Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#526   nmamag

nmamag

iPH User

• 129 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 11/11/2017 - 13:05

Setup as NEW κι μετα το τελευταιο backup απο icloud από το παλαιο 7+  η setup as NEW και μια μια εφαρμογή  ?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#527   yianniskyr

yianniskyr

iPH Member

• 222 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 11/11/2017 - 13:08

Παιδιά μια βοήθεια.

Στο παλιό iphone δούλευα πολύ το ᾽διπλό κλικ᾽ και έβλεπα ποιες εφαρμογές ήταν ενεργές. Στο καινούργιο τώρα αφού το ξεκλειδώσω και κάνω swip up πως γίνεται το αντίστοιχω ᾽Διπλο κλικ᾽;

#528   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 11/11/2017 - 13:09

Παιδιά μια βοήθεια.

Στο παλιό iphone δούλευα πολύ το ᾽διπλό κλικ᾽ και έβλεπα ποιες εφαρμογές ήταν ενεργές. Στο καινούργιο τώρα αφού το ξεκλειδώσω και κάνω swip up πως γίνεται το αντίστοιχω ᾽Διπλο κλικ᾽;

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#529   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 781 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 11/11/2017 - 14:46

Εγώ πάντως βλέπω ότι όλοι λέμε ότι δεν αξίζει τα λεφτά του, αλλά όλοι τα πήραμε. Και όσοι δεν το πήρανε, το ψάχνουν διακαώς. Ή είμαστε ηλίθιοι όλοι μας, που αλλά λέμε και αλλά κάνουμε. Ή αξίζει η εμπειρία παρά το κόστος. Ή μια ζωή την έχουμε και όταν θελουμε κάτι και το μπορούμε, το αγοράζουμε για την ευχαρίστηση που θα μας προσφέρει, με δεδομένο ότι είναι ένα υλικό αγαθό και τίποτα περισσότερο. Για λόγους ψυχοσυναισθηματικής ισορροπίας, θα επιλέξω την Τρίτη εκδοχή. Με λένε Χρήστο... και είμαι καλα!!

#530   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.441 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2017 - 15:03

Προφανώς οποίος το αγοράζει το κάνει γιατί το γουστάρει και όχι γιατί είναι vfm, που δεν είναι όσο και να προσπαθεί κάποιος να αποδείξει το αντίθετο.
Προσωπικά θα το αγόραζα αν ήταν στις διαστάσεις plus. Πιάνοντας το στο χέρι τρόμαξα μου φάνηκε αρκετά μικρότερο από το plus σαν συσκευή. Μπορεί να το συνηθίζεις με τον καιρό, αλλα στο λίγο που το κράτησα δεν μου έκατσε καλά.. Προσωπικά πάντα. Το notch με χαλάει αρκετά μπορώ να πω ίσως και αυτό είναι θέμα συνήθειας δεν ξέρω.. Κατα τα αλλα τούμπανο σαν χαρακτηριστικά, θα περιμένω μεγαλύτερη συσκευή και θα το πάρω όχι γιατί το θεωρώ vfm αλλα γιατί θα μου αρέσει

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

#531   spacegucci

spacegucci

iPH Member

• 230 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2017 - 15:26

Καλησπέρα,

Από χθες έχω το τηλ στα χέρια μου.

Έκανα κανονικά backup το προηγούμενο μέσο Itunes και επαναφορά στο καινούργιο από το backup.
Όλα πήγαν μια χαρά, εκτός από το εξής.
Είναι μόνιμα αναμμένο το Location services πάνω αριστερά.
Έχω τσεκάρει εννοείται από τις ρυθμίσεις τι πρέπει να χρησιμοποιεί πάντα τις υπηρεσίες τοποθεσίας και τι όχι.
Για κάποιο περίεργο λόγο δεν σβήνει ποτέ.

Αν πάω Ρυθμίσεις -> Απόρρητο -> Υπηρεσίες τοποθεσίας -> Υπηρεσίες συστήματος και από εκεί απενεργοποιήσω το εικονίδιο κατάστασης εξαφανίζεται από την κεντρική οθόνη.
Σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρω βέβαια αν λειτουργούν οι υπηρεσίες τοποθεσίας.

Μπορεί να βοηθήσει κανείς?

Σας ευχαριστώ!

#532   spacegucci

spacegucci

iPH Member

• 230 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2017 - 15:58

Το ποσοστό μπαταρίας που δεν υπάρχει μπροστά δεν με ενθουσίασε.

Το ποσοστό μπαταρίας φαίνεται αν συρεις απο δεξιά πάνω την οθόνη
Εκει στο δείχνει

#533   monotis

monotis

iPH Contributor

• 1.164 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/11/2017 - 16:30

Εγώ πάντως βλέπω ότι όλοι λέμε ότι δεν αξίζει τα λεφτά του, αλλά όλοι τα πήραμε. Και όσοι δεν το πήρανε, το ψάχνουν διακαώς. Ή είμαστε ηλίθιοι όλοι μας, που αλλά λέμε και αλλά κάνουμε. Ή αξίζει η εμπειρία παρά το κόστος. Ή μια ζωή την έχουμε και όταν θελουμε κάτι και το μπορούμε, το αγοράζουμε για την ευχαρίστηση που θα μας προσφέρει, με δεδομένο ότι είναι ένα υλικό αγαθό και τίποτα περισσότερο. Για λόγους ψυχοσυναισθηματικής ισορροπίας, θα επιλέξω την Τρίτη εκδοχή. Με λένε Χρήστο... και είμαι καλα!!

Koιταξε απο αντικειμενικη αποψη ,πραγματικα δεν αξιζει τα λεφτα του.Επισης κατα τη προσωπικη μου αποψη δεν ειναι και τοοσο ομορφο,-οταν η οθονη δειχνει λευκο δειχνει απαισια,ο φακος που προεξεχει,ειναι πιο μεγαλο,τα χρωματα ακυρα εντελως με το ενα τρικολορε και το αλλο μαυρο γκρι.κατι δεν μου καθετε.

Παρολα αυτα, δεν κρυβω οτι "πιανω"τον εαυτο μου μερικες φορες να σκανδαλιζετε...
Επομενος εαν αυτο δεν ειναι ηλιθιοτητα τοτε τι ειναι...?

Τελευταία επεξεργασία από: monotis, 11/11/2017 - 16:34

#534   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1.441 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2017 - 16:57

Μην αγχώνεσαι, είναι ο υπερκαταναλωτισμός που όλοι μας έχουμε. Ευτυχώς όσο μεγαλώνουμε οι λακακιες κόβονται σιγά σιγά, ήδη έχω κόψει αρκετές, από μια ηλικία και μετά θα έχω μια συσκευή απλά να κάνω τη δουλειά μου. Πχ μόνο σε μένα φαίνεται ότι αυτή η ιστορία με τις φατσούλες είναι για τους εφήβους;

#535   babooni75

babooni75

iPH Member

• 223 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2017 - 17:09

Παίδες μόλις τώρα διάβασα για ένα πρόβλημα που εμφανίζεται σε πολλά iphones X. Συγκεκριμένα στην οθόνη μια πράσινη κάθετη γραμμή άλλοτε λεπτή άλλοτε ιδιαίτερα έντονη. Πολλοί αναφέρουν ότι δεν τους εμφανίστηκε αμέσως αλλά μετά από μια ή δυο ημέρες χρήσης, και αφορά και τα space grey & τα silver μοντέλα και τις δυο χωριτηκοτητες. Αναφέρεται ότι είναι hardware πρόβλημα, και ότι κολλάνε τα πράσινα pixel της OLED και μένουν μόνιμα ανάμενα. Η Apple το έχει αναγνωρίσει ως σοβαρό πρόβλημα και αντικαθιστά σε οποιοδήποτε Apple store τα προβληματικά iPhones αλλά είναι μην σου τύχει.
Όσοι έχετε αγόρασει παραλάβει έχετε παρατηρήσει κάτι στο τηλέφωνο σας;

Δείτε εδώ:
http://www.dailymail...th-screens.html

Τελευταία επεξεργασία από: babooni75, 11/11/2017 - 17:13

#536   monotis

monotis

iPH Contributor

• 1.164 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/11/2017 - 17:17

Πχ μόνο σε μένα φαίνεται ότι αυτή η ιστορία με τις φατσούλες είναι για τους εφήβους;

Δεν εισαι ο μοναδικος ,και σε εμενα ακριβως το ιδιο φαινετε αυτο.

Δεν πιστευα στα ματια μου -με το οξυμωρο της υποθεσης- οταν εβλεπα στη παρουσιαση ολοκληροι "μαντραχαλοι"να παρουσιαζουν(και να ειναι και περηφανοι μαλιστα) κατι το οποιο απευθυνετε σε παιδακια 8 χρονων.(σε μια συσκευη που ως επι των πλειστων απευθυνετε σε μεγαλους με την τιμη που εχει).

#537   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2017 - 17:21

Παίδες μόλις τώρα διάβασα για ένα πρόβλημα που εμφανίζεται σε πολλά iphones X. Συγκεκριμένα στην οθόνη μια πράσινη κάθετη γραμμή άλλοτε λεπτή άλλοτε ιδιαίτερα έντονη. Πολλοί αναφέρουν ότι δεν τους εμφανίστηκε αμέσως αλλά μετά από μια ή δυο ημέρες χρήσης, και αφορά και τα space grey & τα silver μοντέλα και τις δυο χωριτηκοτητες. Αναφέρεται ότι είναι hardware πρόβλημα, και ότι κολλάνε τα πράσινα pixel της OLED και μένουν μόνιμα ανάμενα. Η Apple το έχει αναγνωρίσει ως σοβαρό πρόβλημα και αντικαθιστά σε οποιοδήποτε Apple store τα προβληματικά iPhones αλλά είναι μην σου τύχει.
Όσοι έχετε αγόρασει παραλάβει έχετε παρατηρήσει κάτι στο τηλέφωνο σας;

Δείτε εδώ:
http://www.dailymail...th-screens.html

Εχει παρουσιαστεί σε καμμια 25ρια τηλέφωνα στα 3-4 εκατομμύρια που κυκλοφορούν, απειροελάχιστο νούμερο και λογικό να βγούν και ελάχιστα ελαττωματικά, τα οποία η apple αντικαθιστα αμεσως.

#538   babooni75

babooni75

iPH Member

• 223 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2017 - 17:26

Απλά επειδή πρόκειται σε μερικές μέρες να παραλάβω αναρωτιέμαι αν μου τύχει τι θα κάνω. Γιατί οκ στις χώρες που έχει Apple store πας και στο αντικαθιστούνε εδώ που είμαστε μπάτε σκύλοι αλέστε τι γίνεται ; Εδώ κάνουμε πόλεμο να βρούμε διαθέσιμο να αγοράσουμε όχι να μας τύχει κάτι και να χρειάζεται να αντικατασταθεί .
Το διάβασα σήμερα και ψηλό φοβάμαι να κάνω την αγορά παρόλο που θα γίνει από μεγάλο πάροχο

#539   panosxxx

panosxxx

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2017 - 17:30

Απλά επειδή πρόκειται σε μερικές μέρες να παραλάβω αναρωτιέμαι αν μου τύχει τι θα κάνω. Γιατί οκ στις χώρες που έχει Apple store πας και στο αντικαθιστούνε εδώ που είμαστε μπάτε σκύλοι αλέστε τι γίνεται ; Εδώ κάνουμε πόλεμο να βρούμε διαθέσιμο να αγοράσουμε όχι να μας τύχει κάτι και να χρειάζεται να αντικατασταθεί .
Το διάβασα σήμερα και ψηλό φοβάμαι να κάνω την αγορά παρόλο που θα γίνει από μεγάλο πάροχο

Κοίτα, απο ότι εχω διαβάσει, παντού στον κόσμο, ακόμα κι αν υπάρχει τεράστια έλλειψη, τα apple stores βάζουν στην άκρη απόθεμα για τέτοιες περιπτώσεις ελαττωματικών που θέλουν αντικατάσταση. Αρα αυτό είναι υποχρεωμένη να κάνει και η infoquest σαν αντιπροσωπεία. Τώρα το ΑΝ όντως το κάνει, δεν μπορώ να το ξέρω, ίσως κάποιος που ξέρει περισσότερα να μπορεί να διαφωτίσει.

Τελευταία επεξεργασία από: panosxxx, 11/11/2017 - 17:30

#540   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 11/11/2017 - 17:33

Παίδες μην τρελένεστε με αυτά που διαβάζεται από την στιγμή που έχει διατεθεί η συσκευή στην Ελλάδα αν λέω αν έχεις θέμα μιλάς με τα εξουσιοδοτημένα και είσαι κομπλέ .

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες