καλοριζικο!!

#354   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 14:58

ενταξει μωρε γουστα ειναι αυτα.και εγω ελεγα ετσι αλλα προτιμησα space gray.

σημασια εχει οτι το πηρες.

καλοριζικο!!

ευχαριστώ!! 

#355   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.819 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 15:19

ευχαριστώ!! 

δεν πας σπιτι σιγα σιγα? Αρκετα σημερα :P

#356   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 15:24

δεν πας σπιτι σιγα σιγα? Αρκετα σημερα :P

Μακάρι να μπορούσα, υπομονή αφού το πήρα ούτε του παπά

Sent from my iPhone using Tapatalk

#357   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 07/11/2017 - 15:34

καλησπέρα,

παιδιά ο velκus σπυρος που είναι¨?

#358   gymsouda

gymsouda

iPH Enthousiast

• 357 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 15:46

Καλορίζικο!!

#359   gymsouda

gymsouda

iPH Enthousiast

• 357 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2017 - 15:47

καλησπέρα,
παιδιά ο velκus σπυρος που είναι¨?

Κάποια στιγμή έγραψε ότι δεν θα πάρει το Χ λόγω κάποιων προβλημάτων που έχει ο ίδιος....

Τελευταία επεξεργασία από: gymsouda, 07/11/2017 - 15:48

#360   thelos257

thelos257

iPH Member

• 278 μηνύματα
  • GameCenter:thelos257

Δημοσίευση 07/11/2017 - 16:24

Κάποια στιγμή έγραψε ότι δεν θα πάρει το Χ λόγω κάποιων προβλημάτων που έχει ο ίδιος....

Οικονομικα να υποθεσω ;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17