Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 11 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2241 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1111   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2.263 μηνύματα
  • Twitter:@tsitadim
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 30/11/2017 - 19:16

Αν περάσουν 4+ ώρες χωρίς να ξεκλειδώσεις γενικά το κινητό.

Κάθε πρωί δηλαδή θα θέλει κωδικό για να ξεκλειδώσει, δεν μου φαίνεται και πολύ σωστό.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1112   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 30/11/2017 - 19:20

Κάθε πρωί δηλαδή θα θέλει κωδικό για να ξεκλειδώσει, δεν μου φαίνεται και πολύ σωστό.

Εδω.

Για την ακρίβεια πρέπει για 6,5 μέρες να μην έχεις βάλει κωδικό γενικά, και τις τελευταίες 4 ώρες να μην έχεις χρησιμοποιήσει faceID.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#1113   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 30/11/2017 - 20:55

Καλημέρα! Ήρθε η ώρα να γράψω κι εγώ ως κάτοχος επιτέλους του «Χ»
Το τηλέφωνο στη μια ημέρα συμβίωσης...είναι εξαιρετικό!
Face ID απλά άψογο.
Design σχεδιασμός κατά την γνώμη μου πανέμορφος χωρίς σχεδιαστικές ακρότητες...κλασικά Iphone συν κάτι που το κάνει να ξεχωρίζει. Δεν περίμενα κάτι λιγότερο βέβαια απλά το αναφέρω.
Προερχόμενος από Iphone 4,7 ιντσών η οθόνη για εμένα είναι ιδανική. Μια φορά επιχείρησα να πάρω plus και το κράτησα 6 μήνες περίπου...μετά πάλι σε «απλό» Iphone που θεωρούσα καλύτερο για εμένα. Πλέον η οθόνη μου προσφέρει το κάτι παραπάνω χωρίς τα οποία μειονεκτήματα μεγέθους του μεγάλου αδελφού.
Σαν απόδοση θα πω πως είναι φυσικά τέλεια αλλά οκ αν έρχεσαι από το 7 όπως εγώ ίσως δεν εντυπωσιαστείς κι ολας!
Μπαταρία κάμερα κτλ είναι νωρίς φυσικά ακόμα αν και τα πρώτα δείγματα είναι θετικά.
Σαν μειονέκτημα θα πω την άβολη για εμένα θέση την υδρογείου για την εναλλαγή πληκτρολογίων (τίποτα φοβερό) αλλά στα μειονεκτήματα θα προσθέσω το βάρος το οποίο είναι το μοναδικό που με έχει ας πούμε προβληματίσει. Όχι ίσως δεν είναι η κατάλληλη λέξη προβληματίσει ...απλά όντως έχει σαφή διαφορά από το απλό Iphone τουλάχιστον τις πρώτες στιγμές χρήσης όπως τώρα σε μένα που είναι ακόμα αρχή...
Κατά τα αλλά τι να πω...έρωτας!
Αυτά τα ολιγα για αρχή.

Και εγω τα ιδια το plus το ειχα κρατησει λιγοτερο περιπου μια βδομαδα και πηγα στο μικρο. Τωρα αυτο μου φαινεται βαρυ αλλα αρχιζω και το συνηθιζω σιγα σιγα λογο μεγεθους, κατα 80% θα την κρατησω την συσκευη

#1114   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα

Δημοσίευση 30/11/2017 - 20:58

Ειναι παρα πολυ σωστο διοτι αν δεν σβηνεις ποτε την συσκευη υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ξεχασεις τον κωδικο σου. Αν οχι εσυ προσωπικα το μεγαλυτερο ποσοστο.

#1115   ramnoz

ramnoz

iPH newbie

• 45 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 30/11/2017 - 21:42

Έτοιμοι και οι Google maps για το iPhone X. Κάνετε την αναβάθμιση.

#1116   ramnoz

ramnoz

iPH newbie

• 45 μηνύματα

Δημοσίευση 30/11/2017 - 21:45

Όσο για τη μπαταρία, δεν έχω λόγια....
Έχω ακόμα 10% υπόλοιπο!

Συνημμένα αρχεία

Τελευταία επεξεργασία από: ramnoz, 30/11/2017 - 21:46

#1117   metallurgy

metallurgy

iPH Addict

• 833 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 01/12/2017 - 08:14

Για την μπαταρια και γω επαθα πλακα αν δεν εχεις.4g ανοιχτο δεν καιει τπτ!
Εμενα μου βγαζει συνεχεια το μηνυμα οτι μπορει να με χρεωσει το.imessage ενω ειναι ηδη ενεργοποιημενο μονο του . Εχω 0 καρτα θα βαλβ σημερα. Τι λετε να φταιει;

#1118   applover

applover

iPH Enthousiast

• 437 μηνύματα

Δημοσίευση 01/12/2017 - 12:36

Είσαστε ικανοποιημένοι από την μπαταρία παιδιά; Εγώ περίμενα να ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα από το 6plus που ειχα 3 χρόνια...
Θεωρώ οτι ξε φορτίζεται πολύ γρήγορα, το πρωί πριν φύγω απο σπίτι 99%, 40 λεπτα ασχολήθηκα μετα μαζι του μέχρι να φτάσω στη δουλεια μέσα στα τρένα λεωφορεία κτλ, και τώρα που σας γράφω πάλι έχει πάει 65%!!!
Τι γίνεται ρε παιδιά;;;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: applover, 01/12/2017 - 12:38

#1119   koumos

koumos

iPH User

• 163 μηνύματα

Δημοσίευση 01/12/2017 - 12:43

Από την μπαταρία έχω μείνει κυριολεκτικά έκπληκτος! Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση τέτοια απόδοση, πολύ καλύτερα από το 7 πλας μου! Βάσει της παρουσίασης δεν περίμενα τέτοια απόδοση πάντως!

#1120   ramnoz

ramnoz

iPH newbie

• 45 μηνύματα

Δημοσίευση 01/12/2017 - 12:47

Είσαστε ικανοποιημένοι από την μπαταρία παιδιά; Εγώ περίμενα να ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα από το 6plus που ειχα 3 χρόνια...
Θεωρώ οτι ξε φορτίζεται πολύ γρήγορα, το πρωί πριν φύγω απο σπίτι 99%, 40 λεπτα ασχολήθηκα μετα μαζι του μέχρι να φτάσω στη δουλεια μέσα στα τρένα λεωφορεία κτλ, και τώρα που σας γράφω πάλι έχει πάει 65%!!!
Τι γίνεται ρε παιδιά;;;

Δεν δικαιολογείται με τίποτα. Κάποιο πρόβλημα έχεις . κάνε καμιά επανεκίνηση. Κοίτα 2 μηνύματα παραπάνω τη δική μου απόδοση... Μιλάμε για εξαιρετική αυτονομία!

#1121   applover

applover

iPH Enthousiast

• 437 μηνύματα

Δημοσίευση 01/12/2017 - 13:12

Δεν δικαιολογείται με τίποτα. Κάποιο πρόβλημα έχεις . κάνε καμιά επανεκίνηση. Κοίτα 2 μηνύματα παραπάνω τη δική μου απόδοση... Μιλάμε για εξαιρετική αυτονομία!

Τι μπορεί να φταίει σε περίπτωση που κάνω την επανεκκίνηση και δεν στρώσει; (που δε νομιζω να φταίει αυτό)

#1122   michkal91

michkal91

iPH Elite Poster

• 2.338 μηνύματα
  • GameCenter:Michkal91

Δημοσίευση 01/12/2017 - 13:29

Ερώτηση. Τρώει κάτι κολλήματα και δεν κάνει αυτόματο κλείδωμα. Έκανα hard reset, έστρωσε αλλά μετά πάλι το ίδιο. Έχουμε ιδέα;

#1123   morganito

morganito

iPH Enthousiast

• 514 μηνύματα

Δημοσίευση 01/12/2017 - 14:22

Τι γίνεται ρε παιδιά;;;

Aν εχεις ανοιχτο 4g να το κλεισεις ειναι ρουφηχτρα. Τωρα αν εχεις την φωτηνοτητα τερμα και παιζεις και κανενα παιχνιδι λογικο μου φαινεται να σου καψει τοσο μεσα στην ωρα. Ο καθε χρηστης την δουλευει διαφορετικα την συσκευη του οποτε δεν οτι και να σου πουμε δεν μπορει να ισχυει το ιδιο και σε σενα. Εμενα μου βγαζει απο το πρωι μεχρι το βραδυ η συσκευη μου σερφαροντας πολλες ωρες και παιζοντας και κανενα παιχνιδι σε σχεση με το 7 που μου εβγαζε λιγο παραπανω απο την μιση μερα.

Ερώτηση. Τρώει κάτι κολλήματα και δεν κάνει αυτόματο κλείδωμα. Έκανα hard reset, έστρωσε αλλά μετά πάλι το ίδιο. Έχουμε ιδέα;

Εκανες επαναφορα απο backup? Αν ναι ισως να ευθυνεται απο εκει αλλιως καποια εφαρμογη που περνας σου κανει αυτην την ζημια.

Εγω μετα απο backup της ιδιας συσκευης εφαγα 2-3 κολληματα διαφορετικα στο spotlight το ενα και στα συνθηματικα του safari τα οποια δεν μου τα εβρισκε. Τα οποια μου εφαγαν κανενα δυωρο για να τα φτιαξω αλλα και παλι το σκεφτομαι να κανω φορματακι και να τα ξαναπερασω ολα χειροκινητα

#1124   applover

applover

iPH Enthousiast

• 437 μηνύματα

Δημοσίευση 01/12/2017 - 19:43

Aν εχεις ανοιχτο 4g να το κλεισεις ειναι ρουφηχτρα. Τωρα αν εχεις την φωτηνοτητα τερμα και παιζεις και κανενα παιχνιδι λογικο μου φαινεται να σου καψει τοσο μεσα στην ωρα. Ο καθε χρηστης την δουλευει διαφορετικα την συσκευη του οποτε δεν οτι και να σου πουμε δεν μπορει να ισχυει το ιδιο και σε σενα. Εμενα μου βγαζει απο το πρωι μεχρι το βραδυ η συσκευη μου σερφαροντας πολλες ωρες και παιζοντας και κανενα παιχνιδι σε σχεση με το 7 που μου εβγαζε λιγο παραπανω απο την μιση μερα.
Εκανες επαναφορα απο backup? Αν ναι ισως να ευθυνεται απο εκει αλλιως καποια εφαρμογη που περνας σου κανει αυτην την ζημια.
Εγω μετα απο backup της ιδιας συσκευης εφαγα 2-3 κολληματα διαφορετικα στο spotlight το ενα και στα συνθηματικα του safari τα οποια δεν μου τα εβρισκε. Τα οποια μου εφαγαν κανενα δυωρο για να τα φτιαξω αλλα και παλι το σκεφτομαι να κανω φορματακι και να τα ξαναπερασω ολα χειροκινητα

Όχι δεν παίζω καθολου παιχνίδια φίλε, το facebook κυρίως γονατίζω.
Επισης εχω ανοιχτό το Bluetooth λόγω Apple Watch αλλά και στο 6Plus το ειχα αλλα αυτο ηταν ταλαιπωρημένο μετα απο 3 χρονια!
Απο ολοκαίνουργιο iPhone παραξενευομαι

#1125   panosfg

panosfg

iPH newbie

• 9 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/12/2017 - 20:58

Καλησπέρα. Το προβλημα ,που παρουσιαζεται σε εμενα είναι ότι όταν με καλει κάποιος χτυπαει ο ήχος κλησης και μετα απο 5 δευτερολέπτα φαινεται η οθονη κλήσης με τα στοιχεία του καλουντος. 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες