Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#391   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 07/11/2017 - 23:41

Τελικά βρήκα αυτό http://www.scosche.c...te_template.pdf και το έφτιαξα. Έπρεπε απλά να βάλω τέρμα κάτω το μαγνητάκι

Γράψε λάθος, κατάλαβα ότι ήθελες να έχεις ασύρματη στο αυτοκίνητο.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#392   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 08/11/2017 - 08:28

Καλήμερα,

μπορεί κάποιος που έχει το χ να μου πει εάν παρατήρησε ότι το μπριζακι lighting της φόρτισης στο τηλέφωνο είναι πιο χαλαρό από το 7plus ,η είναι η ιδέα μου?

#393   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 08/11/2017 - 10:30

Καλήμερα μετά από περίπου μια  μέρα χρήσης του νέου iphone x οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές η οθόνη αν και σε σχέση με το Plus φαίνεται πιο μικρή χωρίς όμως να σε ξενίζει και φυσικά δεν είναι στο μέγεθος του 7-8  ,είναι ταχύτατο σε όλα του ,το μέγεθος πραγματικά είναι ιδανικό στο κράτημα χωρίς να σε κουράζει τώρα όσο άφορα το face id  είναι ότι ποιο σούπερ υπαρχει χωρίς καμιά δόση υπερβολής ανοίγει παντού σε απόλυτο σκοτάδι με κουκούλες γυαλιά ηλίου και άμεσα από χθες όλες τις φόρες μου ξεκλείδωσε ενώ με το   touch id λίγο βρεγμένα -ιδρωμένα δεν άνοιγε, τώρα το αν αξίζει τα 1200 ευρώ θα το κρίνει ο καθένας ανάλογα την τσέπη του ,κάμερα δεν εχω προλάβει να δουλέψω ακόμα όπως και η σύγκριση με τα 7plus-8plus δεν παίζει γιατί μιλάμε για μια άλλη συσκευη  ,αυτά προς το παρών.  

Ξέχασα να αναφέρω και την έλλειψη home button  είναι σαν να εχω ξανά jb συσκευη ναιιιιιιιι :lol:

Τελευταία επεξεργασία από: manosvitacar, 08/11/2017 - 10:33

#394   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 08/11/2017 - 11:02

Καλήμερα μετά από περίπου μια μέρα χρήσης του νέου iphone x οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές η οθόνη αν και σε σχέση με το Plus φαίνεται πιο μικρή χωρίς όμως να σε ξενίζει και φυσικά δεν είναι στο μέγεθος του 7-8 ,είναι ταχύτατο σε όλα του ,το μέγεθος πραγματικά είναι ιδανικό στο κράτημα χωρίς να σε κουράζει τώρα όσο άφορα το face id είναι ότι ποιο σούπερ υπαρχει χωρίς καμιά δόση υπερβολής ανοίγει παντού σε απόλυτο σκοτάδι με κουκούλες γυαλιά ηλίου και άμεσα από χθες όλες τις φόρες μου ξεκλείδωσε ενώ με το touch id λίγο βρεγμένα -ιδρωμένα δεν άνοιγε, τώρα το αν αξίζει τα 1200 ευρώ θα το κρίνει ο καθένας ανάλογα την τσέπη του ,κάμερα δεν εχω προλάβει να δουλέψω ακόμα όπως και η σύγκριση με τα 7plus-8plus δεν παίζει γιατί μιλάμε για μια άλλη συσκευη ,αυτά προς το παρών.

Ξέχασα να αναφέρω και την έλλειψη home button είναι σαν να εχω ξανά jb συσκευη ναιιιιιιιι :lol:

Μεγεια!

Ασπρο;

Sent from my iPhone using Tapatalk

#395   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2017 - 11:05

Μεγεια!

Ασπρο;

Sent from my iPhone using Tapatalk

ευχαριστώ ,ναι άσπρο φίλε .

#396   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 08/11/2017 - 11:30

Καλήμερα μετά από περίπου μια  μέρα χρήσης του νέου iphone x οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές η οθόνη αν και σε σχέση με το Plus φαίνεται πιο μικρή χωρίς όμως να σε ξενίζει και φυσικά δεν είναι στο μέγεθος του 7-8  ,είναι ταχύτατο σε όλα του ,το μέγεθος πραγματικά είναι ιδανικό στο κράτημα χωρίς να σε κουράζει τώρα όσο άφορα το face id  είναι ότι ποιο σούπερ υπαρχει χωρίς καμιά δόση υπερβολής ανοίγει παντού σε απόλυτο σκοτάδι με κουκούλες γυαλιά ηλίου και άμεσα από χθες όλες τις φόρες μου ξεκλείδωσε ενώ με το   touch id λίγο βρεγμένα -ιδρωμένα δεν άνοιγε, τώρα το αν αξίζει τα 1200 ευρώ θα το κρίνει ο καθένας ανάλογα την τσέπη του ,κάμερα δεν εχω προλάβει να δουλέψω ακόμα όπως και η σύγκριση με τα 7plus-8plus δεν παίζει γιατί μιλάμε για μια άλλη συσκευη  ,αυτά προς το παρών.  

Ξέχασα να αναφέρω και την έλλειψη home button  είναι σαν να εχω ξανά jb συσκευη ναιιιιιιιι :lol:

Kαλοδούλευτο

Περίπου μια μέρα δεν το έχεις πάρει καν, από αυτά που μας είπες :P

Αν βγάλουμε τις ώρες μέχρι να πας σπίτι από τη δουλειά, και τις ώρες ύπνου, πότε έβγαλες συμπέρασμα σε 5-6 ώρες; :P

Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 08/11/2017 - 11:31

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#397   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2017 - 11:37

Kαλοδούλευτο

Περίπου μια μέρα δεν το έχεις πάρει καν, από αυτά που μας είπες :P

Αν βγάλουμε τις ώρες μέχρι να πας σπίτι από τη δουλειά, και τις ώρες ύπνου, πότε έβγαλες συμπέρασμα σε 5-6 ώρες; :P

σε αυτά που ανέφερα φτάνουν και περισσεύουν οι 5-6 ώρες .... αααα και δεν πήγα για ύπνο :lol:  

#398   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.211 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 08/11/2017 - 11:56

Καλορίζικο και καλοδούλευτο σε όλους όσους το πήραν. Δυστυχώς τα οικονομικά μου φέτος δεν είναι και τα καλύτερα και θα μείνω άλλη μια χρονιά με το 6S Plus. 

Πήγα και το είδα εχθές από κοντά, πολύ ωραία αίσθηση σαν grip συσκευής. Σαν μέγεθος και αναλογία οθόνης δεν έχει σχέση με το τηλεκοντρόλ που είναι το galaxy S8. 

Η οθόνη έχει αναφερθεί και από άλλους, είναι με ζωντανά χρώματα, χωρίς όμως αυτό της υπερβολής που δίνουν τα Samsung. 

Η απουσία του Home button δεν ενοχλεί καθόλου και ειδικά για όσους είχαν JB με το Tage είναι ίδια λειτουργικά. 

Once You Go Mac You Never Go Back

#399   Habo

Habo

iPH Member

• 326 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2017 - 12:00

παιδια καπου ειδα οτι ζεστενεται ισχυει?

Τελευταία επεξεργασία από: Habo, 08/11/2017 - 12:01

#400   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2017 - 12:02

από χθες έως και τώρα όχι δεν είδα κάτι παράξενο .

#401   jtheogr

jtheogr

iPH Enthousiast

• 482 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • GameCenter:John.

Δημοσίευση 08/11/2017 - 12:27

Ερώτημα προς τους κατόχους τελικά η οθόνη είναι πιο μικρή από τα plus ή απλά ξεγελαει το συνολικό μέγεθος?

#402   7psyxos

7psyxos

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:7psyxos

Δημοσίευση 08/11/2017 - 12:38

Μετά από κάποιες ώρες χρήσης έχω να πω ότι ειναι καλύτερο από οτι περίμενα. Το Space Grey είναι για μένα προσωπικά πολυ πιο όμορφο. Το λευκό μου θυμίζει εποχή iPhone 4 που έκανα ταρζανιές και είχα αλλάξει την πλάτη σε ένα, από μαύρη σε άσπρη. Frankenstein κανονικό το είχα κάνει!

Το μόνο που μου κάνει κακή εντύπωση ως τώρα είναι ότι όταν το βλέπω υπό μικρή κλίση, τα χρώματα της οθόνης ψυχραίνουν. 

#403   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 08/11/2017 - 12:40

Ερώτημα προς τους κατόχους τελικά η οθόνη είναι πιο μικρή από τα plus ή απλά ξεγελαει το συνολικό μέγεθος?

Σαν διαγώνιος είναι μεγαλύτερη, αλλά λόγω του διαφορετικού ratio σε σχέση με το Plus, σαν εμβαδό συνολικά είναι μικρότερη.

Μετά από κάποιες ώρες χρήσης έχω να πω ότι ειναι καλύτερο από οτι περίμενα. Το Space Grey είναι για μένα προσωπικά πολυ πιο όμορφο. Το λευκό μου θυμίζει εποχή iPhone 4 που έκανα ταρζανιές και είχα αλλάξει την πλάτη σε ένα, από μαύρη σε άσπρη. Frankenstein κανονικό το είχα κάνει!

Το μόνο που μου κάνει κακή εντύπωση ως τώρα είναι ότι όταν το βλέπω υπό μικρή κλίση, τα χρώματα της οθόνης ψυχραίνουν. 

Αυτό έχει να κάνει με την OLED οθόνη δυστυχώς. Το αναγκαίο κακό που λένε...

#404   ipacbros

ipacbros

iPH Contributor

• 1.158 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2017 - 13:08

Πάνο στο κάνει και στο δικό σου X με iOS11.1 όταν τελειώνει η μπαταρία και το συνδέεις στο φορτιστή μόλις ανοίξει;

Στο 7 Plus δεν το έκανε με iOS11.1;

Σε ευχαριστώ πολύ.

Πάντα το έκανε αν δεν είχες low power mode.

Πάνο καταρχήν ευχαριστώ.

Στο 7 Plus δεν μου το έκανε με iOS11.1.

Στο Χ δύο φορές που το φόρτισα, ενώ τελείωσε η μπαταρία και με iOS 11.1, έβγαλε το μήνυμα 10% ενεργοποίση εξοικονόμησης, ενώ δείχνει η συσκευή ότι έχει κανονικά 2%. Γι' αυτό είπα μήπως είναι bug του iOS11.1.

Και στο δικό σου Χ το κάνει;

Αν το παρατήρησαν και άλλα παιδιά με το Χ, ας μας το αναφέρουν.

Ευχαριστώ πολύ ξανά.

Τελευταία επεξεργασία από: ipacbros, 08/11/2017 - 13:17

#405   baspil66

baspil66

iPH Enthousiast

• 432 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 08/11/2017 - 13:43

Καλήμερα,

μπορεί κάποιος που έχει το χ να μου πει εάν παρατήρησε ότι το μπριζακι lighting της φόρτισης στο τηλέφωνο είναι πιο χαλαρό από το 7plus ,η είναι η ιδέα μου?

κανείς  με iphone x?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15