Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#691   krazekas

krazekas

iPH User

• 114 μηνύματα
  • Twitter:@krazekas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 15/11/2017 - 09:56

Για τη μπαταρια βγαζεις ανετα την ημερα με 4G+ , κλήσεις, βιντεο, δλδ full χρήση.

Ιδια εμπειρια-αποδοση με 7+..η οθονη εχει χαμηλοτερη καταναλωση μάλλον

https://www.youtube....h?v=cVRjihDncY0

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#692   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 15/11/2017 - 10:03

πλέον ας σταματήσουν τα κουφά που διαβάζω εδώ μέσα σε λίγο θα μας πείτε ότι το 6plus είναι καλύτερο από το χ φτάνει ρε παίδες, ο καθένας είπαμε αγοράζει ότι γουστάρει για τα δικά του δεδομένα άλλα όχι ότι η σειρά plus (6-7-8) είναι καλύτερη από το Χ γιατί θα τρελαθώ,είχα 7Plus-8plus και πήγα στο χ δεν με ενοχλεί  που η οθόνη είναι ποιο στενόμακρη σε δυο μέρες το συνήθισα ,τα οφέλη είναι ποιο πολλά στην καθημερινοτητα για έμενα  στο Χ πάρα στο plus .

#693   rs172

rs172

iPH newbie

• 84 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 10:14

Καλημέρα κ από μένα...

είχα 7plus απέκτησα το Χ να πω κ εγώ 2 λόγια!

Όσο αφορά το μέγεθος π είχα και τους ενδοιασμούς σε σχέση με το plus μου λείπει στο χέρι κ όχι στην εικόνα κ αυτό ξεπεράστηκε πολύ άμεσα, σε απόλυτο σκοτάδι ειδικά μιας και έχεις πολύ καλύτερο grip από τ Plus δεν το κτλβένεις!

Το κινητό πραγματικά "πετάει" όσο αφορά την ταχύτητα σε σημείο που αναρωτιέσαι,είναι λες κ πάει με την σκέψη σου!πριν σκεφτείς εκτελεί κ ερχόμενος από το 7 δεν περίμενα τέτοια διαφορά !

Το faceid λειτουργεί άψογα ακόμα κ στο σκοτάδι που δεν το περίμενα.

Για την κάμερα καινούριο μοντέλο σαφώς ανανεωμένη κ αυτή κ αισθητά καλύτερη σε κάποια σημεία χαμηλού φωτισμού!

Η μπαταρία του πιστεύω είμαι +5-6 ώρες παραπάνω από ότι με το Plus αλλά ακόμα είναι νωρίς πιστεύω για να έχω πλήρη εικόνα!

Αν θα ήθελα κάτι παραπάνω για φέτος είναι να ήτανε 1 κλικ πιο μεγάλο αλλά όπως είπα δεν με επηρέασε και πολύ!

Αρνητικά θεωρώ την τιμή του π πραγματικά έχει ξεφύγει και του χρόνου θα ξεφύγει ακόμα περισσότερο

Τελευταία επεξεργασία από: rs172, 15/11/2017 - 10:15

#694   giwrgosd

giwrgosd

iPH Enthousiast

• 526 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 10:38

Μετά από 5 μέρες χρήσης του κινητού, μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ποιότητα κατασκευής κορυφαία, το μέγεθος ιδανικό για μένα (το plus με είχε κουράσει),

Τo face id το συνηθίζεις αμέσως. Απενεργοποίησα το ‘’σήκωμα για αφύπνιση’’  γιατί ήταν ενοχλητικό

να ανοίγει με την κάθε κίνηση η οθόνη.

Οι νέες λειτουργίες είναι απολαυστικές, σε μία μέρα τις έχεις συνηθίσει .Η οθόνη είναι απόλαυση,

πολύ κοντά στην ποιότητα του s8.

Αυτό που με ενοχλεί είναι οι μη αναβαθμισμένες εφαρμογές ,που είναι σαν ξένο σώμα στο τηλέφωνο.

Ειδικά τα παιχνίδια είναι σαν να παίζεις σε οθόνη 5s.

Ελπίζω να αναβαθμιστούν γρήγορα γιατί είναι ένα σοβαρό θέμα που χαλάει την συνολική εμπειρία.

Στο ερώτημα αν αξίζει τα λεφτά του…. θα πω  ΟΧΙ , κανένα κινητό δεν αξίζει τόσα χρήματα.

Αν μπορεί κάποιος να το πάρει με τιμολόγιο η τιμή πέφτει στα 970 που ψυχολογικά είναι υποφερτά.

Τέλος το θέμα με την πράσινη γραμμή είναι κάτι που με απασχολεί (ελπίζω να μην μου τύχει),

απαράδεκτο να συμβαίνει σε μια τόσο premium συσκευή, ειδικά όταν ζεις σε μια χώρα σαν την Ελλάδα που η υποστήριξη

είναι ανύπαρκτη.

Τελευταία επεξεργασία από: giwrgosd, 15/11/2017 - 10:39

#695   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 15/11/2017 - 10:43

υποστήριξη υπαρχει (document-info quest-isystem) δεν υπαρχει λόγος να μπερδεύεις με καταστήματα και παροχους. 

#696   PariS21

PariS21

iPH Contributor

• 1.032 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 10:43

οι εφαρμογες αναβαθμιζονται καθημερινα..οποτε σιγα σιγα θα γινουν σε ολες πληρες για το Χ

#697   corsair65

corsair65

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 15/11/2017 - 10:47

Μετά από σχεδόν μία μέρα "ακατάπαυστη" χρήση του νέου μου Χ, ας πω κι εγώ δύο πράγματα…..πάντα κατά την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου άποψη.

Το silver, ενώ στην αρχή νόμιζα ότι δε θα μου άρεσε καθόλου, μετά από τα διάφορα κολακευτικά σχόλια πολλών φίλων σχετικά με το πόσο πολυτελές και ιδιαίτερο δείχνει (και αφού προέκυψε δια ζώσης επαφή με το ανάλογο demo), πείσθηκα πολύ εύκολα να αλλάξω γνώμη υπέρ του. Εννοείται βέβαια ότι του έβαλα άμεσα μια αυθεντική  θήκη που το "παχαίνει" λίγο και το βαραίνει αρκετά, αλλά δυστυχώς τα κοσμήματα πρέπει να προστατεύονται. 

Το face id απλά φοβερό. Το πέρασα από πολλά τεστ και όλα ήταν πετυχημένα.

Η ποιότητα της οθόνης είναι σαφώς πιο καλή από το προηγούμενο μου 6s Plus - σίγουρα θα προτιμούσα να έχει μεγαλύτερο πλάτος, αλλά συνηθίζεται εύκολα. Το notch δε με ενόχλει καθόλου.

Η φωτογραφική του έχει μεγάλη διαφορά ειδικά από το προήγουμενο μου και οι φωτο αποτυπώνονται πολύ όμορφα στην οθόνη με την υψηλή ανάλυση. υπάρχει και σαφής βελτίωση στο κομμάτι των φωτό υπό χαμηλό φωτισμό. Βίντεο δεν προέυψε ακόμη…..αλλά όλοι μιλάνε για εξαιρετικές επιδόσεις.

Οι όποιες διαφορές στο χειρισμό σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, συνηθίζονται πολύ εύκολα - ειδικά αν έχες δει όσα βίντεο έχω δει εγώ...

Εν κατακλείδι το θεωρώ μεγάλη αναβάθμιση και μονόδρομο σε σχέση με το 8άρι. Βέβαια τα χρήματα είναι αρκετά και όταν μιλάμε για λεφτά, τα όρια του καθενός είναι διαφορετικά. Εννοείται ότι με αυτά τα χρήματα, αν δεν είχα MacBook Pro, εκεί θα πήγαινα και όχι σε κινητό.

Κάτι τελευταίο, που λόγω περιορισμένου χρόνου δεν έχω τη δυνατόττα να ψάξω αν έχει γραφτεί και από άλλους.Αφορά τις ακίνητες ταπετσαρίες του ios 11……..7 "ειδικού θέματος" ταπετσαρίες είναι τεράστια υπερβολή από την Apple…….ξέρουμε και δεχόμαστε ότι υπάρχουν και τέτοιοι συνάνθρωποι μας, αλλά 7 στις 20 ταπετσαρίες θεωρώ ότι είναι τεράστιο ποσοστό!!!!

#698   AZAZ

AZAZ

iPH Member

• 337 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 15/11/2017 - 11:27

Μεγεθος οθονης στο Χ----->>>  Ο τι σας βολευει παιδια.Προσωπικα μετα το plus,δεν μπορω να δεχτω την μακροστενη οθονη του Χ.Σαν και εμενα υπαρχουν αρκετοι που δεν βολευοντε με τη συγκεκριμμενη οθονη.Γιατι σωνει και καλα πρεπει εμεις να ειμαστε που το ζηλευουμε γιατι δεν μπορουμε να το παρουμε και το θαβουμε? :-)

Φωτογραφικη μηχανη στο Χ----->>>Ανοιγω τις καμερες απο το 7,8 και Χ και σημαδευω στο παγκο της apple που εχει καφε ανοιχτο χρωμα.
Κανενα απο τα τρια δεν εδειχνε τα χρωματα του παγκου οπως ηταν.Χειροτερο ολων το 7plus (το δικο μου)...Καλυτερο ολων το 8 plus,αλλα κανενα απο τα τρια δεν εδειχνε τα πραγματικα χρωματα.Ξεθωριασμενο καφε εδειχναν ολα τα Χ που δοκιμασα.(και ηταν καμια 25 για display )

Σε live view στη φωτογρφικη μηχανη,βλεπεις σε σημαντικο ποσοστο μικροτερη θεαση στο Χ απ'οτι στο 7 η 8 plus.Εαν αυτο ειναι οκ....περι ορεξεως..

Παρακαλω πολυ,εαν θελετε σταματηστε για το ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ και εαν ζηλευει καποιος που εχει το Α αλλα δεν εχει το Β.
Καλυτερο λοιπον ειναι το επομενο μοντελο που θα δειτε σε κανα δυο μηνες οταν θα βγουν τα νεα leaks και εσεις θα εχετε αυτο που εχετε τωρα και θα ειναι το παλιο. :-)

Περα απ'ολα αυτα και το 8 και το Χ (για μενα προσωπικα το ιδιο ισχυει και για το 7) Ειναι εξαιρετικες συσκευες και ο καθενας διαλεγει οτι θελει, η για να το μεταφρασω,
Διαλεγει αυτο που ΘΕΩΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!

#699   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 15/11/2017 - 11:42

Κάτι τελευταίο, που λόγω περιορισμένου χρόνου δεν έχω τη δυνατόττα να ψάξω αν έχει γραφτεί και από άλλους.Αφορά τις ακίνητες ταπετσαρίες του ios 11……..7 "ειδικού θέματος" ταπετσαρίες είναι τεράστια υπερβολή από την Apple…….ξέρουμε και δεχόμαστε ότι υπάρχουν και τέτοιοι συνάνθρωποι μας, αλλά 7 στις 20 ταπετσαρίες θεωρώ ότι είναι τεράστιο ποσοστό!!!!

7 χρώματα σε τυχαία σειρά δεν δημιουργούν τη σημαία του Pride, ούτε τις κάνει ταπετσαρίες "ειδικού θέματος".

Μεγεθος οθονης στο Χ----->>>  Ο τι σας βολευει παιδια.Προσωπικα μετα το plus,δεν μπορω να δεχτω την μακροστενη οθονη του Χ.Σαν και εμενα υπαρχουν αρκετοι που δεν βολευοντε με τη συγκεκριμμενη οθονη.Γιατι σωνει και καλα πρεπει εμεις να ειμαστε που το ζηλευουμε γιατι δεν μπορουμε να το παρουμε και το θαβουμε? :-)

Φωτογραφικη μηχανη στο Χ----->>>Ανοιγω τις καμερες απο το 7,8 και Χ και σημαδευω στο παγκο της apple που εχει καφε ανοιχτο χρωμα.
Κανενα απο τα τρια δεν εδειχνε τα χρωματα του παγκου οπως ηταν.Χειροτερο ολων το 7plus (το δικο μου)...Καλυτερο ολων το 8 plus,αλλα κανενα απο τα τρια δεν εδειχνε τα πραγματικα χρωματα.Ξεθωριασμενο καφε εδειχναν ολα τα Χ που δοκιμασα.(και ηταν καμια 25 για display )

Σε live view στη φωτογρφικη μηχανη,βλεπεις σε σημαντικο ποσοστο μικροτερη θεαση στο Χ απ'οτι στο 7 η 8 plus.Εαν αυτο ειναι οκ....περι ορεξεως..

Παρακαλω πολυ,εαν θελετε σταματηστε για το ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ και εαν ζηλευει καποιος που εχει το Α αλλα δεν εχει το Β.
Καλυτερο λοιπον ειναι το επομενο μοντελο που θα δειτε σε κανα δυο μηνες οταν θα βγουν τα νεα leaks και εσεις θα εχετε αυτο που εχετε τωρα και θα ειναι το παλιο. :-)

Περα απ'ολα αυτα και το 8 και το Χ (για μενα προσωπικα το ιδιο ισχυει και για το 7) Ειναι εξαιρετικες συσκευες και ο καθενας διαλεγει οτι θελει, η για να το μεταφρασω,
Διαλεγει αυτο που ΘΕΩΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!

Αν σου αποδομήσω λίγο τα επιχειρήματα θα δεις ότι σε ένα βαθμό δεν στέκουν όσα λες.

Οθόνη: Δεκτό, αλλά η σχέση οθόνης - μεγέθους συσκευής είναι θετική. Αν θέλετε παντόφλα μεγέθους Plus, όλο οθόνη, πάω πάσο.

Κάμερα: 8 & 10 έχουν ακριβώς την ίδια κάμερα, η διαφορά που βλέπεις στο χρώμα έχει να κάνει με το calibration της οθόνης. Eπίσης, τσέκαρες ότι καμια συσκευή (ή και οι 2) είχαν ανοιχτό το True tone? Ακόμα, όταν λες μικρότερη θέαση θέλω να πιστεύω ότι εννοείς βλέπεις τα ίδια πράγματα σε μικρότερο μέγεθος, γιατί αν εννοείς κάτι άλλο, το χάσαμε το τρένο.

Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 15/11/2017 - 11:43

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#700   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 15/11/2017 - 11:43

Το αποτύπωμα σου λείπει;

Μηδαμινά μπορώ να πώ, και αφήνω ένα ενδεχόμενο ακόμα και αυτό το λίγο που μου λέιπει να είναι ακόμα λόγω συνήθειας μιας δεν έχω ούτε 10 μέρες με το faceid.

Σε κανά μήνα θα σου πω σίγουρα.

Πάντως σαν καμπύλη προσαρμογής το faceid ήταν σίγουρο πολύ πιο εύκολο από το Touch όταν είχε πρωτοβγεί (που και εκείνο ήταν πολύ εύκολο).

#701   AZAZ

AZAZ

iPH Member

• 337 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 15/11/2017 - 11:48

7 χρώματα σε τυχαία σειρά δεν δημιουργούν τη σημαία του Pride, ούτε τις κάνει ταπετσαρίες "ειδικού θέματος".

Αν σου αποδομήσω λίγο τα επιχειρήματα θα δεις ότι σε ένα βαθμό δεν στέκουν όσα λες.

Οθόνη: Δεκτό, αλλά η σχέση οθόνης - μεγέθους συσκευής είναι θετική. Αν θέλετε παντόφλα μεγέθους Plus, όλο οθόνη, πάω πάσο.

Κάμερα: 8 & 10 έχουν ακριβώς την ίδια κάμερα, η διαφορά που βλέπεις στο χρώμα έχει να κάνει με το calibration της οθόνης. Eπίσης, τσέκαρες ότι καμια συσκευή (ή και οι 2) είχαν ανοιχτό το True tone? Ακόμα, όταν λες μικρότερη θέαση θέλω να πιστεύω ότι εννοείς βλέπεις τα ίδια πράγματα σε μικρότερο μέγεθος, γιατί αν εννοείς κάτι άλλο, το χάσαμε το τρένο.

Πανο εχεις δικιο.Το X ειναι το καλυτερο απ'ολα.

#702   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 15/11/2017 - 11:49

Συγκριση καμερων σε οθονες κινητων και οχι σε μεγαλη σωστα καλιμπραρισμενη οθονη δεν υφισταται.

σολβντ

You'll Never Walk Alone

#703   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 15/11/2017 - 11:55

Πανο εχεις δικιο.Το X ειναι το καλυτερο απ'ολα.

Δεν έβγαλα καλύτερο το Χ. Σου εξήγησα κάποια πράγματα απλά. 

Για την ακρίβεια 8 Plus και Χ έχουν ίδια ΚΥΡΙΑ κάμερα. Το να βλέπεις διαφορές οφείλεται στην οθόνη και όχι στην κάμερα. 

Νομίζω ήμουν ξεκάθαρος σε αυτό.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#704   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 15/11/2017 - 12:09

...

...

Συμφωνω Πανο οτι ο λογος μεγεθους οθονης μεγεθους συσκευης ειναι καλος. Ο λογος 'ωφελιμης οθονης' (σιγουρα καταλαβαινεις τι εννοω, αν αφαιρεσεις notch, στρογγυλεμενες ακρες, home indicator) προς μεγεθος συσκευης ομως ειναι χειροτερος. Και επισης για το πιο σημαντικο δικο μου use case (διαβασμα) θα ηθελα πραγματικα το ωφελιμο μεγεθος να ειναι τουλαχιστον οσο του plus.. Αυτο απο οτι καταλαβαινω θελει μια συσκευη που ειναι μικροτερη απο τα Plus αλλα οχι σημαντικα μικροτερη...

Και να πω την αμαρτια μου, δεν γουσταρω τις OLED (τουλαχιστον στην παρουσα φαση της τεχνολογιας αυτης). Τα παντα (εκτος απο το μαυρο) ειναι ψιλο-fake σε αυτες... Τα χρωματα , τα PPI (pentile anyone ??) ...H apple ειχε παει τα LCD σε αλλο επιπεδο και χαλαστηκα που πηγε σε OLED.... Θα δουμε. Αν και αυτο που ξερουμε (η θα επρεπε να ξερουμε) ολοι για την Apple ειναι οτι τα παντα ειναι τελεια οσο ταιριαζεις με τις επιλογες της ... Αν δεν σου κανουν, εχασες ...

#705   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 15/11/2017 - 12:15

Συμφωνω Πανο οτι ο λογος μεγεθους οθονης μεγεθους συσκευης ειναι καλος. Ο λογος 'ωφελιμης οθονης' (σιγουρα καταλαβαινεις τι εννοω, αν αφαιρεσεις notch, στρογγυλεμενες ακρες, home indicator) προς μεγεθος συσκευης ομως ειναι χειροτερος.

Και ο λογος ωφελιμης οθονης ειναι καλυτερος στο x. Η ωφελιμη οθονη (χωρις λόγο) ειναι ελαφρως μικροτερη (σε εμβαδο) και το συνολικο μεγεθος του κινητου ειναι υπερβολικα μικροτερο. Μη λεμε τα ιδια και τα ιδια ολη την ωρα, ολοι ξερουμε πως εχει η κατασταση και ο καθενας αποφασιζει για τον ευατο του με τα κριτηρια του προφανως, οποια και να ειναι αυτα (πχ πεταγμα πεταλουδας στον αμαζονιο αρα αγορα iphone se).

solved

You'll Never Walk Alone

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;