Εμείς δεν βρίσκουμε και αυτοι τα σπάνε!
Κριμα αλλα θα παρουν αλλα αυτοι ρε απο τις διαφημησεις τους στο youtube εμεις που θα βρουμε εστο και ενα ;
Δημοσίευση 03/11/2017 - 22:43
Εμείς δεν βρίσκουμε και αυτοι τα σπάνε!
Κριμα αλλα θα παρουν αλλα αυτοι ρε απο τις διαφημησεις τους στο youtube εμεις που θα βρουμε εστο και ενα ;
Δημοσίευση 03/11/2017 - 22:45
Δίπλα στο 7 plus δείχνει πολύ μικρό όταν το είδα από κοντά σήμερα. Επίσης έχει χαμηλή φωτεινότητα σε σχέση με το 7 plus με ή χωρίς tune και σίγουρα δεν αξίζει 1400Ε γιατί η οθόνη δείχνει μικρή έτσι όπως το έφτιαξαν
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 03/11/2017 - 22:46
Δημοσίευση 03/11/2017 - 22:49
Δημοσίευση 03/11/2017 - 22:49
Ελα ντε... Υπομονή μόνο!
Ισως να ναι γραφτο μου να παρω το 8 Plus στις 16/11/2017 ή να περιμενω για το τιποτα το Χ ; Αφου ειναι Χ που συμενει ακυρο. Ειναι σαν να ψαχνω ψυλους μεσα στα σκουπιδια.
Αληθεια ειναι πολυ κοντα το 8 Plus απο το X ;
Δημοσίευση 03/11/2017 - 22:51
Περιμενε !!!! Ειναι σουπερ το x θα το μετανιωσειςΙσως να ναι γραφτο μου να παρω το 8 Plus στις 16/11/2017 ή να περιμενω για το τιποτα το Χ ; Αφου ειναι Χ που συμενει ακυρο. Ειναι σαν να ψαχνω ψυλους μεσα στα σκουπιδια.
Αληθεια ειναι πολυ κοντα το 8 Plus απο το X ;
Δημοσίευση 03/11/2017 - 22:54
Περιμενε !!!! Ειναι σουπερ το x θα το μετανιωσεις
Το ξερω φιλε μ αυτο μου λενε ολοι ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ η συσκευη και δεν θα την δεκτουν πισω με την καμια δικαιολογια !!!!!!!!!!!!!!!!!
Αλλα ποσο να περιμενω ; Αν ειναι να μου βγει η πιστη μεχρι να φτασει Κυπρο η επομενη τους παραλαβη τι να το κανω τοτε ; :/
Δες εδω την "κατασταση"
Τελευταία επεξεργασία από: thelos257, 03/11/2017 - 22:56
Δημοσίευση 03/11/2017 - 22:59
Τι κινητο εχεις τωρα ;Το ξερω φιλε μ αυτο μου λενε ολοι ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ η συσκευη και δεν θα την δεκτουν πισω με την καμια δικαιολογια !!!!!!!!!!!!!!!!!
Αλλα ποσο να περιμενω ; Αν ειναι να μου βγει η πιστη μεχρι να φτασει Κυπρο η επομενη τους παραλαβη τι να το κανω τοτε ; :/
Δες εδω την "κατασταση"
Δημοσίευση 03/11/2017 - 23:00
Τι κινητο εχεις τωρα ;
Samsung Note 8 64GB και το 7 Plus 32GB.
Αλλα αλλο το Χ το ριμαδι.
Δημοσίευση 03/11/2017 - 23:11
Αδελφε το note ειναι τουμπανο !! Ελα κανε υπομονη σε 8 μην πας με την καμιαSamsung Note 8 64GB και το 7 Plus 32GB.
Αλλα αλλο το Χ το ριμαδι.
Δημοσίευση 03/11/2017 - 23:15
Αδελφε το note ειναι τουμπανο !! Ελα κανε υπομονη σε 8 μην πας με την καμια
Ναι μου αρεσει ειδικα η καμερα του σε πλατος:
Αλλα δεν ξερω γιατι το κανει αυτο η ριμαδα η Apple ; Δεν μπορουσε να καλυψει τις παραγωγες της ; Οκ ας το καθυστερουσε να το εφερνε για ολους και οχι για ορισμενους οι μεν και οι δεν.......
Πραγματικα ετσι οπως εκανε επεσε απ τα ματια μου και μειωσε την παραγωγη του iPhone 8 Plus τουχαλιστον ας το καθυστερουσε ρε παιδι μου το Χ να το παρουσιαζε αρχες του 2018 οπως ηταν προγραμματισμενη αρχικα αντι να φερει λιγα κομματια για ορισμενους και οι αλλοι καλα χριστουγεννα και ευτυχισμενος ο νεος χρονος θα ξυμερωσουμε ετσι σκεδιον.
Στην αγγλια πως παει υπαρχει το εχουν σε στοκ εκει τουχαλιστον ή μπα ;
Τελευταία επεξεργασία από: thelos257, 03/11/2017 - 23:18
Δημοσίευση 03/11/2017 - 23:26
Δημοσίευση 03/11/2017 - 23:28
Αλλα δεν ξερω γιατι το κανει αυτο η ριμαδα η Apple ; Δεν μπορουσε να καλυψει τις παραγωγες της ; Οκ ας το καθυστερουσε να το εφερνε για ολους και οχι για ορισμενους οι μεν και οι δεν.......
Πραγματικα ετσι οπως εκανε επεσε απ τα ματια μου και μειωσε την παραγωγη του iPhone 8 Plus τουχαλιστον ας το καθυστερουσε ρε παιδι μου το Χ να το παρουσιαζε αρχες του 2018 οπως ηταν προγραμματισμενη αρχικα αντι να φερει λιγα κομματια για ορισμενους και οι αλλοι καλα χριστουγεννα και ευτυχισμενος ο νεος χρονος θα ξυμερωσουμε ετσι σκεδιον.
Στην αγγλια πως παει υπαρχει το εχουν σε στοκ εκει τουχαλιστον ή μπα ;
Πρώτον συμφωνώ κι εγώ μην πας στο 8. Έχεις το Note 8 που είναι κινητάρα οπότε περίμενε για το Χ. Δεύτερον μην ακους τι λένε οι αλυσίδες και τα συναφή. Κανείς δεν ξέρει ακριβώς πότε θα παραλάβουν. Και Ελλάδα αν διαβάσεις το thread ο κάθε υπάλληλος και υπευθυνος στα καταστήματα λέει άλλα. Είναι κλασική τακτική για να μην τους ζαλίζουν όλη την ώρα. Λένε μέσα του μήνα, τέλος του μήνα, τον άλλο μήνα και πάει λέγοντας.
δεν έχω πάρει το κινητό αλλά φοβάμαι την αυτονομία του με την μπαταρία , λόγο μεγάλης οθόνης θα έχει μεγαλύτερη κατανάλωση από το 8-8 plus είναι και το face id που ίσως καταναλώνει περισσότερο από το finger ... αν παντός έχει καλούς χρόνους τότε λογικά θα το αποκτήσω μέχρι τέλους του χρόνου
Τα επίσημα specs λένε ότι έχει ίδια διάρκεια με το 8 plus περίπου. Στην πράξη θα δούμε τις επόμενες μέρες.
Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 03/11/2017 - 23:29
Δημοσίευση 03/11/2017 - 23:48
δεν έχω πάρει το κινητό αλλά φοβάμαι την αυτονομία του με την μπαταρία , λόγο μεγάλης οθόνης θα έχει μεγαλύτερη κατανάλωση από το 8-8 plus είναι και το face id που ίσως καταναλώνει περισσότερο από το finger ... αν παντός έχει καλούς χρόνους τότε λογικά θα το αποκτήσω μέχρι τέλους του χρόνου
Δημοσίευση 03/11/2017 - 23:56
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες