Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#706   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 15/11/2017 - 12:18

Και ο λογος ωφελιμης οθονης ειναι καλυτερος στο x. Η ωφελιμη οθονη (χωρις λόγο) ειναι ελαφρως μικροτερη (σε εμβαδο) και το συνολικο μεγεθος του κινητου ειναι υπερβολικα μικροτερο. Μη λεμε τα ιδια και τα ιδια ολη την ωρα, ολοι ξερουμε πως εχει η κατασταση και ο καθενας αποφασιζει για τον ευατο του με τα κριτηρια του προφανως, οποια και να ειναι αυτα (πχ πεταγμα πεταλουδας στον αμαζονιο αρα αγορα iphone se).

solved

H διατυπωση μου ηταν ατυχης.. Δεν εννοουσα 'χειροτερος απο του Plus' (δεν γινεται αυτο με τα υπερτροφικα bezels και το home button του Plus).. Εννουσα 'χειροτερος απο τον πρωτο λογο' 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#707   rikos7

rikos7

iPH Elite Poster

• 2.044 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:zio7

Δημοσίευση 15/11/2017 - 12:20

Μπαίνουμε να διαβάσουμε εντυπώσεις από άτομα που έχουν παραλάβει και ζούμε καφενειακες καταστάσεις. Μια Χαρα

Sent from my iPhone using Tapatalk

#708   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 15/11/2017 - 12:24

Συμφωνω Πανο οτι ο λογος μεγεθους οθονης μεγεθους συσκευης ειναι καλος. Ο λογος 'ωφελιμης οθονης' (σιγουρα καταλαβαινεις τι εννοω, αν αφαιρεσεις notch, στρογγυλεμενες ακρες, home indicator) προς μεγεθος συσκευης ομως ειναι χειροτερος. Και επισης για το πιο σημαντικο δικο μου use case (διαβασμα) θα ηθελα πραγματικα το ωφελιμο μεγεθος να ειναι τουλαχιστον οσο του plus.. Αυτο απο οτι καταλαβαινω θελει μια συσκευη που ειναι μικροτερη απο τα Plus αλλα οχι σημαντικα μικροτερη...

Και να πω την αμαρτια μου, δεν γουσταρω τις OLED (τουλαχιστον στην παρουσα φαση της τεχνολογιας αυτης). Τα παντα (εκτος απο το μαυρο) ειναι ψιλο-fake σε αυτες... Τα χρωματα , τα PPI (pentile anyone ??) ...H apple ειχε παει τα LCD σε αλλο επιπεδο και χαλαστηκα που πηγε σε OLED.... Θα δουμε. Αν και αυτο που ξερουμε (η θα επρεπε να ξερουμε) ολοι για την Apple ειναι οτι τα παντα ειναι τελεια οσο ταιριαζεις με τις επιλογες της ... Αν δεν σου κανουν, εχασες ...

Ναι Αντώνη καταλαβαίνω τι θες να πεις. Όπως το βλέπω εγώ, αυτά που χάνεις αν φύγεις από το Plus είναι τα εξής:

1) Μικραίνουν όλα στην οθόνη, αν και τελικά βλέπεις σχεδόν την ίδια ποσότητα πραγμάτων (πράγμα αρνητικό σε περίπτωση όπως η δική σου που θες την οθόνη για διάβασμα.

2) Το Landscape Mode το οποίο σε κάποιες περιπτώσεις (π.χ. στης σημειώσεις) ήταν ιδιαίτερα εξαιρετικό.

Δεδομένου του μεγέθους αλλά και της ανάλυσης της οθόνης, νιώθω ότι πιο πολύ ήταν επιλογή και όχι αναγκαιότητα να αλλάξουν κάποια πράγματα. Πολλές εφαρμογές που έχουν γίνει "optimized" αντί να χρησιμοποιήσουν το χώρο που τους δίνεται, μεγαλώνουν το πάνω κομμάτι και έτσι χάνεις πολλά (π.χ. σε εφαρμογές messaging χάνεις 1-2 μηνύματα).

Τώρα για την OLED, το μονο που μπορώ να πω είναι ότι αν στις LCD η Apple είχε ανεβάσει το επίπεδο, το ίδιο φαίνεται ότι θα κάνει και εδώ. Περίμενα ότι έβλεπα τα γνωστά υπερκορεσμένα χρώματα που υπάρχουν σε OLED άλλων συσκευών, και η αλήθεια είναι ότι είχα ξενερώσει.  To calibration όμως που έχουν κάνει, είναι πραγματικά πάρα πολύ καλό, και εδώ φαίνεται ότι τον τελικό λόγο τον έχει πάντα η Apple (μιλάω στο πως θα δείχνει τελικά μια οθόνη). Σίγουρα η τεχνολογία των OLED οθονών έχει πολλά προβλήματα που πρέπει να ξεπεραστούν πριν πούμε ότι φτάσαμε στο επίπεδο των LCD (από άποψη προβλημάτων κυρίως), αλλά πιστεύω ότι τώρα που μπήκε στο παιχνίδι και ο καπετάνιος (καλώς ή κακώς η Apple σε τέτοια θέματα έχει τη δύναμη να καθορίσει τις εξελίξεις - όπως θα δούμε ξαφνικά παντού Qi Chargers) η βιομηχανία θα πάει μπροστά πολύ πιο γρήγορα.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#709   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 15/11/2017 - 12:28

H διατυπωση μου ηταν ατυχης.. Δεν εννοουσα 'χειροτερος απο του Plus' (δεν γινεται αυτο με τα υπερτροφικα bezels και το home button του Plus).. Εννουσα 'χειροτερος απο τον πρωτο λογο' 

approved tnt  B)

You'll Never Walk Alone

#710   Filipp6

Filipp6

iPH newbie

• 98 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 15/11/2017 - 12:33

Υπαρχει περίπτωση να βρώ silver
Ενώ μου αρεσει σε χρωμα εχω ακούσει πως το stainless steel γρατσουνιεται ακόμα και μεσα στη θήκη !
Κάποιος κάτοχος silver να μου πει σε τι κατασταση βρίσκεται το silver stainless steel σε θήκη μετα απο μερες ;

#711   corsair65

corsair65

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 15/11/2017 - 12:42

7 χρώματα σε τυχαία σειρά δεν δημιουργούν τη σημαία του Pride, ούτε τις κάνει ταπετσαρίες "ειδικού θέματος".

Βεβαίως αν το εξετάσεις  πολύ προσεκτικά. Στο μυαλό όμως ενός μέσου ανθρώπου το πρώτο πράγμα που έρχεται στο νου βλέποντας τες παραπέμπει σε αυτό που διατύπωσα παραπάνω. Την ίδια γνώμη έχουν και άλλοι φίλοι μου χρήστες του ios 11. Δε χρειάζεται όμως να στεκόμαστε ιδιαίτερα - απλά το ανέφερα γιατί στα δικά μου μάτια μοιάζει υπερβολικό…..Έτσι κι αλλιώς εδώ μιλάμε για τη συγκεκριμένη νέα συσκευή, την οποία βρίσκω υπέροχη. Και στο 6s Plus που είχα το ios11 χρησιμοποιούσα - αν έδινα τόσο μεγάλη σημασία στο "θέμα" , απλά δε θα αγόραζα ούτε το νέο και θα έκανα και στο 6άρι ένα downgrade και τέλος.

#712   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 15/11/2017 - 12:43

εχω το silver λόγο ότι δοκιμάζω συνεχεία νέες θήκες που μου έρχονται δεν έχει πάθει το παραμικρό σε κανένα σημείο η συσκευη . 

#713   Filipp6

Filipp6

iPH newbie

• 98 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 12:48

εχω το silver λόγο ότι δοκιμάζω συνεχεία νέες θήκες που μου έρχονται δεν έχει πάθει το παραμικρό σε κανένα σημείο η συσκευη .

Πολυ ενθαρρυντικό !
Σε ευχαριστώ
Τι θήκες χρησιμοποιείς ;
Εγω εχω παραγγείλει μια Spigen ultra hybrid με matte black band
Ηθελα space grey αλλα δε βρίσκω

#714   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 12:51

Υπαρχει περίπτωση να βρώ silver
Ενώ μου αρεσει σε χρωμα εχω ακούσει πως το stainless steel γρατσουνιεται ακόμα και μεσα στη θήκη !
Κάποιος κάτοχος silver να μου πει σε τι κατασταση βρίσκεται το silver stainless steel σε θήκη μετα απο μερες ;

Εσενα πρεπει να σου δειξω ενα αγαπημενο (πλην παροπλισμενο) ipod classic που εχω να δεις πως εχει γινει απο πισω .... Κ0λ0ς !! Αλλα μαντεψε .. Ολα αυτα τα χρονια ποτε δεν το κοιταξα απο πισω ... Οπως εχει πει και ο αειμνηστος Steve "Ολα τα ενδιαφεροντα συμβαινουν απο την αλλη μερια !! "...

Για αυτο σκιστηκε η Apple να το κανει "ολο οθονη" ?? Για να εστιαζετε εσεις στα bezel και στο chrome που εμειναν :huh:

Φυσικα και θα κανει γρατζουνιες... Και τι εγινε ??

Τελευταία επεξεργασία από: ntnskrds, 15/11/2017 - 12:51

#715   corsair65

corsair65

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 12:51

και ούτε θα πάθει, αν το χειριζόμαστε με στοιχειώδη σεβασμό. Εδώ δεν έπαθε τίποτα το πρώτο, που ακόμα το χρησιμοποιεί ο πατέρας μου…..

#716   Filipp6

Filipp6

iPH newbie

• 98 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 12:54

Εσενα πρεπει να σου δειξω ενα αγαπημενο (πλην παροπλισμενο) ipod classic που εχω να δεις πως εχει γινει απο πισω .... Κ0λ0ς !! Αλλα μαντεψε .. Ολα αυτα τα χρονια ποτε δεν το κοιταξα απο πισω ... Οπως εχει πει και ο αειμνηστος Steve "Ολα τα ενδιαφεροντα συμβαινουν απο την αλλη μερια !! "...

Για αυτο σκιστηκε η Apple να το κανει "ολο οθονη" ?? Για να εστιαζετε εσεις στα bezel και στο chrome που εμειναν :huh:

Φυσικα και θα κανει γρατζουνιες... Και τι εγινε ??

Περα απο το οτι ισως το πουλήσω του χρόνου δε θελω να βλέπω τιποτα πανω οδικά στους πρώτους μηνες
Πες με περίεργο πες με οτι θες, ετσι θελω να το βλέπω , στην εντέλεια.

#717   Filipp6

Filipp6

iPH newbie

• 98 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 12:55

και ούτε θα πάθει, αν το χειριζόμαστε με στοιχειώδη σεβασμό. Εδώ δεν έπαθε τίποτα το πρώτο, που ακόμα το χρησιμοποιεί ο πατέρας μου…..

Μακάρι να ειναι ετσι και να μην βγει μοιραίο το silver

#718   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 12:59

Περα απο το οτι ισως το πουλήσω του χρόνου ...

Κανενας δεν θα παιρνει μεταχειρισμενα iPhone X ... Ολοι θα φοβουνται το burn in !!

...δε θελω να βλέπω τιποτα πανω οδικά στους πρώτους μηνες
Πες με περίεργο πες με οτι θες, ετσι θελω να το βλέπω , στην εντέλεια.

Για αυτο δεν θα πω τιποτε... Δεν ειμαι αρμοδιος, δεν εχω καμμια εξειδικευση στο θεμα ... 

Τελευταία επεξεργασία από: ntnskrds, 15/11/2017 - 12:59

#719   corsair65

corsair65

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2017 - 13:00

Μακάρι να ειναι ετσι και να μην βγει μοιραίο το silver

Πάντα εξαρτάται από το πώς του συμπεριφέρεται ο κάτοχος. 

#720   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 15/11/2017 - 13:02

Πολυ ενθαρρυντικό !
Σε ευχαριστώ
Τι θήκες χρησιμοποιείς ;
Εγω εχω παραγγείλει μια Spigen ultra hybrid με matte black band
Ηθελα space grey αλλα δε βρίσκω

τώρα εχω μια caudabe αλλά δοκίμασα γνήσια σιλικόνης και spigen .

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 21

0 μέλη, 21 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες