Τα πρώτα iPhone X - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 06/12/2017 - 00:34
IPhone 15 pro - Macbook air m2
Ad
Δημοσίευση 06/12/2017 - 00:34
Θελω τη βοηθεια σας παιδια..εχω το 7plus και σκεφτομαι να παω στο x αλλα με προβληματιζουν ολα αυτα που ακουω για το x οτι εχει πολλα προβληματα και οτι δεν μπορεις να συνηθισεις χωρισ το home button!ειναι κανεις αλλος που απο 7plus να μου πει τη γνωμη του?
Ποιος σου είπε οτι δεν συνηθίζετε;
Από την πρώτη στιγμή το συνήθισα! Αγοράσε το φίλε μου χωρίς 2η σκέψη.
'Εχω κλείσει μια εβδομάδα που το έχω και το λατρεύω κάθε μέρα πιο πολύ. ντάξει του συγχωρώ οτι δεν με αναγνωρίζει στο κρεβάτι πρωί πρωί αλλά με ένα γρήγορο 2ο swipe με αναγνωρίζει, η όλη φάση δηλαδή δεν πέρνει πάνω από 2-3 δεύτερα
Θα τρελαθείς όταν σηκώνοντας το ανοίγει η οθόνη από μόνη της και σε αναγνωρίζει αμέσως..
Δημοσίευση 06/12/2017 - 00:36
Τι εννοείς; Ένας τρόπος υπάρχει.Πως υπολόγισες το φπα;
1399,01/ 1,24= 1128,23€
Τον ΦΠΑ δεν τον αφαιρούμε : 1399,01-24%..
Μετά είδα τις απαντήσεις που σου έδωσαν τα παιδιά ...σορρυ για την καθυστέρηση.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: xsiv74, 06/12/2017 - 00:39
Δημοσίευση 06/12/2017 - 00:47
Στην πρώτη φωτογραφία έχω σημειώσει τους κόκκους, φαίνονται μόνο υπό γωνία και με πολύ φως. Στην δευτερη φωτογραφία που την τράβηξα απο άλλη γωνία δεν φαίνονται καν.
IMG_0117.jpg 71,51KB
81 λήψεις
IMG_0120.jpg 80,89KB
78 λήψεις
Η λογική λέει ότι για τόσο πολύ μικρους κόκκους και για την θέση που είναι δεν νομίζω να παίζει αντικατάσταση. Απλά δεν ξέρω αν είναι θέμα απλά παραγωγής ή θέμα με το sealing γενικότερα. Θα δείξει στην πορεία θα ρωτήσω και istorm αύριο γιατί από εκει το πήρα να δούμε τι θα πουν σε πρώτη φάση.
Δημοσίευση 06/12/2017 - 01:12
Μια εβδομάδα πέρασε που έχω στην κατοχή μου το πανάκριβο και μονάκριβο μας iPhone X!
Θα ήθελα να σας αναφέρω όσα μέχρι στιγμής μου τράβηξαν την προσοχή και με συγκίνησαν όσο κανένα άλλο iPhone στο παρελθόν.
Καταρχήν θα το λέω συνέχεια, αυτή η αίσθηση που έχεις μόλις το σηκώνεις (ακούστηκε κάπως αλλά πως να εκφραστεί αλλιώς ) στο χέρι σου είναι πρωτόγνωρη για iPhone , οκ για apple watch ήταν κάτι συνηθισμένο.
Τα κρυμμένα / μυστικά notifications μέχρι να κοιτάξεις την οθόνη και να δώσει το πρόσωπό σου στην συσκευή την έγκριση, είναι ακόμη ένα top που δεν συνηθίζεται με τίποτα! (νοώοντας 'οτι φτιάχνεσαι συνεχώς με αυτή τη νέα "τάξη πραγμάτων" )
Θα μιλήσω για την κάμερα τώρα που οι διαφορές με το 6plus είναι συγκλονιστικές, συνταρακτικές, πείτε το όπως θέλετε.. εδώ κι αν θέλω να κλάψω!
Πόσο πιο καθαρά φαίνονται όλα και πιο ωραία χρώματα πριν καν φωτογραφήσεις;
Η επιλογή Πορτρέτο κάνει το iPhone X μια σύγχρονη DSLR με το θόλωμα! Το έχω λατρέψει και έχω βγάλει ήδη αρκετές φωτογραφίες με αυτή την επιλογή.
Η ανάλυση στα 4Κ εξαιρετική (έχω επιλέξει στα 30fps).
Την μπαταρία θα την ήθελα πιο θηρίο αλλά τι να κάνουμε, ακόμη μια3ετία που θα χρησιμοποιώ την εξωτερική μπαταρία φόρτισης.
Το Face ID σχεδόν όλες τις φορές με αναγνωρίζει εκτός από τα πρωινά (κάθε πρωί όμως, κόλλημα ρατσιστικό μιλάμε), μα τόσο χάλια είμαι το πρωί; χαχαχ
Αρνείται, αλλά μόλις κάνω ένα swipe up με αναγνωρίζει αμέσως! Αντιμετωπίζεται και εσείς το ίδιο;
Η ταχύτητα του φοβερή , είναι και καινούρια συσκευή αλλοίμονο, όλα γίνονται τσακ μπαμ.
Για να περιλάβω λίγο και εσάς τους υπεύθυνους του iPhoneHellas, πότε με το καλό μωρέ παλικάρια σκέφτεστε να προσαρμόσετε το application σας/μας στα iPhone X δεδομένα;
Δεν μπορώ να μπαίνω και να βλέπω μια οθονίτσα μικρή , νιώθω σαν να έχω το πρώτο μου 4s!
Αυτά από μένα , σας ευχαριστώ που με διαβάσατε όσοι μπήκατε στον κόπο!
Εύχομαι στους εναπομείναντες που το αναμένουνε καλή υπομονή, κουράγιο κτλ, θα έρθει και η σειρά σας για να το απολαύσετε.
Τελευταία επεξεργασία από: applover, 06/12/2017 - 01:14
Δημοσίευση 06/12/2017 - 02:11
Εγω φίλε μου καλε όλα αυτά που αναφέρεις θα τα πω «παρηγοριά στον άρρωστο».Σκασαμε 1.400€ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξαφνικά η συσκευή έγινε σούπερ ουαου.Προσωπικη μου άποψη;;;Μια χαρά συσκευή,κάνει αυτό που είναι να κάνει όμορφα,απλά και άνετα,αλλά σε καμία περίπτωση δεν αξίζει τα 1.400€.Μια εβδομάδα πέρασε που έχω στην κατοχή μου το πανάκριβο και μονάκριβο μας iPhone X!
Θα ήθελα να σας αναφέρω όσα μέχρι στιγμής μου τράβηξαν την προσοχή και με συγκίνησαν όσο κανένα άλλο iPhone στο παρελθόν.
Καταρχήν θα το λέω συνέχεια, αυτή η αίσθηση που έχεις μόλις το σηκώνεις (ακούστηκε κάπως αλλά πως να εκφραστεί αλλιώς ) στο χέρι σου είναι πρωτόγνωρη για iPhone , οκ για apple watch ήταν κάτι συνηθισμένο.
Τα κρυμμένα / μυστικά notifications μέχρι να κοιτάξεις την οθόνη και να δώσει το πρόσωπό σου στην συσκευή την έγκριση, είναι ακόμη ένα top που δεν συνηθίζεται με τίποτα! (νοώοντας 'οτι φτιάχνεσαι συνεχώς με αυτή τη νέα "τάξη πραγμάτων" )
Θα μιλήσω για την κάμερα τώρα που οι διαφορές με το 6plus είναι συγκλονιστικές, συνταρακτικές, πείτε το όπως θέλετε.. εδώ κι αν θέλω να κλάψω!
Πόσο πιο καθαρά φαίνονται όλα και πιο ωραία χρώματα πριν καν φωτογραφήσεις;
Η επιλογή Πορτρέτο κάνει το iPhone X μια σύγχρονη DSLR με το θόλωμα! Το έχω λατρέψει και έχω βγάλει ήδη αρκετές φωτογραφίες με αυτή την επιλογή.
Η ανάλυση στα 4Κ εξαιρετική (έχω επιλέξει στα 30fps).
Την μπαταρία θα την ήθελα πιο θηρίο αλλά τι να κάνουμε, ακόμη μια3ετία που θα χρησιμοποιώ την εξωτερική μπαταρία φόρτισης.
Το Face ID σχεδόν όλες τις φορές με αναγνωρίζει εκτός από τα πρωινά (κάθε πρωί όμως, κόλλημα ρατσιστικό μιλάμε), μα τόσο χάλια είμαι το πρωί; χαχαχ
Αρνείται, αλλά μόλις κάνω ένα swipe up με αναγνωρίζει αμέσως! Αντιμετωπίζεται και εσείς το ίδιο;
Η ταχύτητα του φοβερή , είναι και καινούρια συσκευή αλλοίμονο, όλα γίνονται τσακ μπαμ.
Για να περιλάβω λίγο και εσάς τους υπεύθυνους του iPhoneHellas, πότε με το καλό μωρέ παλικάρια σκέφτεστε να προσαρμόσετε το application σας/μας στα iPhone X δεδομένα;
Δεν μπορώ να μπαίνω και να βλέπω μια οθονίτσα μικρή , νιώθω σαν να έχω το πρώτο μου 4s!
Αυτά από μένα , σας ευχαριστώ που με διαβάσατε όσοι μπήκατε στον κόπο!
Εύχομαι στους εναπομείναντες που το αναμένουνε καλή υπομονή, κουράγιο κτλ, θα έρθει και η σειρά σας για να το απολαύσετε.
Δημοσίευση 06/12/2017 - 02:26
Κάπου εδώ να σε ενημερώσω πως το iPH δεν έχει δική του εφαρμογή..
Ποτέ δεν είχε.
Δημοσίευση 06/12/2017 - 10:37
😂😂😂 καθόμουν και έψαχνα εφαρμογή πρωινιάτικαΚάπου εδώ να σε ενημερώσω πως το iPH δεν έχει δική του εφαρμογή..
Ποτέ δεν είχε.
Δημοσίευση 06/12/2017 - 10:54
Αυτο το θεμα με το πρωινο ξυπνημα με το faceid κ εγω το εχω.Πρεπει να ανοιξω κ τα δυο ματια για να δουλεψει χαχαχ!Εμενα η μπαταρια με εχει ικανοποιησει παρα πολυ!με ολα ανοιχτα φτανω κοντα κ 2 μερες με νορμαλ χρηση και παιχνιδια
Δημοσίευση 06/12/2017 - 12:34
Επειδή ψάχνω εδώ και λίγη ώρα και δεν βρίσκω κάποιο σχετικό θέμα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω ασύρματο φορτιστή/βάση σαν αυτόν που έχει η Apple.
Μπορώ να αγοράσω έναν οποιοδήποτε που να υπσοτηρίζει το iPhoneX χωρίς να έχω μελλοντικά προβλήματα ή προτείνετε να πάρω της Apple?
Πόσοι από εσάς έχετε πάρει διαφορετικούς από αυτόν που μας προτείνει;
Λέτε να δημιουργηθούν προβλήματα μελλοντικά αν αγοράσουμε άλλον;
Επίσης, πρέπει κάτι να προσέξω πριν αγοράσω έναν άλλο;
Δεν θα έχεις κανένα θέμα αρκεί να υποστηρίζει το πρωτόκολλο Qi.
Εγω προσωπικά πήρα τον Belkin τον πιο απλό, όχι fast charge δλδ, για να τον εχω κομοδίνο να φορτίζει το βραδυ που δεν με ενδιαφέρει και το fast charge. Είναι φθηνός σχετικά και ως τωρα δεν έχω το παραμικρό θέμα με την ασύρματη φόρτιση.
Άσε που θεωρητικά πάντα...το αργό charge σε σχέση με το fast επιβαρύνει λιγότερο τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας...
Δημοσίευση 06/12/2017 - 12:37
Αυτο το θεμα με το πρωινο ξυπνημα με το faceid κ εγω το εχω.Πρεπει να ανοιξω κ τα δυο ματια για να δουλεψει χαχαχ!Εμενα η μπαταρια με εχει ικανοποιησει παρα πολυ!με ολα ανοιχτα φτανω κοντα κ 2 μερες με νορμαλ χρηση και παιχνιδια
2 μερες??
IPhone 15 pro - Macbook air m2
Δημοσίευση 06/12/2017 - 13:04
δεν μου κάνει εντύπωση και εμένα κρατάει αρκετά και σκεφτείτε ότι υπάρχουν στιγμές που έχω στο bluetooth και στο Apple Watch και τα ασύρματα Sony ακουστικά μου να παίζουν μουσική και να κάνουν ambient sound calibtation μέσω του κινητού.
Δημοσίευση 06/12/2017 - 13:17
Χαιρετώ και εγώ, θα προτείνω έναν οικονομικό (!!) συνδυασμό που πήρα από amazon.de για ασύρματη και quick φόρτιση και τον οποίο τον παρέλαβα χτες το μεσημέρι, το δοκίμασα και δουλεύει με τις πρώτες εντυπώσεις... τέλεια...
Καλώδιο Lightning->USB-C https://www.amazon.d...0?ie=UTF8&psc=1
Ενσύρματος 29W charger https://www.amazon.d...1?ie=UTF8&psc=1
Ασύρματος 10W charger https://www.amazon.d...1?ie=UTF8&psc=1
Ενσύρματα φορτίζει συνδέοντας το USB-C στον Auckly, ασύρματα με σύνδεση του USB-A του Ugreen πάλι στο Auckly (το USB-A του Auckly δίνει 24W και έτσι ο ασύρματος maxάρει στα 10W)
Να συμπληρώσω ότι έχω χαζέψει με το Face-ID σαν παιδάκι κάθε λίγο το σηκώνω το κοιτάω, ξεκλειδώνει και μετά το αφήνω πάλι κάτω (ακριβό παιχνίδι ΝΑΙ), με τα πρωινά δεν έχω πρόβλημα στην αναγνώριση, με την μπαταρία με το 11.2 βγάζω και γω 2 μέρες με κανονική χρήση (4 mail με push, παιχνιδάκια, τηλεφωνάκια κ.λπ) και το X μου είναι 256άρι...
Δημοσίευση 06/12/2017 - 13:32
Είσαι σίγουρος για το καλώδιο? Ρωτάω γιατί μέχρι σήμερα μόνο το official της Apple κάνει για fast charging τα υπόλοιπα έχουν θέμα.
Δημοσίευση 06/12/2017 - 13:43
Κάπου εδώ να σε ενημερώσω πως το iPH δεν έχει δική του εφαρμογή..
Ποτέ δεν είχε.
tapatalk και καθάρισες. πολύ εύχρηστο και βολικό.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες