Το οτι λες για την οθονη οτι ειναι σαν του iphone 4 δεν ειναι σαχλαμαρες? Το οτι αγοραζεις μια notch συσκευη τι περιμενεις να παιζει αναμεσα στα κενα της? Δεν ηξερες πριν την αγορασεις οτι μεσα στα κενα δεν γινετε να παιξει γιατι υπαρχει η καμερα και οι αισθητηρες ακουστικο κτλ? Η απλ απλα σε ξεγελασε η οσους το αγορασαν τους ξεγελασε? Μ αρεσει που καποιοι συμφωνουν και μαζι σου ο.Ο
Δεν με νοιαζει ουτε πιο iphone πηρες πρωτο αλλα ουτε ποσο χρονων εισαι διοτι ειναι ασχετο με το θεμα μας.
Μου μιλας για το iphone plus και αναφερεις καπακι το τηλεκοντρολ s8 με τις ηλιθιες κουρμπες του οτι εκμεταλευεται πληρως την οθονη(εδω γελαω)
Ειχα το iphone 7 και η οθονη του μου φαινεται πολυ μικροτερη απο το Χ οποτε αν θελεις να κακολογησεις την συσκευη κανε το χωρις ανακριβειες.
Δεν τα περνω απο την απλ και χεστηκα κι ολας για την συγκεκριμενη εταιρεια. Και ειμαι απο αυτους που σκεφτομαι να πουλησω την συσκευη λογο ογκου και βαρους και να παρω το απλο 8 γιατι με τισ παντοφλες δεν τα παω καλα. Οποτε ουτε την αγορα μου προσπαθω να δικαιολογησω....
Απλα εχω κουραστει να διαβαζω αρλουμπες..
οπως το οτι βλεπω σε φουλ οθονη και βλεπω συνεχως το notch! Συγνωμη τι ηθελες να βλεπεις σε φουλ οθονη εφοσον εχεις παρει μια συσκευη notch?
Καταλαβαίνεις ότι σε συμφέρει και φαίνεται ότι ψάχνεσαι για καυγά.
Ο Κώστας αναφέρει ξεκάθαρα ότι για εφαρμογές που δεν έχουν αναβαθμιστεί ακόμα, νιώθει σαν να κρατάει το 4, και έχει δίκιο. Δεν είναι θέμα Apple, αλλά θέμα developer και είναι εκνευριστικό.
Επίσης, όντως η τελική ωφέλιμη επιφάνεια είναι μικρότερη από ότι στο plus ή στο S8, αφού η apple με το notch και το swipe up, καθώς και τις νέες επιλογές για το πληκτρολόγιο αφήνει λιγότερο ελεύθερο χώρο σε αυτή την οθόνη. Τέλος το notch δημιουργεί θέμα τόσο στα βίντεο όσο και στα παιχνίδια αφού ακόμα και στις αναβαθμισμένες εφαρμογές, το notch μπορεί να κρύβει κάποια επιλογή από κάτω.
Δέξου ότι υπάρχουν αντίθετες απόψεις. Δέξου ότι δεν είναι απαραίτητο οι εντυπώσεις (όπως είναι ο τίτλος του θέματος) να είναι θετικές, και δεν είναι και υποχρεωτικό.
Ο καθένας κρίνει, λέει τη γνώμη του και επιλέγει. Άλλους τους ενοχλεί το notch, άλλους όχι, και άλλους υπό συνθήκες τους ενοχλεί και υπό άλλες όχι. Δέξου ότι υπάρχουν και αυτές οι απόψεις, κόψε την ειρωνία και σταμάτα να υπαγορεύεις στον καθένα πως πρέπει να νιώθει για τη συσκευή και τι πρέπει να σκέφτεται.
Επίσης κανένας δεν είπε πουθενά ότι τον ξεγέλασε η Apple. Όλοι ξέρουμε τι αγοράζουμε, και κρίνουμε με τον καιρό και τη χρήση αν μας καλύπτει κάτι ή αν μας ενοχλεί κάτι άλλο.
Τέλος υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο «πΑΙρνω μια συσκεύη» και στο «πΕρνάω καλά».
«Φιλικά πάντα»