Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 14/11/2017 - 18:21
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 14/11/2017 - 18:44
iOS 11.2 unlocks faster wireless charging on iPhone X, 8 and 8 Plus
https://www.gsmarena...-news-28240.php
Τελευταία επεξεργασία από: fdlap, 14/11/2017 - 18:45
Δημοσίευση 14/11/2017 - 19:17
Ένας ασύρματος φορτιστής
https://trendbreeze....ireless-charger
Αυτός παίζει να κάνει fast charge? Μπα ε..
Άσχετο, μετά από μερικές μέρες χρήσης νομίζω ότι το Face ID είναι πιο γρήγορο από το Touch ID, γιατί με έχω πιάσει πολλές φορές με το που το σηκώνω να πάω να κάνω κατευθείαν swipe up και έχει προλάβει να ξεκλειδώσει ήδη.
Εγώ τσίμπησα αυτόν.
Δημοσίευση 14/11/2017 - 20:26
https://www.play247....ducts_id=197481
http://www.forever.e...-black-wdc-100/
παραγγειλα αυτον
μεχρι να να πεσει η τιμη του belkin 15W
http://www.citisshop...ack-f7u014vfslv
apo amazon βλέπω καλυτερο αυτό
https://www.amazon.d...3SDK6HJR8HRCRK1
Δημοσίευση 14/11/2017 - 22:15
Εχοντας αγορασει πριν λιγες μερες ενα 7plus 256gb πηγα σημερα σε ενα apple store στο Λονδινο να δω το X.
Θα πω την προσωπικη μου-ΚΑΙ ΜΟΝΟ- αποψη.
Μετα απο 20 λεπτα χρησης του Χ,πραγματικα μου ελειπε η καταπληκτικη σε μεγεθος οθονη του plus!!
Η οθονη του x μου φανηκε μακρυα και στενη και το πραγμα εγινε χειροτερο οταν ανοιξα την φωτογραφικη.Διπλα διπλα το plus με το Χ και το live view που σου δινει το Χ ειναι σημαντικα μικροτερο...
Επισης ειλικρινα δεν καταλαβαινω που χωραει το 8 plus σε σχεση με το 7plus!!!! Νομιζα οτι χειριζομαι την ιδια συσκευη.Ειδικα σε καποιες εφαρμογες το 7 ανοιγε πιο γρηγορα απο το 8,πραγμα που μου εκανε τρομερη εντυπωση...
Αυτα απο Λονδινο...
Δημοσίευση 14/11/2017 - 22:24
Αυτά από Ελλάδα .....
Sent from my iPad using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: manosvitacar, 14/11/2017 - 22:25
Δημοσίευση 14/11/2017 - 22:24
Εχοντας αγορασει πριν λιγες μερες ενα 7plus 256gb πηγα σημερα σε ενα apple store στο Λονδινο να δω το X.
Θα πω την προσωπικη μου-ΚΑΙ ΜΟΝΟ- αποψη.
Μετα απο 20 λεπτα χρησης του Χ,πραγματικα μου ελειπε η καταπληκτικη σε μεγεθος οθονη του plus!!
Η οθονη του x μου φανηκε μακρυα και στενη και το πραγμα εγινε χειροτερο οταν ανοιξα την φωτογραφικη.Διπλα διπλα το plus με το Χ και το live view που σου δινει το Χ ειναι σημαντικα μικροτερο...
Επισης ειλικρινα δεν καταλαβαινω που χωραει το 8 plus σε σχεση με το 7plus!!!! Νομιζα οτι χειριζομαι την ιδια συσκευη.Ειδικα σε καποιες εφαρμογες το 7 ανοιγε πιο γρηγορα απο το 8,πραγμα που μου εκανε τρομερη εντυπωση...
Αυτα απο Λονδινο...
λολ απο την αρχη που ανεφερες οτι αγορασες πριν λιγες μερες το 7 πλας ήξερα το τελος.. (οτι θαβγαζες 7 πλας ειναι καλυτερο απολα)... Θεμα ψυχολογιας.
σολβντ
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 14/11/2017 - 23:11
Solved που λεει και ο atari
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 14/11/2017 - 23:14
Δημοσίευση 14/11/2017 - 23:18
Υπό γωνία πιάνει αρκεί να έχεις ορθό προσανατολισμό. Στο σκοτάδια κανένα απολύτως θέμα, με υπέρυθρες δουλεύει άλλωστε.
Δημοσίευση 14/11/2017 - 23:22
Το αποτύπωμα σου λείπει;Υπό γωνία πιάνει αρκεί να έχεις ορθό προσανατολισμό. Στο σκοτάδια κανένα απολύτως θέμα, με υπέρυθρες δουλεύει άλλωστε.
Δημοσίευση 14/11/2017 - 23:52
Δημοσίευση 15/11/2017 - 01:29
Όπως λες πριν λίγες μέρες αγόρασες ένα 7plus 256 gb όποτε όλα που περιγράφεις είναι λογικά
Αυτά από Ελλάδα .....
Sent from my iPad using Tapatalk
λολ απο την αρχη που ανεφερες οτι αγορασες πριν λιγες μερες το 7 πλας ήξερα το τελος.. (οτι θαβγαζες 7 πλας ειναι καλυτερο απολα)... Θεμα ψυχολογιας.
σολβντ
Παιδια 2-3 facts που λενε και εδω στα ξενα,πριν βγαλετε συμπερασματα για την ψυχολογια μου και την ψυχολογικη μου κατασταση.
1/Εχω τη δυνατοτητα να αγορασω ο τι ωρα θελω το Χ.Εαν εντυπωσιαζομουν,θα αφηνα το 7plus στη γυναικα μου και θα επαιρνα κατευθειαν το Χ.
2/Δεν σημαινει οτι επειδη καποιος γραφει σχολια στο iphoneHellas,παθαινει υπογλυκαιμια εαν δεν εχει στα χερια του το τελευταιο-τελευταιο μοντελο iphone.
3/Δεν χρησιμοποιω στο Λονδινο που ζω το iphone για να το δειχνω.Κανω απλα τη δουλεια μου και καλυτερο ειναι αυτο που εξυπηρετει τις αναγκες μου.(Το συγκεκριμμενο το αγορασα στο κουτι του για 640 λιρες)
4/Δεν εχω καμια καψουρα να βγαλω καλυτερο το 7 που εχω και να θαψω τ'αλλα.ΔΕΝ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ Γ'ΆΥΤΑ.
Και τελος.
5/Εγραψα στο ποστ "Θα πω την προσωπικη μου-ΚΑΙ ΜΟΝΟ- αποψη." Αρα,αυτη ειναι η δικη μου αποψη.Εαν δεν σας αρεσει,δεν σημαινει αυτοματα οτι εχει προβλημα η ψυχολογια μου..
Τελευταία επεξεργασία από: AZAZ, 15/11/2017 - 01:29
Δημοσίευση 15/11/2017 - 01:37
bre παιδιά μάλλον θα έχει το jet black, οπότε είναι λογικό, γιατί και πιο γρήγορο είναι από τα άλλα δυο .... και πιο όμορφο
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 15/11/2017 - 01:57
Παιδια 2-3 facts που λενε και εδω στα ξενα,πριν βγαλετε συμπερασματα για την ψυχολογια μου και την ψυχολογικη μου κατασταση.
1/Εχω τη δυνατοτητα να αγορασω ο τι ωρα θελω το Χ.Εαν εντυπωσιαζομουν,θα αφηνα το 7plus στη γυναικα μου και θα επαιρνα κατευθειαν το Χ.
2/Δεν σημαινει οτι επειδη καποιος γραφει σχολια στο iphoneHellas,παθαινει υπογλυκαιμια εαν δεν εχει στα χερια του το τελευταιο-τελευταιο μοντελο iphone.
3/Δεν χρησιμοποιω στο Λονδινο που ζω το iphone για να το δειχνω.Κανω απλα τη δουλεια μου και καλυτερο ειναι αυτο που εξυπηρετει τις αναγκες μου.(Το συγκεκριμμενο το αγορασα στο κουτι του για 640 λιρες)
4/Δεν εχω καμια καψουρα να βγαλω καλυτερο το 7 που εχω και να θαψω τ'αλλα.ΔΕΝ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ Γ'ΆΥΤΑ.
Και τελος.
5/Εγραψα στο ποστ "Θα πω την προσωπικη μου-ΚΑΙ ΜΟΝΟ- αποψη." Αρα,αυτη ειναι η δικη μου αποψη.Εαν δεν σας αρεσει,δεν σημαινει αυτοματα οτι εχει προβλημα η ψυχολογια μου..
ενα comment εκανε ο ανθρωπος με δοση χιουμορ και χωρις ιχνος διαθεσης να σε προσβαλλει βρε. (εγω τον Αταρι τωρα γιατι τον υπερασπιζομαι? ). Δεν σου ειπε τιποτα για την δικια σου ψυχολογια απλα εγραψε οτι ειναι θεμα ψυχολογιας . Ενταξει ειναι ορος που τον χρησιμοποιουμαι συχνα θελοντας να χρωματισουμε μια προκαθορισμενη αντιδραση παρα να την εξηγησουμε επιστημονικα.
Προσωπικα εγω διαβασα με ευχαριστηση τα σχολια σου για το πως ειδες το Χ σε σχεση με το plus γιατι απλα δεν εχω κανενα απο τα 2 .
Σοβαρα τωρα νομιζω οτι ηταν λεπτο χιουμορ
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες